>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Mi się wydaje, że to byłby najlepszy pomysł, sam bramkarz to może trochę za mało, ale np. trzech zawodników po 350 zł może by się skusiło ... :spokodfhgfh:
Tylko, że musiałyby to być osoby bardzo pewne a do tego wiadomo że wiąże się to z pewnym ryzykiem.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
dobra to mozna kupic nast. typ z tego zrodla ale podaj go najwczesniej jak mozesz pozniej ????

D 17

dragao19

Użytkownik
4 mecze - 4 wygrane. kursy 5.0, 2.40, 2.0, 2.50 dzis
te 2 ostatnie mecze to po 4-5 godzinach prawie kazdy buk zablokowal

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
jeśli wszyscy poprą to się zrzucimy :spokodfhgfh:
może jakieś screeny załączysz jeszcze tych wcześniejszych typków ?

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Jak będzie naprawdę świetne źródło to zakupimy taki typ, a nie, że jeden user co drugi dzień proponuje &#39;pseudo typy&#39; z jakiś nie wiadomo czy płatnych czy nie serwisów.
po jednym typie stwierdzacie, że to świetne źródło :|?

D 17

dragao19

Użytkownik
Ja wiem ze koles jest mocny, bo siedzi na wielu zamknietych forach. Namawialem go w tydzien zeby mi sprzedawal jakies typki. I wkoncu sie zgodzil. Kupilem juz 4 mecze. 3 po 100 euro, 1 za 150 euro. Ten wczorajczy i ten za 150 euro wyraznie smierdzialy bo potem wiekszosc je pousuwala. Ja tam nie namawiam jak nie chcecie. moge dalej sam kupowac i trzymac dla siebie.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja osobiście jestem za. Mam zaufanie do dragao i tutaj akurat jestem pewien, że nie zrobi nas w bambuko :p A jak z płatnością :?: Przed meczem, czy po :?: ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Jak ma jakiegoś HT/FT to można spróbować albo kursidło 5.00 ???? ale ludzie nie na ten weekend tylko na przyszły :p

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Panowie polecam na live typ na Lancashire ,krykiet, mecz będzie o 18 40 live Bwin,Bet365 i chyba Sportingbet,Centrebet,Betfair.Dam sygnał kiedy obstawiac w SB.Trzeba zobaczyć jak sytuacja sie będzie rozwijała ,przed meczem najwiekszy kurs na ich Win to tylko 1,75.Pzdr fox71.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom