>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Mam dla was pewną propozycję. Mianowicie nawiązałem kontakt z osobą, która ma bardzo duże znajomości
z osobami posiadającymi ustawione mecze.
Ma naprawdę bardzo dobre typy, osobiście skorzystałem z 4 i oczywiście wszystkie weszły.
Kursy w granicach 2-3. Za każdy chce od 100 w górę, w zależności od kursu. Proponuję zrobić zrzutkę i typ będe podawał np. w shoutboxie,
bądź smsem. Mecz dostaję przeważnie godzinę wcześniej, więc będzie czas na spokojne zagranie. Jeśli typ nie wejdzie, koleś oddaje kasę.
Są 2 możliwości. Wszyscy razem robimy zrzutkę i podaje typ w shoutboxie, lub składam się paroma osobami
i tylko oni dostają info.:spokodfhgfh:

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Ok, to zebrałoby się w jak najwięcej osób tą kwote. Właśnie gadam z tym kolesiem i mówi, że na 27 meczy nie wszedł 1, więc może coś z tego będzie.
Jutro albo pojutrze będzie miał kolejny mecz:spokodfhgfh:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
I chce 100 złotych za typ, który może zagrać sam i będzie miał dzięki niemu kilkaset tysięcy tych samych złotych?
No pewnie, że to nie jest dziwne.. To zupełnie normalne.. :]

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
I chce 100 złotych za typ, który może zagrać sam i będzie miał dzięki niemu kilkaset tysięcy tych samych złotych?
No pewnie, że to nie jest dziwne.. To zupełnie normalne.. :]

Ale jak zbierze kilka osób to ma już kilkaset złotych, a poza tym ciężko jest wygrać kilkaset tysięcy na kursie 2-3 mając limity :jezora:
Trzeba ożywić trochę tą strefę, szukam fajnych źródeł, żeby wszyscy skorzystali. Załóżmy, że 10 osób da po 10 zł, więc wielką stratą to nie będzie ;)

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Ok, to piszcie kto by był zainteresowany. Trzeba uzbierać 100 zł, więc koło 10 osób da dyszke i się załatwi meczyk :spokodfhgfh:

xavy 386

xavy

Użytkownik
Ja niedługo-po maturach- będę w końcu miał czas i prawdopodobnie też w to wejdę :spokodfhgfh:

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Spoko, tylko ja bym wolał, żeby to szło jak najszybciej, bo prawdopodobnie dzisiaj, lub jutro będzie typ, więc trzeba zebrać jak najwięcej osób, żeby wyszło po te pare złotych:jezora:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A mnie trochę dziwi że teraz już każdy chce kasę za jakiś typ. Ludzie to miała być strefa gdzie wymieniamy się typami a nie szukamy innych do $ ...

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Pewnie najlepiej za free wszystko mieć. Potrzebuję paru ludzi na składkę, 15 złotych to nie jest dużo, a wszyscy na tym skorzystamy. Poza tym, jeśli mamy się wymieniać typami, to niech ktoś da w końcu coś ciekawego...

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Panowie co sądzicie o czyms takim na weekend: liverpool + bayern + hertha ?
bo mam ochote zagrac grubo, ako 3.48 czyli ładnie.
W sumie każdy zespół walczy o konkretne cele, a grają z zespołami które już raczej bez mobilizacji.
Co sądzicie ?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Pewnie najlepiej za free wszystko mieć. Potrzebuję paru ludzi na składkę, 15 złotych to nie jest dużo, a wszyscy na tym skorzystamy. Poza tym, jeśli mamy się wymieniać typami, to niech ktoś da w końcu coś ciekawego...
łeee liczyłem będzie lepsza napinka :p
Ja tam też mogę się złożyć za tą dysze ;P

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
A mnie trochę dziwi że teraz już każdy chce kasę za jakiś typ. Ludzie to miała być strefa gdzie wymieniamy się typami a nie szukamy innych do $ ...
O..
Jednak ktoś to zauważył oprócz mnie..

Żak ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom