relakzstyle
Użytkownik
Kurde no faktycznie zapowiada się, że te ht/ft wejdzie...
Nie wiem tylko w jakim buku można to było pocisnąć.
Nie wiem tylko w jakim buku można to było pocisnąć.
Greek 2 leagueNo nie przesadzajmy z tym HT/FT, chyba napisałeś to pół żartem....
Ale meczyk sam w sobie trafiony z bardzo ładnym kursem, szkoda że nie miałem okazji zagrać.
???? BRAWO ASS :spokodfhgfh:
Nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedź... Po pierwsze nie grałem bo nie miałem gdzie a po drugie to co to jest, jakiś przymus podawania wszystkiego co się gra...:-? Gdybym był pewny tego meczu to bym podał...:kwasny4565:Chcesz przez to powiedzieć, że miałeś info na temat tego meczu i nie dość że się nie pochwaliłeś to jeszcze sam nie zagrałeś ?
maximus, no dzięki, ale nie ma czym się chwalić.. Tylko Ionikos się zaprezentował godnie, chociaż przyznam, że to właśnie ten mecz traktowałem jako pierwszorzedny i to jego pobrałem za wyższa stawkę.No nie przesadzajmy z tym HT/FT, chyba napisałeś to pół żartem....
Ale meczyk sam w sobie trafiony z bardzo ładnym kursem, szkoda że nie miałem okazji zagrać.
???? BRAWO ASS :spokodfhgfh:
Rozszerzenie ? :-DNo wydaje mi się, że Verti raczej będzie podawał typy. On i tak zarobi na innych userach i nie tylko. Rozumiem sytuacje z Cali typami, tymi płatnym bo on też się składa. To blog Vertiego, więc nie widze problemu żeby nie mógł tutaj podawać za friko, czyż nie :?: ????
PS Czymać kciuki jutro na WOSie (najważniejszy jest dla mnie, przepustka na Uniwersytet Wrocławski :]).
a dla mnie na Uniwerek Ekonomiczny w Krk...PS Czymać kciuki jutro na WOSie (najważniejszy jest dla mnie, przepustka na Uniwersytet Wrocławski ).
:spokodfhgfh:nie ma problemu - czasem mogę coś podać :spokodfhgfh: w końcu chyba po to tu jestem