>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozmówki o MLB

Status
Zamknięty.
K 0

komorokoro

Użytkownik
A co u bodoga i sportsbetting w przypadku zmiany pitcherów - bo nie lubię marnować czasu na czytanie zamotanych regulaminów. No i nie wiem - może ja ślepy jestem ale u bodoga tez nie widzę tych dodatkowych handicapów. Z góry dzięki za info.
Dodatkowe wszystkie typy jak handi i first inning albo H+R+E mają must start a zwykłe typy jak u kazdego powaznego buka z możliwościa wyboru

T 52

thedon

Użytkownik
W dzielach kupony i kupony ze statystykami zauwazylem ze wiele osob gra MLB na przelamanie serii. No wlasnie ... jakie sa najwieksze serie w tym sezonie MLB ?
Juz na poczatku sezonu Washington Nationals uzyskali serie 9 meczy z rzedu przegranych i jest to jak narazie najdluzsza seria w MLB.
Pozostale dluzsze serie ...
8 zwyciestw Arizony
8 zwyciestw LA Dodgers
7 zwyciestw Floridy
7 porazek Chicago White Sox
7 porazek Detroit
7 porazek Kansas City
7 porazek Texas
Tak wiec jezeli druzyna przegrala/wygrala 6,7 mecz z rzedu mozna powoli grac progresje na nich.
Co myslicie na temat grania na przelamanie serii ?

beau 1

beau

Forum VIP
Granie na przełamanie serii 3 zwycięstw już opłaca zwłaszcza gdy w drużynie rywali gra już średni pitcher

preston 0

preston

Użytkownik
http://www.statscup.com/mlb/2007/series_1x2/
Ta tabelka przedstawia serie z poprzedniego sezonu. Jak widać max do czego doszło to 11 W/L z rzędu, ale z drugiej strony 8,9 to nie jest rzadkość. Osobiście wolę przeanalizować nawet 2 mecze samemu i postawić &quot;pewniaki&quot; na AKO~2 przy zwiększaniu stawki x2 po każdej przegranej, niż denerwować się ryzykowaniem astronomicznych kwot w sztywnej progresji. Nie zmienia to faktu że statystycznie szansa powodzenia jest spora.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Od miech mozna glosowac na All-Star Game.
Glosowal ktos moze ?? Jak tak to prosimy o screena ;p
Link kilka postow wyzej.
Mozna glosowac 25 razy :p

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
pogadamy na koniec sezonu, tampa sobie narazie radzi dobrze, a wasz boston jest cieniutki ze az zal patrzec, ale wiadomo wszystko sie moze jeszcze zmienic. Zobaczymy, na pewno zapowiada sie ciekawy sezon ;]
I kolejny sweep. I to grajac przeciwko Tampie
Trzy meczowa seria, nadal tacy ciency? ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Sędzia i tak wywalil Coco , Shieldsa i DH Tampy w drugim innie.
Co jakis czas sie leja - rok temu w meczu Cubs - San Diego - Zambrano wojował z tego co pamiętam i jeszce ktorys .
-----
Co jak co , ale Tampa po dwóch miechach wyżej niż NYY i bilans grubo ponad .500
Jak nie zwalą Interligi to 2-3 miejsce realne.
A NYY to wogole - A-Rod sie polamal jakis czas temu razem z Posadą i grali cieńko , A-Rod wrócił zaczeli lepiej grać :] Posada wrócił 2 dni temu bodajze lub wczoraj do gry.
---
Czy ja tez mam takie wrazenie ze rywale chcą Cubsom dać WS w tym roku ??

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Powiedzcie mi czy zauważyliście że pogoda a dokładniej siła wiatru ma wpływ na wynik meczu...??
jeśli tak to powiedzcie jaki wpływ ma .. a ja powiem co ja zauważyłem.
Pozdrawiam !

K 0

komorokoro

Użytkownik
Ma znaczenie
U jankesów na przykład przeważa under gdy wieje silniejszy wiatr północny
przy zachodnim lub północno zachodnim można liczyć się z underem

matelin 0

matelin

Użytkownik
Pytanko nie związane z MLB, ale za to z baseballem.
Czy znacie może jakieś stronki, na których byłyby statystyki i przewidywani pitcherzy koreańskiej i japońskiej ligi baseballowej?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Pytanko nie związane z MLB, ale za to z baseballem.

Czy znacie może jakieś stronki, na których byłyby statystyki i przewidywani pitcherzy koreańskiej i japońskiej ligi baseballowej?
Mam tylko oficjalną Korei.

http://www.koreabaseball.com/

Japonia.

http://www.japanesebaseball.com/

http://baseball.yahoo.co.jp/npb/

Ogólne stronki o basebalu w Azji.

http://209.85.135.104/search?q=cache:i34aHDkAAQEJ:asianbb.sabr.org/japanesebblinks.html+Japanese+Baseball+live&amp;amp;hl=pl&amp;amp;ct=clnk&amp;amp;cd=2&amp;amp;gl=pl

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
pytanko do rankingu
@Grzesio - co ile uzupełniasz ranking ? raz na tydzien ? może Ci pomóc bo widzę bardzo siermiężnie ( lekko mówiąc ) Ci to idzie :&gt;

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Znamy już oficjalne wyniki głosowania fanów do All-Star Game, które odbędzie się 15 lipca na Yankee Stadium w Nowym Jorku.
Drużyna Boston Red Sox jako jedyna może pochwalić się wybraniem aż 4-ki graczy.

Red Sox będą reprezentować: 1B Kevin Youkilis, 2B Dustin Pedroia, OF Manny Ramirez oraz DH David Ortiz, który jednak nie zagra z powodu kontuzji (zastąpi go gracz Rangers Milton Bradley).
Pozostali starterzy American League to: Catcher Joe Mauer (Minnesota Twins), SS Derek Jeter (NY Yankess), 3B Alex Rodriguez (NY Yankees), oraz Jose Hamilton (Texas Rangers) i Ichiro Suzuki (Seattle Mariners) na pozycji OF.
Managerem ligi AL jest manager Red Sox Terry Francona.
National League natomiast zdominowali gracze Cubs, będzie ich 3, są to: Catcher Geovany Soto, oraz gracze na pozycji OF Alfonso Soriano oraz Kosuke Fukudome. Pozostali starterzy to: 1B Lacne Berkman (Houston Astros), 2B Chase Utley (Philadelphia Phillies), SS Hanley Ramirez (Florida Marlins), 3B Chipper Jones (Atlanta Braves) oraz OF Ryan Braun (Milwaukee Brewers).
Zawodnikiem, który uzyskał najwięcej w głosów od fanów w lidze AL był Rodriguez (3.934.518 głosów), w lidze NL największą sympatią cieszył się Chase Utley, zdobył 3.899.602 głosów.
Managerem ligi NL jest manager Rockies Clint Hurdle.

Ciekawostka:
Aż siedmiu graczy, którzy rozpoczną spotkanie (Youkilis, Pedroia, Hamilton, Soto, Ramirez, Fukudome, Braun) zagra w All-Star Game po raz pierwszy.
Sympatią kibiców baseball nie cieszyli się natomiast gracze Tampa Bay Rays, drużyny z najlepszym bilansem w lidze MLB, fani nie wybrali żadnego.
Mój Blog

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom