cala
Użytkownik
Lepiej bedzie jak Roxanne sie tym zajmie bo widac ma dobre znajomosci i co najwazniejsze tansze ????skoro juz wczesniej tez brales od niego typy i wchodzily), wiec ja rowniez jestem za ;-) Ale to nie ja tutaj decyduje ;-)
Lepiej bedzie jak Roxanne sie tym zajmie bo widac ma dobre znajomosci i co najwazniejsze tansze ????skoro juz wczesniej tez brales od niego typy i wchodzily), wiec ja rowniez jestem za ;-) Ale to nie ja tutaj decyduje ;-)
Dziękuje za zrozumienie i zmiane stosunków.... :|Aj ludzie. Coś czuję, że w najbliższym czasie będzie trzeba coś pozmieniać. Wiele kłótni. Troszkę mniej ta strefa 'żyje', no w sumie tutaj jest jako takie usprawiedliwienie - koniec wielu lig, ale i tak parę miechów temu było, dużo, dużo lepiej. Trzeba w każdym bądź razie pomyśleć nad tym. Sami ludzie pomyślcie 2 razy zanim coś napiszecie.... Naprawdę wszystko to strasznie dziwnie, niesympatycznie, apatycznie itd. itp. wygląda....Strefa wygląda czasami jak wojna pomiędzy userami, a tutaj mamy sobie pomagać różnorodnymi, mało doestępnymi infami.... A tak to jak Roxi nazwała: DZIECINADALudzie pomyślcie na **** wam kłótnie :!: :?: Rozsądek, dobre chęci, jak najlepsze infa z odpowienią stawką i będzie super... Widzę, że sporo osób nie podaje typów, ponieważ ogólnie mało osób podaje typy... Podawajmy regularnie informace, a będzie git. Fox zawsze zarzuci jak coś ma i kilku userów również, ale niektórzy obrośli w pióra i myślą, że są zajebiści.... Na cholere wam to :?: Gdyby to była jakaś mega honorowa sprawa to rozumiem, ale po co w sprawie, w wielu sprawach kłócić się o pierdoły... Zróbcie z siebie normalnych ludzie, normalnie się zachowujcie, a nie fochy.. I tu najważniesze, poawajcie wszystko co jest wg. was godne uwagi, wtedy i inni będą podawać bo w końcu zrozumieją, że ta strefa nie jest pomyłką (jak patrzę na ostatnią kłónie to tak wygląda)....
Proszę o przemyślenie niektórych sprawa, a naprawdę ta strefa będzie bardzo dobra....
Pozdrawiam. Benek.....
Co do PO to nie jestem przekonany ale rzeczywiście linia na SLD-UP jest sporo zaniżona ...#20 Jareks89
ModTeam
PO powyżej 45.5 %. @1.90
Jak wiadomo frekwencja nie będzie nasza mocno stroną w tych wyborach dlatego tym bardziej typ ma szansę powodzenia. W samych okręgu wyborczym W-wy przewaga PO nad PiS wynosi ok 62% do 23%. Mało tego w sondażach co drugi obywatel deklaruje zagłosować na Platformę.
5/10
SLD-UP powyżej 10,5% @1.85
mówi się że mogą to być wielcy wygrani tych wyborów a analitycy wróżą im nawet 15%. W czasach gdy na arenie liczą się tylko PO lub PiS, wiele osób wybiera alternatywę którą jest SLD. Do tego Sam Olejniczak potwierdza, że nie czuje się zagrożony.
To wrzuc jeszcze dzisiejszy mecz....informuje ze w srode bede miec mecz z tamtego zrodla o czym pisalam wczoraj takze zapewne i cala da to samo i powie ze za tysiac takze nie dajcie sie nabrac i poczekajcie na info jak bedzie to odrazu tu wrzuce
Znam ten ból... :|Moglby ktos podac wyniki meczy, ktore podal Nivet z 4 ligi? Jestem na necie na komorce i nie bede tracil kasy, zeby szukac po jakis stronach.. Z gory dzirki, pozdro ????
Szwedzka 5,60 2-1 i księgujemyZnam ten ból... :|
Wolę zadzwonić do kogoś kumatego i zapytać :]
Ożarów wygrał 3-2 czyli siadło. A drugi mecz Kielce wygrały 2-4. Czyli remis nie siadł.
Sprawdz PMkurde no jest ten mecz na dzis ale poszedl wpizdu i nie wiem co do gry takze jest druga opcja, mamy troche kasy uzbieranej 250 kosztuje mecz, 150 zl trzeba wplacic przed meczem pozostale sie doplaca jesli typ wchodzi, zastanowmy sie czy jest sens w to wejsc i wtedy nie trzeba czekac az ktos laskawie typ mi zostawi, tylko jaka pewnosc, ze to dobre zrodlo? ja na razie tylko 1 mecz od nich mialam, pozostale sa podane ale 100% nie wiem jak z uczciwoscia