relakzstyle
Użytkownik
Jeszcze odnośnie tego screena... Nie wydaje sie Wam, że przy tym fixie po lewej stronie, gdzie jest data, słowo "maj" nie jest za duże ? Porównajcie z tym meczem u góry. Dziwnie to wygląda...
hehe ty farcieDzięki Ted za Internacional ???? Kurs 3.10 Do tego mam Boce z podpórką. Oby utrzymali.
bystre oko :spokodfhgfh:Jeszcze odnośnie tego screena... Nie wydaje sie Wam, że przy tym fixie po lewej stronie, gdzie jest data, słowo "maj" nie jest za duże ? Porównajcie z tym meczem u góry. Dziwnie to wygląda...
Nie tylko ono jest za duże i różni sie od tego drugiego.Jeszcze odnośnie tego screena... Nie wydaje sie Wam, że przy tym fixie po lewej stronie, gdzie jest data, słowo "maj" nie jest za duże ? Porównajcie z tym meczem u góry. Dziwnie to wygląda...
Nie tylko ono jest za duże i różni sie od tego drugiego.
Różnia się też cyfry, wyrażenie "single coupon" jest za blisko dwukropka etc...
Dokładnie...ale trudno szkoda tylko osób które musiały z nim popłynąć.
Chyba austria ma 21 zawodnikow ????Z tego co wiem to AUstria dzis bez 21 zawodnikow. WIelu ma kontuzje, kilku ma egzaminy w szkole ( pewnie jakies austriackie matury), wielu kluby nie zwolnily bo to nie jest termin uefa.
Osobiscie zagralem na wegry po 3.15 teraz chyba nie warto zabardzo.
Defensywna taktyka i 3 gole do przerwy. Ładnie. :spokodfhgfh:Chyba austria ma 21 zawodnikow ????
A co do kontuzji to prawda bo nie zagra kilku podstawowych zawodnikow min ich najlepszy napastnik.Z tego powodu trener zdecydowal sie na bardzo defensywna taktyke.Austriacy raczej nie wygraja dzisiejszego spotkania
Dzięki ???? Słyszał ktoś o Austrii (am) ? Niby "fixed"...Jak dla mnie MoMo wczoraj grała z Sugiyamą bardzo dobrze, tyle że Zheng to klasa wyżej obecnie niż Ai. Dlatego bym się wstrzymał. Blake - Hanescu...fajny kurs na Rumuna, do gry by był, tyle że Blake całkiem dobrze zagrał w Estoril.
Obu spotkań bym nie ruszył. Jak coś to MoMo i Hanescu delikatnie.