hardison
Użytkownik
Kobe wraca w niedzielę :!:
2 minutowy filmik na jego profilu jako zapowiedź ????
https://www.facebook.com/Kobe?fref=ts
Dopiero ? Nie wiem w jakim sensie piszesz o tym wieku, ale dla koszykarza 30 lat to już sporo.ale gosc ma dopiero 30 lat
Dla koszykarzy właśnie to nie jest tak dużo, na pewno jest to mniej niż w przypadku powiedzmy piłkarzy. Generalnie koszykarz ze skillem może efektywnie grać jeszcze długo po trzydziestce, gorzej z takimi drewniakami bazującymi na atletyźmie, oni szybciej "się kończą".Dopiero ? Nie wiem w jakim sensie piszesz o tym wieku, ale d;la koszykarza 30 lat to już sporo.
No tak - masz rację, ale chodzi mi o to, że w wieku 30 lat koszykarz jest już ułożony sportowo. Ma wiedzę na temat tej gry gdzie co i jak.Dla koszykarzy właśnie to nie jest tak dużo, na pewno jest to mniej niż w przypadku powiedzmy piłkarzy. Generalnie koszykarz ze skillem może efektywnie grać jeszcze długo po trzydziestce, gorzej z takimi drewniakami bazującymi na atletyźmie, oni szybciej "się kończą".
Sportingbet miał nie tak dawno temu takie zakłady, nie wiem jak jest obecnie, bo już tam nie gram.Napisał: Los.Blancos ->
Pytanie,
Wiem że kiedyś w którymś bukmacherze można było obstawiać under/over sumy punktów rzuconych przez wszystkie drużyny grające jednego dnia.
Np. jak były cztery mecze jednego dnia to wystawiali linie 770pkt.
Czy w tym momencie któraś firma oferuję taki zakład?
Tego nie dało się oglądać, tzn. gry Lakers. Nie pomylili się wszyscy ci, którzy twierdzili, że powrót bryanta rozwali dotychczasowy schemat gry. Myślę, że warto teraz będzie grać przeciwko nim.heh powrot kobego i odrazu cala s5 lakers zagrala jedne z najslabszych swoich meczow w tym sezonie, nie wiem czy to przypadek?