Depee.... powiem tak. Nie tylko mnie na pewno ten kupon rozjebał na punkty...
Osobiście nie grałem tego meczu więc nie jestem stratny.
Nie grałem dlatego, że podałeś 3 raz mecz z tą Tęczą.
1 mecz wszedł a nie grałem. Drugi dobrze wiesz, że ja zagrałem za 400 w betsafe w dublu z hokejem Biel. Wiesz bo sam Ci powiedziałem, że to peFFka dla mnie. Biel siadło a Tęcza wtopiła 0-1. Byłem w plecy 400 pln. Dodatkowo Bielu nie zagrałem na żadnym innym dublu bo nie powtarzam typów na kolejnych dublach. Czyli byłem stratny na typie po dobrym kursie gdzie mógłbym coś zarobić.
Mówię no różnie bywa.
Przy tym meczu dałem sobie spokój bo nie mam do Ciebie po prostu zaufania.
Ale teraz do czego zmierzam...
Każdy gra za ile go stać.
Tylko Twoja stawka 120 zł powaliła mnie na nogi... dlaczego?
ano dlatego...
Bramkarz, któremu zapłaciłem doznał kontuzji na rozgrzewce. Miał puścić kilka goli :|. Ok, już nie będę podawał typów w dziale FIXY.
To ile Ty mu zapłaciłeś? dałeś na flaszkę? Chyba nawet nie. Dałeś mu pewnie na piwo. No bo jeśli tyle miałeś do wyjęcia z tego Fixa to nie wyobrażam sobie jak mogłeś mu dać więcej...
Zaraz możesz powiedzieć, że grałeś to na kilku kontach... Ale nie sądzę aby ktokolwiek Ci w to uwierzył...
Mogłeś to podać jako insider, albo w ogóle wspomnieć lekko o tym meczu a nie ściema, że 10/10 fix knorra...
Dla mnie jesteś totalnie skompromitowany. Akceptowałem Ciebiem na tym nicku za Twoja "przeszłość" bo już Ci pisałem, że wiem jaki miałeś poprzedni nick i że Ciebie zbanowałem.
Na tamtym nicku się skompromotowałeś i na tym także...
koniec z mojej strony= bez odbioru