Jeszcze dodatkowy smaczek, to to, że w meczu Ionikosu i O.Volos wygląda jak typowe 3 za 3 gdzie powinni wygrac Ci na których wygrane sa wysokie kursy.Radzę sie temu przyjrzeć:
Ionikos - E. Asteras / 2 liga Grecji / kursy: 4.19-3.71-1.67
Ionikos u siebie: 8-5-2
Asteras na wyjeżdzie: 1-2-12
I nie jest to ostatnia kolejka.
Przeliczniki więc, co najmniej, dziwne..
Kursy w meczach: Anegenisi Karditsas - Nea Kavala i O. Volos - Ilisiakos też wydają sie podejrzane.
Nie. Z tego co widzę to tylko Expekt i Betway z tych konkretniejszych bukmacherów, mają wszystkie te trzy mecze. Reszta ma albo dwa, albo jeden, albo wogóle. Z tym, że np w Expekt kursy są w porównaniu do Betway dużo niższe.Tych meczy wogole nie ma na przyklad w ofercie profesionala ( fortuny ), jest mi ktoś w stanie napisać czy w bet365 są ? Bo na ta chwile nie mam do bukow dostepu.
B365 ma? To nie zauważyłem. Niemniej jednak strasznie dziwne sa te kursy. Na pewno nie jest to przypadek.Ionikos ma tylko expekt i bet365, podobnie jak Ilisiakos
wlasnie weszlam, zeby zamiescic tutaj te spotkania, bo mu exceloski pamiętnik aż świeci na czerwono, że trzeba to zagrac :-Dmieli to usuniete, ale po pewnym czasie dali znowu
sylaaa, a o którym meczu mowisz?wlasnie weszlam, zeby zamiescic tutaj te spotkania, bo mu exceloski pamiętnik aż świeci na czerwono, że trzeba to zagrac :-D
Olymp. Volou - Ilisiakossylaaa, a o którym meczu mowisz?
No tak. Dokładnie wygląda na 3 za 3, tylko czemu te kursy takie dziwne?Olymp. Volou - Ilisiakos
Ionikos Nikea - Ethnikos Asteras
Ja tam sobie leciutko zagram, po takich kursach, warto..Czasami dla zmyłki są takie kursy :] Najpierw niby grają na rywali, a potem normalnie ????
Relakz...spokojnie słyszałem że ma być tam ht/ft :-DW sumie mogłem zagrać rano, byłby większy kurs, ale teraz sobie zagrałem w bet365 na te Ionikos opcje 1X po kursie 1.6 ????
No i pieknie... 0-1 :/
1:1 :wowsdf: Jak wejdzie ht/ft to nie wiem co zrobie ????. Kurs pewnie był z 50.Relakz...spokojnie słyszałem że ma być tam ht/ft :-D