>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Na live można złapać w Bet365 . Deccan Chargers vs Delhi Daredevils.WIN Delhi po kursie 1,80.Tylko 3 wiki.Run Rate sensowne 8,10 jeszcze nie odbijali Sehwag i AB de Villiers.Właśnie zaczynają odbijać, połowa mineła, 10 overków.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Brawo za Dubnice. Fox również imponujący typ. I na cholere nam płatne typy :?: :p Ale budżet i tak będzie :!: Jak znajdziemy naprawdę świetne źródełko to można sporo zarobić.
Tak trzymać :!: ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Trans Narva - L. Tallinn 2 @@ 1,60 Estonia. 6/10 BAH
Dostałem to od kumpla kursy poleciały z 1,75 !
Dobi coś nie bardzo chyba... Tendencja jest wzrostowa. Na Bah kurs z @1.20 poszedł na @1,5.
Kilka innych buków też tendencja wzrostowa. Bwin @1.20 na @1.55 obecnie.
Bet365 z @1.22 na @1,65.
Także takie uzasadnienie to raczej lipa... bo ma się to nijak do rzeczywistości. Nigdzie nie było ani nie ma kursu @1,75...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
A ja pisałem Ci, że Twoje argumenty są mylące... bo żadne spadki nie są tylko albo bez zmian albo wzrosty w tych bukach, które za nisko dały kursy i musiały zrównać się z rynkiem...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Stuttgart, Bayern, HSV są pewne ???? Newcastle i Górnik z 1(0) a nie tam jakieś wynalazki z Estonii gdzie nie wiadomo czy chłopaki nie dorabiają sobie do pensji hehe

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dobrze piszesz... od 10;00 zrobiłem kawkę i analizuję ligi topowe. Anglia, Francja, Niemcy, Hiszpania. Generalnie peffek dziś trzeba szukać w Anglii, Francji i Niemczech...
Ten Górnik mi chodzi po głowie... ale nie lubię grać polskich pseudo kopaczy... :|

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jak Górnik nie wygra to..
Ogólnie ta akcja z kibicami itd.. Myślę, że wygrają. Nie mają innego wyjścia ;)

Do tego tak jak mówi Jacques, tripelek z Niemiec + Bordeaux.

A na jutro peffka z II Portugalii czyli Santa Clara.. :]

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jeszcze rozmyślałem nad Rangersami :] Ten tripel z Niemiec to dzisiaj mega masóka, ale wejdzie no i Bordeaux to samo ???? To wszystko powinno wejść. Co do polskich meczyków to Górnik wydaje się być ok ;) W Anglii ten Newcastle mi jeszcze świruje po głowie.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja oglądałem ostatnio NU jak grali z Boro. Pocisnąłem ich wtedy. Zaczęło się tragicznie bo już w 4 minucie wtapiali. Szybko odrobili. Strasznie im zależało. Obronę mają padło. Atak jakoś mniej więcej sobie radzi. Ale też bez szału. Generalnie po meczu chłopaki rozpłakali się. Cieszyli się jakby zdobyli majstra. Nie wygrali meczu od 7 lutego. Wygrana z Boro dała im szanse na utrzymanie. Ostatni mecz NU ma na wyjeździe z AV. Tam będzie ciężko o punkty. Jeśli dziś wygrają to mogą być dość spokojnie o pozostanie w EPL. Zwłaszcza jeśli dziś nie wygra Hull... Więc powiedzmy dzisiaj mają mecz o prawie być albo nie być ;)

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Newcastle z Midles przy braku szczęścia które tego dnia im sprzyjało dostałoby nieźle po d****....
Jak dla mnie momentami byli zdecydowanie słabsi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom