L
1
lubyczanin
Użytkownik
A jak z tego skorzystać? Loguję się, klikam na free trial, a tu mi jakieś metody płatności wyskakują...
no racja , Te patafiany nawet w wywiadach mowia jak to sie spinaja przy okazji szans wyjscia powyzej 50%. Jakies jaja bo to zwykly mecz RS a nie g7 finalow.Wizards po raz kolejny w tym roku (4? , 5? ) obsrali się przed faktem wyjścia na >0.500
teraz pewnie jakas seria dziwnych porazek, potem pogoń do stanu 0.500 i znowu sraczka w mózgu przed wyjściem na plus
poobserwujcie sezon od poczatku jak to wyglądało, no chyba że chodzi tutaj o coś więcej o czym nie wiemy i tak po prostu musi być
Spurs w ogóle nie radzą sobie z Thunder od playoffów 2012 kiedy w finale konferencji prowadzili 2-0 a potem się obsrali i przegrali 4 mecze z rzędu. Zadra jest chyba bardzo mocna bo od tamtego czasu Spurs przegrali OKC 5 na 7 spotkań. Także do wczorajszego spotkania dużej wagi bym nie przywiązywał ???? choć prawdą jest że Spurs w tym sezonie nie są tak mocni jak dwa lata temu i mogą zwyczajnie nie dojechać do finału konferencji ;pZastanawia mnie postawa Spurs. Ogrywają słabsze drużyny z ogromną przewagą, a praktycznie wszystkie mecze z dobrymi drużynami przegrywają. Nawet Oklahoma bez Westbrooka zrobiła im z tyłka jesień średniowiecza i to na ich terenie. Ciekawe, czy Spurs są po prostu tak słabi, czy może ich taktyka polega na tym, by odpuszczać mecze z czołówką i zdobywać punkty ze słabymi drużynami? W sumie pomimo przegranych niemal wszystkich spotkań z dobrymi ekipami Surs i tak mają ogromne szanse na pierwsze miejsce na Zachodzie...
Wg mnie nie. Po co zmieniać skład którym moga wygrac ligę ?Takie pytanie retoryczne- czy gdyby Indiana miała możliwość oddania George+Hibbert za takiego all-stara jakim jest Carmelo Anthony, to opłacałaby im się ta wymiana? Jakie jest wasze zdanie?
No ok, z Oklahomą sobie nie radzą, ale mnie nie chodzi tylko o Oklahomę. Popatrz na całość sezonu. Można domy zastawiać, gdy Spurs grają ze słabszymi ekipami, tutaj nie zawodzą, a nawet rozwalają rywali. Zupełnie inaczej sprawa wygląda z ekipami, które liczą się w walce o pierścienie. Ile spotkań z takowymi Spurs wygrali? Ja doliczyłem się jednego meczu, czyli wygrana u siebie z Clippers(no chyba, żeby wliczać Warriors, ale czy oni mają potencjał na mistrza?). Oklahoma, Portland, Indiana, czy nawet Houston leją im w tym sezonie. Niebawem mecz z Miami Heat i mimo tego, że Heat są mocno pod formą, to pewnie i tak im solidnie dołożą. Pytanie tylko czy to taka taktyka Spurs, że zbieramy punkty na leszczach, odpuszczamy z solidnymi ekipami i dajemy z siebie 100% dopiero w playoffs, czy Spurs są po prostu za słabi na czołówkę?Spurs w ogóle nie radzą sobie z Thunder od playoffów 2012 kiedy w finale konferencji prowadzili 2-0 a potem się obsrali i przegrali 4 mecze z rzędu. Zadra jest chyba bardzo mocna bo od tamtego czasu Spurs przegrali OKC 5 na 7 spotkań. Także do wczorajszego spotkania dużej wagi bym nie przywiązywał ???? choć prawdą jest że Spurs w tym sezonie nie są tak mocni jak dwa lata temu i mogą zwyczajnie nie dojechać do finału konferencji ;p
No ok, zanosi się na to, że będą na 1 miejscu w tabeli, ale sam wiesz jak to bywa z playoffs. Tam główną rolę odgrywają jednak all-stars, a czy Indiana takowych posiada? Oczywiście skład Indiany robi wrażenie, ale czy George może poprowadzić ich po mistrzostwo? Moim zdaniem LeBron i Wade znowu zrobią swoje i z problemami, ale pewnie ograją Pacers...Wg mnie nie. Po co zmieniać skład którym moga wygrac ligę ?
No ok, zanosi się na to, że będą na 1 miejscu w tabeli, ale sam wiesz jak to bywa z playoffs. Tam główną rolę odgrywają jednak all-stars, a czy Indiana takowych posiada? Oczywiście skład Indiany robi wrażenie, ale czy George może poprowadzić ich po mistrzostwo? Moim zdaniem LeBron i Wade znowu zrobią swoje i z problemami, ale pewnie ograją Pacers...
To tak jakbyś miał w łóżku Jessice Albe ale wygoniłeś ją aby zrobić miejsce dla Jolanty Pieńkowskiej .Takie pytanie retoryczne- czy gdyby Indiana miała możliwość oddania George+Hibbert za takiego all-stara jakim jest Carmelo Anthony, to opłacałaby im się ta wymiana? Jakie jest wasze zdanie?