>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Kurde wiem skąd mnie znasz,ale wiem że ja Cie nie znam, niewielu do mnie Scyzor mówiło więc coś czuje że sie kręciłeś blisko :-D
Na 90minut.pl pisali, że ten obrońca Płomienia to popularnie &quot;Scyzor&quot; i stąd wiem ;)

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Widze ze sie zrobilo duze zamieszanie w sprawie tego platnego typu. Mecz wszedl i kilka osob skorzystalo:-D Osobiscie jestem za podawaniem w SZ fixow za free jesli wszyscy beda to robic. Podam dzisiaj w temacie typ z mojego dobrego platnego zrodla, weszlo im 4/5 meczy. Mecz podam o 13.50 ????

stilic 0

stilic

Użytkownik
Widze ze sie zrobilo duze zamieszanie w sprawie tego platnego typu. Mecz wszedl i kilka osob skorzystalo:-D Osobiscie jestem za podawaniem w SZ fixow za free jesli wszyscy beda to robic. Podam dzisiaj w temacie typ z mojego dobrego platnego zrodla, weszlo im 4/5 meczy. Mecz podam o 13.50 ????
Z jaka stawka ?

P.s. Ja tez dziś odkopuje swoj temat.... :spokodfhgfh: :-D

xavy 386

xavy

Użytkownik
Witam
Mam dostęp do strefy zamkniętej, fixow i insiderow [email protected] gg 11583972
http://strefazamknieta.blogspot.com/

Pierwszy fix za free po wejściu to od Ciebie będzie zależało czy coś zapłacisz, ale kolejne już 150zł/przed i 150zł/ po wygranej:

Piłka nożna
1 Liga Rumunska
Pandurii Tg Jiu v Politehnica Iasi
Typ 2
Kurs 5zł

Pozdrawiam
takie coś dostałem przed chwilą na pw i traktuję to w kategoriach żartu

stilic 0

stilic

Użytkownik
Panowie, mam pytanie...

Dziś &quot;sprzedałem&quot; gościowi za 100zł typ... No i nie wszedł niestety. Oczywiście 100% mu zwróciłem. Niby zagrał za 1k. No i teraz straszy mnie że po IP dojdzie do mojego nadawcy internetu i dowie się gdzie mieszkam w 2 dni jeśli nie dam mu 300zł...????

Prawda to, czy nie ? :-?

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Panowie, mam pytanie...

Dziś &quot;sprzedałem&quot; gościowi za 100zł typ... No i nie wszedł niestety. Oczywiście 100% mu zwróciłem. Niby zagrał za 1k. No i teraz straszy mnie że po IP dojdzie do mojego nadawcy internetu i dowie się gdzie mieszkam w 2 dni jeśli nie dam mu 300zł...????

Prawda to, czy nie ? :-?
akurat &#39;panem&#39; nie jestem :jezora:, ale za dużo zachodu by miał gdyby rzeczywiscie chciał zapukać Ci do drzwi :-|

stilic 0

stilic

Użytkownik
akurat &#39;panem&#39; nie jestem :jezora:, ale za dużo zachodu by miał gdyby rzeczywiscie chciał zapukać Ci do drzwi :-|
Zapukać ? Chyba nalot mi na dom zrobi :-D &quot;choćby poł Polski miał przejechać , to i tak mnie znajdzie ????&quot; To jedno ... ale ciekawy jestem jak on od tepsy wyciągnie moje dane... ????

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Zapukać ? Chyba nalot mi na dom zrobi :-D &quot;choćby poł Polski miał przejechać , to i tak mnie znajdzie ????&quot; To jedno ... ale ciekawy jestem jak on od tepsy wyciągnie moje dane... ????
odetchnąć możesz; bo najwyraźniej też koles jest z typu &#39;zastraszaczy&#39; ;]

stilic 0

stilic

Użytkownik
odetchnąć możesz; bo najwyraźniej też koles jest z typu &#39;zastraszaczy&#39; ;]
Też tak myślałem... ale w każdym razie dzieki Sylaa za komentarz :-D kasy w każdym razie nie dostanie.. ????

gabriel 0

gabriel

Użytkownik
Mam info do kupna na jutro, cena 50e, kurs 2.1-2.3. Info do kupna mam od gościa na GG. tzn. kiedyś kupowałem od niego info i przeważnie było kolorowo, jednak gość wyjechał i dopiero powrócił 2 tyg. temu i od tego czasu mam z nim kontakt. 4 informacje kupiłem, 3 wygrane i 1 przegrana, właśnie ta dzisiejsza co ukazałem w temacie to ta porażka. Jednak cena wzrosła, więc chciałbym zrobić zrzutkę na 5 osób, myślę, że można spróbować. Gość na pewno nie jest oszustem, jak nie wchodzi to kasę zwraca. Zaufanie do niego mam tylko pytam czy byli by chętni ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom