Ja mam foxy,inni mają fixy... heheheBrawo Fox. Masz 100% skuteczność, jako jedyny :| PS Bordeaux 2:1, jednak mnie nie strzeli
Modzi akurat to forum znają. W ostatnim czasie to największy spamer. Codziennie banujemy mu po kilka(naście) kont...Sprawdzam źródło z tego oto forum:
http://fixedgame.phorum.pl/
Właśnie miałem pisać co to za koleś... Reklamował sie na FB, miałem nawet kupić bo wyglądał wiarygodnie ale ktoś napisał że to oszust i zrobił sobie archiwum w dwa dni... :-D Tak na przyszłość... to raczej nie polecam takich gości, którzy reklamują swoje forum jak mają już na nim 20 'fixow' i sprzedają je za 25 zł ???? Ale we will see.Modzi akurat to forum znają. W ostatnim czasie to największy spamer. Codziennie banujemy mu po kilka(naście) kont...
Jego zachowanie wygląda na totalną amatorkę... no ale zobaczymy.
Nie chodzi o 25 zł, tylko o kasę za którą zagrasz ten typ. Podejrzewam że jest to więcej niż 25 zł:-DTylko i wyłącznie screen z bet365 skłonił mnie do kupienia tego typu bo ten akurat trudno raczej jest podrobić i wygląda oryginalnie no ale zobaczymy - tak jak napisałem kwota to 25 zł więc tragedi nie będzie w razie :spokodfhgfh:
A to że spamuje to zauważyłem również... :kwasny4565:
Też bym grał Piast ale nie po 1.50 ????Liverpool o nic, ale kto wie Co do Mallorci od Sylii to popieram typ. Wczoraj słyszałem, że niektórzy pochlali po porażce Realu :]
Edit: 1.57 na Piast już w Bet365
Takie Fixy miales i nie podalesA propos skanów z bet365 :