http://sport.wp.pl/kat,120244,title,Cavaliers-pozyskali-Denga-z-Chicago-Bulls,wid,16307703,wiadomosc.html?ticaid=111fd0Czemu Bulls żegnają Bynuma, skoro dopiero go kupili? Na czym polega ich taktyka?
A co tu tłumaczyć? Vegas i tyle ???? Poszła masówka na Indianę, a to wiadomo jak się kończy ...Ktoś potrafi wytłumaczyć zjawisko, które właśnie ma miejsce w Atlancie w meczu z Indianą ?
mam pytanie dotyczące bukmachera a dokładniej w jakim bukmacherzę mogę dodać występ zaodników do ako? Na bet365 niestety takiej opcji nie ma. pozniej do usunięcia ????
Wydaje mi się, że to też specyfika Indiany, której potencjał ofensywny jest ograniczony i jest im generalnie trudniej odrabiać wielopunktowe straty niż np. takim Heats.Żadne tam Vegas. Trzeba było oglądnąć 2 poprzednie mecze Indiany. Rzut im ewidentnie nie siedzi. Już mało brakowało a byłaby niespodzianka w Cleveland. Po co grać wyjazdowy mecz za 1.5 jak undery są po 1.90-1.97? Wczoraj co prawda ledwo ten under się zmieścił ale jednak.
Sportingbet liczy zakłady na koszykówkę bez dogrywki, a co do zawodników tylko single. Chyba nawet nie można łączyć, z normalnymi zakładami 1x2Marathon, Betcity, Betsyfy, Unibet, Bwin (wieczorem chyba już nie można, ale po wystawieniu owszem)
Nie wiem jak sportingbet bo tam nie gram praktycznie, chyba głównie B365 to ogranicza
tzn. jakie konkretnie?@up MarathonBet, ale limity są niskie.
a jednak Vegas...linia krótka na Indianę i jeszcze -4.5 @ 2.000....myślisz, linia @ + money to przypadek? oczywiście, że nie. Po to się wystawia atrakcyjniejszy kurs, żeby zwabić ślepe owce.Żadne tam Vegas. Trzeba było oglądnąć 2 poprzednie mecze Indiany. Rzut im ewidentnie nie siedzi. Już mało brakowało a byłaby niespodzianka w Cleveland. Po co grać wyjazdowy mecz za 1.5 jak undery są po 1.90-1.97? Wczoraj co prawda ledwo ten under się zmieścił ale jednak.