Co do dzisiejszego dnia to uważajcie z tym graniem na CSKA, ich topowe formacje to główna siła uderzeniowa reprezentacji Rosji i liderzy byli eksploatowani w Karjala Cup i w Olimpijskiej.
Sorokin ,Grigorenko, Kaprizov,Blazijewski,Nesterov,Telegin, Szalunow,Slepasiew w Karjala do tego Johanson w Szwecji oraz Okulov i Svetłakov grali w reprezentacji olimpijskiej więc mozna powiedziec ze trzon całego CSKA
Z Torpedo to o ile sie nie myle to tylko Holm był na turnieju a reszta spokojnie sie przygotowywała
Wiadomo to zawodowcy i graja czesto co dwa dni ale tam grali trzy spotkania w cztery dni wiec róznie moze być
Ten mecz mi bardziej smierdzi remisem lub czyms w kierunku Niznego które raczej jet na fali niz pod formą i trzeba dodac do tego mocna fizyczna gre Torpedowców.
moze zaryzykowałbym typ ( bo nie sadze by wojskowi wysilali sie dzis na wielkie lanie, raczej beda starali sie grac na przeczekanie i błąd rywala)
Torpedo z x kurs 2,04
Torpedo plus 1,5 kurs 1,56
EDIT: To co pokazłao dzis Torpedo to lipa, w obronie dziury jak w serze szwajcarskim, w ataku niedokładność i chaos a samym rozbijaniem przeciwnika na bandach meczu sie nie wygra.. CSKA w zasadzie drugim składem wypunktowało gospodarzy , którzy nawet nie zasłuzyli na punkt a ja sie przejechałem na nich
Podobna sytuacja w Niznekamsku, ich topowe trio plus Nestrasil grali w Karjala, natomiast ekipa Rygi miala az 11 dni odpoczyku( no chyba ze zadzerwieli, ale sezon trwa juz ponad dwa miechy wiec moze odpoczynek sie przydał) Wilki miały ciezkie mecze u siebie z mocnymi druzynami. Tutaj spodziewam sie tez meczu koło remisu
Ryga z x kurs 1,91
Ryga plus 1,5 kurs 1,48
wsje
fortuna
Kazan powinien to wziac w 60 min ale kurs 1,3
na czysta jedynke mało opłacalny a po przerwie roznie moze być.
Wyzej tez uwazajcie ze stawkami, ttrzeba poobserwować dwie , trzy kolejki jak zespoły wystartuja po przerwie
Ja jeszcze z innych zakładek cos rusze bo dzis troche bedzie sie działo na lodowisku.