>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Jutro Panie i Panowie mecze raczej do pooglądania niz pogrania, ja tak to widzę, nie wiem jak wy?
Moze skusze sie na Ufe ale musze to przemyśleć

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis trudne mecze ale moze taki dubel
Barys Astana-Salawat Julajew Ufa
Ogladalem dwa ostatnie mecze Astany i trochę posypala sie obrona , napewno Skabelka to poprawi bo atak funkcjonuje ale dzis po drugiej stronie solidna Ufa ktora po kryzysie wraca do dobrej gry. Ja mysle ze wynik będzie w granicach remisu
UFA z x kurs 1.58✅✅
Sibir Nowosybirsk - Dynamo Moskwa
Tutaj tez spodziewam się meczu walki ale wg mnie więcej jakosci po stronie stolecznych wiec ide w ich kierunku.
Dynamo M. z x kurs 1.4⛔⛔
Ako 2.21 fortuna⛔⛔⛔
Typ zyczeniowy z racji kibicowskich sympatii
Loko win kurs 2.31
EDIT: To może teraz szatana Loko + Magnitka

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jutro Panie i Panowie mecze raczej do pooglądania niz pogrania, ja tak to widzę, nie wiem jak wy?
Moze skusze sie na Ufe ale musze to przemyśleć
Nie wiem jak Wy, ale ja nie przejdę obojętnie obok kursu @5,10 na Metallurg. Według mnie aktualnie poziom obu zespołów jest porównywalny. Magnitogorsk z początku sezonu, a Magnitogorsk obecnie to dwa różne zespoły. Siedem zwycięstw z rzędu - serię zaczęli juz przed przerwa na reprezentację, a po przerwie nic sie nie zmieniło i dobra forma pozostała. Gospodarze także są w dobrej formie. Wpadka z CSKA, wygrana z Avto (chociaż Avto osłabione i jakieś rozstrojone) i ostatnio skromnie 1:0 z Traktorem. Myślę że gości stać na co najmniej remis. A może właśnie dzisiaj przerwa serię sześciu spotkań bez wygranej z SKA?
Metallurg +1,5 @1,80 ✅
Metallurg lub remis @2,39 ⛔
Metallurg OT @3,40 ⛔
Metallurg &#39;60 @5,10 ⛔
Co do spotkania w Finlandii to wydaje mi się, że Jokerit stać na dwa punkty w RT.
Jokerit &#39;60 @2,00 Fortuna ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
A ja sobie pogram na zwycięstwo Dynamo. Tafla w Nowosybirsku im leży, wygrali tu już 4 spotkania z rzędu. Forma rośnie, 4 wygrane z rzędu na wyjeździe w tym z trudnymi rywalami jak Ufa czy Omsk. Ostatni mecz z Astana też był dobry dużo nie brakło do wygrania tego w RT ale w przekroju całego spotkania byli lepsi. Na przeciw Sybir który nie może wejść na właściwe tory, zawalili z Kunlunem ostatnie minuty, zawalili z Amurem tak samo. Kuleje atak nie ma komu tego pociągnąć, słabo wygląda defensywa. Rotacja w bramce też nie pomaga dziś chyba zagra Krasikov czyli 3,16 puszczonego gola na mecz. Dynamo stabilizuje formę, z Magnitka nie musieli przegrać mecz był na styku, Spartak cisneli niesamowicie ale czasem tak jest ze my gramy a rywal wychodzi z tercji 3 razy i strzela gola. Wątpliwości dziś są przy Zackirssonie czy zagra ale i bez niego jest komu zrobić przewagę. Podsumowując biorąc pod uwagę ostatnie spotkania styl przede wszystkim jaki prezentują obie ekipy widzę zwycięstwo przyjezdnych.
Dynamo Moskwa @ 2,00 ⛔ 6:4

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Nie wiem jak Wy, ale ja nie przejdę obojętnie obok kursu @5,10 na Metallurg. Według mnie aktualnie poziom obu zespołów jest porównywalny. Magnitogorsk z początku sezonu, a Magnitogorsk obecnie to dwa różne zespoły. Siedem zwycięstw z rzędu - serię zaczęli juz przed przerwa na reprezentację, a po przerwie nic sie nie zmieniło i dobra forma pozostała. Gospodarze także są w dobrej formie. Wpadka z CSKA, wygrana z Avto (chociaż Avto osłabione i jakieś rozstrojone) i ostatnio skromnie 1:0 z Traktorem. Myślę że gości stać na co najmniej remis. A może właśnie dzisiaj przerwa serię sześciu spotkań bez wygranej z SKA?
Metallurg +1,5 @1,80
Metallurg lub remis @2,39
Metallurg OT @3,40
Metallurg &#39;60 @5,10
Co do spotkania w Finlandii to wydaje mi się, że Jokerit stać na dwa punkty w RT.
Jokerit &#39;60 @2,00 Fortuna
Tez mnie ciagnie w kierunku Magnitki bo buki dały kursy jakby SKA gralo z Amurem
Ja próbuje Magnitka z x 2.39 fortuna

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Panowie a co myślicie Andre Petterson +0,5 za @3.0 kurs jak dla mnie bardzo duży a w ostatnich meczach pokazywał się z bardzo dobrej strony nie wiem dlaczego kurs jest tak wysoki.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Panowie a co myślicie Andre Petterson +0,5 za @3.0 kurs jak dla mnie bardzo duży a w ostatnich meczach pokazywał się z bardzo dobrej strony nie wiem dlaczego kurs jest tak wysoki.
Sorki ze tak późno ale nie ma go w kadrze meczowej

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Kto nie ogląda polecam włączyć sobie mecz Dynamo. Świetne tempo dużo akcji strzałów, gole i jeden nie uznany po video analizie choć nie wiem czemu to tak długo trwało jak już po pierwszej powtórce było wszystko klarowne. Fajny mecz mam nadzieję że utrzymają poziom przez następne 40 minut.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis trudne mecze ale moze taki dubel
Barys Astana-Salawat Julajew Ufa
Ogladalem dwa ostatnie mecze Astany i trochę posypala sie obrona , napewno Skabelka to poprawi bo atak funkcjonuje ale dzis po drugiej stronie solidna Ufa ktora po kryzysie wraca do dobrej gry. Ja mysle ze wynik będzie w granicach remisu
UFA z x kurs 1.58
Sibir Nowosybirsk - Dynamo Moskwa
Tutaj tez spodziewam się meczu walki ale wg mnie więcej jakosci po stronie stolecznych wiec ide w ich kierunku.
Dynamo M. z x kurs 1.4
Ako 2.21 fortuna
Typ zyczeniowy z racji kibicowskich sympatii
Loko win kurs 2.31
A było grać UFE jak wcześniej pisałem po dobrym kursie a tak ako w plecy, pierwsza myśl najlepsza

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Chabarowsk - Mińsk
Amur i poniżej 5,5 bramki @3,15 Fortuna ⛔⛔⛔
Amur przycisnął na koniec co poskutkowało strzeleniem bramki na 3:2 niestety Mińsk wcisnął 10 sekund przed końcem na 3:3...
Dzisiaj wcześnie zaczynamy przygodę z KHL. Pierwsze spotkania będziemy śledzić już od 10:30. Zakład na pewno ryzykowny, ale moim zdaniem kurs wart ryzyka. Obie ekipy przegrały swoje ostatnie mecze z tym, że Amur przegrał z Nowosybirskiem w dogrywce, a styl gry był całkiem niezły. Dużo walki i zaangażowania. Nie można też wiele zarzucić Muryginowi przy wpuszczonych dwóch golach. Dynamo natomiast ostatnie dwa spotkania bez strzelonej bramki. W ostatnim starciu z Avtomobilistem ogromne błędy w obronie, brak szybkości. Goalie również mógł wypaść lepiej - co najmniej dwie bramki były do obronienia. Ryzykuję zwycięstwo Amura w RT. Dokładam under 5,5 z tego powodu, że ostatnie 4/5 spotkań gospodarzy to under. Ostatnie 5/5 spotkań Dynama to under. Ostatnie 7/10 spotkań między tymi zespołami to under. Nie liczę na wiele bramek gości na dalekim wschodzie - Murygin jest w dobrej dyspozycji, a jeśli chodzi o gospodarzy to nie strzelają u siebie często więcej niż dwie, trzy bramki.
Niżny Nowogórd - Avangard Omsk
Nowogród OT @2,09 Fortuna ⛔⛔⛔
Na pierwszy rzut oka chciałoby się postawić coś w kierunku Jastrzębi, ale jeśli przyjrzeć się ostatnim meczom, które obie ekipy rozegrały to nasuwają się odmienne wnioski. Torpedo po trzech porażkach pokonało u siebie Slovan, co prawda zespół z Bratysławy słabo sobie radził w ataku - w obronie też średnio, ale w grze gospodarzy widać lekką poprawę. Myślę, że spotkanie ze Slovanem było przełomowym i zespoł z Niżnego będzie teraz na krzywej wznoszącej. Jeśli chodzi o Omsk to w spotkaniu z Dynamem z Moskwy zostali totalnie wypunktowani. Goście obnażyli ich wszystkie słabe punkty i ośmieszyli na ich lodzie. Wspaniale spisał się bramkarz gości - Yeromenko - odbijając 35 strzałów. Zapomniałem dodać, że bramkarz Torpedo - Galimov - odbił w meczu ze Slovanem 43 strzały na 44 więc dzisiaj Omsk może mieć jeszcze większy problem niż z moskiewskim bramkarzem. Stawiam na 2 punty dla gospodarzy.

CSKA - Slovan
CSKA i poniżej 5,5 bramki @1,93 Fortuna ✅✅✅
Tutaj krótko. Rewanżu za Wiedeń nie zobaczymy. Tego jestem pewien. Handicapu nie gram, bo myslę, że CSKA się nie będzie wysilało po strzeleniu jednej czy dwóch bramek, dlatego postanowiłem zagrać gospodarzy i under w meczu. Slova słabiutko w ostatnim spotkaniu z Nowogrodem a CSKA skromnie 2:1 pokonało Niżniekamsk - stąd mój typ.
Z wyżej wymienionych singli można złożyć AKO:
Amur bez remisu @1,57 ▶▶▶
Torpedo +1,5 @1,33 ⛔⛔⛔
CSKA/-6,5 @1,56 ✅✅⛔
AKO @3,26 (ze względu na zwrot z pierwszego zdarzenia @2,07) Fortuna ⛔⛔⛔

suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Ja natomiast dzisiaj spróbuję na dostawkę coś takiego:
CSKA - Slovan - 1 i +4,5
Kurs - 1,88
Slovan jakieś 3 tygodnie temu został upokorzony przez wojskowych. Nie sądzie, żeby to się powtórzyło, aczkolwiek patrząc na obecną formę CSKA myślę, że taki over może zostać pokryty, bo co do samej wygranej to raczej nie ma tematu. Wydaje mi się, że wojskowi na ten moment sezonu grają....być może nawet najlepszy hokej w KHL.
A na pewno bardzo ścisła czołówka. Top 3.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Ja natomiast dzisiaj spróbuję na dostawkę coś takiego:
CSKA - Slovan - 1 i +4,5
Kurs - 1,88
Slovan jakieś 3 tygodnie temu został upokorzony przez wojskowych. Nie sądzie, żeby to się powtórzyło, aczkolwiek patrząc na obecną formę CSKA myślę, że taki over może zostać pokryty, bo co do samej wygranej to raczej nie ma tematu. Wydaje mi się, że wojskowi na ten moment sezonu grają....być może nawet najlepszy hokej w KHL.
A na pewno bardzo ścisła czołówka. Top 3.
Stawiam na CSKA, ale obawiam się, że może to się zakończyć podobnie jak w spotkaniu Niżniekamsk - CSKA gdzie padł wynik 1:2. Myslę, że Slovan będzie miał problem ze strzeleniem choćby jednej bramki (jeśli nie padnie jakaś dziwna przypadkowa) a CSKA strzeli 2-3 i będzie oszczędzać siły broniąc wyniku. Nigdy nie gram dokładnych wyników, ale dzisiaj chodzi za mną:
CSKA 3:0 Slovan @10,50 Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +13
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Krótko bo mecze niedługo
Admirał Władywostok - Spartak Moskwa (2-4)
We Władywostoku trudny teren i niejednemu faworytowi sie tutaj źle gra, jednak mysle ze ekipa stołecznych z doswiadczonymi zawodnikami wygra✅ w tym meczu tutaj typ
Spartak z x kurs 1,33✅✅
Amur Chabrowsk - Dynamo Mińsk (4-5) po karnych
Druzyna Amura wygrała po przerwie w Astanie, ale to bardzoej miejscowi zawalili niz Amur to wygrał, postawiła sie w Nowosybirski, po drugiej stronie Minsk u którego juz widac poprawe gry, pokonanie Traktora moze to nie jest na chwile obecna jakis wyczyn ale bo rowna walka z Magnitka to juz daje pozytywny obraz, ostatni mecz to porazka z rozpedzajacymi sie i wsciekłymi po dwoch porazkach Avto. Ale niejeden lepszy zespół by w tym meczu zebrał lanie. Kursy wg powinny byc po równo bo wlasna hala to handi dla Amura ale skład i mimo wszystko jakosc tutaj jak dla mnie Minsk., dodatkowo przewidywany jest debiut Johnatana Blooma. Mysle ze gosci nie przegraja w regulaminowym✅ ale tutaj typ :
EDIT: Widziałem ze Bloom dołączy do składu ale debiut był w meczu z Avto.
Mińsk plus 1,5 kurs 1,37✅✅
Cherepowiec - Sochi (4-5) po karnych
Druzyny spotkaly sie trzy dni temu w Sochi i po wyrównanej walce górą byli gospodarze , dzis czas na rewanż Cherepy mimo faworyzowania gości i spodzieam sie zacietego meczu. Mysle ze z x ✅powinno wejsc ale tutaj typ
Cherepowiec plus 1,5 kurs 1,32✅✅
CSKA - Slovan (4-0)
Co mozna napisac o tym meczu. Lania jak we Wiedniu sie niespodziewam bo wojskowi sie nie beda w tym meczu wysilać bo promocja juz była i spokojnie wygraja w regulaminowym
CSKA 60&#39; kurs 1,21✅✅
ako 2,91 fortuna✅✅✅
Popieram typ kolegi rasijskiego na wygrana Torpedo, bo łapia wiatr w żagle i bedzie walka na bandach, wydaje sie ze skutecznosc tez wróci a Omska pewnie sie bedzie starał postawić ale chyba dziś Jastrzebie nie poszybuja tak wysoko.⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +5
roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Sibir - Ufa - 2 --- 1,95 na fortunie - nawet nic nie wpadło dla Ufy ????
Jutro gram na Ufę. Ta drużyna świetnie się prezentuje po przerwie reprezentacyjnej, duże wrażenie zrobiło na mnie zwłaszcza wczorajsze zwycięstwo w Astanie 3-0. Największa ich gwiazda Omark wprawdzie mało strzela w tym sezonie, za to asystuje aż miło. Ogólnie grają bardzo solidny hokej, tylko 3 drużyny mają lepszą defensywę.
Po drugiej strony mamy Nowosybirsk, który po arcyfatalnym początku trochę się przebudził. Wygrali dwa ostatnie mecze, ale trzeba podkreślić, że grali je na własnym terenie. Na wyjeździe dotychczas... 2 wygrane w 16 spotkaniach.
5 ostatnich meczów pomiędzy tymi drużynami to 5 wygranych Ufy, w tym sezonie spotkali się raz (3-1 dla Ufy). Dla mnie wszystko przemawia za gośćmi. Mecz jutro o 13:30. Pozdro

adel610 20

adel610

Użytkownik
Cześć.
Jestem nowy na tym forum, lecz nie nowy w lidze KHL. Ligę obserwuje i obstawiam oczywiście już od około 2 lat. Chciałbym wymienić się moimi poglądami co do typów z tej ligi ???? hejty i podziękowania mile widziane :-D
Jekaterynburg - Niżnekamsk typ 1 1.48 (Fortuna)
To, że Jekaterynburg gra wręcz idealnie to mało powiedziane, oni grają fenomenalnie. Bilanse mówią też same za siebie. Jest to drużyna, która według mnie powinna wygrać w tym sezonie. 4 ostanie mecze gości to porażki, nie dziwi mnie porażka z CSKA czy z Ufa bo poprostu są to mocne drużyny, ale porażka ze Slovan sama mówi o formie. Nie liczę tu na żadne przełamanie bo gdy nawet nastąpi to z gospodarzami nie wygrają. Może strzela bramkę ale to max 1. Kurs to nawet mała promocja chyba od buka bo spodziewałem się bardziej 1.2 a nie prawie 1.5. Osobiście zagram, że gospodarz strzeli 3,5+ po kursie 2.24.
Pozdrawiam i z fartem ????

suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Cześć.
Jestem nowy na tym forum, lecz nie nowy w lidze KHL. Ligę obserwuje i obstawiam oczywiście już od około 2 lat. Chciałbym wymienić się moimi poglądami co do typów z tej ligi ???? hejty i podziękowania mile widziane :-D
To, że Jekaterynburg gra wręcz idealnie to mało powiedziane, oni grają fenomenalnie. Bilanse mówią też same za siebie. Jest to drużyna, która według mnie powinna wygrać w tym sezonie. 4 ostanie mecze gości to porażki, nie dziwi mnie porażka z CSKA czy z Ufa bo poprostu są to mocne drużyny, ale porażka ze Slovan sama mówi o formie. Nie liczę tu na żadne przełamanie bo gdy nawet nastąpi to z gospodarzami nie wygrają. Może strzela bramkę ale to max 1. Kurs to nawet mała promocja chyba od buka bo spodziewałem się bardziej 1.2 a nie prawie 1.5. Osobiście zagram, że gospodarz strzeli 3,5+ po kursie 2.24.
Powitać kolegę !
Sibir - Ufa - 2 --- 1,95 na fortunie
Jutro gram na Ufę. Ta drużyna świetnie się prezentuje po przerwie reprezentacyjnej, duże wrażenie zrobiło na mnie zwłaszcza wczorajsze zwycięstwo w Astanie 3-0. Największa ich gwiazda Omark wprawdzie mało strzela w tym sezonie, za to asystuje aż miło. Ogólnie grają bardzo solidny hokej, tylko 3 drużyny mają lepszą defensywę.
Co do samego typu, to prawdopodobnie masz rację ???? a jeśli chodzi o defensywę, to fakt, że tracą stosunkowo mało bramek, to kwestia obsady bramki. Fenomenalny Metsola ( chociaż regularność w tym sezonie &quot;tylko&quot; dobra )

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Cześć.
Witam kolegę na forum, im Nas więcej tym ciekawiej.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dziś trzy mecze więc bierzemy je na tapetę

Sibir Nowosybirsk – Saławat Julajew Ufa

Sibir po przerwie widać, ze w dość dobrej formie poza skuchą z Kunlun pozostałe mecze jak najbardziej na plus , bo dobry choć przegrany z Astaną, zwycięski z Amurem i chyba najlepszy w sezonie z Dynamem Moskwa ale dziś poprzeczka zawieszona bardzo wysoko bo przyjezdza mocna i poukładana UFA, która jak na początku pisałem w praktycznie niezmienionym składzie i wzmocniona na bramce Metsolą , który gwarantuje spokój w szykach obronnych. Mimo ze w hali Sibiru zawsze kazdemu się gra ciężko to sadze ze Saławat sobie z tym poradzi bo i jakość i forma po ich stronie. Dodam ze trener UFY Tsulygin od bodajże trzech meczy rozdzielil swoje papużki nierozłaczki pierwszego ataku (Omark, Kempainen, Hartikainen) po jednym do każdej z trzech pierwszych formacji, póki co działa, ale do PP wyjeżdżają oczywiście razem. Spodziewam się mimo wszystko dość wyrównanego meczu ale wygranej gości być może nawet w 60 min ale tutaj typ

UFA win ml kurs 1,53

Avtomobilist Ekaterinburg – Neftehimik Niznekamsk

Avto nadal bez Kovara, ostatni mecz Sochackiego na SO, ale wiadomo to nie ta półka co Jakub, dziś tak naprawdę przyjezdza niewygodny dla nich przeciwnik, bo wilki na pewno sa takim rywalem, ich ostatni mecz z CSKA był bardzo dobry a liderzy powoli się budza. Mecze tych druzyn w Ekaterinburgu zawsze były zacięte, fakt ze skład Avto bardzo urósł jakościowo w tym sezonie. Avto piewszy mecz po podróży po zachodzie i czasem to roznie bywa. Czy Sochacki zagra na zero w bramce ? mysle ze dziś nie, bo to fińskie tri o+ Polasek i Nestrasil jest bardzo groźne bo jak oni grają to ciągną cały zespół plus krewki trener który potrafi zmotywować zespół. Ja spodziewam się mimo wszystko zaciętego boju i kurs na czysta jedynke fajny to do tripla proponuje
Avto win ml kurs 1,26

Traktor Czelabińsk – Bars Kazań

Cos mi się wydaje że Zinetula zaaplikował barsom spore obciążenia w przerwie bo ma to w zwyczaju i w pierwszych trzech meczach brakowało świeżości, mysle ze dziś będzie już lepiej i choć Traktorzysci niewygodni to mistrz nie da się ograc w regulaminowym

Bars Kazań z x kurs 1,28

Ako 2,47 fortuna
Jeszcze trzeba w zakładce Lm coś naskrobać bo dzis rewanże i może się dziać

Otrzymane punkty reputacji: +10
I 313

igtel

Użytkownik
Cześć.
Witamy !!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom