>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dziwne zachowanie ze strony Bet365. Nie było zakładu przerwa/koniec na live, do tego teraz nie ma zakładu na to kto wygra. Moim zdaniem gruba kasa na wygraną gospodarzy poszła. Oby :p
Edit: I dupa 0:1... Może zagrają jeszcze Gliwiczanie.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
fixed.phorum cos tam? Jak można z tego czegoś cokolwiek kupować?

Codziennie kasuje tony jego spamu w Typach Dnia, codziennie z tym samym tekstem..

&quot;fixed.phorum.pl &lt;-- SUPER FIX JUZ DZIS!!!&quot;

No na pewno nie jest to oszust.. ????

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
z tego co widzę rzeczywiście jakiś wałkarz to się okaże...
żeby nie było - zagrałem to za 30 zł ....
Jaques - ten skan super :-D
tyle w temacie ... :jezora:

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Heh jak zobaczyłem, że ten fix od maximusa zdobył bramke na prowadzenie w 45 minucie to sie zdziwiłem szczerze. Teraz jak widze, że gospodarze wyrównali na 1-1 w 46 czyli już po przerwie, to jest prawie pewny że szykuje sie wałek ht/ft :jezora:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zauważyłem, że od jakiegoś czasu w piłce nożnej drużyna X nie może przegrywać do przerwy a po przerwie wygrać bo uznaję się to od razu za wałek.

Kiedyś to było normalne zjawisko. Drużyna gra słabo, w przerwie dostaje opieprz od trenera, który wprowadza nowych zawodników i po 90 minutach wygrywają.

Teraz.. nie, teraz to na pewno ustaffka.. ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja odpuściłem bo dla mnie to jakiś oszust był, ale.... Widzę, że można spróbować następnym razem.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ludzie..

Przypadek.. No przciez ten gosc zaklada kilkanaście kont dziennie, spamuje TD, na dodatek debilnym tekstem..

Jak można komuś takiemu ufać?

Vader może Ty, jedyna nadziejo, spróbuj przetłumaczyć kolegom, bo ja chyba nie będe w stanie.. :|

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
gosc juz mi pisze ze ma nastepnego fixa niby takze jak to wejdzie i go zaraz kupie to podam ???? stratny juz i tak na tym nie bede :spokodfhgfh:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
gosc juz mi pisze ze ma nastepnego fixa niby takze jak to wejdzie i go zaraz kupie to podam ???? stratny juz i tak na tym nie bede :spokodfhgfh:
????

Sprzedaje na sztuki? Może hurtem spróbuj, będzie taniej ????

albo 2 w 1?

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Assitalia spoko ja nie grałem tego i również nie wierze w fixy od gości w stylu (witam mam na dzisiaj fixa cena to 50zł)
Moje zdziwienie było tylko dlatego, że taki ładny kursik wchodził ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
222222222222:2222222222222

kupuj nastepnego fixa, kupuj !!!!!!!!!

WARTO!

????

za stary jestem na takie wygłupy ????

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Ass jeśli przesledziłeś historie rozmowy wiesz że sam do tego podchodzę na spokojnie, ja naprawdę nie każę Ci grać tych typów ani płacić mu żadnej kaski. Sam też gram to za drobne sumy i on również wymaga za te typy drobnych sum więc zgryźliwe komentarze sobie darujmy :spokodfhgfh:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ass jeśli przesledziłeś historie rozmowy wiesz że sam do tego podchodzę na spokojnie, ja naprawdę nie każę Ci grać tych typów ani płacić mu żadnej kaski. Sam też gram to za drobne sumy i on również wymaga za te typy drobnych sum więc zgryźliwe komentarze sobie darujmy :spokodfhgfh:
Tak, ale sponsorujesz dzieciakowi kino i chipsy ketchupowe.

Niech idzie sobie ulotki poroznosić jak mu brakuje do kieszonkowego, a nie za darmo dawać kasę na którą pewnie pracujesz, prawda?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom