>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozmówki o MLB

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
Detroit są niesamowici pod tym względem gdyby jeszcze mieli więcej lepszych pitcherów takich jak Verlander nie byłoby na nich mocnych.Verlander chyba jutro będzie rzucał :jupi: wygrają na pewno.

A 0

ahandicap

Użytkownik
Witam,

Ja od kilku lat obserwuje Tygrysow i dzieje sie dokaldnie to co przypuszczalem - ida ostro w gore i ich czas z pewnoscia nadejdzie. Bardzo dobry zespol z wielkimi mozliwosciami.

A dzis ciekawy wynik w meczu Chi - Min. Nie czesto sie takie spotyka ????

W 0

wasyl90

Użytkownik
Witam!!!
Mam pytanie na które ciężko mi znaleźć odpowiedz. Jeżeli ktoś zna odpowiedz to bardzo bym prosił o podani mi jej a mianowicie chodzi mi o najdłuższą serie porażek jakiej kol wiek drużyny MLB w ostatnich 3 sezonach chodzi jeśli ktoś poda z jakiego kol wiek sezonu tez będę wdzieczny! Z góry dzięki za odp. Pozdro

K 0

komorokoro

Użytkownik
Witam!!!
Mam pytanie na które ciężko mi znaleźć odpowiedz. Jeżeli ktoś zna odpowiedz to bardzo bym prosił o podani mi jej a mianowicie chodzi mi o najdłuższą serie porażek jakiej kol wiek drużyny MLB w ostatnich 3 sezonach chodzi jeśli ktoś poda z jakiego kol wiek sezonu tez będę wdzieczny! Z góry dzięki za odp. Pozdro
W 2005 r w sierpniu po wygranej 2-1 z OAK zespół Kansas City Royals zakończył najdłuższą od 17 sezonów serię 19 przegranych :wowsdf:

Przed KC serię taką pociągneli gracze Baltimore Orioles w 1988 roku i było 21 przegranych :przeklina:

A najdłuższa seria to 23 mecze Phillies w 1961 or 26 lipca do 20 sierpnia

chyba tyle jakby coś się nie zgadzało proszę poprawic

W 0

wasyl90

Użytkownik
Dzięki bardzo za odpowiedz. Myślałem że te serie są trochę krótsze bo ja to MLB interesuje się od 4 dni a zauważyłem że można na niej sporo zarobić. Ż ???? yczę powodzenia w typowaniu i zdobywaniu niezbędnej wiedzy o MLB pozdro

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ciekawostka z wczorajszego meczu 3 pkt zdobyte wałkiem w 7 inningu ,w sumie w tym inningu 5 walked...

[center:2270b3799f]
[/center:2270b3799f]

P 0

piotrek7

Użytkownik
witam.

od kilku tygodni gram troszkę... niby na plus ale nic specjalnego. czytam ostatnio dużo na temat MLB i myślę wejść w ten klimat ale mam problem.

jestem na BWIN i na BAH, zarówno na jednym jak i na drugim nie ma wszystkich meczy do obstawiania które się odbywają danego dnia.

znacie buka który wystawia wszystkie mecze??
z góry dzięki.pzdro

P 0

piotrek7

Użytkownik
jeszcze jedno pytanko ...
czy jest jakaś stronka gdzie znajdę wszystkie info dotyczące MLB np. kiedy zaczyna/kończy się sezon, daty kilku meczy do przodu, tabela przeciwników danej drużyny na cały sezon (z kim i kiedy) itd.

przeglądałem stronki w dziale linki ale nie znalazłem nic co spełniałoby moje wymagania... jeśli coś przeoczyłem (co jest wielce prawdopodobne) to powiedzcie gdzie tego mam szukać...

M 0

michalk1990

Użytkownik
Witam!

Zastanawiam się czy LAA mają teraz o co tak naprawdę walczyć skoro już mają taką przewagę nad innymi drużynami. Czy np. nie zaczną teraz olewać meczy? Jak rozumiem to wejdą z 2/3 miejsca do WS więc i tak będą walczyć z CLE.

Proszę o skorygowanie mojego postu, bo nie do końca wiem jeszcze jak to jest z WS

K 0

komorokoro

Użytkownik
Witam!

Zastanawiam się czy LAA mają teraz o co tak naprawdę walczyć skoro już mają taką przewagę nad innymi drużynami. Czy np. nie zaczną teraz olewać meczy? Jak rozumiem to wejdą z 2/3 miejsca do WS więc i tak będą walczyć z CLE.

Proszę o skorygowanie mojego postu, bo nie do końca wiem jeszcze jak to jest z WS
Ja tam się nie znam zbytnio ale
jak LAA może wejść z jakiegoś drugiego czy trzeciego miejsca jeśli prowadzi w dywizji.
A wchodzą 3 zwycięzców dywizji oraz zespół z najlepszym bilansem.

Tak więc LAA teoretycznie musi jeszcze sie napiąć bo do końca około 16 meczy a strata drugiego SEA to 10 spotkań.W sumie czysta matematyka.

I jakby dziś się skonczyła liga to LAA grałoby z NYY a nie CLE.

Jak rozumiem WS to World Series więc i CLE i LAA mają jeszcze długą drogę bo pierw trzeba wygrać Divisional Series a potem League Championship Series i dopiero mamy wielki finał czyli World Series

peace

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
CIN - ?? Cincinnatii , ale in chyba niemaja juz sznas , a komorokoro niewiem czemu miales na mysli CIN.

LAA ma awans w kieszni , dupy niedadzą bo przewaga duża. Eok temu niegrali bo ich A&#39;s wypredzili.

K 0

komorokoro

Użytkownik
CIN - ?? Cincinnatii , ale in chyba niemaja juz sznas , a komorokoro niewiem czemu miales na mysli CIN.

LAA ma awans w kieszni , dupy niedadzą bo przewaga duża. Eok temu niegrali bo ich A&#39;s wypredzili.
HEHE czeski błąd już poprawiam :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom