>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sezon 2013/2014 - ciekawostki, pytania, rozmowy o NBA.

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 91451

Gość
wizards ciag dalszy SRACZKI
21-21 bilans i wizja wyjscia na plus = paraliz wszystkiego
przegrana z jazz, mam nadzieje,ze sporo osob pogralo na utah, bo wizards chyba w tym sezonie nie ogarna bilansu &gt;0.500 :wink:
a kursy soczyste, ostatnio boston &gt;5.00 teraz blisko tez
druzyna ta mnie juz niczym nie zaskoczy, tragedia (ogladam ich mecz bo mam przedsezonowy bet na ich &gt;39.5 win ) i jest tragedia:wink:

vonmal 38

vonmal

Użytkownik
wizards ciag dalszy SRACZKI
21-21 bilans i wizja wyjscia na plus = paraliz wszystkiego
A kolejne pięć spotkań grają z Golden State, Clippersami, Thunder, Portland i Spurs.

Życzę im jak najlepiej z całego serca bo to fajny team i chciałbym zobaczyć Gortata w play-offs, ale będę w szoku, jeżeli wygrają choćby jeden z tych pięciu meczy.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A tak swoją drogą to Gortat może być poza play offs nawet jak Wizards się tam znajdą ???? Marcin nie chce przedłużyć kontraktu na 3 lata za nieco ponad 20 mln i mogą go jeszcze do końca lutego przetrejdować, bo latem jak stanie się niezastrzeżonym wolnym agentem może zabraknąć im na niego kasy. Nie jest tajemnicą, że czają się na Monroe z Pistons i Gortat mógłby posłużyć jako mięso w takim trejdzie, być może nawet 3-4 stronnym. Ot, takie drobne przemyślenie ????

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik

All-starowe stroje i opinie o nich po prawej. Troszkę kpina z ludzi. Pstrokate, dziewczęce kolorki, rękawki, mało wyraziste logo. Geniusz zła made by NBA.
Fragment z artykułu na szóstymgraczu:
Wspomniana już strona Bleacher Report przepytała 21 różnych zawodników, w tym trzech MVP (a zatem spora część grupy: James, Rose, Bryant, Duncan, Nash, Nowitzki, Garnett) na temat nowych koszulek. Tylko dwóch z nich nie miałoby nic przeciwko pomysłowi, by zawsze grać w takich strojach. Aż 15 nie chce w nich grać w ogóle. Co znamienne ankietowani gracze poprosili o anonimowość
Money, money, money. To jedno, jednak jak już się coś forsuje by zarobić ekstra hajs, w tym przypadku rękawki, to przy okazji można postarać się, by to jakoś wyglądało. Ot, nie samym mlekiem płynie NBA, choć oczywiście i takie jerseye znajdą swoich fanów, podobnie jak i Kendrick Perkins znalazł miejsce w pierwszej piątce kontendera w NBA ;-)

R 26

radzialdo

Użytkownik
Andrew Bynum w Pacers ???? O ile bedzie mu sie chcialo grac i niebedzie olewal sprawy to w PO Pacers zmiazdza Heat pod koszem;p

vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
A Shannon Brown w Spurs, taki mniejszy breaking news. Śmiem twierdzić, że jeśli tylko Brown pracował nad swoim ciałem i nad tym, by być cały czas w formie, w gotowości to będzie bardzo przydatny w szpitalnym okresie dla San Antonio.

Poświęcono Jeffersa, D-Leaguową, upośledzoną trójkę. Good move. Game-time decision jest dziś Splitter, więc być może od tego momentu będzie tylko lepiej w Teksasie.

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
Andrew Bynum w Pacers ???? O ile bedzie mu sie chcialo grac i niebedzie olewal sprawy to w PO Pacers zmiazdza Heat pod koszem;p
nawet jak sie mu nie bedzie chcialo to i tak jest lepszy niz mahimi, ktory nie dosc, ze zbierac nie umie to jeszcze ma 40% z gry. jak dla mnie to jest swietne wzmocnienie i bynum pokaze ze caly czas jest na tyle dobry, ze mogl by startowac w tej lidze, tym bardziej ze dobra gra w indianie to beda $$ w przyszlym sezonie

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Na noc 2 lutego zaplanowano 13 spotkań w koszykarskiej lidze NBA. Poniżej przedstawię statystyki przedmeczowe dotyczące gorących drużyn, zimnych drużyn, serii zdobywanych punktów, bezpośrednich spotkań i grania spotkań dzień po dniu.
•Gorące zespoły
– Washington 11-3 – to ich rezultat w odniesieniu do handicapów w 14 ostatnich spotkaniach.
– Thunder wygrali osatatnie 10 spotkań (9-1 vs. spread).
– Atlanta wygrała 4 z 6 ostatnich gier.
– Timberwolves natomiast 5 z 7.
– Rockets wygrali 5 z 7 ostatnich spotkań.
– Memphis wygrali 9 z 10 ostatnich spotkań, w tym ostatnie 5 z rzędu.
– Bulls wygrali 5 z 7 ostatnich spotkań.
– Pelicans wygrali 3 z 4 ostatnich spotkań.
– Nowy Jork wygrał ostatnie 5 spotkań.
– Miami wygrali 3 z 4 ostatnich spotkań.
– Phoenix wygrało 6 z 7 ostatnich spotkań.
– Bobcats wygrali 4 z 6 ostatnich spotkań.
– Raptors wygrali 5 z 6 ostatnich spotkań.
– Jazz i ich bilans handicapowy wygląda następująco 6-2-1.

•Zimne zespoły
– Indiana przegrała 3 z 5 ostatnich spotkań.
– Nets przegrali 2 ostatnie spotkania, po wygraniu 10 z 11 poprzednich.
– 76ers wygrali 1 z 5 ostatnich spotkań.
– Cavaliers wygrali 1 z 6 ostatnich spotkań.
– Bucks przegrali 9 spotkań z 10 ostatnich (0-5 jeśli chodzi o handicap w ostatnich 5 meczach!).
– San Antonio przegrało 5 z 7 ostatnich spotkań.
– Kings przegrali 6 spotkań z rzędu.
– Portland przegrało 4 z 6 ostatnich spotkań.
– Clippers i ich bilans w ostatnich 9 meczach to 4-5.

•Zdobywane punkty w ostatnich spotkaniach
– Indiana: Over 6-2-1.
– Thunder-Wizard: over w ostatnich 7 z 8 spotkań.
– Minnesota: Under 5-2-1.
– Detroit: Over 4 z 5.
– Cleveland: Unted 5 z 6.
– Ostatnie 6 meczy Milwaukee-Memphis zakończyło się underem.
– Chicago: Under 4 z 5.
– Sacramento-San Antonio: Over 8-2-1 w ich ostatnich 11 spotkaniach.
– Miami: Over 5 z 6.
– Phoenix Suns: Over 8 z 12.
– Portland: Under 4 z 5.
– Clipper-Jazz: over w ich 13 z 16 ostatnich bezpośrednich spotkaniach.

•Back-To-Backs
– Nets 3-2 jeśli chodzi o handicapy na wyjeździe, gdy grali poprzedniej nocy.
– Thunder 6-2 jeśli chodzi o handicapy, gdy grali poprzedniej nocy.
– Atlanta 3-6 jeśli chodzi o handicapy, gdy grali poprzedniej nocy.
– 76ers 1-7 jeśli chodzi o handicapy gdy wygrywali poprzedniej nocy.
– Bucks 3-11 jeśli chodzi o handicapy, gdy grali poprzedniej nocy.
– Memphis 4-0 jeśli chodzi o handicapy, jeśli grali na wyjeździe ostatniej nocy.
– Sacramento 4-6 jeśli chodzi o handicapy, gdy grali poprzedniej nocy.
– Charlotte 1-7 jeśli chodzi o handicapy, jeśli grali na wyjeździe ostatniej nocy.
– Toronto 5-2 jeśli chodzi o handicapy, jeśli grali na wyjeździe ostatniej nocy.
– Utah 3-1 jeśli chodzi o handicapy na wyjeździe, jeśli grali w domu ostatniej nocy.

•Serie z bezpośrednich pojedynków
– Pacers – Brooklyn 3:0, jeśli chodzi o mecze w tym roku, wygrywane odpowiednio 15-17-14 punktami.
– Thunder wygrali 7 z ostatnich 9 meczy z Washington.
– Hawks wygrali 8 z 9 ostatnich meczy z Minnesota.
– 76ers przegrali 5 z 6 ostatnich meczy z Detroit.
– Rockets wygrali 4 z 5 ostatnich meczy z Cleveland.
– Grizzlies wygrali 6 ostatnich meczy z Bucks (4-2 vs. spread).
– Bulls wygrali 9 z 11 ostatnich meczy z New Orleans; Chicago wygrali ostatnie 5 spotkań w Bourbon Street.
– Spurs wygrali 7 z rzędu i 17 z 18 ostatnich meczy z Sacramento (7-5 vs. spread w ostatnich 12 spotkaniach).
– Knicks wygrali 5 z 7 ostatnich meczy z Miami.
– Suns wygrali 4 ostatnie mecze z Charlotte.
– Trailblazers 9 z 10 ostatnich meczy z Toronto.
– Clippers wygrali 7 ostatnich meczy z Utah (3-4 vs. spread).
Mam nadzieje, że dział odpowiedni. Tak podpowiadał jeden z moderatorów ;)

Otrzymane punkty reputacji: +19
U 0

Usunięty użytkownik 91451

Gość
WIzards znowu są na poziomie 0.500 którego jak dobrze kojarzę w tym sezonie jeszcze nie przekroczyli i zawsze jak mają szansę(a było ich wiele) to przegrywają nawet z największymi ogórkami ligi jak ostatnio z jazz, zresztą pisalismy o tym juz tutaj niedawno
jutro grają z bardzo mocnymi Blazers i może w końcu fakt,ze nie grają z jedną z najsłabszych druzyn ,tylko wręcz odwrotnie sprawi ,ze w koncu zrobią wszystkim nam niespodzianke i sprobuja wskoczyc na poziom ponad 0.500 ? na pewno będą niezłe kursy na Wizards ja osobiście zaryzykuje
skoro nie udaje im sie to z jazz ,bostonem czy detroit ; to na przekór jakimś cudem uda się z Portland ;) sam w to trochę nie wierzę, ale spróbować trzeba
kursy już wystawione, niestety spodziewałem się trochę wyższych..

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
Co myślicie o meczu Sacramento z Toronto? Mecz z podtekstami. Może dziś warto pójść w overy DeRozana i Gaya? Obaj mają coś do udowodnienia, dla Rudyego jest to okazja także żeby pokazać kolegom z Toronto na co go stać.
Ciekawi mnie też wasza opinia na temat meczu Heat z Clippersami? Rzadko zdarza się, że mistrz jest dogiem:) wszyscy piszą o zbiórkach, że zostaną zmiażdżeni w tym elemencie gry przez LAC. Ja tu jednak widzę win gości. Lebron z Wadem zrobią robotę i wygrają prestiżowy pojedynek:)

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dla mnie &quot;faworytem&quot; tego spotkania jest Sacramento. Tak to Toronto ma niezła defensywe, o której pojęcie SAC mają małe, co więcej z pewnością to drużyna z Kanady jest w lepszej formie, SAC ostatnio przegrywali, chociaż nieobecni byli Cousins i Gay(krócej). Mimo wszystko to SAC raczej pozytywnie zaskoczy, niż Toronto. Drużyny myślę, że podobne do siebie potencjałem. Ja tu stawiam na Sacramento, oni nie mają głupich wpadek, bo praktycznie zawsze są dogiem, a Toronto potrafi negatywnie zaskoczyć(porażka u siebie z LAL,na wyjeździe z Bostonem). Co do overów, śmiało grałbym oba, Gay od kiedy przeszedł do Kingsów gra na świetnej skuteczności, nie cegli już tyle, wybiera lepsze opcje rzutowe. Wiadomo wrócił Damarcus i to on w tej sytuacji jest 1 opcją strzelecką,ale dla mnie Gay dziś potwierdzi dobra formę i pokryje(20,5+ w Expekt). Demara też bym grał, bo Thornton to nie jest obrońca na niego. Co do Heat się nie wypowiem, bo dla mnie kurs 2.00 to value i wchodzę w to grubo. Miami praktycznie z każdym zbiórki przegrywa. Pozdrawiam.

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Moją ulubioną stronkę zmienili i straciłem swoje źródło na którym bazowałem przy stawianiu na graczy. Czy ma ktoś sprawdzoną stronę gdzie mogę zobaczyć staty Player vs Team - z całej kariery zawodnika, a nie tylko danego sezonu.

L 181

lorak

Użytkownik
Moją ulubioną stronkę zmienili i straciłem swoje źródło na którym bazowałem przy stawianiu na graczy. Czy ma ktoś sprawdzoną stronę gdzie mogę zobaczyć staty Player vs Team - z całej kariery zawodnika, a nie tylko danego sezonu.
basketball-reference daje taką możliwość.
albo z poziomu play index (http://www.basketball-reference.com/play-index/pgl_finder.cgi) albo bezpośrednio ze strony danego gracza (zakładka &quot;finders&quot;), np. dla Paula Georga jest taki adres: http://www.basketball-reference.com/play-index/pgl_finder.cgi?player_id=georgpa01

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
no nie wywalili go bo ma jeszcze kontrakt na 16mln przez najblizsze 4 lata i licza, ze jeszcze cos z tego bedzie jak sie wymieni paru zawodnikow

toudi 715

toudi

Użytkownik
Gdyby nie ten 6 letni kontrakt (swoją drogą jakim trzeba być debilem żeby podpisać 6 letni kontrakt z kimś takim) to Brown już przynajmniej z miesiąc temu by wyleciał. Przecież wystarczy przypadkowym ludziom na ulicy pokazać jego zdjęcie i zapytać czy ktoś taki może mieć autorytet w szatni i z 80% ankietowanych by odpowiedziało, że nie. Gdyby pokazać krótki film wskaźnik wzrósłby do 90%. Inna sprawa, że to nie jest tylko jego wina, z takimi dude&#39;ami jak Waiters czy wcześniej Bynum na pewno ciężko się pracuje. Do tego jeszcze dochodzi superstar wykreowany przez media (Irving jest bardzo dobry ale nie aż tak jak od jakichś 2 lat się mówi). Mogli być drugą Oklahomą ale jak się ma pick w top 5 draftu przez 4 czy 5 lat pod rząd i się wybiera jednego zawodnika na poziomie startera w solidnym teamie to ciężko o sukces. Gdyby mieli normalnego GMa i wzięli Oladipo w tym sezonie to teraz byłby backcourt na lata, Irving + Oladipo za parę lat - smells good. Zamiast tego skończy się pewnie oddaniem Waitersa, który teraz ma śmieszną wartość w porównaniu do tego co było z rok temu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom