relakzstyle
Użytkownik
Jeszcze odnośnie tego screena... Nie wydaje sie Wam, że przy tym fixie po lewej stronie, gdzie jest data, słowo "maj" nie jest za duże ? Porównajcie z tym meczem u góry. Dziwnie to wygląda...
hehe ty farcieDzięki Ted za Internacional ???? Kurs 3.10Do tego mam Boce z podpórką. Oby utrzymali.
bystre oko :spokodfhgfh:Jeszcze odnośnie tego screena... Nie wydaje sie Wam, że przy tym fixie po lewej stronie, gdzie jest data, słowo "maj" nie jest za duże ? Porównajcie z tym meczem u góry. Dziwnie to wygląda...
Nie tylko ono jest za duże i różni sie od tego drugiego.Jeszcze odnośnie tego screena... Nie wydaje sie Wam, że przy tym fixie po lewej stronie, gdzie jest data, słowo "maj" nie jest za duże ? Porównajcie z tym meczem u góry. Dziwnie to wygląda...
Nie tylko ono jest za duże i różni sie od tego drugiego.
Różnia się też cyfry, wyrażenie "single coupon" jest za blisko dwukropka etc...
Dokładnie...ale trudno szkoda tylko osób które musiały z nim popłynąć.
Chyba austria ma 21 zawodnikow ????Z tego co wiem to AUstria dzis bez 21 zawodnikow. WIelu ma kontuzje, kilku ma egzaminy w szkole ( pewnie jakies austriackie matury), wielu kluby nie zwolnily bo to nie jest termin uefa.
Osobiscie zagralem na wegry po 3.15 teraz chyba nie warto zabardzo.
Defensywna taktyka i 3 gole do przerwy. Ładnie. :spokodfhgfh:Chyba austria ma 21 zawodnikow ????
A co do kontuzji to prawda bo nie zagra kilku podstawowych zawodnikow min ich najlepszy napastnik.Z tego powodu trener zdecydowal sie na bardzo defensywna taktyke.Austriacy raczej nie wygraja dzisiejszego spotkania![]()
Dzięki ???? Słyszał ktoś o Austrii (am) ? Niby "fixed"...Jak dla mnie MoMo wczoraj grała z Sugiyamą bardzo dobrze, tyle że Zheng to klasa wyżej obecnie niż Ai. Dlatego bym się wstrzymał. Blake - Hanescu...fajny kurs na Rumuna, do gry by był, tyle że Blake całkiem dobrze zagrał w Estoril.
Obu spotkań bym nie ruszył. Jak coś to MoMo i Hanescu delikatnie.