No wczoraj niestety Rasija na abarot, ale dzis tez jest dzień, znów mało czasu, wiec krótko
Bars Kazań-CSKA
Pojedynek wagi ciezkiej to mało powiedziane, spotykaja sie finalisci ubiegłego sezonu wiec moze to poogladac zamiast grac, ale ja spróbuje. Barsy nie bez kłopotów pokonali Slovan, natomiast liderzy wojskowych odpoczywali po turniejach i sam sie zastanawiam jak dzis wypadna, mysle ze ta nieobecnosc w meczu z Torpedo byla tez podyktowana tym ze nastepny mecz mial byc w kazaniu i na tym sie skupia zawodnicy CSKA, co tu bedziemy mieli? wg mnie w wyzszej formie jest ekipa wojskowych ale nie lekcewaze tez druzyny Bilaletdniowa, bo nie od dzis wiadomo ze Barsy staraja sie wygrac mecz małym nakladem sil, wiec napewno tez do tej potyczki sie przygotuja, w obu druzynach gwiazdy i liderzy z prawdziwego zdarzenia, kwestia dyspozycji dnia nie bez znaczenia, pewnie beda
szachy bo nie licze tutaj na to by druzyny grały odkryty i radosny
hokej a raczej najwazniejsze bedzie przypilnowanie tyłów, mnie cos ciagnie w strone wojskowych ale moze tutaj zaproponuje typ z x
CSKA z x kurs 1,3
Torpedo NN - Dynamo Ryga
Obie ekipy spokojnie pracowaly w przerwie i jakos zupelnie inaczej ta przerwa na nie podziałała, bo ogladałem pojedynak torpedowców z CSKA i to nie była ta torpeda co zawsze, było dyzo szarpanej gry, chaosu i niedokładnosci, wiadomo mecz meczowi nierówny ale Łotysze zaprezentowali sie o niebo lepiej i mam wrazenie ze dzis znowmogą zaskoczyc bo te kursy jakos tak dziwnie wystawione, wg mnie zawyzone na gosci
Sam napewno zagram Ryge z x po 2,15
ale do tripla którego bede składał proponuje
Ryga plus 1,5 kurs 1,63
( w sumie plus 2,5 po 1,28
to w taśmie tez ładnie juz zagra)
Neftehimik Niznekamsk - Slovan Bratysława
Fińskie trio wilków plus Nestrasil troche ostatnio zapracowane , co mysle ze sie przełozyło na mecz z Rygą, gdzie mimo strzelaniny miejscowych skonczyło sie porazką, dzis rywal niewygodny , ktory sam ostro lubi postrzelać, buki bardzo faworyzuja gospodarzy ale chyba za bardzo , patrzac nawet na historie pojedynkow miedzy tymi druzynami to poza ostatnim sezonem gdzie wilki były mocne a Slovan cieniutki to mecze były na styku i ja własnie dzis sie takiego spodziewam. To tripla zaproponuje opcje plus 2,5 dla gosci ale osobiscie mysle ze wynik bedzie w granicach remisu
Slovan plus 2,5 kurs 1,38
skladajac to w ako mamy 2,92
fortuna
Ja osobiscie bede tez korzysał z kursów na Slovana i napewno spróbuje zagrac to z x
lub nawet win.
Ogólnie dzis spodziewam sie lepszej gry gości we wszystkich meczach. Jak bedzie zobaczymy.