lupus ucieszony :jezora:Najwazniejsze, ze macha w barwach Red Sox @ Yankee stadium :jupi:
Dokładnie. Oglądałem ten film. Ta liga była chyba niby dlatego że większość mężczyzn była na wojnie. Niby coś w stylu pokrzepienia serc dla chłopaków na froncie. Jak się wojna skończyła to rozwiązano ligę.Jak się nie mylę była taka ,powstała podczas II wojny światowej.Zakończyła działalność coś pod koniec lat 50-tych.Był nawet fajny film o tych czasach żeńskiego baseballa,grała w nim min. Madonna.
Myślałem ze masz lekkie pojęcie , ale widac sie mylilem :jezora:Czym się różni ground out od fly out??Wiem, że ground jest kiedy fielder złapie odbitą piłke zanim dotknie boiska z fly out jest podobnie.Czy nazwa zależy od wysokości lotu piłki??
To jest forum bukmacherskie , nie kółko jasnowidzów :jezora:wygra dzisiaj Toronto i Cincinatii???
Jakbyś popatrzył kilka stron wcześniej w temacie to byś wpadł na mój post gdzie tłumacze...Czy znacie jakiegoś bukmachera, w którym można obstawiać handi na -1.0 / +1.0 ?
Też znam lepszych od siebie w MLB i sie nie chwale.Grzechu nie chce mi się chodzić za Tobą po forum i kasować posty...
Tak. To ja je kasuje. Nie musisz w każdym poście pisać jaki to jesteś znawca MLB.
Po pierwsze znam wielu lepszych znawców MLB
Po drugie nawet jak wiesz więcej wiesz od kogoś o MLB to jest jeszcze coś takiego jak skromność.
Po trzecie nie spamuj bo Ci kartkę dam ????