Dobi Tobie gdzieś to rozliczyli na plus? Bo ja uwierzyłem Twoim znajomościom z Australii, zagrałem i mam wtopę... Wynik 0-3. Gdzie to grałeś?Adelaide City - Adelaide Galaxy 1 @@ 1,55 3/10
Austrialia , Bardzo wysoki kurs wystawili dzisiaj dla Adelaide bukmacherzy uważam że to mecz z cyklu wygram bo muszę a goście to przeciętniak , nawiązałem kontakt z gościem z Australii i powiedział że dziwny kurs skoro gospodarze dziś wygrywają.
Maradona gra z kibicami w otwarte karty. Dzień przed meczem z Panamą podał wyjściowy skład swojej drużyny. Na boisko od pierwszej minuty wybiegną:wie ktos jakim skladem zagra dzis Argentyna? ????
Nigdzie nic nie pisze
DziekiMaradona gra z kibicami w otwarte karty. Dzień przed meczem z Panamą podał wyjściowy skład swojej drużyny. Na boisko od pierwszej minuty wybiegną:
Diego Pozo, Matias Caruzzo, Nicolas Otamendi, Alexis Ferrero, Eduardo Salvio, Hernan Bernardello, Fabian Rinaudo, Matias de Federico, Daniel Montenegro, Jose Sand i Gonzalo Bergessio.
Ja nie będe ukrywał, że nie znam żadnego z tych zawodników.. :-|Dzieki
Sklad super:-? chcialem zagrac grubiej over ale jednak zrezygnuje
Umiejętności na słabiutką Panamę na pewno im wystarczy..Na poczatku bylem pewny ze zapodales mi sklad Panamy
Na wikipedi sprawdzalem czy to napewno Argentynczycy ????
Sklad ligowy.Chlopaki napewno beda sie chcieli pokazac,moze jednek warto zagrac over
Widzę, że nie znasz jeszcze tamtejszych peffek...???? ... Burkina Faso
Nie zapominaj o kolegach ze wszystkich grup 4 ligi polskiej.Taka stawka jest dla fixów. Więc widzę ostro ciśniesz. Oby to nie było info do Twoich kumpli z Australii, Niemiec czy innych Burkina Faso...