>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Vityaz - Loko
Vityaz over 1.5 @1.6

Powtórka sprzed tygodnia, wtedy padł wynik 4:3 dla graczy z Podolska. Rywal solidny, ale sądzę, że przynajmniej 2 gole znowu strzelą.
SKA - Avto
Under 5.5 @1.5
Starcie dwóch najlepszych defensyw w lidze, zaraz za CSKA, nie widzę tu gradu bramek. Na pewno meczyk warty obejrzenia, jak dla mnie to właśnie skuteczna obrona będzie kluczem do zwycięstwa jednej z drużyn.
Gornyak - Zvezda
Over 4.5 @1.4

Wpadło mi w oko jeszcze takie cudo z VHL. Dwie bardzo overowe ekipy, w meczach gospodarzy wpada średnio 6 goli, goście też nie próżnują w tej kwestii. Można próbować nawet wyższej linii.
Kursy z lv.
A bierzesz po uwage w meczu ska brak Kovara w bramce lidera? Sam sie zastanawiam jak ugryźć to spotkanie.

hallik 15,1K

hallik

Użytkownik
A jak specjaliści od KHL widzą mecz Omska z Chabarowskiem? Gospodarze powinni sobie poradzić, czy są jakieś przesłanki ku typowi na gości? Ktoś lepiej obeznany z tematem mógłby skrobnąć dwa zdania? Byłbym zobowiązany.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
A jak specjaliści od KHL widzą mecz Omska z Chabarowskiem? Gospodarze powinni sobie poradzić, czy są jakieś przesłanki ku typowi na gości? Ktoś lepiej obeznany z tematem mógłby skrobnąć dwa zdania? Byłbym zobowiązany.
Osobiście tego nie ruszam. Bo zbyt duzo kasy mi wiszą. Potencjal maja by to ogarnąć. Część zawodnikow grala miedzynarodowo, pepiki z Amura tez. Dla jednych moze to męczące ale z drugiej strony jest rytm meczowy. W ogole pierwsza kolejka po przerwie moze byc dziwna wiec jak ktos gra to ostrożnie ze stawkami.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jak dla mnie najbardziej istotną przesłanką żeby tego nie grać jest nie warty ryzyka kurs na gospodarzy ????

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
To moze po krótce o kazdy meczu. Ale trzeba miec na uwadze jak wczesniej wspomniałem ze to kolekja po przerwie i róznie moze być wiec kazdy musi wiedzieć ile moze stracic
Cherepowiec - Admirał
Gospodarze z nowym trenerem bo prawie trzech sezonach zarzad klubu rozstal sie z trenerem Guljawcewem. Cherepowiec cztery przegrane z rzedu, trzy wyjazdy i u siebie Jokerit, dzis rywal na przełamanie i powinni dać rade ale nie zaproponuje wygranej tylko typ z x
Cherepowiec z x kurs 1,34✅
Dynamo Mińsk - Traktor Chelabinsk
Tutaj dość podobna sytuacja. Zarzad klubu pożegnał Gordona Dwyera i stanowisko objął rosjanin Sidorenko z obywatelstwem białoruskim, prowadził 4 lata repraezentacje Białorusi i zna wiekszosc zawodników kadry Minska. Dynamo zresztą od trzech spotkań pokazuje przyzwoity poziom i gra wyglada dobrze, ich dzisijszy rywal to nieprzewidywalna w tym sezonie drużyna ale mysle ze gospodarze nie przegraja w regulaminowym
Mińsk z x kurs 1,53✅
Spartak Moskwa - Metallurg Magnitogorsk
Gospodarze dobrze zagrali w spotkaniu z Ufa( chociaz akurat trafili na gorszy okres i lekki spadek formy Saławata) i w derbach stolicy gdzie wygrali. Nie jest tajemnicą ze lepiej czuja sie gdy nie sa faworytami. Hutnicy maja tez za soba dobry okres , troche rotacji w składzie . Mysle ze jakość liderów i głebia składu która ma Magnitka nie pozwoli przegrac meczu w regulamnowym czasie.
Magnitka z x kurs 1,49✅
Vitjaz Podolsk - Lokomotiv Jarosław
Przed przerwa te druzyny spotkaly pod Moskwa i niespodziewanie góra byli gospodarze , mimo naporu i przewagi na lodowisku Loko, słabiej zagrał Salak i mysle ze dzis dostanie okazje do rehabilitacji a goście rewanzuja sie za te porazke i wygraja
Loko win kurs 1,49✅
ako kurs 4,55 fortuna✅✅✅
Chciałem dołozyc tez spotkanie na szczycie ale pewnie je sobie obejrze a co do meczu to Avto bedzie bez Jakuba Kovara w bramce, widaomoze wiekszosc graczy SKA grała w Karjala Cup i turnieju w Niemczech oraz kilku zawodnikow Avto, moze zmeczenie bedzie ale na taki mecz nie potrzeba specjalnej motywacji
Mysle ze ekipa SKA moze wykorzystac fakt braku jedynki u lidera i wygrac ten mecz, chociaz kursy chyba troche zawyzone na gości i bardzo ciekawe to szedłbym w kierunku gospodarzy,✅ ale jak mówiłaem raczej ten mecz obejrze ze spokojem niz bede stawiał, moze na zywo coś sie uda ustrzelic.
Omska nie ruszam bo jeszcze mi sie czkawką odbijaja, niemniej jednak jezeli nie wygraja w regulaminowym to bedzie to niespodzianka.✅
Edit: dziś z fartem na zielono wsje

Otrzymane punkty reputacji: +23
roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Torpedo - CSKA
Zwycięstwo CSKA w reg. czasie - 1,75 na Fortunie ✅✅✅
Myślę, że dobry kurs na jutrzejszą wygraną liderów konferencji zachodniej. Świetna forma przed przerwą reprezentacyjną, ale na to nie ma co w tej chwili patrzeć. Wiadomo, że Niżny to nie ogórki, solidna drużyna, zwłaszcza przed swoją publicznością. Jednak myślę, że warto spróbować na ekipę z Moskwy, dwie świetne formacje ofensywne i najlepsza obrona w lidze to mocne argumenty. Zwróciłem też uwagę na h2h. Mianowicie CSKA wygrało ostanie 8 spotkań z Torpedo oraz ostatnie 5 pojedynków w Niżnym Nowogrodzie.
Pozdro

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Torpedo - CSKA
Zwycięstwo CSKA w reg. czasie - 1,75 na Fortunie
Myślę, że dobry kurs na jutrzejszą wygraną liderów konferencji zachodniej. Świetna forma przed przerwą reprezentacyjną, ale na to nie ma co w tej chwili patrzeć. Wiadomo, że Niżny to nie ogórki, solidna drużyna, zwłaszcza przed swoją publicznością. Jednak myślę, że warto spróbować na ekipę z Moskwy, dwie świetne formacje ofensywne i najlepsza obrona w lidze to mocne argumenty. Zwróciłem też uwagę na h2h. Mianowicie CSKA wygrało ostanie 8 spotkań z Torpedo oraz ostatnie 5 pojedynków w Niżnym Nowogrodzie.
Pozdro
Kurs dobry. Ja zaryzykuję w tym spotkaniu CSKA -1,5 za @2,15 w Fortunie.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
AK Bars - Slovan
Slovan +2,5 @1,60 Fortuna ✅✅✅
Dzisiaj zrobię sobie przerwę od NHL w celu &quot;nastawienia celowników&quot; bo od jakiegoś czasu słabo idzie, a zamiast tego przedstawię swoją wizję dzisiejszej kolejki KHL. Gram tutaj w stronę gości w głównej mierze dlatego, że mają ciekawą historię pojedynków z Kazaniem. AK Bars zawsze miał problemy grając ze Slovanem. Ostatnie dziesięć spotkań z zespołem z Bratysławy to pięć porażek Barsów. W tych dziesięciu meczach też Kazań tylko raz wygrał więcej niż dwiema bramkami. Każdy wie, że gospodarze sami potrafią sobie narobić problemów dając strzelić przeciwnikom, a potem gonić wynik. Poza tym drużyna z Kazania nie lubi się wysilać i gra na tyle na ile musi, a Slovan musi walczyć o wejście do fazy Play Off więc nie odpuszczą. Myślę, że taki kurs do AKO warty ryzyka.
Niżniekamsk - Dynamo Ryga
Dynamo +1,5 @1,48 Fortuna ✅✅✅
Gospodarze przed przerwą nie grali zbyt równo. W pięciu spotkaniach tylko raz wygrali w regulaminowym czasie z Traktorem. Warto wspomnieć, że liderzy zespołu - Puustinen i Ruohomaa grali na turnieju Krajala - co ciekawe - w różnych formacjach - co mogło ich nieco rozstroić. Natomiast zespół z Rygi wraz z Maione i Videllem trenowali cały tydzień wspólnie. Dynamo wygrało dwa swoje ostatnie spotkania z Czerepowcem do zera i z Lokomotivem 3-2. Zespół wygląda ostatnio nieźle i myślę, że jeśli w ogóle przegrają to nie więcej niż jedną bramką.
Nowogród - CSKA
CSKA OT @1,43 Fortuna ✅✅✅
Tego spotkania obawiam się najbardziej, bo najwięksi faworyci potrafią topić kupony. Mimo to gram win gości. Ich poukładana defensywa i ogromna jakość w ataku powinny pozwolić zespołowi zdobyć dwa punkty w 60 minut. Sporo zawodników z CSKA grało w turnieju, ale to zawodowcy i nie powinni być zmęczeni. Wydaje mi się że bardziej będą podbudowani zwycięstwem tak w turnieju jak i ostatnią wygraną w lidze z SKA. Torpedo też świetnie sobie radziło przed przerwą. Porażka z Kazaniem przerwała ich serię czterech zwycięstw.

AKO @3,39 ✅✅✅
EDIT: Jednak po dłuższym namyśle zmieniam typ z CSKA na ich win w OT.

Otrzymane punkty reputacji: +19
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Co do dzisiejszego dnia to uważajcie z tym graniem na CSKA, ich topowe formacje to główna siła uderzeniowa reprezentacji Rosji i liderzy byli eksploatowani w Karjala Cup i w Olimpijskiej.
Sorokin ,Grigorenko, Kaprizov,Blazijewski,Nesterov,Telegin, Szalunow,Slepasiew w Karjala do tego Johanson w Szwecji oraz Okulov i Svetłakov grali w reprezentacji olimpijskiej więc mozna powiedziec ze trzon całego CSKA
Z Torpedo to o ile sie nie myle to tylko Holm był na turnieju a reszta spokojnie sie przygotowywała
Wiadomo to zawodowcy i graja czesto co dwa dni ale tam grali trzy spotkania w cztery dni wiec róznie moze być
Ten mecz mi bardziej smierdzi remisem lub czyms w kierunku Niznego które raczej jet na fali niz pod formą i trzeba dodac do tego mocna fizyczna gre Torpedowców.
moze zaryzykowałbym typ ( bo nie sadze by wojskowi wysilali sie dzis na wielkie lanie, raczej beda starali sie grac na przeczekanie i błąd rywala)
Torpedo z x kurs 2,04⛔
Torpedo plus 1,5 kurs 1,56⛔
EDIT: To co pokazłao dzis Torpedo to lipa, w obronie dziury jak w serze szwajcarskim, w ataku niedokładność i chaos a samym rozbijaniem przeciwnika na bandach meczu sie nie wygra.. CSKA w zasadzie drugim składem wypunktowało gospodarzy , którzy nawet nie zasłuzyli na punkt a ja sie przejechałem na nich
Podobna sytuacja w Niznekamsku, ich topowe trio plus Nestrasil grali w Karjala, natomiast ekipa Rygi miala az 11 dni odpoczyku( no chyba ze zadzerwieli, ale sezon trwa juz ponad dwa miechy wiec moze odpoczynek sie przydał) Wilki miały ciezkie mecze u siebie z mocnymi druzynami. Tutaj spodziewam sie tez meczu koło remisu
Ryga z x kurs 1,91✅
Ryga plus 1,5 kurs 1,48✅
wsje fortuna
Kazan powinien to wziac w 60 min ale kurs 1,3 ✅na czysta jedynke mało opłacalny a po przerwie roznie moze być.
Wyzej tez uwazajcie ze stawkami, ttrzeba poobserwować dwie , trzy kolejki jak zespoły wystartuja po przerwie
Ja jeszcze z innych zakładek cos rusze bo dzis troche bedzie sie działo na lodowisku.

Otrzymane punkty reputacji: +7
alpha 758

alpha

Użytkownik
CSKA dziś bez Kaprizova, Grigorenki, Okulova, Shalunova, Nesterova, Telegina, Svetlakova, . W bramce od pierwszych minut prawdopodobnie stanie młody Korepanov.
Mecze za kilka minut, leci na szybko dubel:
Vey +0.5 @1.73
Klinkhammer(Kazan) +0.5 @1.82
fortuna ako 3.14

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Czyli CSKA poza Sorokinem w bramce bez zawodnikow grajacych w turniejach. Ciekawe jak to bedzie wyglądać bo inni będą chcieli sie pokazać. Jedną juz wcisneli.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
No no... Niezły skład CSKA. Dobrze że zmieniłem typ na OT przed akceptacją kuponu. Chociaż tak jak mówi Mark - będą chcieli się pokazać i mogą to wygrać. Po statystykach widać że idzie im lepiej niż gospodarzom. Chociaż statystyka może przekłamywać przebieg spotkania.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
No no... Niezły skład CSKA. Dobrze że zmieniłem typ na OT przed akceptacją kuponu. Chociaż tak jak mówi Mark - będą chcieli się pokazać i mogą to wygrać. Po statystykach widać że idzie im lepiej niż gospodarzom. Chociaż statystyka może przekłamywać przebieg spotkania.
Gratuluję kolego, bida z nędza to Torpedo dziś, zeby nie móc ugrać chociaż punktu z drugim składem CSKA, wstyd Torpedowcy, probowali grac na bandach a gość z VHL im brame załadował. To wypoczety pierwszy sklad by sześć załadował
Za to Ryga pokazała kawał hokeja.

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Barys Astana - Chabarowsk
Typ: Barys handi -1,5 - kurs 2,04 na Fortunie
Jutro celuje w Kazachów, głownie ze względu na słabego rywala, z którym się mierzą. Amur jest razem z Nowosybirskiem najsłabszą wyjazdową drużyną. Na 15 meczów jako goście wygrali tylko dwa. Obecnie są w trakcie wyjazdowej serii (wprawdzie z przerwą na reprezentacje) i na 5 meczów przegrali 4, zwyciężając jedynie w Mińsku. W trzech z tych meczów przegrywali więcej niż jedną bramką. Ładnie się pokazali w Petersburgu, ale prawdopodobnie SKA ich trochę zlekceważyło.
Jeśli chodzi o gospodarzy to były przed sezonem obawy jak będą funkcjonować bez Nigela Dawesa, który odszedł do Jekaterynburga (i świetnie tam sobie radzi). Jak się okazało idzie całkiem dobrze. Moim zdaniem bez problemów pokonają rywali, stąd idę ryzykowniej, na handicap.
Pozdro i fajnie, że temat KHL tętni życiem ????

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Krótko bo i czasu brak
Sibir-Kunlun
Ekipa gospodarzy na fali , mimo przegranego meczu z Astana dobry wystep i nie sadze ze gości,którzy bije sie o miejsce w PO wygrali w 60 min
typ Sibir z x kurs 1,55⛔
Astana-Amur
Astana troche ostatnio podróżuje, ale klasy obu zespołów nie mozna porównać, gospodarze w kazdej formacji maja przewage i mysle beda kontrolowac spotkanie
Typ Astana win ml kurs 1,34⛔
Sochi - Lokomotiv Jarosław
Loko znow na odpowowiednich torach i mimo ze Sochi gra nierówno i nieprzewidywalnie , sadze ze gosci wygraja a minimum nie daja sie ograć w 60 min
Loko z x kur 1,46✅
ako kurs 3,03 fortuna⛔

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Astana - Chabarowsk
Astana &#39;60 @1,60 Fortuna ⛔⛔⛔
Dzisiaj krótko bo grafik napięty. Mecz dobrze opisał kolega wyżej. Jestem tego samego zdania. Możliwe że nie zagrają Bochenski i Frattin, ale myślę że gospodarze pokonają u siebie przyjezdnych. Słaba obrona Amura nie wytrzyma naporu kazachskich napastników. Nawet jeśli w bramce stanie Murygin, który zagościł niedawno w Chabarowsku to nie zdoła zatrzymać gospodarzy.
Mińsk - Magnitogorsk
Magnitogorsk OT @1,45 Fortuna ✅✅✅
Gospodarze w ostatnich trzech meczach mimo porażki z Astana wyglądali przyzwoicie. Widać poprawę w grze zespołu. Kanadyjska myśl szkoleniowa w postaci Dwayera nie zrobiła furory na Białorusi. Z drugiej strony mamy Magnitke w świetnej formie. Bardzo dobrze dysponowani Mozyakin, Kulemin, Ellison, Bulir I Shore - myślę że oni dzisiaj poprowadzą swój zespół do zwycięstwa i przedłużą zielona serię.
Jokerit - Czerepowiec
Jokerit -1,5 @1,69 Fortuna ✅✅✅
Zespoły mierzyły się ze sobą przed przerwą na reprezentację i zdecydowanie wygrał zespół z Helsinek. Dzisiaj nie do pomyślenia jest że mogło by być inaczej tym bardziej że goście nie zagrali najlepszego meczu z Admiralem strzelając gola na remis dopiero w końcówce i wygrali w dogrywce, a Jokerit po małym kryzysie wraca do formy. Wydaje mi się że nie zobaczymy dzisiaj w Finlandii rewanżu.
Spartak - Avtomobilist
Spartak +1,5 @1,52 Fortuna ✅✅✅
Wiadomo że Spartak potrafi się zmobilizować na mecz z faworytem i sporo namieszać co pokazał kilka razy a ostatnio w spotkaniu z Metallurgiem. Dzisiaj goście zagrają bez swojego bramkarza nr 1 i w tym właśnie upatruje szans na wejście typy. Kilka dni temu dostali 5 bramek w Petereburgu. Myślę że Spartak nie przegrał tego na swoim lodzie więcej niż jedną bramką.
AKO @5,96 ⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom