mała prośba
Witam
Widze ze Grzesko uprzedził moje pytanie. Grzesio czy mógłbys podac konkretniej gdzie na tej stronie covers.com mozna znalesc archiwalne mecze wraz z kursami bo ja szukam i znaleźć nie moge. Przydało by mi sie to gdyż robie analize niezaleznych zdarzen losowych a ze kiedys obstawialem
MLB to wybrałem sobie to jako przykład na którym bede sie opierał. Robie to hmm jak to powiedzic bardziej naukowo niz w celu opracowania jakiej strategi no ale ewentualnymi wynikami w przyszłosci moge sie podzielic.
Jesli sie nie myle to kiedys widziałem na tym forum cos na temat marży u buków itp. ale tez tego nie moge znaleźć a ja konkretniej potrzebowałbym informacje jak ma sie prawdopodobienstwo do kursu uwzgledniaja właśnie tą marże.
Jeśli ktos byłby mi w stanie pomóc np zna strony gdzie moge to znaleźć lub linki na do tematów na forum gdzie było to poruszane to z góry bardzo dziękuje.
dodane kilkanaście minut później
na temat marży i prawdopodobieństawa już znalazłem, (wczesniej nie zauważyłem opcji szukaj i ręcznie przeglądałem tematy). A w zasadzie to tylko potwierdziłem sobie moje wyliczenia.