100% racji , ciągle pod opieką psychologa . Jakieś stany lękowe itp ... Strasznie problematyczny gość . Jak był w Celtics i pobił się z Vonem Vaferem to Rivers od razu chciał go pogonić ale KG sie wstawił że go wyprostuje . W Cavs ciągle się sadził do Browna i uciekał z treningów i zamykał się w szatni ???? bo go nikt go nie rozumiał i nie doceniał ???? o innych akcjach szkoda pisać , szkoda niszczyć klawiaturę ????Wątpię czy West nadaje się do czegokolwiek. Gość ma spore problemy z głową i bardzo prawdopodobne,że znowu mu coś odbije.
Ellington to nie jest jakiś super zawodnik , ale takiego już nie ma w Memphis , jedyny co groził z dystansu . Speights miał niewygodne player option w nastepnym roku więc wiadomo że musiał polecieć w takim trejdzie.Chyba żartujecie z Delonte? Jasne, że chłopak jest niezróważony psychicznie ale jako backup na pozycje 1-2 do drużyny z ambicjami nadaje się idealnie. Z jednej strony znakomity obrońca, z drugiej strony może też stworzyć coś po koźle dla siebie na co Miśki cierpią i to bardzo w tym sezonie. Rzucać zza łuku też potrafi. Za minimum to jest mega transfer. Akurat Doc Rivers zawsze w samych superlatywach wypowiadał się o umiejętnościach Delonte. Mam nadzieję, że wśród innych złych chłopców wpasuje się idealnie.
@ maroon
Ellington to miał 3 dobre mecze, ale w większości nie dawał praktycznie niczego. Nie ma co w ogóle porównywać go do Westa. Podobnie Speights, który był na odstrzale od razu jak Derrel Arhur wrócił do żywych. Nie jest to zły zawodnik, ale wiadomo było że będzie pierwszy do odstrzału z wysokich, bo miał wysoki kontrakt i a Arthur jest lepszy defensywnie.
Według mnie bardzo dobry ruch Grizzlies. Zeszli poniżej limitu i nie muszą oddawać Gaya za pierwszą, lepszą ofertę. Co nie znaczy, że zrezygnowali z dealowania Rudym. Ich pozycja negocjacyjna wzrosła i jeśli dostaną dobrą ofertę (napewno nie Dudley+pick od Suns) to mogą to zrobić.
Stary nie załamuj ... Nie chce się znowu licytować jak ostatnio kiedy dla ciebie D'Antoni to była czołówka trenerów w lidze Widocznie mamy inne poglądy na ligęNo coś ta super trójka średnia działa w tym sezonie. Wayne rozegrał 40 spotkań w tym sezonie. Ledwie w siedmiu rzucił 10 lub więcej punktów (ledwie 3 razy więcej niż 15). W tych meczach rzucił za 3 z fantastyczną skutecznością 67,5 procent (27/40). W pozostałych 33 spotkaniach było to 24,5 procent (za dwa było to równie słabo) i nie raz R. Hollins na ławce nie mógł wytrzymać Myślę, że jak Sasha ogarnie sprawy kontraktowe w Europie to będzie znacznie lepszą opcją, bo przecież to jest "
Gdzie ja napisałem że świetny ? Wszystko rozchodzi się o jego trójkę , teraz Memphis jak byli biedni na obwodzie to teraz nie mają nic ... oddali za darmo bo nie chcieli oddwać starterów proste. Lepiej oddać Ellingtona + Speightsa który nie jest niezbędny niż Gaya za jakieś ochłapy . Gay może nie gra jak oczekiwano ale łatwiej załatać brak Ellingtona niż Gaya który w pierwotnych planach miał być GTG Memphis na lata...maroon, widocznie mamy inne poglądy. Taki świetny, że oddali go za darmo
Ja jednak za takową uznałbym obecność Howarda, który gra jak na razie NIC.Poza tym, raczej bez niespodzianek.
No tak, ale nikt na to wpływu nie ma, bo Howard został wybrany przez kibiców do pierwszej piątki. Tylko przez to, że jest medialny został do niej wybrany.Ja jednak za takową uznałbym obecność Howarda, który gra jak na razie NIC.
Ja myślę, że mimo wszystko post dodany być powinien do działu styczeń - sezon zasadniczy. A jeśli chodzi o bet, to ja sobie nie wyobrażam PO bez Lakersów i grubej sumy nie postawiłbym po kursie 1,52 :razz:siemka nie wiedzialem gdzie to napisać fajny BET wydał Unibet
Los Angeles Lakers - Dotrze do Play Off
Tak - 2.45 Nie - 1.52
co myślicie ; )) skłaniałbym sie ku kursowi 1,52
Ciężko powiedzieć.Typ wydaje się niezły, w tym momencie grają padaczkę,nękają ich kontuzje,nie grają obrony,ogólnie totalny chaos.siemka nie wiedzialem gdzie to napisać fajny BET wydał Unibet
Los Angeles Lakers - Dotrze do Play Off
Tak - 2.45 Nie - 1.52
co myślicie ; )) skłaniałbym sie ku kursowi 1,52
Dzisiejszy mecz nie bardzo to potwierdził...Cała NBA. Odpada najlepszy gracz i przełamanie passy 5L z mistrzem NBA.No to Celtics są pogrzebani.
Dokładnie ???? Myślę, że KG jeszcze go zastąpi, dzisiaj dał chyba 7 asyst ????Dzisiejszy mecz nie bardzo to potwierdził...Cała NBA. Odpada najlepszy gracz i przełamanie passy 5L z mistrzem NBA.
Dla Memphis to jest znakomity ruch. Tak jak pisałem wcześniej, poprzednie ruchy miały za zadanie zrobienie miejsca dla kilku nowych zawodników, których chcieli uzskać za Gaya. Grizzlies nabrali w tym okienku paru naiwniaków. Dostali bardzo dużo w zamian. T. Prince, który do Memphis pasuje idealnie. Jasne, że nie jest tak dobrze punktującym i efektownym graczem jak Rudy, ale idealnie wpasowuje się w ten rodzaj koszykówki, lekko zresztą przypominający mistrzowskich Pistons. Jest znakomitym obrońcą, dobrze gra w ataku pozycyjnym. Cieszę, że znów zagra w drużynie, która myśli o mistrzostwie. Do tego otrzymali dwójkę atletycznych skrzydłowych z ławki, z czego jeden ma zadatki na dominatora na tablicach (Ed Davis) a drugi jest bardzo efektywnym strzelcem (A. Daye). Rotacja podkoszowa Grizzlies jest po prostu niesamowita. A mają jeszcze miejsce żeby pozyskać kogoś z FA (jakby był to Delonte to byłby to mój ulubiony zespół).Toronto Raptors i Memphis Grizzlies dogadali się w kwestii wymiany, w którą zamieszany jest Rudy Gay. 26-letni skrzydłowy, którym kierownik „Dinozaurów” Bryan Colangelo zauroczony jest od dawna trafi do Kanady wraz z Hamedem Haddadim. Raptors w zamian przekażą do Memphis Eda Davisa, drugorundowy pick w Drafcie oraz Jose Calderona, z tym, że hiszpański rozgrywający od razu zostanie wysłany przez Grizzlies do Detroit Pistons, a „Tłoki” oddadzą im za niego Tayshauna Prince’a (kończąca się umowa) i Austina Day’a.