>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ass zamknij się ;) A w Kropki sobie wstaw od dziś nie podaje peffek z IV Lig wkońcu ASs jest najmądrzejszy a tylko krytyke potrafi ale cóż stosowne do chłopaka ze słabą psychiką ;) Pozdr Ass &lt;hahah&gt;

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jakim wynikiem się zakończył ten mecz ? Nie mogę znaleźć wyniku...
Włochy - Węgry over 7,5 @@ 1,85 10/10 Bwin ⛔

Zaden fix itd. jednak uważam że to najpewniejszy typ jaki może być. na dziś i sam to zagrałem grubo w ziemniaku

PS&gt; Niestety bramkarz Węgier 14 interwencji Esposito zapomniał gdzie bramka i tylko 7 bramek.
Zdaje się, że 7 bramek... Czyli wtopa... Poszedłem z torbami... zagrałem all in :|
Michał Ty też tak grubo grałeś?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ass zamknij się ;) A w Kropki sobie wstaw od dziś nie podaje peffek z IV Lig wkońcu ASs jest najmądrzejszy a tylko krytyke potrafi ale cóż stosowne do chłopaka ze słabą psychiką ;) Pozdr Ass &lt;hahah&gt;
Zamknij sie, to pisz do kolegów w gimnazjum.

Jak twoja peffka 10/10 bo zagrałem za ostatnie 2 zł? :|

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Trudno dwa pozostałe typy siadły , jeżeli uważacie że powinienem odejść spoko mogę to zrobić. :] Statystyki strzałów meczów łatwo idzie dostrzec i zobaczyć co tam się działo Włochy zagrali jak partacze o czym świadczy wynik.

PS. Asss będę chciał to będe pisał do ciebie ;)

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Witam,
Widzę, że większość wpłaciła kasę. I co teraz ? Macie na oku jakieś źródła, kto ma załatwiać te typki ?

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
spoko zartuje sobie, kazdy cokolwiek gra to na wlasna odpowiedzialnosc moje tez 1-1 ale 1/10 i zrodlo nie sprawdzone, jakby nie patrzec mzoe byc tylko lepiej : )))

heh juz 1-2 pamietajcie moje tez trzeba grac przeciw ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
spoko zartuje sobie, kazdy cokolwiek gra to na wlasna odpowiedzialnosc moje tez 1-1 ale 1/10 i zrodlo nie sprawdzone, jakby nie patrzec mzoe byc tylko lepiej : )))
Wiem, wiem, że żartujesz ;)
Inna sprawa, że jestem mocno wkurzony, bo info naprawdę wyglądalo na solidne.. :|

Co nie podam w SZ to lose.. :|

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Coritiba - Santo Andre Ostatnio fatalnie idzie, spróbujemy jak nie siądzie to będzie trzeba dać sobie spokój na jakis czas. Przejdźmy do sedna sprawy.
Coritiba ma na głowie teraz Puchar Brazylii, sam trener podkreśla, żeby &#39;kibice okazali się wyrozumiali&#39; bo dzisiejszy mecz dla podopiecznych Rene Simoesa jest mało ważny. Istotne będzie to co będzie działo się we wtorek, otóż gospodarze grają wtedy w Pucharze z Ponte Preta i piłkarze z Kortyby nie ukrywają, że mają chrapkę na zdobycie tego trofeum (które premiuje grą w Copa Libertadores, a na tym bardzo zależy Simoesowi). Dzisiaj trener dał odpocząć wiodącym piłkarzom ze swojego składu, jakimi są m.in Rodrgo Mancha, Leandro Donizetti, Marcelinho Paraiba - w tym tygodniu w drużynie trenowało kilku zawodników z rezerw, którzy najprawdpodobniej wystąpią dziś w meczu.
Typ : 2, kurs 4.75 w betclick za 2.5j ✅
Idąc tym tropem można grać dziś na gospodarzy w meczu Avai - Coritiba po kursie ok. 1,9. W tym tygodniu goście mają mecz w pucharze z Internacionalem.

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Kto wpłacił kasę, ten wpłacił i co teraz ?
Macie coś na oku, wiecie mniej więcej kiedy będzie jakiś mecz?
Edit:
Miał ktoś styczność z tym chłopem, ma screeny wszystkich meczy, niech spece się wypowiedzą, być może podrobione. Looknijcie
http://fixmatch.eu.interia.pl/

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Pytałem o to samo stronę wcześniej i nikt nie odpowiedział, więc nie wiem o co Ci chodzi :jezora:
Edit: aaa, o screeny Ci chodzi, być może przerabiane, ale czy brał ktoś od niego typy, może to nie oszust ;P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom