>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
nivet 277

nivet

Użytkownik
hot info PLH:

Cracovia - Podhale 2 , 2 ML +0.5 PLH

Tymczasem nie za ciekawie wygląda sytuacja kadrowa Mistrzów Polski przed dzisiejszym pojedynkiem. W dalszym ciągu nie zagrają: Damian Słaboń, Jarosław Kłys (obaj kontuzje), Leszek Laszkiewicz, Grzegorz Pasiut i Konrad Guzik (cała trójka jest chora).
To jednak może nie być koniec osłabień. Pod dużym znakiem zapytani stoi bowiem występ Mariusza Dulęby, Michała Radwańskiego oraz Sebastiana Bieli. - Czują się nienajlepiej. Zobaczymy, czy ich stan poprawi się w ciągu dnia - wyjaśnia trener Andrzej Pasiut.
Zakładając czarny scenariusz, Mistrzowie Polski przystąpiliby do spotkania z Wojas Podhalem osłabieni brakiem aż ośmiu podstawowych zawodników! Gdyby doszło do takiej sytuacji, w okrojonym składzie byłoby im ciężko o korzystny wynik.
Mimo to drużyna jest dobrej myśli. - Nie składamy broni. Sytuację faktycznie mamy trudną, ale ci, którzy wyjdą na lód, zrobią wszystko, by odnieść końcowy sukces. Nie ukrywam, że zespół, w tak ciężkiej chwili, liczy na wsparcie kibiców - przyznaje trener Pasiut.

http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6456&amp;amp;x=1

groven 2,2K

groven

Forum VIP
dzisiaj 90% forum gra na Man. City 1 z Boltonem

Z tego co się dowiedziałem na szybko to: Lalo, Snajper, TBM
twierdzą że bardzo pewny typ, sami go proponują za grubszą kase,
ma ktoś jeszcze jakieś opinie

simons 646

simons

Forum VIP
najlepszy krus jaki widzialem na hokej Niveta to bettson 1.91 ML , 2.25 czysta wygrana.

Pisze bo oddsportal nie chodzi a niektorzy juz wycofuja

simons 646

simons

Forum VIP
Chodzi plota o paru DW w serie B, cos slabo to widze po ostatnich skandalach, ale niby ma byc tak:
Sassuolo - Gallipoli 4-2
Grosseto - Cittadella 2-2
Salernitana - Triestina 1-3
Z tego co widzialem to wiekszosc bukow po prostu wycofalo te mecze z oferty. Mozna znalezc 1x2 w b365 , Williamhills, Pinnacle czy Betcris . co do DW to nei znalazlem, poblokowane

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Chodzi plota o paru DW w serie B, cos slabo to widze po ostatnich skandalach, ale niby ma byc tak:

Sassuolo - Gallipoli 4-2

Grosseto - Cittadella 2-2

Salernitana - Triestina 1-3

Z tego co widzialem to wiekszosc bukow po prostu wycofalo te mecze z oferty. Mozna znalezc 1x2 w b365 , Williamhills, Pinnacle czy Betcris . co do DW to nei znalazlem, poblokowane
Betfair ma DW

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
ładnie chłopaki sobie poradzili choć u nich też brakuje 2-3 zawodników w tym momencie
Ted Twój typ wygląda o tyle ciekawiej, że ostatni mecz na tym stadionie skończył się zwycięstwem gości 5-1, na pewno będą chcieli się odegrać gospodarze

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panowie, a wyobraźcie sobie to uczucie Prasy jak zdał sobie sprawę że Kasai będzie w 10 ????
Trafił w warunki, fart nie fart nieważne ;-)
Edit
Niestety dla mnie - widziałem. Jeszcze boby i najgłupszy sport igrzysk i mam nadzieje że chociaż to wejdzie. Jak nie to bye bye ;-)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jo jo, peFFa to peFFa :razz:
A co do Twoich Żak, to nie wiem czy widziałeś slalom kobiet, ale to jak pojechały Maze i zwłaszcza Fischbacher to kosmos.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Nie miałem kisielu w gaciach bo ja nie baba Ted ????
Ogólnie Noriaki skoczył w 2 serii tak, jak na treningach i w kwalach, ale przyznam, że po 1 serii to ja już nie wierzyłem za bardzo w to, że przeskoczy 11 skoczków. A przeskoczył nawet 13. Dlatego narąbałem się jak zwierz z Olim wczoraj ????

simons 646

simons

Forum VIP
Editnalem post w dziale ale tu tez dam ;)

Poggibonsi pojawilo sie na mybecie po 2.05 reszta o ile sie pojawilo wycofalo z tego co widze.
Gubbio 1.57 na B365 i Unibet 1.55 reszta wycofala
Ja pyknalem na b365 i unibecie bo cos temu zedbetowi nie wierze, jak ktos chce zagrac to, to proponuje sie pospieszyc, bo wycofuja te spotkania z oferty, albo buki ktore dopiero tworza oferte z lega pro nie wystawiaja tego
Na mybecie sprobuje zagrac delikatnie Poggibonsi, z tego co pamietam wyplacili mi kiedys, mam nadzieje ze sie to nie zmienilo u nich.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom