>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
skoro juz wczesniej tez brales od niego typy i wchodzily), wiec ja rowniez jestem za ;-) Ale to nie ja tutaj decyduje ;-)
Lepiej bedzie jak Roxanne sie tym zajmie bo widac ma dobre znajomosci i co najwazniejsze tansze ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Podsumowując:
Aj ludzie. Coś czuję, że w najbliższym czasie będzie trzeba coś pozmieniać. Wiele kłótni. Troszkę mniej ta strefa &#39;żyje&#39;, no w sumie tutaj jest jako takie usprawiedliwienie - koniec wielu lig, ale i tak parę miechów temu było, dużo, dużo lepiej. Trzeba w każdym bądź razie pomyśleć nad tym. Sami ludzie pomyślcie 2 razy zanim coś napiszecie.... Naprawdę wszystko to strasznie dziwnie, niesympatycznie, apatycznie itd. itp. wygląda....
Strefa wygląda czasami jak wojna pomiędzy userami, a tutaj mamy sobie pomagać różnorodnymi, mało doestępnymi infami.... A tak to jak Roxi nazwała: DZIECINADA
Ludzie pomyślcie na **** wam kłótnie :!: :?: Rozsądek, dobre chęci, jak najlepsze infa z odpowienią stawką i będzie super... Widzę, że sporo osób nie podaje typów, ponieważ ogólnie mało osób podaje typy... Podawajmy regularnie informace, a będzie git. Fox zawsze zarzuci jak coś ma i kilku userów również, ale niektórzy obrośli w pióra i myślą, że są zajebiści.... Na cholere wam to :?: Gdyby to była jakaś mega honorowa sprawa to rozumiem, ale po co w sprawie, w wielu sprawach kłócić się o pierdoły... Zróbcie z siebie normalnych ludzie, normalnie się zachowujcie, a nie fochy.. I tu najważniesze, poawajcie wszystko co jest wg. was godne uwagi, wtedy i inni będą podawać bo w końcu zrozumieją, że ta strefa nie jest pomyłką (jak patrzę na ostatnią kłónie to tak wygląda)....
Proszę o przemyślenie niektórych sprawa, a naprawdę ta strefa będzie bardzo dobra....
Pozdrawiam. Benek.....
Dziękuje za zrozumienie i zmiane stosunków.... :|
Dobranoc.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#20 Jareks89
ModTeam

PO powyżej 45.5 %. @1.90
Jak wiadomo frekwencja nie będzie nasza mocno stroną w tych wyborach dlatego tym bardziej typ ma szansę powodzenia. W samych okręgu wyborczym W-wy przewaga PO nad PiS wynosi ok 62% do 23%. Mało tego w sondażach co drugi obywatel deklaruje zagłosować na Platformę.
5/10
SLD-UP powyżej 10,5% @1.85
mówi się że mogą to być wielcy wygrani tych wyborów a analitycy wróżą im nawet 15%. W czasach gdy na arenie liczą się tylko PO lub PiS, wiele osób wybiera alternatywę którą jest SLD. Do tego Sam Olejniczak potwierdza, że nie czuje się zagrożony.
Co do PO to nie jestem przekonany ale rzeczywiście linia na SLD-UP jest sporo zaniżona ...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
SLD i PSL przekroczy raczej, oni sa zazwyczaj niedoszacowani, ludwcy 7% sld 10%, w ostatnim sondazu bylo 9 i 7 a zawsze maja ciut wiecej niz sondaze

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
PSL też może zaskoczyć zgadzam się, na PiS nie warto ryzykowac ani grosza bo nie wiadomo jak się mochery sprężą.
To samo z Libertasem niby progi ma małe, ale ta patia to zbiorowisko odpadków politycznych.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
informuje ze w srode bede miec mecz z tamtego zrodla o czym pisalam wczoraj takze zapewne i cala da to samo i powie ze za tysiac takze nie dajcie sie nabrac i poczekajcie na info jak bedzie to odrazu tu wrzuce

psl over 7.5% 1.85
sld over 9.5% 1.65

tak to teraz wyglada, frekwencja na pewno 28% nie przekroczy ale strasznie spadl kurs

cala 37

cala

Użytkownik
informuje ze w srode bede miec mecz z tamtego zrodla o czym pisalam wczoraj takze zapewne i cala da to samo i powie ze za tysiac takze nie dajcie sie nabrac i poczekajcie na info jak bedzie to odrazu tu wrzuce
To wrzuc jeszcze dzisiejszy mecz....
Ciekawi mnie tylko jedna sprawa:
Skad ty wiesz skad ja boire mecze???
Tylko mi nie pisz ze z jakiegos fixbeta

celahim 4

celahim

Użytkownik
Moglby ktos podac wyniki meczy, ktore podal Nivet z 4 ligi? Jestem na necie na komorce i nie bede tracil kasy, zeby szukac po jakis stronach.. Z gory dzirki, pozdro ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Moglby ktos podac wyniki meczy, ktore podal Nivet z 4 ligi? Jestem na necie na komorce i nie bede tracil kasy, zeby szukac po jakis stronach.. Z gory dzirki, pozdro ????
Znam ten ból... :|
Wolę zadzwonić do kogoś kumatego i zapytać :]
Ożarów wygrał 3-2 czyli siadło. A drugi mecz Kielce wygrały 2-4. Czyli remis nie siadł.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
moze bede miec fix kolo 16 dzis

nie wiem czy bedzie poszedl w cholere i napisal ze info na kom. fajnie ze mam numer :/

viborg zajebiscie na razie 0-2 dobry typ maxi88

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
kurde no jest ten mecz na dzis ale poszedl wpizdu i nie wiem co do gry takze jest druga opcja, mamy troche kasy uzbieranej 250 kosztuje mecz, 150 zl trzeba wplacic przed meczem pozostale sie doplaca jesli typ wchodzi, zastanowmy sie czy jest sens w to wejsc i wtedy nie trzeba czekac az ktos laskawie typ mi zostawi, tylko jaka pewnosc, ze to dobre zrodlo? ja na razie tylko 1 mecz od nich mialam, pozostale sa podane ale 100% nie wiem jak z uczciwoscia

cala 37

cala

Użytkownik
kurde no jest ten mecz na dzis ale poszedl wpizdu i nie wiem co do gry takze jest druga opcja, mamy troche kasy uzbieranej 250 kosztuje mecz, 150 zl trzeba wplacic przed meczem pozostale sie doplaca jesli typ wchodzi, zastanowmy sie czy jest sens w to wejsc i wtedy nie trzeba czekac az ktos laskawie typ mi zostawi, tylko jaka pewnosc, ze to dobre zrodlo? ja na razie tylko 1 mecz od nich mialam, pozostale sa podane ale 100% nie wiem jak z uczciwoscia
Sprawdz PM

cala 37

cala

Użytkownik
Te mecze mialem z tego zrodla
S.Polten-Admira 2/1 kurs 41 i Ujpest-Fehervar 2 kurs 4.9
Wiec jesli Roxx ma naprawde dojscie do tego kolesia to moze zalatwic ten mecz.koles jest pewny w 100%

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
jakby co to na srode ma byc fix

ujpest byl, st poelten byla czysta 1 nie 2/1 co nie zmenia faktu ze siadlo tylko ze kurs mniejszy

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
ostatnio st patrick a wczensiej bylo to co nizej z tym ze ja dopieor od patricka mam info

Ujpest - Fehervar
Typ: 2
Kurs: 5.10
Wynik: 1-2

Anundsjö - Bodens
Typ: X
Kurs: 4.30
Wynik: 1-1

Sandefjord - Rosenborg
Typ: X
Kurs: 3.70
Wynik: 2-2