>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
gabriel 0

gabriel

Użytkownik
maximus - to źródło, z którego kupiłeś &quot;fixa&quot; z Brazylii to moim zdaniem jedna wielka ściema, gadałem z gościem na GG. i spytałem czy na sprawdzenie nie poda za darmo to on &quot;focha&quot; strzelił, wyzwał od kur** i mnie zablokował - podejście jak u nastolatka ?

zresztą po co miałoby być ustawiane spotkanie w bodajże 2 kolejce ligi :?: moim zdaniem ściema kompletna - jak wejdzie honor mu zwrócę ????

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Tylko i wyłącznie screen z bet365 skłonił mnie do kupienia tego typu bo ten akurat trudno raczej jest podrobić i wygląda oryginalnie no ale zobaczymy - tak jak napisałem kwota to 25 zł więc tragedi nie będzie w razie ⛔ :spokodfhgfh:
A to że spamuje to zauważyłem również... :kwasny4565:

stilic 0

stilic

Użytkownik
Modzi akurat to forum znają. W ostatnim czasie to największy spamer. Codziennie banujemy mu po kilka(naście) kont...
Jego zachowanie wygląda na totalną amatorkę... no ale zobaczymy.
Właśnie miałem pisać co to za koleś... Reklamował sie na FB, miałem nawet kupić bo wyglądał wiarygodnie ale ktoś napisał że to oszust i zrobił sobie archiwum w dwa dni... :-D Tak na przyszłość... to raczej nie polecam takich gości, którzy reklamują swoje forum jak mają już na nim 20 &#39;fixow&#39; i sprzedają je za 25 zł ???? Ale we will see.

Dziś kuponik :
- Liverpool
- Wisła
- Espanyol :jezora:

stilic 0

stilic

Użytkownik
Tylko i wyłącznie screen z bet365 skłonił mnie do kupienia tego typu bo ten akurat trudno raczej jest podrobić i wygląda oryginalnie no ale zobaczymy - tak jak napisałem kwota to 25 zł więc tragedi nie będzie w razie ⛔ :spokodfhgfh:
A to że spamuje to zauważyłem również... :kwasny4565:
Nie chodzi o 25 zł, tylko o kasę za którą zagrasz ten typ. Podejrzewam że jest to więcej niż 25 zł:-D

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Liverpool o nic, ale kto wie :p Co do Mallorci od Sylii to popieram typ. Wczoraj słyszałem, że niektórzy pochlali po porażce Realu :]
Edit: 1.57 na Piast już w Bet365 :eek:

celahim 4

celahim

Użytkownik
Mi podoba się za to Twój typ Benek na Piasta, już zreszta wcześniej pisałem o tym meczu na otwartym forum, myślę, że to warte grania.
Z kolei w ostatniej kolejce Piast podkłada się Lechii, podobnie jak Odra wczoraj Górnikowi, dam sobie rękę za to uciąć, w meczach tych drużyn już w drugiej lidze padały dziwne wyniki, a kurs pewnie będzie przyzwoity ( no chyba, że Lechia pokona za tydzień Wisłę, utrzymując się już w lidze, co jest jednak mało prawdopodobne)

stilic 0

stilic

Użytkownik
Liverpool o nic, ale kto wie :p Co do Mallorci od Sylii to popieram typ. Wczoraj słyszałem, że niektórzy pochlali po porażce Realu :]

Edit: 1.57 na Piast już w Bet365 :eek:
Też bym grał Piast ale nie po 1.50 ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Hahahhahaha dobre :| ???? Już nie można ufać nikomu widzę :| Z jakiegoś buka nie da się nie podrobić kuponu :?:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom