I za to Cię Scyzor lubię ????
Kurde wiem skąd mnie znasz,ale wiem że ja Cie nie znam, niewielu do mnie Scyzor mówiło więc coś czuje że sie kręciłeś blisko :-D
Co do fixów, czy innych rzeczy, to po pierwsze strefa nie jest stworzona tylko dla nich, a po drugie przede wszystkim chodzi o dobre typowanie przy wysokim poziomie skuteczności. ( i mecze nie muszą być fixed, nie ma się co stresować )
"Mi tu akurat chodzi o osoby ktore by chcialy wszystko za darmo a nic od siebie nie daja.Nie wiem czy nie chca czy poprostu nie maja.
Jesli beda pojawiac sie na strefie fixy za darmo ja rowniez je zaczne podawac i nie bede nikogo prosil o jakiekolwiek pieniadze "
Na fixy składał się nie będę, jak mam to dam/ daję. Nie chodzi o jakies gówniane 10-20 czy 100 zł(bo to chyba żaden problem dla każdego z Nas tu przebywającego) jako składka na fix. Mam swoje zasady i przy nich zostane czy to sie komuś spodoba czy nie ????
Płatne fixy naturalnie nie muszą do mnie docierać, możecie je jakoś przekazywać sobie tak żebym ja ( być może tez inni którzy sie nie składaja) o tym nie wiedział. No problem.
Co do fixów:
Srodowy mecz Chelsa-Barca
Which Team will Kick Off?
Azja: 2.85-1.45
Matematycznie 50-50, fix ?:jezora: