Krótko ode mnie, bo sądze ze dzis nie ma łatwych meczy do typowania
CSKA-SKA
Ten mecz pewnie najlepiej obejrzeć a nie grać ale ciągnie wilka do lasu. Kolega rasijskij napisał o wczorajszym meczu i postawie zespołu , by nie dublować, dodam ze mecz zagrany na duzej intensywnosci i cały czas pressing, Jokerit wyraznie zmeczony meczami i podróża po Uralu nie miał nic do powiedzenia. Ale co do meczu to jakoś mam w głowie ten wypatrzony wynik ostatniej potyczki w Moskwie bo w piatej serii rzutów karnych gol dla SKA powinien byc uznany i tym samym win po stronie SKA byc powinien. Sami sedziowie to po meczu przyznali co zresztą widac dokładnie w powtórce CSKA wczoraj bardzo intensywny mecz z pressingiem , ale dzi po drugiej stronie wypoczety i równie mocny rywal. Spodziewam sie walki i szachów, zespoły znaja sie jak łyse konie, kwestia dyspozycji dnia, w bramie CSKA dzis Szwed stanie , zobaczymy . Ja sadze ze w regulaminowym to sie nie rozstrzygnie wiec typ
Remis po kursie 4
a poźniej cos mi sie wydaje ze tym razem win SKA (chyba zeby w regulaminowym) kurs 1,91
Torpedo NIzny Nowogrod - Bars Kazań
Kolejny ciezki mecz. Torpedo na fali, ale mysle ze szczyt juz był i mimo ze wciaz jest górka to dzis nie pójdzie tak łatwo, zresztą mecz z Ufa był ciezki i wyrównany. Mistrz w derbach Tatarstanu poległ w karnych a ich trener nie lubi dwa razy pod rzad przegrywać , zespoł napweno kompletny i dobrze zbilansowany, dzis mysle ze po walce bedzie win mistrza ale dwa typy do wyboru
Kazan win ml kurs 1,74
Kazan z x kurs 1,43
Z innych meczy zagram
Neftehimik z x kurs 1,5 ,
bo uwazam ze finskie trio plus pepiki, padakin, siergiejew, bryncew i ogurtsow sa w niezłym gzie i nie przegraja w regulaminowym , sadze ze nawet wygraja ale mecz trudny bo Ufa niedługo sie przełamie
W derbach Moskwy ide w strone Dynamo bo mimo ze oba Moskiewskie kluby w formie to wyzej cenie jakość Dynama i sadze ze zrewanzyja sie za oststni wspólny wystep
Dynamo win ml kurs 1,69
Dynamo z x 1,40
W meczu w Bratysławie niewiele wskazuje na wi gospodarzy moze sam kurs atrakcyjny bo Astana cały czas nie bedzie wygrywac, ale tez niewiele wskazuje ze akurat tam przegraja bo Slovan pod forma
typ Astana z x mało atrakcyjny bo bardzo poleciał od wczoraj ( 1,28)
Astana 1 tercja kurs 2,2
, i win w meczu po ml 1,43
No i Loko ????
Chłopaki wrócili do formy i mimo ze bedzie ciezko to sadze ze wywiozą 2 pkt z pod Moskwy
Loko win ml kurs 1,49
wsje
fortuna
EDIT: wczoraj i przedwczoraj
Rosja cała na zielono, dzis sie tego nie spodziewam, stawki rozsądne i kupony tez mądrze trzeba złożyć.
Edit: ale lipa dzis, aż tyle czerwieni dawno nie było, fakt faktem ze wszystko na styku jednej bramki było i rownie dobrze mogło byc odwrotnie ale jest jak jest i gramy dalej