>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sezon 2012/13 - ciekawostki, kontuzje, pytania i rozmowy na temat NBA

Status
Zamknięty.
sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Długoterminowa lokata 90%. Nawet jak Lakersi zaczna grac to nic to im nie da. Mogą jedynie Portland wyprzedzić, bo Houston i Jazz nie dadzą rady. Jedyna nadzieje dla Lakers to Memphis, którzy wedlug mnie po wymianie mogą mieć problem z dostaniem sie do PO bo ostatnio kaleczą ostro.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jak to możliwe że CP3 już od kilkunastu meczy (może już coś koło 10 nawet) jest Day-to-day? Bo ja tego naprawdę nie rozumiem...

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
W ostatnich 2 minutach meczu, sędziowie mogą (a w zasadzie musza) przeanalizować każdą wątpliwą akcje.

gmark 765

gmark

Użytkownik
W ostatnich 2 minutach meczu, sędziowie mogą (a w zasadzie musza) przeanalizować każdą wątpliwą akcje.
Tylko, że mogą zmienić decyzje odnośnie tylko tej sytuacji którą gwizdnęli. Przykładowo był aut dla Bostonu, mogą zmienić decyzje na korzyść Denver odnośnie tylko autu, jakby dopatrzyli się gdzieś w danej sytuacji faulu - to już nie mogą tego gwizdnąć.

Czy będzie można gdzieś obstawić zwycięzce Slam Dunk Contest 2013?

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Czy będzie można gdzieś obstawić zwycięzce Slam Dunk Contest 2013?
Pewnie,że tak ale jeszcze nie widziałem kursów.

Moim cichym faworytem jest White, buki na bank dadzą go jako największego doga bo nawet NBA miała problem żeby w prezentacji tego zawodnika coś zmontować i ostatecznie dali jakieś wsady z przed kilku ładnych lat i chyba nawet jednego lay upa dorzucili :cool:. Ale niech to nie zmyli nikogo,ten gość ma dynamit w nogach i zainteresowanych odsyłam do konkursu wsadów ligi Rosyjskiej.
Konkursu pewnie nie wygra bo nie jest zbyt &quot;medialny&quot;(patrz Griffin) ale pierwszą rundę powinien bez problemu przejść (chociaż nie wiem czy w tym roku są rundy bo trochę zmienili formułę)

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Okienko transferowe zamyka się 21 lutego i do tego czasu Suns próbują pozyskać zawodnika o znanym nazwisku. Aktualny klub Gortata może już zapomnieć o playoffach dlatego myśli o przyszłości i chce bardzo szybko odbić się od dna.
Suns zaintrygowani są pozyskaniem Josha Smitha z Atlanty, a w niedzielę Paul Coro z &quot;Arizona Republic&quot; poinformował, że wykazują też zainteresowanie Alem Jeffersonem z Utah Jazz. Obu graczy łączy to, że obecny sezon jest ostatnim w ich kontrakcie i jeszcze nigdy nie zagrali w Meczu Gwiazd, choć kilkukrotnie byli tego bliscy.
Coro spekuluje, że w przeciwną stronę do Utah mógłby trafić Jared Dudley, którego Suns oferują też do New York Knicks w zamian za Imana Shumperta. Dziennikarz &quot;Arizona Republic&quot; dodaje, że w ewentualnej wymianie z Jazz mógłby obok Dudley&#39;a znaleźć się też Gortat. Pisze też, że Suns są skłonni spróbować pozyskać skrzydłowego Jazz Gordona Haywarda.
Polak ma jeszcze przed sobą ostatni rok kontraktu i Suns próbują sprawdzić kogo są w stanie pozyskać za swoich dwóch dobrej klasy graczy, czyli Dudley&#39;a i Gortata, zanim wskutek słabych wyników zespołu ich wartość rynkowa zmaleje.
Okienko transferowe w NBA zamyka się 21 lutego. Informacja Coro to typowa spekulacja, ale wskazuje kolejny kierunek, w którym Gortat mógłby powędrować jeszcze w tym miesiącu.
www.wp.pl

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Moim cichym faworytem jest White, buki na bank dadzą go jako największego doga bo nawet NBA miała problem żeby w prezentacji tego zawodnika coś zmontować i ostatecznie dali jakieś wsady z przed kilku ładnych lat i chyba nawet jednego lay upa dorzucili . Ale niech to nie zmyli nikogo,ten gość ma dynamit w nogach i zainteresowanych odsyłam do konkursu wsadów ligi Rosyjskiej.
No i jednak buki są czujne bo White w Unibecie jest prawie faworytem... Tak czy siak przewidziec zwycięzce tego konkursu jest bardzo ciężko

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Celtowie stracili kolejnego gracza
Leandro Barbosa is currently undergoing tests on his injured knee, but sources told the Boston Herald that the Celtics fear Barbosa has a torn ACL.
Barbosa nie zagra już do końca roku, więc sezon ma z głowy.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Chłopaki, czy nie uważacie, że 2,05 na Lebrona za MVP Regulara to nie za dużo? Moim zdaniem świetne promo. Chciałbym jednak wiedzieć co o tym myślicie, bo może jestem w błędzie.

pancio 153

pancio

Użytkownik
LBJ , wg mnie MVP zasadniczego , w playoff to zalezy czy dojdą do finału , a gdzie taki kurs jest ?
Tz. że moga to robić tylko w ostatniej kwarcie w ostatnich 2 minutach gry + 2 ostatnie minuty dogrywki ? Bo ogladąłem dzisiaj Jazz z OKC i chyba w drugiej kwarcie było official review i to nei były dwie ostatnie minuty kwarty.
Panowie powiedzicie czy da się gdzieś w internecie puścić kupon z kilkami zawodnikami na ilość pkt , bo w BET365 gdzie gram nie mogę dać więcej niż jednego zawodnika.

t3jlor 77

t3jlor

Użytkownik
Panowie powiedzicie czy da się gdzieś w internecie puścić kupon z kilkami zawodnikami na ilość pkt , bo w BET365 gdzie gram nie mogę dać więcej niż jednego zawodnika.
Da się. Na pewno można w marathonie, betssonie i tobecie. Więcej nie wiem, bo nie grałem poza tymi bukami.

vdv 66

vdv

Użytkownik
LBJ , wg mnie MVP zasadniczego , w playoff to zalezy czy dojdą do finału , a gdzie taki kurs jest ?
Betsson ;)
Na Unibet jest po 1,65, dlatego mnie to zdziwiło.
Zastanawiam się nad tym, bo może to być dobra lokata.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Nie mogę znaleźć tego zakładu w ich ofercie Możesz jeszcze raz sprawdzić,może usunęli??
Jest, jest ;)
Tylko, że... Zmienili już kursy. Jest odwrotnie, teraz dają 1,60 na LBJ. Czyli pomylili się akurat jak sprawdzałem... Niedobrze.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
zostało 48 godzin na &quot; trejdy&quot;. Zapowiadają się gorące dwa dni, ciekawi mnie czy będzie jakiś hicior. Najgorętszy chyba jest Smith z Hawks, ale o dziwo i o Howardzie pisze się różnie. Pojawił się również kolejny potencjalny klub MG.

www.wp.pl

W czwartek o godz. 21 naszego czasu zamknie się okienko transferowe w NBA. Środa i czwartek będą więc dla 30 klubów ligi gorącym dniem rozmów. Wciąż niewiele wiadomo na froncie ewentualnego odejścia Marcina Gortata z Phoenix Suns. Nowe wieści to zainteresowanie mistrzów Konferencji Zachodniej, Oklahoma City Thunder.

O Gortacie napisał w środę rano Paul Coro z &quot;Arizona Republic&quot;. który w ubiegłym tygodniu wymieniał nazwisko Gortata wokół potencjalnej wymiany z Utah Jazz (Al Jefferson, Gordon Hayward). Tych plotek potem nikt nie potwierdził.

Coro powołał się na źródło, które poinformowało go o zainteresowaniu Thunder następującą wymianą: Gortat i P.J. Tucker mieliby trafić do Oklahoma City, a Kendrick Perkins, Jeremy Lamb i wybór w pierwszej rundzie draftu trafiliby do Suns. Tę propozycję wystosowali ponoć przedstawiciele Thunder.

Nie wiadomo, o który wybór w drafcie może chodzić. To może być bardzo ważne w potencjalnej wymianie, ponieważ Thunder będą mieć swój wybór w nadchodzącym drafcie (okolice miejsc 27-30), ale także wybór Toronto Raptors, jeśli ci nie wejdą do playoffów (Raptors mają aż pięć meczów straty do ośmych na Wschodzie Milwaukee Bucks). Ten wybór jest zastrzeżony w Top3 - co oznacza, że jeśli po loterii będzie w pierwszej trójce, to zostanie przy Raptors. Trafi jednak do Thunder, jeśli będzie na miejscach 4-14. Coro nie napisał o który wybór dokładnie chodzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom