>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Smiechowo...
Tym razem mecz był później niż ten overek co ostatnio. Wszyscy skopiowali od pinnacle. 10bet,bwin, betklass,bah mieli wszyscy błędnie.
Widać jacy kumaci są ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Smiechowo...

Tym razem mecz był później niż ten overek co ostatnio. Wszyscy skopiowali od pinnacle. 10bet,bwin, betklass,bah mieli wszyscy błędnie.

Widać jacy kumaci są ????

[URL='http://www.the-afc.com/en/futsal-schedule-a-results?view=Competitions&amp;id=382']http://www.the-afc.com/en/futsal-schedule-a-results?view=Competitions&amp;id=382[/URL]

No jutro o 3 miejsce Japończycy z Kitajcami.Pinnacle narazie tylko overek wystawił.Wczorajszy typ w strefie przez pomyłkę wpisałem .Spieszyłem się do pracy i wpisałem ,tam ,gdzie być go nie powinno.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Dokładnie Ted.
Nie było tematu. Może w złym miejscu napisałem, ale nie często zaglądam do &quot;Propozycje i pomysły rozwoju forum...&quot;. Trudno też aby pisać tam o SZ.
W HP też ostatnio z wiadomych przyczyn nie bytuje (????)

simons 646

simons

Forum VIP
Co do dlugoterminowek to Francja dzi porazka 0-1 z CHINAMI , Włosi stracili najpewniej Pirlo, a WKS (podany przez Mad&#39;a) najpewniej zagra bez Drogby
To tak jakby ktos nie wiedzial :p

rumak57 271

rumak57

Coach
Witam wszystkich chcialem najmocniejj rpzeprosic za typ gornika jednakze mam cos na swoja obrone chodzily duze sluchy ze mecz jest ustawiony jednak ja juz dawno przestalem wierzyc w fixy dlatego tez nie wystawilem stawki 10/10 a teraz przedstawiam link do opisu tego co sie dzialo na meczu prosze jesli grales ten typ badz byles zainteresowany przeczytaj info pod tym linkiem a wtedy bedziesz wiedzial ze nie wymyslilem sobie tego typu
http://www.poloniasparta.pl/201006121330/Wiadomosci/pogon-bandziorow-za-pilkarzami.html
i jeszcze raz przepraszam

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Taki turniej a tu cisza w SZ :p
Jakieś przewidywania co do dzisiejszego ostatniego meczu :?:
Jak widzę formę niektórych typerów to trudno z tego nie skorzystać :p

rumak57 271

rumak57

Coach
No to mozesz sam podac swoje typy na temat zblizajacych sie spotkan przeciez mozesz zainicjowac temat prawda a druga sprawa piszesz ze taki turniej a tu cisza no to nie rozumiem czemu nie delegujesz swoich przewidywan do SZ kolejna sprawa piszesz : &quot;Jak widzę formę niektórych typerów to trudno z tego nie skorzystać &quot; nie wiem w jakim sensie to napisales ale uwazam ze bylo to ironiczna uwaga a w takim przypadku nie widzialem juz od jakies pory zadnego twojego typy to nie rozumiem dlaczego zabierasz glos na ten temat i kolejna najwazniejsza sprawa piszesz o tym ze duzy turniej i nikt nie podaje typow sluchaj to jest strefa zamknieta glownie dla insiderow i fixow w mniejszym stopniu dla wlasnych typow i dlatego forum jest bardzo wszechstronne wyobraz sobie bo masz dzialy potworzone dla wlasnych typow miedzy innymi typ dnia czy kupony sa to ogolnodostepne dzialy i tam napewno mozesz sledzic na bierzaco typy z mundialu przynajmniej takie jest moje zdanie
pozdrawiam
PS jesli to zdanie :Jak widzę formę niektórych typerów to trudno z tego nie skorzystać bylo pisane przez Ciebie w dobrej wierze to przepraszam Ciebie i wszystkich typujacych

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Jeju, ale wyjechałeś... :-|

SZ tylko dla fixów i insiderów :?: Gdzie tak jest napisane :?: :-| Fixuj dalej... Ja tam wole przemyślane typy wielu typerów z tej strefy.

Ironia co do zdania o typerach :?: Gdzie tu widzisz jakąś ironie :?: Nie chce jakoś wzbudzać niepotrzebnego problemu, ale pisałeś po to aby coś napisać ? Jeżeli widzę, że komuś idzie obecnie lepiej niż mi to dlaczego mam na tym nie skorzystać ? Nie wyskakuje na Olo_13 w HP bo mu się powodzi, tylko po prostu chce się poradzić. Ano dziwne :?: Chyba nie.

Swój typ podałem 5 czerwca. Niektórzy userzy SZ pisali swoje przemyślenia ostatnio dopiero pod koniec kwietnia... :-|

Jeżeli samemu uda mi się wrócić do formy z początku czerwca to na pewno coś napisze. Nie będę nikogo narażał na pewne straty.

Tematu nie było, jeżeli ktoś ma coś fajnego do zaoferowania z MŚ to czekamy. Ja też sie postaram coś solidnego znaleźć.

rumak57 271

rumak57

Coach
Nie no oczywista sprawa jest ze nei mam zamiaru prowadzic zadnych konfliktow to jest jasna sprawa bo SZ jest pewna zbiorowoscia ktora powinna wspolpracowac jak organizm kazdy element ktory powoduje zamet powinien byc jak najszybciej unicestwiony a i ja nie napislem ze SZ jest tylko dla fixow i insiderow tlyko przedewszystkim aha no i jescze jedno jak CIe zle odebralem to najmocniej przepraszam i ok zgadzam sie z Toba w 100 % nie ma sensu prowadzic tej rozmowy bo niczego ona nie wnosi jeszcze raz przepraszam za zle odebranie twoich slow i zycze CI powrotu do tej formy jaka miales i jak najwiekszych zyskow

pozdrawiam

a co do typu:

to wydaje mi sie ze Niemcy sa jak najbardziej na jutro faworytem

a kursy w granicach 1,65 bardzo mnie zachecaja Serbia moim zdaniem nic nie gra i nei sadze by mogli stawic czola jutro Niemcom ja tam zagram nie wiem jak wy ani nie polecam ani nie odradzam mi sie wydaje ze solidny typ i dlatego bede gral

i mam jeszcze takie cos surebeta 9,7 % zysku podejrzewam ze jeden z bukow sie pomylil ale mysle ze poki co warto zagrac nie wiem czy ktos tutaj preferuje surebety ale ja od jakiegos czasu sie temu systemowi przygladam i go analizuje rozkladam na czesci pierwsze jak juz bede mial consens to opisze

apropo tutaj wyzej opisywany surebet

rumak57 271

rumak57

Coach
Simons podalem tego surebeta dla ludzi ktorzy chcieliby zagrac;p nie wiem wogole czy te firmy sa wyplacalne ale juz troszke na rynku prosperuja dlatego mysle ze tak dobry surebet wysoki czysty zysk to zaproponowalem
pozdro

simons 646

simons

Forum VIP
No nie mowie, ze nie, bo ponad 9% to bardzo duzo jak na sure beta, tylko ze ja tam nawet nie wiem o istnieniu takich firm ... moze tez dla tego ze sie nie interesuje orientalnymi/mniej znanymi, takze dla mnie troche bez sensu takowe spotkania wybierac, bo moim zdaniem i tak nikt tam nie gra wiec nikt tego nie zagra. Jezeli inaczej to zwracam honor ????

rumak57 271

rumak57

Coach
KUrcze tak jak pisalem powyzej juz sie interesuje troszke surebetem i uwierz mi ze gra sie gogdzie sa najwyzsze kursy bo jakbys mial czekac na surebeta akurat w bukach w ktorych grasz to mysle ze nie doczekalbys sie zbyt szybko surebet polega na tym zeby grac w firmach proponujacych akurat najwyzsze kursy a ze zazwyczaj sa to nowo powstale firmyjeszcze bez doswiadczenia i dobrych traderow to wlasnie powoduje brak orientacji kursowej w innych firmach i wtedy wystepuja surebety

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom