Dzis nie ma łatwych meczy do typowania, kilka moich typów i spostrzeżeń
Avtomobilist Ekaterinburg- Torpedo NN ( 1-3)
Wszyscy wiedzą jakim dobrem jest dla druzyny Jakub Kovar, ale niestety go zabraknie i dziś, i Avto ma problem miedzy słupkami bo Sochacki nie jest typem bramkarza o mocnej psychice, wiec pozostaje młody Gross z
VHL, ale to byłby debiut dwudziestolatka w tej klasie rozgrywek, choc pojawiły sie głosy po ostatnim meczu zeby podjać takie ryzyko. Druga rzecz ze wszystkiego na Sochackiego tez nie mozna zwalić bo obrona grała duzo ponizej poziomu, Wilki bardzo łatwo kilka razy doszli do pozycji strzeleckich a snajperów maja bardzo dobrych. Dzis naprzeciwko Torpeda która napewno nabiera znow rozpedu, mimo ostatniej porazki z Jastrzebiami ale nie ma co ukrywć, Omsk miał wicej dni przerwy i zagral na zbyt duzej intensywnosci za co zapłacił w Helsinkach. Ja mysle ze bedzie to wyrównany mecz i stawiam na gosci bo wydaja mi sie ze prócz tego problemu który na Avto z tyłu, troche brakuje ostatnio skutecznosci, jak bedzie zobaczymy.
Torpedo 60' kurs 4.85
Torpedo win ml kurs 3.4
Torpedo z x kurs 2.41
Traktor Czelabinsk-Neftehimik Niznekamsk (2-3)
Edit: A ciągnęło mnie w stronę traktora, nabrałem sie na najstarszy numer świata.
To co pokazały wilki na Uralu to poezja. Liderzy funkcjonowali, cały zespół zagrał dobre zawody. Nie wierze ze to jednorazowy wyskok bo juz z CSKA byl dobry zacięty mecz , jedyne co to czasem po takim super meczu czasem ten nastepny jest slabszy, ale po drugiej stronie rywal tez ma swoje problemy. Watpliwy występ liderow a gra ostatnio szarpana i nie klei sie. I nie spodzewam się wielkiej poprawy. Popieram typ kolegi rasijskiego bo mysle ze wilki pójda za ciosem
Neftehimik 60' kurs 2,48
Neftehimik win kurs 1,9
Metallurg Magnitogorsk - Bars Kazań (2-3)
Zgadzam sie z kolega rasijskim ze to bardzo trudny mecz do typowania , ja jednak obieram inny kierunek. Zinetula uwielbia w przerwach reprezentacyjnych dawać w tyłek swoim zawodnikow i czasem przegina pałe bo nogi nie niosą ale juz w meczu z Traktorem było widac lekkosc i powoli swiezosc wracala i pojawiła sie skutecznosc, chociaz wygrac z Traktorem w tym momencie to moze nie jest szczyt osiągniecia, niemniej jednak spodziewam sie progresji formy, Magnitka wraca z podrózy po zachodzie generalnie udanej bo w regionie Moskiewskim zdobyte 6 pkt i postawili sie niedawneu mistrzowi z Petersburga, wiec forma pewnie jest, pytanie jak fizyczność po podrózy. Dzis rywal z ktorym toczone sa ostatnio cięzkie wyrównane boje i nie zawsze zwycieskie. Ja ide w kierunku gosci(znów) bo liderzy juz funkcjonuja , lacznie z obrona , narazie tylko nie znam obsady bramki ale nie ma to wpływu na mój typ. Zobaczymy jak bedzie
Kazań 60' kurs 2,73
Kazań win kurs 2,01
W meczu w Jarosławiu spodziewam sie zwyciestwa gospodarzy
Loko win kurs 1,49
EDIT: Kursy duze , niech każdy przemysli jak to grac i jakie stawki dawać, bo mogą wejsc wsystkie i zaden też, handi tez mozna próbować, ja mam rózne kombinacje i na żywo bede pilnował kasy. Powodzenia.
Sorki za offtop:
Robert Kubica wraca do
F1 ???? ????:sun: