Jak myślisz co do pierwszych kolejek trzeba chyba poczekać co do typowań zwycięstw.Myślę że w pierwszej kolejce będzie sporo overów bo znając Amerykańców pitcherzy nie będą w najlepszej dyspozycji juz na poczatkuTeraz grany jest tzw. Spring Trening. Jest liga kaktusowa i grejfrutowa. Grejfruty graja na Florydzie , Kaktusy w Arizonie bodajze , ludzie sobie siedza na trawce i ogoldaja , takie na luzie mecze , zawodnicy w normlanych klubowyh koszulkach graja.
Druzyny testuja ustawiania , sprawdzaja zawodnikow i piczerow [tych mlodszych i tych co graja w nizych ligach] , którzy w lidze szans by zabradzo niemieli sobie pograc, co najwyzej odbic 1-2 pilki.
Sezon na dobre rusza 31 marca. 30 inauguracja nowego stadionu Waszynktonu , kilka dni wczesniej dwumecz bodajze A's - Boston w Tokyo
Piczerzy rzucaja po 110-140 pilek w ciagu meczu z predkoscia okolo 80 MPH i wiecej , wiec maja mase cwiczen.pitcherzy nie będą w najlepszej dyspozycji juz na poczatku
Ta niesamowity :] Sprawa karna za falszywe zeznania ws dopingu + afera BALCO.no i ten niesamowity Bonds
Swoje jeszcze wygraja, tu raczej nalozyl sie efekt slabej postawy (kontuzji pitcherow), ktory obserwowalismy jeszcze rok temu, do tego sprowadzony D-train zaczal identycznie jak rok czy 2 lata temu na FLorydzie.Takie pytanie mam ... Wie ktoś co się dzieje z ekipą Detroit :?: ???? Ma ktoś jakieś info czy tam jakiś konflikt czy co ... ? 6L z rzędu i to u siebie ?
Bruney zaczynał w NYY zamiast Kennedy'ego i masz anulowany. Jesli nie ma podanych SP lub można ich wyłączyć mecz rozstrzygnięty jako wygrana KC czyli normalnieTeraz nurtuje mnie kolejne pytanie dlaczego mecz Yankees'ów został anulowany? Jak z tym meczem jest u innych buków mozecie się pochwalić??