na szczęście nikt już prócz Ciebie tego nie ogląda:razz:oglądacie Fakty?
TVN PLATFORMERSKI .. ????
tyle wam powiem
na szczęście nikt już prócz Ciebie tego nie ogląda:razz:oglądacie Fakty?
TVN PLATFORMERSKI .. ????
tyle wam powiem
na szczęście oglądam różne wiadomości dla porównania:-(na szczęście nikt już prócz Ciebie tego nie ogląda:razz:
proszę bardzo.na szczęście oglądam różne wiadomości dla porównania:-(
Ty rozumiem słuchasz tych nadawanych ze stacji nieopodal?
w ogóle po raz kolejny wkraczasz do dyskusji ze zdaniem, nie mając nic konkretnego do powiedzenia.
Albo wypowiedz się sensownie, dłużej albo oszczędź tych komentarzy.
- Jak ja bym powiedzial publicznie na komora że jest chamem poszedłbym siedzieć-a jak inaczej nazwać człowieka, który publicznie do drugiego człowieka mówi "spieprzaj dziadu" ?
-bezpodstawnie? A rachunki za tzw. małpki w kancelarii? Inna kwestia czy musi o tym mówić, ale podstawy miał. I chciał również upublicznienia wynikow badań zdrowotnych prezydenta, żeby naród wiedział czy wybrany przez nich demokratycznie prezydent jest zdolny do pełnienia urzędu.
-nazywa "tyranem".. A co to za straszne określenie? Zresztą rozumiem, że jesteś wyborcą PISu, więc ciekawe czy czujesz różnicę, gdy zwykły poseł partii rządzącej nazywa prezydenta z opozycji "tyranem", a gdy PRZYWÓDCA partii opozycyjnej mówi, że prezydent został wybrany przez pomyłkę i nie uznaje go.. dostrzegasz "małą" różnicę?
-jeszcze raz powtarzam - wyszedł ze sztucznym penisem i pistoletem i spytał "czy to są symbole dzisiejszej policji?", po wydarzeniu, gdy policjanci zmuszali do seksu pijane kobiety. Dzięki tej akcji zwrócił uwagę na całą sprawę, która pewnie bez tego obeszłaby się bez echa. Oczywiście wy zwracacie uwagę tylko na penisa, bo wychowani w katolickich rodzinach i to grzech patrzeć na coś takiego, a trzymać w ręku to już w ogóle..
-"polityczna prostytucja"? super trafne określenie. obecnie tyczy się np. Arłukowicza czy Kluzik.. Co tak cie bulwersuje w tej wypowiedzi? Słowo "prostytucja"? Jeżeli masz zbyt wąski umysł, żeby przenieść to określenie na scenę polityczną, to o tobie źle świadczy, nie o autorze tych słów.
-a co złego w środkach antykoncepcyjnych za darmo? Jak myślisz dlaczego najbiedniejsze rodziny mają najwięcej dzieci? Bo wiedzą, że ich nie wykarmią, ale i tak je "robią"?
-chyba nie do końca zrozumiałeś koszulkę "Jestem gejem. Jestem z SLD"..
-"duchowny", który gada takie rzeczy i prezentuje taki stosunek jak ten o którym mowa, jak najbardziej zasługuje na takie określenie.
- a po co nam do dziś te akta IPN? Po to, żeby co jakiś czas wyciągać jakiegoś "bruda" na kogoś i używać tego politycznie?
Wiesz co, chyba musisz być zasięgu bezpośredniego działania RM, bo takie rzeczy wypisujesz..
Jak niektórzy pogrążają się w obłudzie tak ręce można załamać... o tym kim jest Palikot powinien świadczyć fakt, że go wyerdolono z masonerii. W tym gronie kulturalnie załatwia się sprawy wejścia/wyjścia. Jego zwyczajnie wyproszono siłą
Jak to kto? Umiejętność czytania ze zrozumieniem się kłania. A może bardziej uważnego czytania. Czarno na białym napisane w waszej wymianie.jeszcze należy dopisać do tej listy - umiejętność czytania ze zrozumieniem.
Kto tu wyraża poparcie dla palenia akt IPN?
I przestań udawać mędrca z kosmosu Typer. Takiej dyskusji zawsze będą towarzyszyć emocje i to normalne, a jak ty jesteś ich pozbawiony, to nie znaczy, że wszyscy tacy być muszą.
Nie chcesz dyskutować z nami? Nie dyskutuj. Chcesz podyskutować "bez emocji"? Idź na jakieś forum polityczne poważne.
to jest pytanie retoryczne. Chodziło mi o to, że posiadanie dziś tych akt nie prowadzi do niczego dobrego, bo tylko używa się ich najczęściej w politycznej walce. Nie piszę nigdzie, że należałoby jej spalić, chociaż może to nie jest najgłupszy pomysł.. Ja chcę po prostu zakończenia lustracji i nie wracania ciągle do tych akt, bo wiele rzeczy jest z nich zmyślonych przez bezpiekę i jako współpracujący figurują ludzie, którzy nigdy się tego nie dopuścili..- a po co nam do dziś te akta IPN? Po to, żeby co jakiś czas wyciągać jakiegoś "bruda" na kogoś i używać tego politycznie?
Tak samo jak nie zatrzymywali za matoła :grin:-wątpię, ale jak chcesz to próbuj. W ogóle jakie argumenty, że Komor to "cham"? I mogłeś zgłaszać do prokuratury podejrzenie o popełnienie przestępstwa przez Palikota, jak tak cię ruszyła ta "obelga"
-to nie znaczy, że był alkoholikiem, ale napisałeś wcześniej, że Palikot BEZPODSTAWNIE oskarża go o to, to ja ci pokazuję, że jednak ową podstawę do tych teorii miał..
-tak tylko, że Palikot powiedział "Tak postępują tyrani" gdy Kaczyński usunął z partii Kluzik i Jakubiak. Kaczyński Jarosław oczywiście, bo Lech już leżał na Wawelu w tym czasie.
-jejku, nie pomyślałem o tym. A co dokładnie się stanie jak to zobaczy małe dziecko? Będzie miało koszmary o wielkim, złym fallusie, która zakrada się do niewinnych ... ?;-)
Dzieci jak to zobaczyły, to nawet nie wiedziały co to. Jak spytały z ciekawości rodziców to się wzbogaciły swoją wiedzę na temat seksualności i tyle.
- powiedział to w aspekcie jej manipulowania faktami. Nie mam informacji jak było naprawdę i kto miał rację z tymi środkami unijnymi. Jeżeli jednak Gęsicka rzeczywiście mówiła nieprawdę celowo, to nie ma nic niepoprawnego w określeniu Palikota.
-sugerujesz, żeby leki dawać za darmo czy co? Przecież wiele jest refundowanych.
Nie prowadzę żadnych badań, ale widzę w dziennikach często jak pokazują biedne rodziny, które mieszkają w spartańskich warunkach i mają po 7,8 jak nie więcej dzieci.. Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego ich aż tyle? Byś powiedział tym ludziom prosto w twarz, że jak nie stać ich na antykoncepcje, a nie mogą wytrzymać bez seksu to ich problem?
- ------------
-ty jeszcze naprawdę masz czelność pytać? Chociażby to co wstawiłem kilka stron wcześniej, co pewnie i tak większość zna. Powitanie misjonarza z Afryki, który się długo nie mył.. Zastanów się nad sobą, bo jeżeli ty uważasz, że to w porządku, że "duchowny" tak mówi publicznie, to ja nie mam pytań do ciebie.
- ale o czym ty w ogóle gadasz? Co ma jedno do drugiego? Nie wiem czy trzeba spalić papiery IPNu czy nie, ale trzeba raz na zawsze skończyć z lustracją, TW Bolkami i innymi.
I nie wiem dlaczego na koniec chcesz, żebym ja - "ach i och", wymieniał co dobrego zrobił rząd Tuska, skoro dyskutujemy tu o Palikocie, który jest obecnie rywalem Donka i go krytykuje, a ja popieram właśnie Janusza;-)
No tak, najpierw ja nakradnę, nabroję nachapię się majątku narodowego będę żył jak król a potem będę bulgotał się w mediach jak Michnik, że to jest straszenie aktami.Ja chcę po prostu zakończenia lustracji i nie wracania ciągle do tych akt, bo wiele rzeczy jest z nich zmyślonych przez bezpiekę i jako współpracujący figurują ludzie, którzy nigdy się tego nie dopuścili..
No tak a jak pytamy zainteresowanych co i jak to sami się gubią we mgle.bo wiele rzeczy jest z nich zmyślonych przez bezpiekę i jako współpracujący figurują ludzie, którzy nigdy się tego nie dopuścili..
konkrety..w jaki sposób?Dlaczego? Bo tamten bronił interesów Polaków i Polski,
nazwał rzeczy po imieniu i chwała mu za towyzywa od politycznej prostytucji i nie jest za to ukarany dotkliwie,
Już nie udaj głupiego, głuchego i niemowy.Myślisz, że to prikaz Donka, żeby karać za tytułowanie go "matołem"? Sam za to potem zrugał Millera.
