blaise
Użytkownik
a co mam się teraz z tobą sprzeczać przez 10 stron o to czy TVN jest platformerski?chwilę wcześniej zajadle gwałciłeś o przykłady, teraz widzę całkowity pass, łatwo aktualizujesz informacje :wink:
Kto musi być mądrzejszy i ustąpić. Nie odbieraj tego jako nagłej zmiany moich przekonań.
i wymieniona cała banda pisowskich mediów. Możesz sobie gadać i wymieniać jakie to nie portale propagują działania rządu, ale prawda jest taka, że PO nie ma pod sobą tak nieobiektywnych mediów jak PIS, jeżeli w ogóle jakieś ma, prócz swojej partyjnej gazetki. Uważasz, że portale i gazety prowadzone przez zwolenników pisu są warte powoływania? W jakim świecie ty żyjesz. Pokaż mi w niezależnej.pl choć jeden artykuł chociaż trochę krytykujący PIS, bo ja w programach Olejnik, Sekielskiego i Morozowskiego nasłuchałem się wieluu słów krytyki wobec rządzących, oczywiście w pełni słusznych. Inna sprawa, że pewnie ty uważasz, że w PISie absolutnie nic na takową krytykę nie zasluguję.Media na które warto się powoływać...
A co uważasz o tygodniku "Fakty i mity"? Przede wszystkim poruszane tam są skandale związane z kościołem, ale często również potrafią się słusznie przejechać po pisiorach. To znaczy, że są platformerskim medium? Jaki mają interes w tym.