>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Obrona Astany w 1 tercji to jakis kryminał, zjechał Hrachovina i na dzien dobry Zhelezkov dostał autostradę przed bramkę Karlssona. Dramat. W 2 i 3 tercji tylu goli już bym się nie spodziewal, mecz jest zbyt otwarty jeśli Astana szybko nie zamknie drogi do swojej bramki mogą nie dogonić wyniku. Śmierdzi mi coś dogrywka ten mecz.
Ale rzeznia w ta bramke Astany wpada dzis wszystko. Postawic recznik w bramce wiecej wybroni :/

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Niestety goscie z Chin lepsi w tym meczu. Zresztą od początku meczu bardziej imponowali .
I suma sumarum po kuponie
Wiec trzeba cos innego wymyślić.
To ryzykujemy
Minsk z x kurs 1.99⛔
Spartak z x kurs 1.89✅
Vitjaz z x kurs 1.40✅
Omsk 60&#39; kurs 1.67⛔ dziady, dobrze im tak
Ako 8.79
W miejsce tych duzych z x można zrobic plus 1.5 bo mysle ze mecze beda wyrownane.
Ako mniejsze wyjdzie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
No wczoraj niestety Rasija na abarot, ale dzis tez jest dzień, znów mało czasu, wiec krótko
Bars Kazań-CSKA
Pojedynek wagi ciezkiej to mało powiedziane, spotykaja sie finalisci ubiegłego sezonu wiec moze to poogladac zamiast grac, ale ja spróbuje. Barsy nie bez kłopotów pokonali Slovan, natomiast liderzy wojskowych odpoczywali po turniejach i sam sie zastanawiam jak dzis wypadna, mysle ze ta nieobecnosc w meczu z Torpedo byla tez podyktowana tym ze nastepny mecz mial byc w kazaniu i na tym sie skupia zawodnicy CSKA, co tu bedziemy mieli? wg mnie w wyzszej formie jest ekipa wojskowych ale nie lekcewaze tez druzyny Bilaletdniowa, bo nie od dzis wiadomo ze Barsy staraja sie wygrac mecz małym nakladem sil, wiec napewno tez do tej potyczki sie przygotuja, w obu druzynach gwiazdy i liderzy z prawdziwego zdarzenia, kwestia dyspozycji dnia nie bez znaczenia, pewnie beda szachy bo nie licze tutaj na to by druzyny grały odkryty i radosny hokej a raczej najwazniejsze bedzie przypilnowanie tyłów, mnie cos ciagnie w strone wojskowych ale moze tutaj zaproponuje typ z x
CSKA z x kurs 1,3✅✅
Torpedo NN - Dynamo Ryga
Obie ekipy spokojnie pracowaly w przerwie i jakos zupelnie inaczej ta przerwa na nie podziałała, bo ogladałem pojedynak torpedowców z CSKA i to nie była ta torpeda co zawsze, było dyzo szarpanej gry, chaosu i niedokładnosci, wiadomo mecz meczowi nierówny ale Łotysze zaprezentowali sie o niebo lepiej i mam wrazenie ze dzis znowmogą zaskoczyc bo te kursy jakos tak dziwnie wystawione, wg mnie zawyzone na gosci
Sam napewno zagram Ryge z x po 2,15✅✅ ale do tripla którego bede składał proponuje
Ryga plus 1,5 kurs 1,63✅✅ ( w sumie plus 2,5 po 1,28✅✅ to w taśmie tez ładnie juz zagra)
Neftehimik Niznekamsk - Slovan Bratysława
Fińskie trio wilków plus Nestrasil troche ostatnio zapracowane , co mysle ze sie przełozyło na mecz z Rygą, gdzie mimo strzelaniny miejscowych skonczyło sie porazką, dzis rywal niewygodny , ktory sam ostro lubi postrzelać, buki bardzo faworyzuja gospodarzy ale chyba za bardzo , patrzac nawet na historie pojedynkow miedzy tymi druzynami to poza ostatnim sezonem gdzie wilki były mocne a Slovan cieniutki to mecze były na styku i ja własnie dzis sie takiego spodziewam. To tripla zaproponuje opcje plus 2,5 dla gosci ale osobiscie mysle ze wynik bedzie w granicach remisu
Slovan plus 2,5 kurs 1,38✅✅
skladajac to w ako mamy 2,92 fortuna✅✅✅
Ja osobiscie bede tez korzysał z kursów na Slovana i napewno spróbuje zagrac to z x ✅✅lub nawet win. ✅✅Ogólnie dzis spodziewam sie lepszej gry gości we wszystkich meczach. Jak bedzie zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +12
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Mark1973 mnie ubiegł bo miałem właśnie pisać post i wyglądał by praktycznie tak samo, więc podam swoje typy, które są lekko zmienione bo myślę, że Ryga nie powinna przegrać w Nowogrodzie a Slovan więcej niż jedną bramką nie przegra, a może - tak jak powiedział kolega wyżej - wygra z Nafciarzami. Spotkania w Kazaniu nie zaryzykuję. Też jestem za CSKA ale Kazan to nie byle jaka drużyna i może być ciężko. Powodzenia!
Nowogród - Dynamo Ryga
Dynamo +1.0 @1,89 LV Bet ✅✅✅
Niżniekamsk - Slovan
Slovan +1,5 @1,79 LV Bet ✅✅✅
AKO @3,38 ✅✅✅
EDIT: https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-15-11-2018-czwartek.153852/page-2#post-6751916 CSKA -2.0 postanowiłem dodać do konkursu - a trzeba było grać ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Z braku czasu bardzo krótko....Spartak - Jarosław. Kierunek jedynka. Może nie w czyste zwycięstwo, ale z X, czy łącznie z ewentualną dogrywką. Patrząc na grę Spartaka w ostatnich meczach po prostu przewiduję duże kłopoty Loko.
Jednocześnie wywołuję w tym temacie Marka do tablicy ????

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Z braku czasu bardzo krótko....Spartak - Jarosław. Kierunek jedynka. Może nie w czyste zwycięstwo, ale z X, czy łącznie z ewentualną dogrywką. Patrząc na grę Spartaka w ostatnich meczach po prostu przewiduję duże kłopoty Loko.
Jednocześnie wywołuję w tym temacie Marka do tablicy ????
Co ja moge napisać będąc kibicem Loko,
Przewiduje ciezki mecz , Spartak złapał forme , w Loko gra juz własciwie więcej młodziezy, stołeczni maja graczy z doswiadczeniem i powiem Ci tak serce za Loko ale Spartak nie stoi na straconej pozycji
czyli Spartak z x ( bo moze byc dogrywka ) lub Spartak plus 1,5

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Krótko o tym co bede grał
Sibir-Amur
Nie wydaje mi sie zeby Amur strzelił to co Astanie, tutaj nie bedzie radosnego hokeja , Su=ibir mocniejszy i w potrzebie pubktów, i spodziewam sie win gospodarzy✅✅
typ Sibir z x kurs 1,36✅✅
Ufa-Admitał
Rok temu Ufa wtopiła ww Władywostoku az 5-1, w tym sezonie jeszcze nie grali razem i mysle ze Saławat wygra w regulaminowym
Ufa 60&#39; kurs 1,37✅✅
Barys Astana- D. Moskwa
Stołeczni sa w gazie i bija sie o PO, bo narazie poza strefą, Astana dała sobie strzelic 6 bramek, dzis pewnie beda uwazali i tyle nie wpadnie, tak sie zastanawiałem kiedy dołek dosiegnie Kazachów i mam wrazenie ze to jest ten moment, sam napewno pogram win Moskwy✅✅ , tutaj typ
Moskwa plus 1,5 kurs 1,35✅✅
ako 2,52✅✅✅ fortuna(pewnie dołączek jeszcze którys mecz z innej ligi)
dubel Sibir win kurs 1,62+ Moskwa z x kurs 1,64 ako 2,66 tez do pogrania✅✅✅
Z pozostałych meczy ciekawy kurs na Minsk który złapał wiatr w zagle, ale czy Avto przegra poraz trzeci z rzędu?
pewnie w kierunku Minska pogram cos
Sochi i Czerepy nie ruszam bo moze byc wszystko a SKA mały kurs

Otrzymane punkty reputacji: +9
suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Sochi i Czerepy nie ruszam bo moze byc wszystko a SKA mały kurs
Ja proponuję SKA i 4,5 +. Od meczu z Avto drużyna SKA przechodzi samych siebie w ofensywie, a Traktor będzie ich kolejnym skalpem. wymiar kary może być srogi.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja proponuję SKA i 4,5 +. Od meczu z Avto drużyna SKA przechodzi samych siebie w ofensywie, a Traktor będzie ich kolejnym skalpem. wymiar kary może być srogi.
Napewno juz mozna to pograć bo tez sądzę, że SKA po przerwie bedzie mocniejsze i co wazne skuteczniejsze

alpha 758

alpha

Użytkownik
VHL
Tiumen-Lada

Zespół gości opisywałem 2 tygodnie temu przy okazji ich meczu z Angarsk. Od tego czasu na rozkładzie mieli samych mocnych rywali. U siebie pokonali Nowokuźnieck i Krasnojarsk, natomiast z Petersburga, gdzie mierzyli się przeciwko ubiegłorocznym finalistom wywieźli 3 punkty, najpierw ulegając po dogrywce zespołowi SKA Neva, a później pokonując aktualnego mistrza, Dinamo 4-1.To sprawiło, że zespół Lady objął pozycję lidera.
Tuż za nimi dzisiejszy rywal, który do meczu z Perm zanotował serię 17 meczów bez porażki. Później jednak coś się zacięło i przyszły 4 porażki z rzędu i ostatnio uratowane punkty dzięki bramce na 20 sekund przed końcem w meczu z Penzą.
Trochę wczoraj zamuliłem, bo dziś już kursy na Ładę poleciały w dół, ale teraz mamy na zwycięstwo 2.10 i warto to zagrać,bo gospodarze ewidentnie w dołku.

Lada OT @2.10 fortuna ⛔ 3-2

Co do KHL to tak:
Co do meczu w Astanie to podobnie jak Marek uważam, że Dynamowcy są w stanie wywieźć chociażby punkt z Kazachstanu. Fajnie ostatnio rozpykali Omsk na wyjeździe, wcześniej porażka w derbach ze Spartakiem, w tym meczu mieli sporą przewagę lecz trafili na świetnie dysponowanego tego dnia Hudacka.
Barys pomimo porażki z Amurem 5 bramek strzelił także ofensywa nadal funkcjonuje bez zarzutu, stąd też głównym typem jaki zagram będzie over.
over 5.5 @2.07 ⛔

Dynamo OT
@2.07 ✅ 2-3 d.
SKA-Traktor
W tym spotkaniu leci typ na Gusiewa. Lider klasyfikacji kanadyjskiej z 35 punktami na koncie(7+28). Nie strzelił gola od 7 spotkań, ale praktycznie co mecz asystuje. Dziś liczę na przełamanie i bramkę, ale osobiście uważam, że bezpieczniej pograć +1.5 pkt.
Gusiew +1.5 pkt @2.30 ⛔ 0
I jeszcze taki kuponik:
Avto over 2.5 @1.46 ✅
Spartak-Loko over 4.5(z dogr./karnym) @1.54 ⛔
Podolsk-Magnitka o 4.5(z d./k.) @1.55 ✅
Ufa over 2.5 @1.33 ✅
ako.4.63 ⛔
Z kanadyjskiej:
Omark (UFA) @1.45 ⛔
Rasmussen (Magnitka) @1.75 ✅
Dietz (Barys) @1.52 ✅
Golyshev (Avto) @1.63 ⛔
kursy z fortuny.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Nowosybirsk - Chabarowsk
Nowosybirsk lub remis @1,39 LVBet ✅✅✅
Zarówno jednej jak i drugiej drużynie pozostały niewielkie szanse wystąpienia w Play Offach, ale jeszcze zbyt wcześnie, żeby mówić o meczach o pietruszkę dlatego zdecydowałem się zagrać to spotkanie i większe szanse daję ekipie gospodarzy - głównie z powodu rywalizacji H2H, która pokazuje, że zdecydowanie lepiej w pojedynkach bezpośrednich radzi sobie drużyna z Nowosybirska. W ostatnich piętnastu spotkaniach górą byli dwanaście razy. Jakość obu zespołów jest bardzo podobna z lekkim wskazaniem na gospodarzy. Amur może być podbudowany ostatnim zwycięstwem z Astaną po szalonym meczu, ale z kolei z kim Sibir ma zdobywać punkty jak nie z ekipami pokroju gości.
SKA St. Petersburg - Traktor Czelabińsk
SKA -1,5 @1,40 LVBet ⛔⛔⛔
Traktor ostatnimi czasy jakby nieco lepiej. Trzy zwycięstwa w ostatnich pięciu spotkaniach to niezły wynik jednak gra jeszcze pozostawia wiele do życzenia. Brakuje też liderów zespołu - Bergstrom, Gynge i Szczechura wciąż nie są zdolni do gry. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z rywalem z najwyższej półki. Gospodarze mimo niedawnej porażki z CSKA idą jak burza. Ostatnie pięć spotkań przyniosło bilans bramek w postaci 22 - 10, a więc potrafią strzelać, a i defensywa nie kuleje. Myślę, że zwycięstwo dwiema bramkami będzie najmniejszym wymiarem kary dla gości.
Spartak Moskwa - Lokomotiv
Spartak lub remis @1,60 LVBet ⛔⛔⛔
Ten typ wydaje mi się być najbardziej ryzykowanym, ale fakt, że Spartak w roli underdoga (chociaż nie wiem czy dzisiaj jest postrzegany w takiej roli) potrafi namieszać skłania mnie do betu w ich stronę. Loko ostatnio niestabilnie. Gra w kratkę - i to nie z zespołami z czołówki - może być zastanawiająca. Spartak ostatnio bardzo dobre wyniki - zwycięstwo nad Ufą, moskiewskim Dynamem, dogrywka z Metallurgiem i komplet punktów z Avtomobilistem. Myślę, że wysokie morale i swoje lodowisko pomogą ugrać gospodarzom choćby punkt.
Barys Astana - Dynamo Moskwa
Dynamo lub remis @1,60 LVBet ✅✅✅
Oba zespoły ostatnio dobrze sobie radzą. Dynamo ostatnio pokazało klasę w Omsku wygrywając 4-0, natomiast Astana zaliczyła wpadkę z Amurem. Wcześniej trzy wyjazdowe zwycięstwa. Dzisiaj ponownie bez gwiazdy zespołu - Bochenskiego. W bramce raczej nie zobaczymy Hrachoviny - zamiast niego doswiadczony Karlsson. W zespole gości zabraknie Afinogenova i może Zackrissona co jest sporym osłabieniem, ale w moskiewskiej drużynie są zawodnicy, którzy dadzą radę poprowadzić Dynamo do zwycięstwa mimo braku wyżej wymienionej dwójki. Myśle, że gości stać conajmniej na remis.
AKO@4,76 ⛔⛔⛔

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Jutro trzy mecze i spróbuje je zagrać
Neftehimik Niznekamsk - CSKA
Co tu duzo pisać, prawda jest taka ze wojskowi w gazie, ograli łatwo mistrza (0-5) a taki wynik budzi respekt i szacunek, był to napewno pokaz siły bo w finale rozgrywek ubiegłego roku to Kazan był górą. Ale jutro nie bedzie pokazu siły tylko spokojna wyrachowana gra. Co do gospodarzy to po przerwie nie moga zaskoczyć, przegrane ze Slovanem i z Rygą sa tego dowodem, prawda jest taka ze jak nie gra pierwsza piatka to nie idzie zespołowi i to narazie ma miejsce. Jutro mysle ze wojskowi spokojnie wypunktuja gospodarzy a Sorokin sobie odpocznie typ:
CSKA 60&#39; kurs 1,55
Bars Kazań - Dynamo Ryga
Jak napisałem wyzej Bars u siebie upokorzony, wiec co ? trzeba w nastepnym meczu zabic rywala?, mi osobiscie sie to nie widzi do konca. Ryga dobrze wystartowała po przerwie a liderzy trzymaja poziom, to nie ta sama Ryga co sezon temu. W Kazaniu watpliwy wystep Markowa i Zaripowa, których zreszta nie było w meczu z CSKA, Ryga potrafi grac w Kazaniu co juz udowadniała. Licze mimo wszystko na dość wyrównany mecz. Osobiscie napewno zagram ryzykowniej w strone Rygi bo kursy az sie prosza a druzyna podbudowana zwyciestwami zresztą zasłużonymi. Tutaj typ.
Ryga plus 2,5 kurs 1,41
Torpedo NN - Slovan Bratysława
Miałem okazje obejrzec oba mecze Torpedowców i powiem ze nie klei im sie ta gra narazie, wiadomoze mecz meczowi nierówny ale cos ta nie gra nadal, ograł ich drugi garnitur wojskowych i Ryga, a co do Slovana to bardzo dobre mecze w tatarstanie z mistrzem i wilkami, w obu swietna szybka gra co dało pełna pule w Neftekamsku i niewielka porazke w Kazaniu, ja tutaj tez spodziewam sie mimo wszystko dosc wyrównanego meczu bo Slovan jaest w formie i złapał kontakt z dolną strefą PO wiec jest sie o co bic, kursy hmm? chyba ciut za duze na nich i napewno spróbuje zagrac ryzykownie, niemniej tutaj daje typ
Slovan plus 2,5 kurs 1,42
ako 3,1 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +5
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Niznikamsk - CSKA
Typ: 2/+4.5 kurs: 2.68 ⛔
Idę trochę tropem Kolegi Marka. Nie ulega wątpliwości że CSKA powinno się przejechać po rywala którzy są w mega dołku. 2 nie ulega tu żadnym wątpliwości kwestia ile wpadnie bramek. Mam nadzieje.ze gospodarze trochę tu pomogą i tez coś ustrzela bo sami goście to może trochę braknać ale po takim kursie próbuje.
Wynik: 1:2

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Ja popieram kolegów i gram to samo. Nie ma sensu kopiować przemyśleń innych. Oby tylko Torpedo sie dzisiaj nie przełamało za mocno ????
Za drobne spróbuję sobie punktacji kanadyjskiej:
Klinkhammer @1,82
Miele @1,70
Telegin @2,40

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Oglądam jednym okiem Slovana, drugim Ryge i powiem tak
Slovan póki co toczy wyrównany bój z Torpedo i w swoich atakach jest groźniejszy ale Galimow w bramce Torpedo wyciągnął kilka groźnych strzałów, teraz została pona minuta w przewadze Slovana, zobaczymy
Ryga umiejętnie sie broni bo 2 razy siedzieli na ławie w osłabieniu i szkoda jednej szansy gry urwał sie młody łotysz sam na sam Garipova ale nie trafił, Łotysze póki co sie nie dają i naprawde widać druzyne i zgrany kolektyw.
Natomiast nie wiem co tam u wojskowych ale dobrze ze juz wyrównali i mysle ze teraz ta bramke zdobeda by wyjsc na prowadzenie,
To takie przemyslenia z pierwszych tercji bo jak rzadko mam chwile dla siebie
PS: i dzieki chłopaki za wszystkie lajki pod postami. Chyba jest jest jakaś Pani to tez dziekuje

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Po dwóch tercjach:
Slovan partoli gre w ataku, mieli cztery stuprocentowe okazje , dwie z nich przynajmniej powinny sie zamienic na gola, jak Torpedo mocna rusza do przodu to Slovan bardzo sie gubi, czasem obrona wyglada tak jak w meczu z wojskowymi. Jezeli Slovan nic nie strzeli to handi zagrożone bo Torpedo raczej jeszcze cos strzeli.
W Kazaniu po pierwszej tercji obstawiłem remis ✅✅✅w tym meczu a w drugiej tercji Ryga groźniejsza i moglo byc 0-1 dla nich, tutaj nie powinno sie nic złego wydarzyc.
CSKA robi swoje i raczej przypilnuje wyniku i moze jeszcze jedną strzelą by sie nie wysilać
EDIT: Mała radość z remisu, szkoda kuponu.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
No i Torpedo utopiło wszystko w ostatnich sekundach strzelając bramkę na 4-1... Miejmy nadzieję że jutro szczęście nam dopisze w większej mierze ????

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
No i Torpedo utopiło wszystko w ostatnich sekundach strzelając bramkę na 4-1... Miejmy nadzieję że jutro szczęście nam dopisze w większej mierze ????
Już witalismy sie z gąską. Ale bramka w ostatniej sekundzie to pech jak niewiem co. Ale Slovan sam sobie winny bo mnostwo sytuacji zmarnowali. Tam wynik powinien byc gora dwie bramki przewagi dla Torpedy ale jutro tez jest dzień.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom