>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Mam info do kupna na jutro, cena 50e, kurs 2.1-2.3. Info do kupna mam od gościa na GG. tzn. kiedyś kupowałem od niego info i przeważnie było kolorowo, jednak gość wyjechał i dopiero powrócił 2 tyg. temu i od tego czasu mam z nim kontakt. 4 informacje kupiłem, 3 wygrane i 1 przegrana, właśnie ta dzisiejsza co ukazałem w temacie to ta porażka. Jednak cena wzrosła, więc chciałbym zrobić zrzutkę na 5 osób, myślę, że można spróbować. Gość na pewno nie jest oszustem, jak nie wchodzi to kasę zwraca. Zaufanie do niego mam tylko pytam czy byli by chętni ?
Nie, nie byłoby.
I myślę, że odpowiadam tutaj także w imieniu kilku innych osób.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ass, ale jesteś ostry, lubię twoją krytykę ;)
No już nie kłam, że lubisz. Nikt nie lubi krytyki ;)

A co do kupowania, to tak jak pisał Benek, niedługo zmieni się regulamin w SZ i takie zakupy raczej nie będą miały miejsca..

gabriel 0

gabriel

Użytkownik
Moim zdaniem nie powinno być przede wszystkim tematu prywatne typy, gdyż za dużo można tam znaleźć &quot;normalnych&quot; typów. Jest odpowiedni dział do umieszczania ustawek/dobrych informacji i tam powinny znajdować się informacje userow Strefy Zamkniętej. Jeżeli jednak nikt nie ma żadnej informacji przez ponad miesiąc to wydaje się to być bardzo dziwne. Szczerze mniemam wrażenie, że w SZ tworzy się kolejna &quot;sz&quot; ...

SZ - to grupa ludzi, która wymienia się ciekawymi informacji, tylko sęk w tym, że nie każda osoba ma dostęp np. do ustawek. Jest cześć co ma dostęp do takich informacji jednak czasami trzeba zapłacić za takie coś duże pieniądze, bo na żadnym forum, czy jakimś chorwackim blogu się nie znajdzie takiego czegoś .. no najważniejsze to są znajomości,

cóż Benek, czekamy na twoje zdanie, nowe zasady itp., gdy patrzyłem wcześniejsze fixy itp. to był tu niezły zbiór informacji - teraz wszystko ustało - rozkręćmy to, choćby nawet gdyby było to kosztem wylotu ze SZ, choćby nawet i moim.

jak nadleci mnie jakaś nowa myśl to dam znać :razz:

nivet 277

nivet

Użytkownik
Moim zdaniem nie powinno być przede wszystkim tematu prywatne typy, gdyż za dużo można tam znaleźć &quot;normalnych&quot; typów. Jest odpowiedni dział do umieszczania ustawek/dobrych informacji i tam powinny znajdować się informacje userow Strefy Zamkniętej. Jeżeli jednak nikt nie ma żadnej informacji przez ponad miesiąc to wydaje się to być bardzo dziwne. Szczerze mniemam wrażenie, że w SZ tworzy się kolejna &quot;sz&quot; ...

SZ - to grupa ludzi, która wymienia się ciekawymi informacji, tylko sęk w tym, że nie każda osoba ma dostęp np. do ustawek. Jest cześć co ma dostęp do takich informacji jednak czasami trzeba zapłacić za takie coś duże pieniądze, bo na żadnym forum, czy jakimś chorwackim blogu się nie znajdzie takiego czegoś .. no najważniejsze to są znajomości,

cóż Benek, czekamy na twoje zdanie, nowe zasady itp., gdy patrzyłem wcześniejsze fixy itp. to był tu niezły zbiór informacji - teraz wszystko ustało - rozkręćmy to, choćby nawet gdyby było to kosztem wylotu ze SZ, choćby nawet i moim.

jak nadleci mnie jakaś nowa myśl to dam znać :razz:
Miałem dziś już iść spokojnie spać, ale wszedłem poczytać co w strefie piszczy. Widzę, że piszczy i to aż niemiło.
Sugerujesz że w strefie nie powino być tematów z prywatnymi typami ? :-D:-D:-D:-D
Moim skromnym zdaniem, to oprócz mnie smieje się z Ciebie jeszcze paru userów, że piszesz takie głupoty.
Znasz jakies forum zamkniete na ktorym nie ma tematów z prywatnymi userów ? Takie tematy daja ład, porządek i przejrzystość, a comiesięczne podsumowania ( moje w trakcie od poczatku gry w SZ) dają obraz &quot;formy&quot; każdego z userów.

Chcesz ustawek to graj sobie ile wlezie :-D najlepiej te z 4 ligi....

Pozdro

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Dział z prywatnymi typami jak najbardziej moim zdaniem jest potrzebny, z tym że powinny się tam znajdować raczej najbardziej wyszukane typy z ciekawymi informacjami,a nie zwykłem masówki czy typy do których każdy ma dostęp.
Jeżeli chodzi o fixy to wiadomo, że nie każdy zawsze ma do nich dostęp bo różnie z tym bywa, ale sądzę źe zupełnym nieporozumieniem jest składanie się na takie typy... a to dlaczego ...
... jeżeli wejdzie nam to w nawyk to skończy się na tym, że będziemy na sobie wzajemnie zarabiać ! jeżeli np. dziś ja zapłacę komuś za fixa, to równie dobrze kiedy ja będę miał tego typu mecz mogę napisać sobie na forum ŻE TRZEBA SIĘ NA NIEGO ZRZUCIĆ i do później go podać :spokodfhgfh:
Bo niby kto mi udowodni, że typ posiadałem już wcześniej ?
Nie wiem czy do tej pory sytuacje takie miały miejsce ale jeśli SZ będzie podążać w tą strone rewelacji nie wróżę.
Wogóle to ostatnio zrobiła się moda na sprzedawanie fixów, a jeśli mamy już komuś płacić to może rzeczywiście lepiej byłoby zrzucić sie na 2-3 zawodników jakiejś IV ligowej drużyny ? hehe, choć to już oczywiście trochę grubsza sprawa.
Pozdro i mam nadzieję że moje zdanie nie odbiega znacząco od spostrzeżeń reszty użytkowników :spokodfhgfh:

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Ja proponuje zeby jak najwiecej osob ze strefy poswiecilo kilka dyszek i np wykupila miesieczny abonament u Vertiego. Jest on zaufana osoba i ma dostep do ciekawych informacji ???? Nie liczmy ze bedzie nam dawal wszystkie typy za free bo tak nie bedzie i nie dziwie sie wcale. Skladka powinien sie zajac ktorys z Modow, wtedy mamy pewnosc, ze nie zostaniemy oszukani...:jezora:

stilic 0

stilic

Użytkownik
Ja proponuje zeby jak najwiecej osob ze strefy poswiecilo kilka dyszek i np wykupila miesieczny abonament u Vertiego. Jest on zaufana osoba i ma dostep do ciekawych informacji ???? Nie liczmy ze bedzie nam dawal wszystkie typy za free bo tak nie bedzie i nie dziwie sie wcale. Skladka powinien sie zajac ktorys z Modow, wtedy mamy pewnosc, ze nie zostaniemy oszukani...:jezora:
Po pierwsze Verti już powiedział że będzie podawał Nam Swoje typy i chwała mu za to... ????

Po drugie, benek ułóż ten nowy regulamin bo robi się gęsta atmosfera :-?

gabriel 0

gabriel

Użytkownik
Znasz jakies forum zamkniete na ktorym nie ma tematów z prywatnymi userów ?
Tak znam takie forum zamknięte gdzie nie ma miejsca na prywatne typy, szczerze tylko tu się spotkałem z tym. Oczywiście nie jestem za całkowitym zamknięciem tematu Prywatne Typy, przydał by się temat z serii nie wiem .. niesprawdzone źródło czy co, gdzie można byłoby podawać fixy czy insidery, których nie jesteśmy w 100% pewni. Oczywiście w tym, że temacie można byłoby podawać typy z różnych dyscyplin no ale z jakąś konkretną informacją lub analizą - tak jak napisał maximus

stilic 0

stilic

Użytkownik
Tak znam takie forum zamknięte gdzie nie ma miejsca na prywatne typy, szczerze tylko tu się spotkałem z tym. Oczywiście nie jestem za całkowitym zamknięciem tematu Prywatne Typy, przydał by się temat z serii nie wiem .. niesprawdzone źródło czy co, gdzie można byłoby podawać fixy czy insidery, których nie jesteśmy w 100% pewni. Oczywiście w tym, że temacie można byłoby podawać typy z różnych dyscyplin no ale z jakąś konkretną informacją lub analizą - tak jak napisał maximus
Jaki jest sens pisania fixów, których nie jesteśmy pewni...przecież i tak nikt tego nie zagra :kwasny4565:

A nawet gdyby przecież można pisać że źródło niepewne itp.

Moim skromnym zdaniem układ jest dobry...tylko trzeba coś zmienić w sprawie podawania typów i ich skuteczności... CZEKAMY NA REGULAMIN :spokodfhgfh:

nivet 277

nivet

Użytkownik
Kończąc naszą pogawędkę powiem tylko że mało znasz tych forów, albo mało widziałeś ( nie mówie że ja dużo ???? ).
@ maximus88
Uważasz że każdy w swoim temacie, tu u Nas w strefie podaje typy do których łatwo jest miec dostęp, łatwo na nie wpaść czy cokolwiek ? Ja uważam, że nie. Typy z regionalnych lig, lig &quot;egzotycznych&quot; czy egzotycznych lub mniej popularnych sportów są ( przynajmniej dla mnie w cenie, przykłady - piłka wodna, snooker, a nawet żużel o którym nie mam zbyt dużej wiedzy ani możliwości typowania) cenne. A jeśli są opłacalne (czyt. wartościowe ) to właśnie na nich w długim okresie można liczyć na zysk.
A grając choćby pod samą Azję, myślisz że tak prosto jest znaleźć typ ? :-D
Być może Cie rozczaruje, ale trzeba troche szczęścia w wyszukaniu spadków, i potem buka w którym kurs na dany spadek jest wartościowy.
Odnosząc się do Azji, to myślisz że ktoś z Nas bardziej skorzysta z takiego typu, który bedzie podany tu w strefie czy może podany zostanie na ogólnym forum w temacie, który może mieć każdy? ( Moim zdaniem podając na głównym typ pod azję po 15 minutach jest on nieopłacalny, ma do niego więcej osób dostęp, pograją i potem nie ma już gdzie zagrać, tak to wygląda z mojej strony, pozdro )

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Nivet
Pisząc o typach do których wszyscy mają dostęp absolutnie nie miałem na myśli Twojej osoby, bo akurat Ty rzucasz często meczami drużyn o których ja nie mam zielonego pojęcia :jezora:
Nie będę pisał personalnie bo nie o to chodzi, podsumuje krótko tylko, że po prostu wchodząc do SZ każdy liczy na mecze oraz informacje naprawdę pewne do których jednocześnie nie każdy ma dostęp.
Kolejnym pomysłem z mojej strony jest zrobienie w SZ działu z ciekawymi linkami, mogą to być np. inne strefy zamknięte, jakieś blogi itp. W taki sposób przecież również można doprowadzić do jakiegoś rozwoju, może np. spodoba się nam wszystkim jakiś płatny blog i rzeczywiście wspólnie podejmiemy decyzję o zakupie abonamentu :spokodfhgfh:
Następna sprawa to skuteczność typów prywatnych, może przesadą byłoby wyrzucanie z SZ za brak skuteczności na jakimś tam określonym poziomie, ale jeśli któryś użytkownik podaje typy notorycznie na ⛔ to widocznie są nie do końca po dobrej analizie/ z dobrego źródła - i jakaś mała reprymenda by się przydała.
Pozdro600

nivet 277

nivet

Użytkownik
Żeby było jasność, też jestem za tym żeby userzy którzy przez pewien czas (może to być pół roku przykładowo) nie są &quot;rentowni&quot; byli w jakis sposób &quot;karani&quot;.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Depee.... powiem tak. Nie tylko mnie na pewno ten kupon rozjebał na punkty...
Osobiście nie grałem tego meczu więc nie jestem stratny.
Nie grałem dlatego, że podałeś 3 raz mecz z tą Tęczą.
1 mecz wszedł a nie grałem. Drugi dobrze wiesz, że ja zagrałem za 400 w betsafe w dublu z hokejem Biel. Wiesz bo sam Ci powiedziałem, że to peFFka dla mnie. Biel siadło a Tęcza wtopiła 0-1. Byłem w plecy 400 pln. Dodatkowo Bielu nie zagrałem na żadnym innym dublu bo nie powtarzam typów na kolejnych dublach. Czyli byłem stratny na typie po dobrym kursie gdzie mógłbym coś zarobić.
Mówię no różnie bywa.
Przy tym meczu dałem sobie spokój bo nie mam do Ciebie po prostu zaufania.
Ale teraz do czego zmierzam...
Każdy gra za ile go stać.
Tylko Twoja stawka 120 zł powaliła mnie na nogi... dlaczego?
ano dlatego...
Bramkarz, któremu zapłaciłem doznał kontuzji na rozgrzewce. Miał puścić kilka goli :|. Ok, już nie będę podawał typów w dziale FIXY.
To ile Ty mu zapłaciłeś? dałeś na flaszkę? Chyba nawet nie. Dałeś mu pewnie na piwo. No bo jeśli tyle miałeś do wyjęcia z tego Fixa to nie wyobrażam sobie jak mogłeś mu dać więcej...
Zaraz możesz powiedzieć, że grałeś to na kilku kontach... Ale nie sądzę aby ktokolwiek Ci w to uwierzył...
Mogłeś to podać jako insider, albo w ogóle wspomnieć lekko o tym meczu a nie ściema, że 10/10 fix knorra...
Dla mnie jesteś totalnie skompromitowany. Akceptowałem Ciebiem na tym nicku za Twoja &quot;przeszłość&quot; bo już Ci pisałem, że wiem jaki miałeś poprzedni nick i że Ciebie zbanowałem.
Na tamtym nicku się skompromotowałeś i na tym także...
koniec z mojej strony= bez odbioru

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Regulamin akceptuje, ale nie akceptuje tego, że depee zostaje.
W 100% zgadzam się z Vaderem. Ludzie, przecież to jest niepoważne, gość przekupił bramkarza czteropakiem z biedronki za 2,50, pisze na forum że fix, ludzie (niestety w tym wypadku chyba tylko ja) grają za poważną kase, a on gra sobie za 120zł, jak jakiś najzwyklejszy kupon.
Bądźmy konsekwentni... jak Vader pisał - depee jest centralnie spalony i moim zdaniem jest bezużyteczny - będzie korzystał z naszych typów, bo wątpie aby ktoś jemu zaufał po takiej wtopie....
Zastanówcie się nad tym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom