>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
Pewnie najlepiej za free wszystko mieć. Potrzebuję paru ludzi na składkę, 15 złotych to nie jest dużo, a wszyscy na tym skorzystamy. Poza tym, jeśli mamy się wymieniać typami, to niech ktoś da w końcu coś ciekawego...
Swiete slowa kolego.
Ja sie pisze na te mecze

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
6524407 - pisać na gg. Mecz jutro ! Koles chce 150 zł kurs 2-3.
Kase mam mu wplacic do 10 rano, więc chciałbym załatwić to dzisiaj

cala 37

cala

Użytkownik
Chcecie mecze gratis to nie ma problemu.Bardzo chetnie podam na dzis mecz z kursem powyzej 7(W tej chwili).Jesli oczekujecie ze ktos za darmo bedzie dawal fixy czemu wy ich nie dajecie????
Nie mowie o zwyklych typach...

cala 37

cala

Użytkownik
Cala... craxa podal wczoraj swoje gg, odezwałem sie i do tej pory nikt nie odpisał...
Mi tu akurat chodzi o osoby ktore by chcialy wszystko za darmo a nic od siebie nie daja.Nie wiem czy nie chca czy poprostu nie maja.
Jesli beda pojawiac sie na strefie fixy za darmo ja rowniez je zaczne podawac i nie bede nikogo prosil o jakiekolwiek pieniadze

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Cala, bo nie wszyscy mają fixa co tydzień. Jak będe miał coś na 100% pewnego to podam. Lepszy jeden dobry typ na miesiąc niż jakbym miał dawać wszystko co słysze.

cala 37

cala

Użytkownik
Cala, bo nie wszyscy mają fixa co tydzień. Jak będe miał coś na 100% pewnego to podam. Lepszy jeden dobry typ na miesiąc niż jakbym miał dawać wszystko co słysze.
Zgodze sie z twoimi slowami ale popatrz na to z innej strony.W strefie jest ok 20 osob ;) a przez ostatnie 2 miesiace pojawily sie 2 Fixy z kursami 1.7......
Nic wiecej nie trzeba dodawac

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dziwne jest to, że taki regres strefy rozpoczął się od momentu kiedy zacząłeś szukac kolegów do kupowania meczy...

To na pewno przypadek..

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dobra Paowie skończmy na dziś tą napinkę. Jutro będzie nowy regulamin, kto nie zaakceptuje ten out :!: :] Był świetny okres miesiąc czy dwa temu. Każdy podawał coś konkretnego. Skuteczność była ok. 70% :!: Dało się naprawdę sporo zarobić. A teraz co :?: Co drugi dzień denna składka na pseudo fixa... Żałosne :] Do jutra Typerzy.
pozdrawiam

depee 0

depee

Użytkownik
Dobra Paowie skończmy na dziś tą napinkę. Jutro będzie nowy regulamin, kto nie zaakceptuje ten out :!: :] Był świetny okres miesiąc czy dwa temu. Każdy podawał coś konkretnego. Skuteczność była ok. 70% :!: Dało się naprawdę sporo zarobić. A teraz co :?: Co drugi dzień denna składka na pseudo fixa... Żałosne :] Do jutra Typerzy.

pozdrawiam
Popieram. Zróbmy porządną strefę, z dobrym regulaminem.

nivet 277

nivet

Użytkownik
I za to Cię Scyzor lubię ????

Kurde wiem skąd mnie znasz,ale wiem że ja Cie nie znam, niewielu do mnie Scyzor mówiło więc coś czuje że sie kręciłeś blisko :-D

Co do fixów, czy innych rzeczy, to po pierwsze strefa nie jest stworzona tylko dla nich, a po drugie przede wszystkim chodzi o dobre typowanie przy wysokim poziomie skuteczności. ( i mecze nie muszą być fixed, nie ma się co stresować )

&quot;Mi tu akurat chodzi o osoby ktore by chcialy wszystko za darmo a nic od siebie nie daja.Nie wiem czy nie chca czy poprostu nie maja.
Jesli beda pojawiac sie na strefie fixy za darmo ja rowniez je zaczne podawac i nie bede nikogo prosil o jakiekolwiek pieniadze &quot;

Na fixy składał się nie będę, jak mam to dam/ daję. Nie chodzi o jakies gówniane 10-20 czy 100 zł(bo to chyba żaden problem dla każdego z Nas tu przebywającego) jako składka na fix. Mam swoje zasady i przy nich zostane czy to sie komuś spodoba czy nie ????

Płatne fixy naturalnie nie muszą do mnie docierać, możecie je jakoś przekazywać sobie tak żebym ja ( być może tez inni którzy sie nie składaja) o tym nie wiedział. No problem.

Co do fixów:

Srodowy mecz Chelsa-Barca

Which Team will Kick Off?
Azja: 2.85-1.45

Matematycznie 50-50, fix ?:jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom