Nie wiem jak Wy, ale ja nie przejdę obojętnie obok kursu @5,10 na Metallurg. Według mnie aktualnie poziom obu zespołów jest porównywalny. Magnitogorsk z początku sezonu, a Magnitogorsk obecnie to dwa różne zespoły. Siedem zwycięstw z rzędu - serię zaczęli juz przed przerwa na reprezentację, a po przerwie nic sie nie zmieniło i dobra forma pozostała. Gospodarze także są w dobrej formie. Wpadka z CSKA, wygrana z Avto (chociaż Avto osłabione i jakieś rozstrojone) i ostatnio skromnie 1:0 z Traktorem. Myślę że gości stać na co najmniej remis. A może właśnie dzisiaj przerwa serię sześciu spotkań bez wygranej z SKA?Jutro Panie i Panowie mecze raczej do pooglądania niz pogrania, ja tak to widzę, nie wiem jak wy?
Moze skusze sie na Ufe ale musze to przemyśleć
Tez mnie ciagnie w kierunku Magnitki bo buki dały kursy jakby SKA gralo z AmuremNie wiem jak Wy, ale ja nie przejdę obojętnie obok kursu @5,10 na Metallurg. Według mnie aktualnie poziom obu zespołów jest porównywalny. Magnitogorsk z początku sezonu, a Magnitogorsk obecnie to dwa różne zespoły. Siedem zwycięstw z rzędu - serię zaczęli juz przed przerwa na reprezentację, a po przerwie nic sie nie zmieniło i dobra forma pozostała. Gospodarze także są w dobrej formie. Wpadka z CSKA, wygrana z Avto (chociaż Avto osłabione i jakieś rozstrojone) i ostatnio skromnie 1:0 z Traktorem. Myślę że gości stać na co najmniej remis. A może właśnie dzisiaj przerwa serię sześciu spotkań bez wygranej z SKA?
Metallurg +1,5 @1,80
Metallurg lub remis @2,39
Metallurg OT @3,40
Metallurg '60 @5,10
Co do spotkania w Finlandii to wydaje mi się, że Jokerit stać na dwa punkty w RT.
Jokerit '60 @2,00 Fortuna
Sorki ze tak późno ale nie ma go w kadrze meczowejPanowie a co myślicie Andre Petterson +0,5 za @3.0 kurs jak dla mnie bardzo duży a w ostatnich meczach pokazywał się z bardzo dobrej strony nie wiem dlaczego kurs jest tak wysoki.
A było grać UFE jak wcześniej pisałem po dobrym kursie a tak ako w plecy, pierwsza myśl najlepszaDzis trudne mecze ale moze taki dubel
Barys Astana-Salawat Julajew Ufa
Ogladalem dwa ostatnie mecze Astany i trochę posypala sie obrona , napewno Skabelka to poprawi bo atak funkcjonuje ale dzis po drugiej stronie solidna Ufa ktora po kryzysie wraca do dobrej gry. Ja mysle ze wynik będzie w granicach remisu
UFA z x kurs 1.58
Sibir Nowosybirsk - Dynamo Moskwa
Tutaj tez spodziewam się meczu walki ale wg mnie więcej jakosci po stronie stolecznych wiec ide w ich kierunku.
Dynamo M. z x kurs 1.4
Ako 2.21 fortuna
Typ zyczeniowy z racji kibicowskich sympatii
Loko win kurs 2.31
Stawiam na CSKA, ale obawiam się, że może to się zakończyć podobnie jak w spotkaniu Niżniekamsk - CSKA gdzie padł wynik 1:2. Myslę, że Slovan będzie miał problem ze strzeleniem choćby jednej bramki (jeśli nie padnie jakaś dziwna przypadkowa) a CSKA strzeli 2-3 i będzie oszczędzać siły broniąc wyniku. Nigdy nie gram dokładnych wyników, ale dzisiaj chodzi za mną:Ja natomiast dzisiaj spróbuję na dostawkę coś takiego:
CSKA - Slovan - 1 i +4,5
Kurs - 1,88
Slovan jakieś 3 tygodnie temu został upokorzony przez wojskowych. Nie sądzie, żeby to się powtórzyło, aczkolwiek patrząc na obecną formę CSKA myślę, że taki over może zostać pokryty, bo co do samej wygranej to raczej nie ma tematu. Wydaje mi się, że wojskowi na ten moment sezonu grają....być może nawet najlepszy hokej w KHL.
A na pewno bardzo ścisła czołówka. Top 3.
Powitać kolegę !Cześć.
Jestem nowy na tym forum, lecz nie nowy w lidze KHL. Ligę obserwuje i obstawiam oczywiście już od około 2 lat. Chciałbym wymienić się moimi poglądami co do typów z tej ligi ???? hejty i podziękowania mile widziane :-D
Jekaterynburg - Niżnekamsk typ 1 1.48 (Fortuna)
To, że Jekaterynburg gra wręcz idealnie to mało powiedziane, oni grają fenomenalnie. Bilanse mówią też same za siebie. Jest to drużyna, która według mnie powinna wygrać w tym sezonie. 4 ostanie mecze gości to porażki, nie dziwi mnie porażka z CSKA czy z Ufa bo poprostu są to mocne drużyny, ale porażka ze Slovan sama mówi o formie. Nie liczę tu na żadne przełamanie bo gdy nawet nastąpi to z gospodarzami nie wygrają. Może strzela bramkę ale to max 1. Kurs to nawet mała promocja chyba od buka bo spodziewałem się bardziej 1.2 a nie prawie 1.5. Osobiście zagram, że gospodarz strzeli 3,5+ po kursie 2.24.
Pozdrawiam i z fartem ????
Co do samego typu, to prawdopodobnie masz rację ???? a jeśli chodzi o defensywę, to fakt, że tracą stosunkowo mało bramek, to kwestia obsady bramki. Fenomenalny Metsola ( chociaż regularność w tym sezonie "tylko" dobra )Sibir - Ufa - 2 --- 1,95 na fortunie
Jutro gram na Ufę. Ta drużyna świetnie się prezentuje po przerwie reprezentacyjnej, duże wrażenie zrobiło na mnie zwłaszcza wczorajsze zwycięstwo w Astanie 3-0. Największa ich gwiazda Omark wprawdzie mało strzela w tym sezonie, za to asystuje aż miło. Ogólnie grają bardzo solidny hokej, tylko 3 drużyny mają lepszą defensywę.
Witam kolegę na forum, im Nas więcej tym ciekawiej.Cześć.
Jestem nowy na tym forum, lecz nie nowy w lidze KHL. Ligę obserwuje i obstawiam oczywiście już od około 2 lat. Chciałbym wymienić się moimi poglądami co do typów z tej ligi ???? hejty i podziękowania mile widziane :-D
To, że Jekaterynburg gra wręcz idealnie to mało powiedziane, oni grają fenomenalnie. Bilanse mówią też same za siebie. Jest to drużyna, która według mnie powinna wygrać w tym sezonie. 4 ostanie mecze gości to porażki, nie dziwi mnie porażka z CSKA czy z Ufa bo poprostu są to mocne drużyny, ale porażka ze Slovan sama mówi o formie. Nie liczę tu na żadne przełamanie bo gdy nawet nastąpi to z gospodarzami nie wygrają. Może strzela bramkę ale to max 1. Kurs to nawet mała promocja chyba od buka bo spodziewałem się bardziej 1.2 a nie prawie 1.5. Osobiście zagram, że gospodarz strzeli 3,5+ po kursie 2.24.
Witamy !!!Cześć.