>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Jeszcze odnośnie tego screena... Nie wydaje sie Wam, że przy tym fixie po lewej stronie, gdzie jest data, słowo &quot;maj&quot; nie jest za duże ? Porównajcie z tym meczem u góry. Dziwnie to wygląda...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Dzięki Ted za Internacional ???? Kurs 3.10 ;) Do tego mam Boce z podpórką. Oby utrzymali.
hehe ty farcie :p
Boca z przewaga zawodnika traci gola w koncowce meczu ???? w sumie mecz o pietruszke ale trenerowi zalezało na wygranej

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Jeszcze odnośnie tego screena... Nie wydaje sie Wam, że przy tym fixie po lewej stronie, gdzie jest data, słowo &quot;maj&quot; nie jest za duże ? Porównajcie z tym meczem u góry. Dziwnie to wygląda...
bystre oko :spokodfhgfh:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie tylko ono jest za duże i różni sie od tego drugiego.

Różnia się też cyfry, wyrażenie &quot;single coupon&quot; jest za blisko dwukropka etc...

nivet 277

nivet

Użytkownik
Nie tylko ono jest za duże i różni sie od tego drugiego.

Różnia się też cyfry, wyrażenie &quot;single coupon&quot; jest za blisko dwukropka etc...

ten screen to w ogóle jedna wielka ściema :-D:-D:-D:-D

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jak dla mnie to jedna wielka ściema z tym bramkarzem Tęczy pewnie chłopak tak napisał aby coś napisać usłyszał gdzieś w pubie/barze i próbował nam tutaj wcisnąć ciemnotę ale trudno szkoda tylko osób które musiały z nim popłynąć.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jeśli do przerwy będzie remis w meczu Hafnarfjordur można pocisnąć win gości po kursie w granicach 4.00 :] Czerwień to zapewne dlatego, żeby kursik był ładniejszy ????
EDIT: 3.25 w B365.. Spodziewałem się wyżej. Kusi mnie natomiast DW 0:1 po kursie 6.00 :]
EDIT: I spadł kurs na DW 0:1 5.50 :]

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
ogarnia ktoś niemiecki?
Heraf sagen 21(!) Spieler für U19-Quali ab
Andi Heraf grübelt, wie er mit so vielen Absagen die Quali bestehen soll
Tavankut/Serbien - Die österreichische U19-Nationalmannschaft (Stichtag 1. Jänner 1990) nimmt die bevorstehende Eliterunde der EM-Qualifikation als klarer Außenseiter in Angriff.
Teamchef Andreas Heraf, der die Truppe vom verstorbenen Peter Persidis übernahm, muss für die Partien gegen Ungarn (Dienstag), Gastgeber Serbien (Donnerstag) und Finnland (Sonntag) zahlreiche Stammspieler vorgeben.
Daher ist er nicht allzu optimistisch, den zur Endrunden-Teilnahme in der Ukraine erforderlichen Gruppensieg einzufahren.
&quot;Mir haben insgesamt 21 Spieler wegen Verletzungen, nicht erteilter Freigaben der Clubs oder Prüfungen in der Schule abgesagt&quot;, erzählte der Ex-Pasching-Trainer.
Dragovic fehlt im letzten Spiel
Besonders schmerzt das Fehlen des am Knie operierten Rapid-Youngsters Christopher Drazan, neben anderen hätte Heraf auch David Alaba (keine Freigabe von den Bayern) oder Christopher Dibon (Admira/verletzt) gerne dabei gehabt.
Immerhin erhielt A-Teamspieler Aleksandar Dragovic die Erlaubnis nach Nord-Serbien reisen zu dürfen. Allerdings fehlt der Innenverteidiger im Finnland-Match, weil bereits einen Tag zuvor das Bundesliga-Spiel der Austria gegen Altach auf dem Programm steht.

Heraf mit Defensiv-Taktik
Trotz aller Personalsorgen hat Heraf die Hoffnung auf eine Überraschung nicht aufgegeben.
&quot;Wir müssen schauen, dass wir gegen die guten und sehr offensivstarken Gegner hinten lange die Null halten und dass wir uns vorne auf Konter und Standards konzentrieren. Wir brauchen Konsequenz bei der Verwertung der Chancen, die wir sicher bekommen werden, und Glück&quot;, erklärte der frühere Teamspieler.
ManU-Nachwuchs-Star bei Serben
Aussichtsreichster Anwärter auf den Gruppensieg ist für Heraf das Gastgeberland, das unter anderem auf das große Talent Adem Ljajic zurückgreifen kann.
Der Marktwert des 17-jährigen Offensivspielers von Partizan Belgrad wird auf rund vier Millionen Euro geschätzt. Im Sommer wechselt er zu Manchester United, wo er bereits einen Vertrag bis 2013 unterschrieb.
&quot;Die Serben sind absoluter Favorit, sie haben Einzelspieler mit großer Qualität, Heimvorteil und keine Abstellungsprobleme&quot;, sagte Heraf.
ÖFB-Kader:
Tor: Markus Egger (WSG Wattens/19 Nachwuchsländerspiele/0 Tore), Pirmin Strasser (SV Ried/0/0)
Verteidigung: Aleksandar Dragovic (FK Austria Wien/16/3), Kevin Hacker (SK Sturm Graz Amateure/10/0), Florian Hart (LASK/11/0), Thomas Kral (SV Wienerberg/0/0), Tomislav Micanovic (SV Wienerberg/6/0), Sebastian Radakovits (RB Juniors Salzburg/11/0), Luca Tauschmann (AKA SK Sturm Graz/17/0)
Mittelfeld: Robert Gucher (Frosinone Calcio/16/2), Thomas Hopfer (FC Admira/9/2), Christian Klem (SK Sturm Graz Amateure/15/1), Marco Meilinger (AKA RB Salzburg/2/0), Markus Obernosterer (FC Wacker Innsbruck/11/1), Marco Sahanek (FC Admira Amateure/1/0)
Angriff: Dieter Elsneg (Frosinone Calcio/15/6), Georg Gravogl (AKA St. Pölten/1/0), Ken Noel (Admira)
Es fehlen u.a. Christopher Drazan (Rapid), Andreas Weimann (Aston Villa), Christopher Dibon (Admira), Heinz Lindner (Austria), Thomas Weindl (Admira), Christoph Kröpfl (Admira) - alle verletzt;
David Alaba (Bayern) keine Freigabe; Anm.: Dragovic fehlt im Finnland-Match wegen Bundesliga-Spiel mit der Austria gegen Altach

z tego co mi się wydaję Austria U-19 dziś mocno osłabiona. Jeśli się da to niech ktoś postara się więcej wyciągnąc z tego artykułu ????

D 17

dragao19

Użytkownik
Z tego co wiem to AUstria dzis bez 21 zawodnikow. WIelu ma kontuzje, kilku ma egzaminy w szkole ( pewnie jakies austriackie matury), wielu kluby nie zwolnily bo to nie jest termin uefa.
Osobiscie zagralem na wegry po 3.15 teraz chyba nie warto zabardzo.

cala 37

cala

Użytkownik
Z tego co wiem to AUstria dzis bez 21 zawodnikow. WIelu ma kontuzje, kilku ma egzaminy w szkole ( pewnie jakies austriackie matury), wielu kluby nie zwolnily bo to nie jest termin uefa.
Osobiscie zagralem na wegry po 3.15 teraz chyba nie warto zabardzo.
Chyba austria ma 21 zawodnikow ????
A co do kontuzji to prawda bo nie zagra kilku podstawowych zawodnikow min ich najlepszy napastnik.Z tego powodu trener zdecydowal sie na bardzo defensywna taktyke.Austriacy raczej nie wygraja dzisiejszego spotkania;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Chyba austria ma 21 zawodnikow ????
A co do kontuzji to prawda bo nie zagra kilku podstawowych zawodnikow min ich najlepszy napastnik.Z tego powodu trener zdecydowal sie na bardzo defensywna taktyke.Austriacy raczej nie wygraja dzisiejszego spotkania;)
Defensywna taktyka i 3 gole do przerwy. Ładnie. :spokodfhgfh:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Jak dla mnie MoMo wczoraj grała z Sugiyamą bardzo dobrze, tyle że Zheng to klasa wyżej obecnie niż Ai. Dlatego bym się wstrzymał. Blake - Hanescu...fajny kurs na Rumuna, do gry by był, tyle że Blake całkiem dobrze zagrał w Estoril.
Obu spotkań bym nie ruszył. Jak coś to MoMo i Hanescu delikatnie.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Jak dla mnie MoMo wczoraj grała z Sugiyamą bardzo dobrze, tyle że Zheng to klasa wyżej obecnie niż Ai. Dlatego bym się wstrzymał. Blake - Hanescu...fajny kurs na Rumuna, do gry by był, tyle że Blake całkiem dobrze zagrał w Estoril.

Obu spotkań bym nie ruszył. Jak coś to MoMo i Hanescu delikatnie.
Dzięki ???? Słyszał ktoś o Austrii (am) ? Niby &quot;fixed&quot;...

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Mam pomysł. Moim zdaniem 100x czytelniej byłoby, gdyby typy do stawki 6 (czyli żadne insidery, tylko własna analiza) wrzucane były do tematu z prywatnymi typami, a typy ze stawką 7 i więcej, do działu &quot;Fixed and Insiders&quot;.
Czemu?
1) Ten dział chyba w końcu po coś jest, a nie żeby ktoś coś tam podał raz od święta ;)
2) znaczniej zwiększyłaby się czytelność SZ. Bo tak wiadomo by było, że do tematu z prywatnymi pickami zaglądamy po nasze przemyślenia, natomiast już po konkretne info to do działu Fixed and Insiders.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No w sumie miałem coś takiego na myśli pisząc regulamin. Mam nadzieję, że też to wszyscy tak zinterpretują, ale w sumie dobrze że to napisałeś. Wszyscy powinni tak pisać jak Ty w odpowiednim dziale. Jak zacznie to przynosić efekty to pomyślę nad pewnym bajerem, któy tylko pomoże ???? O tym jednak będę musiał pogadać z Lucasem ???? A teraz typujcie :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom