>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
2-2 czyli temat zamykamy, wywołał duże poruszenie więc może to i lepiej :spokodfhgfh:
bądz co bądz niewiele brakowało żeby typek wszedł, pewnie czysty przypadek...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Żak fajny skrin. Widać dobrym faworytem byłem ????
Ass ja lubię bardziej chipsy serowo- cebulowe ????
maximus88 tacy ludzie po prostu wybierają mecze gdzie jest możliwy taki wynik. Jak mu wejdzie to udaje ważniaka, że jest fix...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Adelaide City - Adelaide Galaxy 1 @@ 1,55 3/10 ✅
Austrialia , Bardzo wysoki kurs wystawili dzisiaj dla Adelaide bukmacherzy uważam że to mecz z cyklu wygram bo muszę a goście to przeciętniak , nawiązałem kontakt z gościem z Australii i powiedział że dziwny kurs skoro gospodarze dziś wygrywają.
Dobi Tobie gdzieś to rozliczyli na plus? Bo ja uwierzyłem Twoim znajomościom z Australii, zagrałem i mam wtopę... Wynik 0-3. Gdzie to grałeś?
http://pl.soccerway.com/matches/2009/05/18/australia/south-australian/adelaide-city/adelaide-galaxy/736319/

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mi kumpel z tamtąd posłał wynik że był 2:1 :O A nie zagrałem bo typu nie zdążyłem... więc nie wiem podeślij screen z buka
Edit: Faktycznie Vader masz rację taki był wynik czyli koleś oszukał mnie , podziękuje temu panu podał 2 typy z Australii w tym miesiącu i oba nie trafne więc wielki ⛔ Przepraszam kto zagrał i przegrał

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wiem, że mam rację co do wyniku. Bo przecież podałem Ci nawet link do wyniku.
Nie wiem jak mogłeś nie zdążyć zagrać tego skoro typ podałeś o 8;00 a mecz zaczynał się o 12;00...
No ale dobra już więcej nie wnikam...
Aha.. tyle razy było mówione, żeby pisać w jakim buku się gra. Bo to wiele ułatwia. Podawać buka...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
wie ktos jakim skladem zagra dzis Argentyna? ????
Nigdzie nic nie pisze ;)
Maradona gra z kibicami w otwarte karty. Dzień przed meczem z Panamą podał wyjściowy skład swojej drużyny. Na boisko od pierwszej minuty wybiegną:
Diego Pozo, Matias Caruzzo, Nicolas Otamendi, Alexis Ferrero, Eduardo Salvio, Hernan Bernardello, Fabian Rinaudo, Matias de Federico, Daniel Montenegro, Jose Sand i Gonzalo Bergessio.

cala 37

cala

Użytkownik
Maradona gra z kibicami w otwarte karty. Dzień przed meczem z Panamą podał wyjściowy skład swojej drużyny. Na boisko od pierwszej minuty wybiegną:
Diego Pozo, Matias Caruzzo, Nicolas Otamendi, Alexis Ferrero, Eduardo Salvio, Hernan Bernardello, Fabian Rinaudo, Matias de Federico, Daniel Montenegro, Jose Sand i Gonzalo Bergessio.
Dzieki ;)
Sklad super:-? chcialem zagrac grubiej over ale jednak zrezygnuje

cala 37

cala

Użytkownik
Na poczatku bylem pewny ze zapodales mi sklad Panamy ;)
Na wikipedi sprawdzalem czy to napewno Argentynczycy ????
Sklad ligowy.Chlopaki napewno beda sie chcieli pokazac,moze jednek warto zagrac over

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Na poczatku bylem pewny ze zapodales mi sklad Panamy ;)
Na wikipedi sprawdzalem czy to napewno Argentynczycy ????
Sklad ligowy.Chlopaki napewno beda sie chcieli pokazac,moze jednek warto zagrac over
Umiejętności na słabiutką Panamę na pewno im wystarczy.. ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zagrałem ten &quot;fix&quot; Cali na odwrót. Było blisko, ale pech chciał, że gospodarze w 90 minucie wyrównali.
Nie mniej jednak, czekam na kolejne ????

D 17

dragao19

Użytkownik
Wczoraj wieczorem przelałem te 20 PLN, pomimo że uważam, że za taka kwotę nic dobrego i wiarygodnego się nie kupi. Ja kiedys kupowałem razem z kuzynem i kolega od jakiegos goscia. Chcial 1000 euro za mecz, ale bylo 100% gwarancji że typ wejdzie, ale jakoś kontakt się urwał...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Poza tym regulamin SZ:
Typy ze stake: 7-8/10 to insidery, natomiast ze stake 9-10/10 to fixed, od teraz także wszyscy tego przestrzegają :!: Równie ważna jest teraz też chociaż krótka analiza bądź wypowiedź nt. meczu. Wystarczy napisać oczywiście np. fix albo, że testuje źródło, ale trzeba pamiętać o odpowiednim stake&#39;u :!:

Taka stawka jest dla fixów. Więc widzę ostro ciśniesz. Oby to nie było info do Twoich kumpli z Australii, Niemiec czy innych Burkina Faso...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom