>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
Ja ze swojej strony moge zaoferowac bardzo dobre info kursy od 2 do 5.
Zazwyczaj kurs oscyluje ok 2.9.
Srednio ok 20 typow na miesiac za cene 400zl.
W kwietniu na 23 podane mecze 2 nietrafione w maju do wczoraj 21 podanych z czego 4 nie trafione.
Yield na poziomie 85%
Czekam na waszą opinie

xavy 386

xavy

Użytkownik
jeśli 400pln za 20typów z taką skutecznością to ja jestem za...O ile sam widziałeś i mogłeś samodzielnie weryfikować te typki...

Pożyczyłby mi ktoś na Mb 4dyszki??? Wpłaciłem we wtorek w banku 500pln na konto w Unibecie i do tej pory depozytu nie ma ;/ a chociaż dla rozrywki bym coś zagrał... w poniedziałek oddaję

cala 37

cala

Użytkownik
jeśli 400pln za 20typów z taką skutecznością to ja jestem za...O ile sam widziałeś i mogłeś samodzielnie weryfikować te typki...
Widzialem.gralem ????
Tylko teraz moze byc problem bo nie zostalo zbyt wiele lig.Wiec lepiej bedzie poczekac az sie cos zacznie

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Na dziś polecam wygraną Polonii Bydgoszcz @ 1.90.
Przed chwilą się dowiedziałem że goście przyjadą jednak bez Damiana Balińskiego który ma odpokutować za słabsze występy. Mocno to osłabia siłę Unii bo jechać musi z trzema juniorami. Wszyscy pojadą po raz pierwszy na tym ciężkim torze. Podobnie Adam Shields tzn. on jechał raz, w 1996 roku ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Polonia po @2,37 nawet w bet365. @1,9 to musiałeś patrzeć w tobecie ;)
Tam chłopaki chyba czują peFFe ;)
Betsafe @2.05, expekt @2,00

Ja wziałem

edit michau / unibet też trzyma @2.05

verti 3,4K

verti

Forum VIP
ja ze swojej strony też polecałbym granie na Polonię ???? po za tym, do spróbowania też Gdańsk +10 @ 1.90. CKM wiadomo bez Pedersena, ale gorzej mnie martwi to jak wygląda sytuacja na torze, ciężko tutaj mówić o atucie. Zabieram sie za pisanie w dziale żużel, więc zaraz będzie można poczytać ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie grać na Polonie ???? deszcz leje najpewniej sie nie odbedzie. Ale ide wlasnie na stadion ????
EDIT
Dobra info prosto z parkingu :p Polonia zrobi wszystko by mecz się odbył :p

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Lancashire znów WIN.Udało mi się trafić też kursik na typ ,który wpisałem w temacie otwartym 4,333.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Aj ludzie. Coś czuję, że w najbliższym czasie będzie trzeba coś pozmieniać. Wiele kłótni. Troszkę mniej ta strefa &#39;żyje&#39;, no w sumie tutaj jest jako takie usprawiedliwienie - koniec wielu lig, ale i tak parę miechów temu było, dużo, dużo lepiej. Trzeba w każdym bądź razie pomyśleć nad tym. Sami ludzie pomyślcie 2 razy zanim coś napiszecie.... Naprawdę wszystko to strasznie dziwnie, niesympatycznie, apatycznie itd. itp. wygląda.... :;/: Strefa wygląda czasami jak wojna pomiędzy userami, a tutaj mamy sobie pomagać różnorodnymi, mało doestępnymi infami.... A tak to jak Roxi nazwała: DZIECINADA :!: ???? Ludzie pomyślcie na **** wam kłótnie :!: :?: Rozsądek, dobre chęci, jak najlepsze infa z odpowienią stawką i będzie super... Widzę, że sporo osób nie podaje typów, ponieważ ogólnie mało osób podaje typy... Podawajmy regularnie informace, a będzie git. Fox zawsze zarzuci jak coś ma i kilku userów również, ale niektórzy obrośli w pióra i myślą, że są zajebiści.... Na cholere wam to :?: Gdyby to była jakaś mega honorowa sprawa to rozumiem, ale po co w sprawie, w wielu sprawach kłócić się o pierdoły... Zróbcie z siebie normalnych ludzie, normalnie się zachowujcie, a nie fochy.. I tu najważniesze, poawajcie wszystko co jest wg. was godne uwagi, wtedy i inni będą podawać bo w końcu zrozumieją, że ta strefa nie jest pomyłką (jak patrzę na ostatnią kłónie to tak wygląda)....
Proszę o przemyślenie niektórych sprawa, a naprawdę ta strefa będzie bardzo dobra....
Pozdrawiam. Benek.....

verti 3,4K

verti

Forum VIP
ja ze swojej strony na dzisiaj poleciłbym granie spotkania : Coventry - Belle Vue. &quot;Asy&quot; zdziesiątkowany urazami - bez Hougaarda, Ostegaarda i Forsberga. Jeżeli, ktoś chciałby dowiedzieć się czegoś wiecej, to niech zajrzy do działu żużel :spokodfhgfh:wpisałem, już na otwarte forum, więc do Typów w SZ już nie podam - ale wspomnę w Shoutcie ????

celahim 4

celahim

Użytkownik
Cala, to byl pierwszy typ ze strefy, z jakiego skorzystalem bedac tutaj ( jakos malo przebywalem zawsze na kompie i nie mialem nigdy czasu zagrac;-) ) wiec naprawde fajny typ, fajny kurs i fajna zgarnieta kasa. Mamy budzet strefy, jesli trzeba to mozna zrobic druga zrzutke ( skoro juz wczesniej tez brales od niego typy i wchodzily), wiec ja rowniez jestem za ;-) Ale to nie ja tutaj decyduje ;-)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Szat de fak ap. Mamy budżet do wykorzystania. Najwyżej sie zrobi głosowanie czy kupujemy czy nie.
Nie kłóci sie tu:| Rzadko jestem teraz na forum, a jak już jestem to nie zamierzam tylko kasowa postów:|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom