>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Stoner - Lorenzo 2 @ 1.34 ???? 10/10 ✅
Rossi - Pedrosa 2 @ 1.85 7/10 ✅

1. Pedrosa 1:39.202
2. Lorenzo 1:39.487
3. Stoner 1:39.511
4. Rossi 1:39.558
Coprawda myslalem ze Lorenzo bedzie mial lepszy czas od Pedrosy, ale 1:39.202 piekny czas ! W koncu nikt sie nie wywalil i typki siadly ????

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Lotos :-|

Już nigdy nie oglądnę koszykówki kobiet. Strat więcej niż celnych rzutów. A występu Richards to nawet komentował nie będę.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Brawo Lotos, nie wszedł mi typ, ale **** z tym, mamy mistrza.
Sędziowie sobie parę razy w ****a polecieli i wymyślali jakieś głupoty, ale w dupie to mam, mistrz jest ważniejszy.

simons 646

simons

Forum VIP
Ja tam stwierdzilem ze skoro handi wzroslo i jest takei niskie to dam czysty win no i sie oplacilo. Emocje byly, kasa jest, wiec po raz ktorys dzieki Olo za PLKK ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ja tam stwierdzilem ze skoro handi wzroslo i jest takei niskie to dam czysty win no i sie oplacilo. Emocje byly, kasa jest, wiec po raz ktorys dzieki Olo za PLKK ????
Spoko, oddasz mi w naturze ;)

simons 646

simons

Forum VIP
Niestety Totti wszedl z nasteiweniem na kopanie lezacych i nie tylko, a faul na Balotellim po peostu epicki ... Piowinien dostac czerwo sporo szybciej
A cala druzyna Romy nadrabiala brak umiejetnosci fualmi ...
tak nie mialo byc, ale trudno troche kasy poszlo w niepamiec :p

simons 646

simons

Forum VIP
e z Tottim nie bylo tak zle, dzis wchodze na konto w expie i widze ze anulowali zaklad, widocznie mial zagrac caly mecz ????
Śr 05/05/10 20:45 AS Roma - Inter
Czy F Totti otrzyma kartkę w regulaminowym czasie? Włochy Puchar Włoch Nie anulowano 1.00

snajper 322

snajper

Forum VIP
e z Tottim nie bylo tak zle, dzis wchodze na konto w expie i widze ze anulowali zaklad, widocznie mial zagrac caly mecz ????
Śr 05/05/10 20:45 AS Roma - Inter
Czy F Totti otrzyma kartkę w regulaminowym czasie? Włochy Puchar Włoch Nie anulowano 1.00
A Ty do mnie z fochem, jak pisze do Ciebie na gg, że fuksiarzem jestes ????

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Ten k... z weryfikacji to jakiś poważny gracz :?: Właśnie się zaczynam bać, bo ostro zagrałem na Kladno ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom