>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Witaj adel610 ! Przy okazji dopiszę coś od siebie. Dzisiejsze mecze wszystkie dla mnie jakieś podejrzane. Nowosybirsk ostatnio zaskoczył Dynamo niespodziewanie strzelając sześć bramek, Niżniekamsk dobrze się prezentował w meczu z CSKA, a Kazań jak to Kazań - może zaskoczą - może nie... Mimo to wymyśliłem sobie takie AKO:
Nowosybirsk - Ufa
Ufa i poniżej 6,5 @2,48 Fortuna ⛔⛔⛔

Nie mogłem obejrzeć, ale jestem bardzo ciekaw jakim cudem Ufa nic nie ustrzeliła
Tak jak napisał Mark1973. Sybir ostatnio ładnie wygląda. Powalczyli z Astaną (1-1), zaliczyli wpadkę z Kunlunem (2-4), a następnie ograli w OT Chabarowsk i ostatnio Dynamo z Moskwy (6-4). Dynamo to nie &quot;ogórki&quot; i Sybir dzisiaj na pewno postawi się także przyjezdnym, ale czy zdoła odnieść drugą wygraną z rzędu z przeciwnikiem z najwyższej półki? Ufa po przerwie dwa zwyciestwa w dobrym stylu. Bilans bramek 6-1. Dodam jeszcze, że w ostatnich pięciu spotkaniach między zespołami pięć razy zwyciężyła Ufa i cztery raz padł under 6,5.
Avtomobilist - Niżniekamsk
Niżniekamsk +2,5 @1,41 Fortuna ✅✅✅
To co Wilki zrobiły z Avto to mistrzostwo świata. Najlepszy mecz w ich wykonaniu jaki widziałem - 2:6
W tym spotkaniu ciągnie mnie w stronę gości. Avto po dwóch porażkach odniosło pierwsze zwycięstwo po przerwie, ale sam wynik (4-0) może być mylący, ponieważ kiepski występ zaliczył bramkarz Mińska - Enroth (zresztą nie pierwszy i nie ostatni). Z Wilkami nie będzie łatwo. Pokazali pazury ze Slovanem, a już z CSKA mało brakowało do zdobycia punktu. Pozwolili wojskowym oddać jedynie 19 strzałów na swoją bramkę. Nazarov robi dobrą robotę z zespołem. Stawia na młodych. Jeśli nic się nie sypnie to w przyszłości będzie to mocna ekipa. Liczę na dużo walki ze strony gości, zaangażowania i dobrej współpracy finów z Top Line.
AKO @3,50 Fortuna ⛔⛔⛔
Nie gram nic w spotkaniu Kazania z Traktorem. Gospodarze zagrają albo źle, albo zaskoczą i przy braku lepszej postawy Barsa sprawią &quot;niespodziankę&quot;... Już z SKA nieźle sobie poradzili, Dobrą robotę zrobił goalie Traktorzystów - Suchachyov. Jeśli chodzi o niespodzianki to spodziewał bym się jej w Jekaterynburgu. Jeśli ktoś lubi ryzykować to Niżniekamsk OT @3,70 ✅✅✅ jest w sam raz ???? (Warto było zagrać singla - zrekompensował nietrafione AKO).

Otrzymane punkty reputacji: +14
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Wczoraj niestety nie wypaliły typy na forum
Udało mi się obejrzeć wczoraj mecz Avto z Niznekamskiem i musze powiedzieć ze to chyba najlepszy mecz wilkow w tym sezonie , pięknie wypunktowali Avto a liderzy pociagneli druzyne , spisali sie na medal, z drugiej strony Sochacki to nie ta sama półka co Kovar i tego brakowało na pewno, Avto brakowało też skuteczności i nie dało się z taka grą pokonać swietnie dysponowanych gości. Naprawde super się oglądało to fińskie trio do tego, Galimow, i pepiki
Ale dziś jest nowy dzień i nowe szanse

Amur Chabrowsk –Spartak Moskwa
Amur u siebie będzie groźny , pewnie mecz na styku, ale jakość i doświadczenie po stronie stołecznych , mysle ze wygrają ten mecz , tutaj typ

Spartak z x kurs 1,45✅✅

CSKA – HC Sochi

Nie ma co wiele się rozpisywać, nie sądze żeby wojskowi dziś ulegli nieprzewidywalnej Sochi, ale i tez nie spodziewam się wielkiego lania, bo gości to nie jest ekipa na którą CSKA musi się spinać i pokazywć moc,mysle, że będzie spokojne zwycięstwo wojskowych

CSKA 60’ kurs 1,35✅✅

Dynamo Ryga – Vitjaz Podolsk

Dynamo w tym roku bardzo fajnie się prezentuje , skład jest solidny jak nigdy przedtem no i sa podstawy do wejścia do PO, dziś trzeba to wygrac bo wg gospodarze maja więcej atutów ,tutaj typ

Ryga z x kurs 1,43⛔⛔ ładnie żarło i zdechło

Ako 2,8 fortuna⛔⛔⛔

W pozostałych dwóch meczach spodziewam się wyrównanej walki i szedłbym w strone Jokeritu i mimo wszystko Mińska

alpha 758

alpha

Użytkownik
Co do meczu Amura to szukałbym bramek w 1 tercji. W rozegranych dotychczas 12 spotkaniach domowych Amura nie odnotowano jeszcze bezbramkowego wyniku w 1 tercji, 8krotnie był BTS, a Amur nie strzelał jedynie w meczach z CSKA i Avto.
Myślę, że warto pograć takie coś:
Obie strzelą w 1 tercji @3.35
1 tercja over 1.5 @2.18 ⛔
Dodatkowo gram każda z drużyn zdobędzie goli 2+ @1.89 ⛔ 1-0 k.

Z VHL przykuł moją uwagę mecz Karaganda-Heilongjiang. Będzie krótko, bo o Chińczykach już pisałem, a za wiele się u nich nie zmieniło. Ostatnie 2 spotkania to porażki 3-8 oraz 1-7, 12 meczach wyjazdowych 62 bramki w plecy.
Ekipa z Kazachstanu w tym sezonie kiepsko spisuje się w meczach wyjazdowych, natomiast u siebie będąc w roli faworyta raczej nie zaliczają wpadek. Dziś faworytem są i to zdecydowanym, także liczę na zwycięstwo i minimum 7 bramek w meczu.
1/+6.5 @1.99 ⛔
Do jakiegoś dubla opcja bezpieczniejsza 1/+5.5 po 1.60. ✅ 5-1
Kursy z fortuny.

suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Trochę się zastanawiam nad zwycięstwem drużyny z Moskwy z ewentualną dogrywką. Spartak ma głębszy skład i ta rotacja w 1 i 2 formacji jest trochę większa. Co za tym idzie może być mniejsze obciążenie. W Chabarowsku Pyanow gra duże minuty i jest mocno wyeksploatowany, a jak on nie dołoży swojej jakości, to może się przełożyć na atak. Ushenin, Rudenkov itd. to strzelby niezłego kalibru i na pewno Spartak czeka trudny mecz, ale to co Marek pisał - jakość, doświadczenie i..... kultura gry po stronie Spartaka. Rok temu Amur miał swoją przygodę życia, ale chyba powtórzenie tego wyniku nie jest możliwe. Zwłaszcza, że w przerwie stracili w zasadzie wszystko co najlepsze.
Typ - Amur - Spartak - 2 zwycięstwo 1,77

Otrzymane punkty reputacji: +13
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Ja popieram Mark1973 i zagram sobie za niewielką stawkę taki kupon, nie pisze nic bo brak czasu, ale już wyżej kolega opisał większość.
CSKA &#39;60 @1,34 ✅
Jokerit lub remis @1,49 ✅
Dynamo lub remis @1,80 ⛔
Spartak lub remis @1,44 ✅
D. Ryga lub remis @1,41 ⛔
AKO @7,30 LVBet ⛔
A za przysłowiową dychę zagram sobie tak:
CSKA -2.0 @1,99 ▶
Jokerit &#39;60 @2,30 ✅
Minsk &#39;60 @3,20 ⛔
Spartak LIVE &#39;60 @2,20 ⛔
Ryga &#39;60 @2,12 ⛔
AKO @68,31⛔

Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
Trochę zwolniłem z typowaniem KHL, ale dziś wpadł mi w oko pewien typ, więc może ktoś też się skusi.
Jokerit - Omsk
Typ: Jokerit over 2.0 bramek @ 1.61 - Unibet ✅ ✅✅
Typ: Jokerit DNB @ 1.81 - Unibet ✅ ✅ ✅
Jokerit strzela i tu nie ma dyskusji. Średnia 3.55 na mecz. Ostatnie 5 spotkań to 3 wygrane, w każdym 4 bramki załadowane. Wcześniej przegrana 0-5 z CSKA, ale to najwyższa półka i mecz im po prostu nie wyszedł, a poza tym wynik nie oddaje wszystkiego, bo prawie do końca 2 tercji było tylko 2-0 dla CSKA. Jeszcze wcześniej mecz z Magnitogorskiem i przegrana 3-2, ale te 2 bramki strzelili. Ostatnio są na fali, 3 wygrane, w każdym 4 strzelone. Omsk co prawda nie pozwala rywalom na wiele bramek, ale Jokerit to najbardziej bramkostrzelna drużyna KHL! Póki co 96 goli. Co prawda Jekaterinburg ma już 101, ale oni rozegrali 3 mecze więcej. Gramy dziś w Helsinkach, przed własną publicznością, będąc on fire. 2 bramki dadzą zwrot, który ostatecznie nie będzie czymś złym, ale mecz może ułożyć się po myśli gospodarzy i wierzę, że minimum trzykrotnie zapunktują. Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +14
Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
A dodam osobno, bo może ktoś już przeczytał pierwszy post i nie zauważy jak dokleję drugi typ.
Dynamo Ryga - Podolsk
Typ: Dynamo Ryga ML @ 1.68 - Unibet ⛔ ⛔ ⛔
Typ: Dynamo Ryga -1 @ 2.65 - Unibet ⛔ ⛔ ⛔
Dynamo w gazie, gra u siebie, z drużyną która jest w dołku. Niby wszystko wydaje się oczywiste. Ja nie będę szukał dziury w całym i idę w stronę gospodarzy. Ostatnie 5 spotkań to 4 wygrane i 1 przegrana, ale dość specjalna. Pokonani z tafli zjeżdżali kolejno Czerepowiec (3:0), Jarosław (3:2), Niżnekamsk u siebie (3:4) oraz Nowogród również u siebie (2:3 po karnych). Serię wygranych przerwał Kazań, czyli nie byle kto, bo 3. drużyna Wschodu z punktem straty do wicelidera. Ryga przegrała ten mecz po karnych, a przez 60 minut elegancko walczyła. Nie chcę nikogo lekceważyć, ale Podolsk to nie Kazań. W dodatku w wyraźnym dołku. Mieli serię 5 spotkań u siebie i zdołali wygrać tylko z Jarosławiem. A tak w papę od Chinoli, Jarosławia, Traktora i Magnito. Ok ktoś powie, że teraz są zmotywowani żeby w końcu wygrać, no można tak pisać, ale po każdej ostatniej domowej porażce tak można było gdybać, a oni dalej przegrywali. Myślę, że Ryga będąca w gazie wykorzysta kryzys Podolska i wygra ten mecz bez zbędnych ceregieli.
edit / suomi nie ma co być skromnym gdy nie ma do tego podstaw, masz wiedzę, a to rzecz bardzo pożądana aktualnie na forum. Oczywiście wymienieni przez Ciebie Panowie również &quot;kipią&quot; pasją. Fajnie dział hokejowy żyje, oby tak dalej i oby jak najczęściej na plus. Bez odbioru.

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Na jutro mam konkretny pomysł na mecz Jekaterinburga. Jeśli znów nie zagra Kovar, a jest to mało prawdopodobne to warto pograć na bramki Torpedo. Gram na pewno over 1,5 ✅ po kursie 1,72 i próbuję również over 2,5 po kursie 3,25. ✅✅✅
Dobranoc

Otrzymane punkty reputacji: +3
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Metallurg Magnitogorsk - AK Bars Kazań
Metallurg OT @1,76 Fortuna ⛔⛔⛔
Poniżej 4,5 bramki (RT) @1,88 Fortuna ⛔⛔⛔
Moim zadaniem najciekawszy mecz dzisiejszej kolejki. Bardzo ciężki do wytypowania wynik, ale nie mogłem się powstrzymać, żeby czegoś na ten temat nie napisać. Zacznijmy od gości. Kazań jest specyficzną drużyną. Przebieg spotkań jest często stykowy. Ekipa gości nie nadwyręża się strzelając tyle bramek ile musi. Defensywa Barsów stoi na dobrym poziomie - jedynie wysoka porażka od CSKA (5-0) może być zastanawiająca. W końcu odblokował się Azevedo strzelając gola w Czelabińsku - to na plus. Na jeszcze większy plus można zaliczyć ostatnie występy Podyapolskiego - bardzo solidny bramkarz i jeśli dzisiaj zagra to może być Magnitce ciężko o wiele bramek. Niepokojąca jest pewna statystyka - Kazań bardzo często traci bramkę jako pierwszy i musi gonić wynik. Działo się tak 7 razy w 10 ostatnich spotkaniach. Tutaj upatruję szans dla Metallurga. Jeśli gospodarze ustrzelą bramkę jako pierwsi to Barsom będzie trudniej złapać kontakt niż z Chabarowskiem czy Władywostokiem. Defensywa Metallurga też stoi na wysokim poziomie - mają bardzo podobną liczbę straconych bramek co AK Bars. Myślę też, że wyciągnęli wnioski po ostatnim meczu z SKA i nie dadzą się pokonać przewagami przeciwnika. Generalnie spodziewam się ostrożnej gry i szachów w tym spotkaniu, bo będzie to mecz o tzw. &quot;cztery punkty&quot;. Zespoły sąsiadują ze sobą w tabeli - gospodarze będą chcieli zniwelować 2-punktową stratę, a goście - powiększyć przewagę i umocnić się na swojej pozycji. Dodatkową motywacją dla Metallurga będzie przegrana seria (4-1) w Play Offach w poprzednim sezonie właśnie z aktualnymi mistrzami. Według mnie nie najlepsze pierwsze tercje Kazania i świetna forma plus dotkliwa porażka w PO siedząca gdzieś z tyłu głowy zawodników Metallurga poskutkują zwycięstwem gospodarzy.

Traktor Czelabińsk - Niżnekamsk
Niżnekamsk OT @1,90 Fortuna ⛔⛔⛔
Niżnekamsk &#39;60 @2,48 Fortuna ⛔⛔⛔
Tutaj na pewno nikt nie będzie zaskoczony. Kto widział ostatni mecz Wilków nie zagrał by dzisiaj przeciwko nim. Krótko: Bardzo dobra gra w przewadze, dużo walki i zaangażowania, niezła postawa formacji obronnych, dobra gra w osłabieniu i zabójcze kontry - jeśli dzisiaj goście zagrają w podobnym stylu jak z liderem - wygrana murowana. Traktor oprócz słabych wyników ma dodatkowe problemy w postaci absencji wielu podstawowych graczy: Bergstrom, Gynge, Szczechura... Obrona nie radzi sobie najlepiej, ale mają kim postraszyć w ataku. Myślę, że Traktor będzie atakował próbując odrabiać 3-punktową stratę do pierwszej ósemki - nad nimi w tabeli jest właśnie zespół z Niżnekamska - ale zabójcze kontry Wilków mogą ich wykończyć. Martwić może to, że goście łapią dużo kar i brak Nattinena zawieszonego po ostatnim spotkaniu z Avto. U gospodarzy pozytywne wrażenie robi młody bramkarz - Suchachyov. Będziemy mądrzejsi około 18:00, a tym czasem - Powodzenia!

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis nie ma łatwych meczy do typowania, kilka moich typów i spostrzeżeń
Avtomobilist Ekaterinburg- Torpedo NN ( 1-3)
Wszyscy wiedzą jakim dobrem jest dla druzyny Jakub Kovar, ale niestety go zabraknie i dziś, i Avto ma problem miedzy słupkami bo Sochacki nie jest typem bramkarza o mocnej psychice, wiec pozostaje młody Gross z VHL, ale to byłby debiut dwudziestolatka w tej klasie rozgrywek, choc pojawiły sie głosy po ostatnim meczu zeby podjać takie ryzyko. Druga rzecz ze wszystkiego na Sochackiego tez nie mozna zwalić bo obrona grała duzo ponizej poziomu, Wilki bardzo łatwo kilka razy doszli do pozycji strzeleckich a snajperów maja bardzo dobrych. Dzis naprzeciwko Torpeda która napewno nabiera znow rozpedu, mimo ostatniej porazki z Jastrzebiami ale nie ma co ukrywć, Omsk miał wicej dni przerwy i zagral na zbyt duzej intensywnosci za co zapłacił w Helsinkach. Ja mysle ze bedzie to wyrównany mecz i stawiam na gosci bo wydaja mi sie ze prócz tego problemu który na Avto z tyłu, troche brakuje ostatnio skutecznosci, jak bedzie zobaczymy.
Torpedo 60&#39; kurs 4.85✅✅
Torpedo win ml kurs 3.4✅✅
Torpedo z x kurs 2.41✅✅
Traktor Czelabinsk-Neftehimik Niznekamsk (2-3)
Edit: A ciągnęło mnie w stronę traktora, nabrałem sie na najstarszy numer świata.

To co pokazały wilki na Uralu to poezja. Liderzy funkcjonowali, cały zespół zagrał dobre zawody. Nie wierze ze to jednorazowy wyskok bo juz z CSKA byl dobry zacięty mecz , jedyne co to czasem po takim super meczu czasem ten nastepny jest slabszy, ale po drugiej stronie rywal tez ma swoje problemy. Watpliwy występ liderow a gra ostatnio szarpana i nie klei sie. I nie spodzewam się wielkiej poprawy. Popieram typ kolegi rasijskiego bo mysle ze wilki pójda za ciosem
Neftehimik 60&#39; kurs 2,48⛔⛔
Neftehimik win kurs 1,9⛔⛔
Metallurg Magnitogorsk - Bars Kazań (2-3)
Zgadzam sie z kolega rasijskim ze to bardzo trudny mecz do typowania , ja jednak obieram inny kierunek. Zinetula uwielbia w przerwach reprezentacyjnych dawać w tyłek swoim zawodnikow i czasem przegina pałe bo nogi nie niosą ale juz w meczu z Traktorem było widac lekkosc i powoli swiezosc wracala i pojawiła sie skutecznosc, chociaz wygrac z Traktorem w tym momencie to moze nie jest szczyt osiągniecia, niemniej jednak spodziewam sie progresji formy, Magnitka wraca z podrózy po zachodzie generalnie udanej bo w regionie Moskiewskim zdobyte 6 pkt i postawili sie niedawneu mistrzowi z Petersburga, wiec forma pewnie jest, pytanie jak fizyczność po podrózy. Dzis rywal z ktorym toczone sa ostatnio cięzkie wyrównane boje i nie zawsze zwycieskie. Ja ide w kierunku gosci(znów) bo liderzy juz funkcjonuja , lacznie z obrona , narazie tylko nie znam obsady bramki ale nie ma to wpływu na mój typ. Zobaczymy jak bedzie
Kazań 60&#39; kurs 2,73✅✅
Kazań win kurs 2,01✅✅
W meczu w Jarosławiu spodziewam sie zwyciestwa gospodarzy
Loko win kurs 1,49✅✅
EDIT: Kursy duze , niech każdy przemysli jak to grac i jakie stawki dawać, bo mogą wejsc wsystkie i zaden też, handi tez mozna próbować, ja mam rózne kombinacje i na żywo bede pilnował kasy. Powodzenia.
Sorki za offtop: Robert Kubica wraca do F1 ???? ????:sun:

Otrzymane punkty reputacji: +11
S 170,2K

styrbjorn

Użytkownik
Witam, co sądzicie o SKA? Po samych wynikach wyglądają na sporych faworytów. Zastanawiam się nad zagraniem grubszego dubla Yekaterinburg vs Torpedo over 4,5 i ska - 1,5?

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Witam, co sądzicie o SKA? Po samych wynikach wyglądają na sporych faworytów. Zastanawiam się nad zagraniem grubszego dubla Yekaterinburg vs Torpedo over 4,5 i ska - 1,5?
Można spróbować. Over powinien wejść bo Torpedo lubi sporo tracić ale potrafi też strzelać. SKA też powinno dać radę pokryć handicap, oby tylko nie zlekceważyli przeciwnika...

spekul@nt 4,7K

spekul@nt

Użytkownik
Witam wszystkich i każdego z osobna.
Ode mnie dwa typy.
Avto- Torpedo⛔⛔⛔
obie strzelą +2
1,88 fortuna

Suchocki w bramce jest taki elektryczny, że nawet jakby korki wystrzeliły na hali to było by jasno dzięki niemu. Przekłada się to na chaos w defensywie, która ma z tyłu głowy, że tak spokojnie w tyłach nie jest co dalej przekłada się na błędy. Oglądałem avto z wilkami i sam nie wiem, czy goście byli tacy mocni czy gospodarze tacy słabi. Momentami wyglądali jak dzieci we mgle na rolkach. Liczę na bramki krótko mówiąc.
Jarosław- d. moskwa⛔⛔⛔
handi -1,5 w stronę dynama
1,45 fortuna

Może i szału nie ma jeśli chodzi o kurs ale dynamo na wyjeździe grać potrafi, co widać było w omsku i astanie, a tam ulomków nie widu. Jarosław wraca po wojażach na własną hale, będą chcieli się jakoś odkuć bo ogólnie wrócili na tarczy, jednak na moje pojedynku 8b z 3c nie będzie. Widzę zacięty mecz.

suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Witam wszystkich i każdego z osobna.
Ode mnie dwa typy.
Avto- Torpedo
obie strzelą +2
1,88 fortuna

Suchocki w bramce jest taki elektryczny, że nawet jakby korki wystrzeliły na hali to było by jasno dzięki niemu..
Powitać.
Ładnie zobrazowałeś to o czym pisał Mark1973
Podoba mi się :cwl:

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jakby ktoś nie widział jeszcze to powstał nowy temat gdzie możecie do woli komentować mecze na żywo, wymieniać spostrzeżenia w trakcie ich trwania i wylewać swoje żale jesli spotkanie przebiega nie po waszej myśli ???? KLIK

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jokerit - Barys
Jokerit -1,5 @2,06 Fortuna ⛔⛔⛔
Jokerit wygrzebał się z dołka w który wpadł przed przerwą na reprezentacje i przedwczoraj odniósł czwartą wygraną z rzędu pokonując ekipę z Omska 7:4. O wygranej zdecydowała wysoka skuteczność realizacji dogodnych sytuacji. Mimo niewielkiej liczby strzałów (23) drogę do siatki znalazło aż siedem z nich. Jeśli dzisiaj finowie popiszą się równie wysoką skutecznością w ataku możemy zobaczyć ciekawe widowisko. Kawał dobrej roboty odwalił bramkarz Jokeritu - Zapolski - odbijając 33 z 37 strzałów skierowanych w jego bramkę. Nie wiem czy dzisiaj stanie między słupkami, ale to bez większego znaczenia bo Kalnins też jest w niezłej formie. Głównym powodem do betu w kierunku finów jest kryzys zespołu z Astany. Odkąd kontuzjowani są Petterson, Frattin i Bochenski - kazachowie nie mogą wygrać meczu. Co do pierwszej dwójki to może dzisiaj wystąpią, ale czy pomogą drużynie bo dłuższej przerwie? Pewny jest brak gwiazdy zespołu - Brandona Bochenskiego - tak jak w poprzednich spotkaniach dzisiaj goście odczują brak swojego lidera. Myślę, że problem ze strzelaniem bramek w zespole Astany (10 w ostatnich pięciu spotkaniach) i wysoka skuteczność gospodarzy pozwolą pokryć handicap. Powodzenia!

Pozwoliłem sobie wkleić kupon z niskimi kursami i całkiem niezłym kursem łącznym @4,66​
  • ✅Władywostok potrafi u siebie strzelać, a że podejmuje klub z problemami - podobnie jak Admirał - stawiam na co najmniej dwie bramki gospodarzy.
  • ⛔Myślę, że Kunlun może ograć u siebie zespół z Moskwy. Czuję zacięty pojedynek i kilka bramek - co najmniej dwie z nich ze strony gospodarzy. Kunlun wygląda całkiem nieźle ostatnio i może namieszać.
  • ⛔Jokerit opisałem wyżej.
  • ✅Slovan ma przebłyski. Po zaciętym spotkaniu dwa punkty mogą zostać w Bratysławie. Myślę, że handi +1,5 odpowiednie.
  • ✅W ostatnim spotkaniu na kuponie Omsk powinien sobie poradzić. Może w OT może w regulaminowym, ale nie będzie to napewno dominacja ze strony gości. Stawiam Dynamo +2,5 chociaż w tym spotkaniu czuję niespodziankę w postaci zwycięstwa gospodarzy.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis tak naprawde sa dziwne mecze do typowania.
Mysle ze Jokerit nie przegra meczu co nie znaczy ze moze byc łatwo, wszystko na nich wskazuje , Astana nie moze zaskoczyc po przerwie i lekkie klopoty kadrowe ma , niemniej jednak ta groźna druzyna moze z czasem odpalic
Jokerit win ml kurs 1,32 fortuna
Licze na przerwanie passy porazek Admirałów i tutaj bym szedł w handi Admirała bo Minsk tez ma swoje kłopoty
Admirał plus 1,5 kurs 1,24
W Chinach spodziewam sie wyrównanego pojedynku ale handi na Kunlun
Kunlun plus 1,5 kurs 1,27(0-2)
EDIT: Jak sie gra na siłe to sie mozna zes...
Meczy Omska nie lubie typować wiec pewnie odpuszcze
W Bratysławie Slovan zawsze grozny bo Vitjazowi znów musialo by wszystko wyjsc
Slowan plus 1,5 kurs 1,33
ako 2,74 fortuna

suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
To może jeszcze ja dorzucę swoje 5 gorszy do tematu. Obieram kierunek Slovan - Vitjaz
Tak, jak napisał Mark1973 gospodarz zawsze groźny u siebie. Chociaż na pierwszy rzut oka wydawać by się mogło, że diagnozę można postawić w mgnieniu oka. Ogromną większość składu stanowią Słowacy, którzy mogliby się wyróżniać na krajowym podwórku. KHL to inny poziom, ale to waleczna drużyna i mam wrażenie mocno zdeterminowana. Zaciąg z zagranicy nie porywa: Taffe, czy Chipchura. Ktoś ostatnio powiedział, że Repik jest na dobrym biegu, ale tak naprawdę nie można tego zweryfikować w 100%. Slovan ogólnie strzela niespecjalnie dużo bramek, a jak już strzela...no fakt, &quot;co trzecią&quot; bramkę pakuje Czech.
Goście są mocniejsi kadrowo. Podstarzały, ale wciąż mobilny Kokarev plus towary importowe, jak Aaltonen, czy Hrivik są groźni. I ja bym szedł w kierunku Podolska.
Slovan - Podolsk 2.po kursie 2,25
lub
Slovan - Podolsk 2.zwycięstwo po kursie 1,76
A jak będzie przekonamy się wieczorem.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom