>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
No nie przesadzajmy z tym HT/FT, chyba napisałeś to pół żartem....
Ale meczyk sam w sobie trafiony z bardzo ładnym kursem, szkoda że nie miałem okazji zagrać.
???? BRAWO ASS :spokodfhgfh:

stilic 0

stilic

Użytkownik
Ale meczyk sam w sobie trafiony z bardzo ładnym kursem, szkoda że nie miałem okazji zagrać.

Greek 2 league
Ionikos v Ethnikos Asteras
Tip : 1
Odd : 3.4
Stake : 9/10

Ht/Ft 2/1
Odd-29
Stake 8/10

Jakoś na żarty mi się nie zbiera ????

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Chcesz przez to powiedzieć, że miałeś info na temat tego meczu i nie dość że się nie pochwaliłeś to jeszcze sam nie zagrałeś ?

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
stilic dokladnie, troche glupio mi mowic ale tez mialem to info z innego zrodla o tym ht/ft, ale wtedy juz nie bylo gdzie tego zagrac....
ogolnie lipa, kolejne ht/ft kolo nosa przeszlo, a ja zagralem tylko 1x @1.6....

stilic 0

stilic

Użytkownik
Chcesz przez to powiedzieć, że miałeś info na temat tego meczu i nie dość że się nie pochwaliłeś to jeszcze sam nie zagrałeś ?
Nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedź... Po pierwsze nie grałem bo nie miałem gdzie a po drugie to co to jest, jakiś przymus podawania wszystkiego co się gra...:-? Gdybym był pewny tego meczu to bym podał...:kwasny4565:

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Przymus absolutnie - dobra wola :spokodfhgfh:
Piszę ogólnikowo bo sam nie miałbym gdzie tego dziś zagrać.
Ale info o meczu HT/FT nawet jeśli nie jest pewne na 100% ma taki kurs że nawet przy drobnej stawce daje niezły profit.
A napisałem tylko dlatego bo dawałeś komenty które mogłyby sugerować że miałeś niezłe info na temat tego meczu.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik

maximus, no dzięki, ale nie ma czym się chwalić.. Tylko Ionikos się zaprezentował godnie, chociaż przyznam, że to właśnie ten mecz traktowałem jako pierwszorzedny i to jego pobrałem za wyższa stawkę.
Kavala i to drugie dziadostwo sprzedało się i aż dziwne, że tym sie nikt pewnie nie zainteresuje.
Nie mniej jednak 4.00 na Ionikos na ✅

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No wydaje mi się, że Verti raczej będzie podawał typy. On i tak zarobi na innych userach i nie tylko. Rozumiem sytuacje z Cali typami, tymi płatnym bo on też się składa. To blog Vertiego, więc nie widze problemu żeby nie mógł tutaj podawać za friko, czyż nie :?: ????
PS Czymać kciuki jutro na WOSie (najważniejszy jest dla mnie, przepustka na Uniwersytet Wrocławski :] :p ).

stilic 0

stilic

Użytkownik
No wydaje mi się, że Verti raczej będzie podawał typy. On i tak zarobi na innych userach i nie tylko. Rozumiem sytuacje z Cali typami, tymi płatnym bo on też się składa. To blog Vertiego, więc nie widze problemu żeby nie mógł tutaj podawać za friko, czyż nie :?: ????
PS Czymać kciuki jutro na WOSie (najważniejszy jest dla mnie, przepustka na Uniwersytet Wrocławski :] :p ).
Rozszerzenie ? :-D
// Tak - Benek

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
mecz dravy ptuj który podałem w swoich typach zniknął z oferty buków, wogóle w niewielu jest dostępna liga słoweńska...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom