>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja się właśnie dowiedziałem, że w środę będę miał bardzo ograniczony dostęp do kompa. W takim wypadku ja też będę potrzebował sms :] Ja mogę potem rozesłać do paru osób... Chyba, że ktoś z bramki porozsyła ;)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
w środę będę w domu około 15, więc do tego czasu nie mam jak zapłacić za kalafixa. Myślcie nad rozwiązaniem.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Na razie nikt nie wybral opcji o ktorej pisalam wyzej wiec w tej chwili nie ma takiego ustalenia, jesli mamy calosc placic to ja najpierw musze do nich napisac, poczekac na odpowiedz z jakimi danymi gdzie wplacac itd.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
ja nie wiem czy jest sens teraz placic jesli na 99% bede miec z tej mojej skladki na ten mecz, swoja droga ja place po meczu jesli wejdzie to niewiele ryzykuje, moze sie wstryzmajmy

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Eeee Rox ja już nie rozumiem o co chodzi ale jak będziesz mieć mecz za free z jakiegoś innego źródła to po prostu może Ciebie wynagrodzimy ;P

cala 37

cala

Użytkownik
Roxx zagadaj z tym kolesiem o meczu HT/FT na jutro.(Nie z jakimis posrednikami tylko z nim).Tego fixa z kursem 4 bede mial prawdopodobnie za darmo wiec go podam.
Ten HT/FT jest dla stalych klijentow wiec moze ci sprzeda ;) jak nie to ja go zalatwie.Daj znac w miare szybko bo nie mam dzis za duzo czasu

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
nigdy nie dawali zadnego ht/ft wiec tego raczej nie bedzie, skad ten pomysl? nie rozumiem, tam nie ma zadnego zagadywania, placi sie i dostaje mecz lub nic to nie bazar, nie wiem tez czy to bedzie rumunska potem postaram sie cos wybadac

zaraz tam napisze maila moze sie cos dowiem albo zadzownie , uno momento

cala 37

cala

Użytkownik
nigdy nie dawali zadnego ht/ft wiec tego raczej nie bedzie, skad ten pomysl? nie rozumiem, tam nie ma zadnego zagadywania, placi sie i dostaje mecz lub nic to nie bazar, nie wiem tez czy to bedzie rumunska potem postaram sie cos wybadac
zaraz tam napisze maila moze sie cos dowiem albo zadzownie , uno momento
Jesli twierdzisz ze masz to samo zrodlo co ja to koles ma HT/Ft na jutro.wyslij email i spytaj.Na stronce napewno zadne info na ten temat sie nie pojawi wiec musisz zagadac.Tylko nie pisz mu przypadkiem ze wiesz to odemnie...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
moze niech Cala zadeklaruje, ze bedzie typ ten z 4 na 100% i tego sie bedziemy trzymac bo tak to wywinie znow numer a nie zdazymy wplacic z mojego zrodla i nic nie bedzie. Takze czekamy na oswiadczenie JE Cali. Atmosfera sie na pewno poprawila, Benek prosil o spokoj i tak juz bedzie ale watpliwosci kazdy moze miec i je pisac to nic zlego przeciez. Zreszta mozliwe, ze ja za grosze tez to samo bede miec po 12 takze powinno byc ok.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
jak ktoś lubi &quot;spidłej&quot; to poleciłbym zakład : Adam Shields (under / over 11 points). Stawiamy na under po kursie 1.83 w bet365. Dlaczego tak? Polecam zajrzeć do działu żużel, a ze swojej strony mówię, że nie ma takiej opcji, żeby Shields pojechał na więcej niż 11 ... :| Dla przykładu linia w nordicbet wynosi 9.5 z kursem 1.80

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom