>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sportingbet dał że Kanada dziś wygra bądź zremisuje 2,15 można zaryzykować ???? he ale będzie zwrot albo wygrana

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Radzę sie temu przyjrzeć:

Ionikos - E. Asteras / 2 liga Grecji / kursy: 4.19-3.71-1.67

Ionikos u siebie: 8-5-2
Asteras na wyjeżdzie: 1-2-12

I nie jest to ostatnia kolejka.

Przeliczniki więc, co najmniej, dziwne..

Kursy w meczach: Anegenisi Karditsas - Nea Kavala i O. Volos - Ilisiakos też wydają sie podejrzane.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Radzę sie temu przyjrzeć:

Ionikos - E. Asteras / 2 liga Grecji / kursy: 4.19-3.71-1.67

Ionikos u siebie: 8-5-2
Asteras na wyjeżdzie: 1-2-12

I nie jest to ostatnia kolejka.

Przeliczniki więc, co najmniej, dziwne..

Kursy w meczach: Anegenisi Karditsas - Nea Kavala i O. Volos - Ilisiakos też wydają sie podejrzane.
Jeszcze dodatkowy smaczek, to to, że w meczu Ionikosu i O.Volos wygląda jak typowe 3 za 3 gdzie powinni wygrac Ci na których wygrane sa wysokie kursy.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Tych meczy wogole nie ma na przyklad w ofercie profesionala ( fortuny ), jest mi ktoś w stanie napisać czy w bet365 są ? Bo na ta chwile nie mam do bukow dostepu.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Tych meczy wogole nie ma na przyklad w ofercie profesionala ( fortuny ), jest mi ktoś w stanie napisać czy w bet365 są ? Bo na ta chwile nie mam do bukow dostepu.
Nie. Z tego co widzę to tylko Expekt i Betway z tych konkretniejszych bukmacherów, mają wszystkie te trzy mecze. Reszta ma albo dwa, albo jeden, albo wogóle. Z tym, że np w Expekt kursy są w porównaniu do Betway dużo niższe.

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
W sumie mogłem zagrać rano, byłby większy kurs, ale teraz sobie zagrałem w bet365 na te Ionikos opcje 1X po kursie 1.6 ????
No i pieknie... 0-1 :/

stilic 0

stilic

Użytkownik
W sumie mogłem zagrać rano, byłby większy kurs, ale teraz sobie zagrałem w bet365 na te Ionikos opcje 1X po kursie 1.6 ????
No i pieknie... 0-1 :/
Relakz...spokojnie słyszałem że ma być tam ht/ft :-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom