Nie no oczywista sprawa jest ze nei mam zamiaru prowadzic zadnych konfliktow to jest jasna sprawa bo SZ jest pewna zbiorowoscia ktora powinna wspolpracowac jak organizm kazdy element ktory powoduje zamet powinien byc jak najszybciej unicestwiony a i ja nie napislem ze SZ jest tylko dla fixow i insiderow tlyko przedewszystkim aha no i jescze jedno jak CIe zle odebralem to najmocniej przepraszam i ok zgadzam sie z Toba w 100 % nie ma sensu prowadzic tej rozmowy bo niczego ona nie wnosi jeszcze raz przepraszam za zle odebranie twoich slow i zycze CI powrotu do tej formy jaka miales i jak najwiekszych zyskow
pozdrawiam
a co do typu:
to wydaje mi sie ze
Niemcy sa jak najbardziej na jutro faworytem
a kursy w granicach 1,65 bardzo mnie zachecaja
Serbia moim zdaniem nic nie gra i nei sadze by mogli stawic czola jutro Niemcom ja tam zagram nie wiem jak wy ani nie polecam ani nie odradzam mi sie wydaje ze solidny typ i dlatego bede gral
i mam jeszcze takie cos surebeta 9,7 % zysku podejrzewam ze jeden z bukow sie pomylil ale mysle ze poki co warto zagrac nie wiem czy ktos tutaj preferuje surebety ale ja od jakiegos czasu sie temu systemowi przygladam i go analizuje rozkladam na czesci pierwsze jak juz bede mial consens to opisze
apropo tutaj wyzej opisywany surebet