assitalia
Użytkownik
Na 90minut.pl pisali, że ten obrońca Płomienia to popularnie "Scyzor" i stąd wiemKurde wiem skąd mnie znasz,ale wiem że ja Cie nie znam, niewielu do mnie Scyzor mówiło więc coś czuje że sie kręciłeś blisko :-D
Na 90minut.pl pisali, że ten obrońca Płomienia to popularnie "Scyzor" i stąd wiemKurde wiem skąd mnie znasz,ale wiem że ja Cie nie znam, niewielu do mnie Scyzor mówiło więc coś czuje że sie kręciłeś blisko :-D
Z jaka stawka ?Widze ze sie zrobilo duze zamieszanie w sprawie tego platnego typu. Mecz wszedl i kilka osob skorzystalo:-D Osobiscie jestem za podawaniem w SZ fixow za free jesli wszyscy beda to robic. Podam dzisiaj w temacie typ z mojego dobrego platnego zrodla, weszlo im 4/5 meczy. Mecz podam o 13.50 ????
Czekam i czekam... i nic. :zoltakartka:Crax poco piszesz że podasz mecz o 13:50 jeżeli teg nie robisz
takie coś dostałem przed chwilą na pw i traktuję to w kategoriach żartuWitam
Mam dostęp do strefy zamkniętej, fixow i insiderow [email protected] gg 11583972
http://strefazamknieta.blogspot.com/
Pierwszy fix za free po wejściu to od Ciebie będzie zależało czy coś zapłacisz, ale kolejne już 150zł/przed i 150zł/ po wygranej:
Piłka nożna
1 Liga Rumunska
Pandurii Tg Jiu v Politehnica Iasi
Typ 2
Kurs 5zł
Pozdrawiam
masz odpowiedni temat do tego:takie coś dostałem przed chwilą na pw i traktuję to w kategoriach żartu
Jego nick to: czarnyfixWitam
Mam dostęp do strefy zamkniętej, fixow i insiderow [email protected] gg 11583972
http://strefazamknieta.blogspot.com/
Pierwszy fix za free po wejściu to od Ciebie będzie zależało czy coś zapłacisz, ale kolejne już 150zł/przed i 150zł/ po wygranej:
Piłka nożna
1 Liga Rumunska
Pandurii Tg Jiu v Politehnica Iasi
Typ 2
Kurs 5zł
Pozdrawiam
akurat 'panem' nie jestem :jezora:, ale za dużo zachodu by miał gdyby rzeczywiscie chciał zapukać Ci do drzwi :-|Panowie, mam pytanie...
Dziś "sprzedałem" gościowi za 100zł typ... No i nie wszedł niestety. Oczywiście 100% mu zwróciłem. Niby zagrał za 1k. No i teraz straszy mnie że po IP dojdzie do mojego nadawcy internetu i dowie się gdzie mieszkam w 2 dni jeśli nie dam mu 300zł...????
Prawda to, czy nie ? :-?
Zapukać ? Chyba nalot mi na dom zrobi :-D "choćby poł Polski miał przejechać , to i tak mnie znajdzie ????" To jedno ... ale ciekawy jestem jak on od tepsy wyciągnie moje dane... ????akurat 'panem' nie jestem :jezora:, ale za dużo zachodu by miał gdyby rzeczywiscie chciał zapukać Ci do drzwi :-|
odetchnąć możesz; bo najwyraźniej też koles jest z typu 'zastraszaczy' ;]Zapukać ? Chyba nalot mi na dom zrobi :-D "choćby poł Polski miał przejechać , to i tak mnie znajdzie ????" To jedno ... ale ciekawy jestem jak on od tepsy wyciągnie moje dane... ????
Też tak myślałem... ale w każdym razie dzieki Sylaa za komentarz :-D kasy w każdym razie nie dostanie.. ????odetchnąć możesz; bo najwyraźniej też koles jest z typu 'zastraszaczy' ;]