Jakim wynikiem się zakończył ten mecz ? Nie mogę znaleźć wyniku...
Zdaje się, że 7 bramek... Czyli wtopa... Poszedłem z torbami... zagrałem all in :|Włochy - Węgry over 7,5 @@ 1,85 10/10 Bwin
Zaden fix itd. jednak uważam że to najpewniejszy typ jaki może być. na dziś i sam to zagrałem grubo w ziemniaku
PS> Niestety bramkarz Węgier 14 interwencji Esposito zapomniał gdzie bramka i tylko 7 bramek.
Zamknij sie, to pisz do kolegów w gimnazjum.Ass zamknij się A w Kropki sobie wstaw od dziś nie podaje peffek z IV Lig wkońcu ASs jest najmądrzejszy a tylko krytyke potrafi ale cóż stosowne do chłopaka ze słabą psychiką Pozdr Ass <hahah>
Jeżeli mówisz o tym moim Rox, to to nie był fix, tylko insider, jak widać marny.. ????skad wy te fixy bierzecie wszystko odwrotnie mozna grac hehe : )))
Wiem, wiem, że żartujeszspoko zartuje sobie, kazdy cokolwiek gra to na wlasna odpowiedzialnosc moje tez 1-1 ale 1/10 i zrodlo nie sprawdzone, jakby nie patrzec mzoe byc tylko lepiej : )))
Fenomeno.. :spokodfhgfh:
Idąc tym tropem można grać dziś na gospodarzy w meczu Avai - Coritiba po kursie ok. 1,9. W tym tygodniu goście mają mecz w pucharze z Internacionalem.Coritiba - Santo Andre Ostatnio fatalnie idzie, spróbujemy jak nie siądzie to będzie trzeba dać sobie spokój na jakis czas. Przejdźmy do sedna sprawy.
Coritiba ma na głowie teraz Puchar Brazylii, sam trener podkreśla, żeby 'kibice okazali się wyrozumiali' bo dzisiejszy mecz dla podopiecznych Rene Simoesa jest mało ważny. Istotne będzie to co będzie działo się we wtorek, otóż gospodarze grają wtedy w Pucharze z Ponte Preta i piłkarze z Kortyby nie ukrywają, że mają chrapkę na zdobycie tego trofeum (które premiuje grą w Copa Libertadores, a na tym bardzo zależy Simoesowi). Dzisiaj trener dał odpocząć wiodącym piłkarzom ze swojego składu, jakimi są m.in Rodrgo Mancha, Leandro Donizetti, Marcelinho Paraiba - w tym tygodniu w drużynie trenowało kilku zawodników z rezerw, którzy najprawdpodobniej wystąpią dziś w meczu.
Typ : 2, kurs 4.75 w betclick za 2.5j
Przejrzyj sobie temat wstecz to poznasz odpowiedź :spokodfhgfh:Miał ktoś styczność z tym chłopem, ma screeny wszystkich meczy, niech spece się wypowiedzą, być może podrobione. Looknijcie
http://fixmatch.eu.interia.pl/