Komor to tylko marionetka w rękach Tuska. Bronienie kolesiów - czy dla Ciebie Michnik jest wiarygodny, jego gazetka? (zajrzyj do działu A to Polska właśnie i porównaj link od lukascash i jak to opisała gazeta koszerna.A co do Komora - możecie zarzucać mu różnej maści wpadki, ale na pewno nie "bronienie kolesiów i zagranicznych koncernów", bo to zwykłe chamstwo i obłuda.
W jaki sposób, w taki że obecny Prezydent robi pranie mózgu jak TVN i byłych aferzystów, kryminalistów gospodarczych wynosi na piedestał świętości nagradzając ich orderami.konkrety..w jaki sposób?
"koszerna" napisała to, co się wydarzyło w Świdniku. Gazeta Polska napisała to, co się wydarzyło w wyobraźni redaktora, który pisał artykuł..
(zajrzyj do działu A to Polska właśnie i porównaj link od lukascash i jak to opisała gazeta koszerna.
w jaki sposób Lech Kaczyński bronił interesów Polski i Polaków? Proszę o konkretne działania/decyzje.W jaki sposób, w taki że obecny Prezydent robi pranie mózgu jak TVN i byłych aferzystów, kryminalistów gospodarczych wynosi na piedestał świętości nagradzając ich orderami.
(Nawet Michnika za wiesz co bo czytałeś dział )
Jeżeli tak ma być to ok założę mafię będę ściągał koks do Polski i też zgłoszę się po order - tylko nie mam POkolesi, którzy wybielą i kartotekę i nie mam tylu układów medialno politycznych.
Tamten Prezydent był profesorem prawa - gość zanim podpisał coś to zbadał to pod względem takim, czy nie zagrozi to jakiemuś biznesowi mniejszemu czy większemu (np prywatne uczelnie)
a obecna władza (Bronek+Tusk) to mafia, jeden tworzy głupie prawo, a drugi udaje przytłoczonego i rozkłada ręce i mówi że nie da się tego zawetować czy skierować do Trybunału Konstytucyjnego i podpisuje to - innymi słowy wcina to jak małpa kit.
Przykład - posłuchajcie do końca tej debaty /watch?v=gd7xIIgC148
O reszcie zaniedbań to dopiszę tylko tak (nie chcę roztrząsać tematów ale to chyba największy imbecyl po gimnazjum wie)
[dotycząca głównie rządu nie Bronka - ten sam się kompromituje]
1) Jakim trzeba być półgłówkiem by ocenić lot Prezydencki jako wizyta prywatna :?:
2) Jakim trzeba być błaznem by wmówić narodowi, że samolot wojskowy, pilotowany przez wojskowych pilotów, mający na pokładzie Prezydenta to lot cywilny na wycieczkę.
3) Jakim trzeba być niepełno sprytnym umysłowo - by przez 1 rok odwracać kota ogonem i wmawiać, że tutaj mają zastosowania przepisy Konwencji Chicagowskiej (dla lotów cywilnych) - a tym czasem Donek nie złożył odpowiednich papierów na sekretariat do bodajże ONZ (nie chce mi się już szukać) w tej sprawie. [pytania Rogalskiego do Premiera na spotkaniu z rodzinami - czy złożył niezbędne dokumenty na sekretariat by móc potraktować ten lot jako lot cywilny - a media do tej pory milczą i zakopują to pod dywan)
Wiem, że to nie jest 'wiarygodne źródło informacji' ale twórca gromu ładnie pokazuje co i jak a w "mainstreamowych" mediach tego nie usłyszycie bo dostałby gość kulkę w łeb od ABW lub CBA.
/watch?v=e1fYcFdMCjU
czekam ciagle na twoja odpowiedź na moj post w temacie: ''a oto polska własnie'' czy jakos tak, nie jestem podbijaczem, przyznalem tylko racja lukascashowi ???? no offenceTeraz chwila dla "podbijaczy" takich jak np brylant.
W sumie to głosuj na palikota. on do sejmu i tak nie wejdzie a przynajmniej twój głos pójdzie w...a ja czekam Krzysztofie na jakąś propozycję na kogo mogę zagłosować. POmóż młodemu, niedoświadczonemu życiowo koledze wybrać tą właściwą opcję;-)