To ja może wsadze kij w mrowisko czesciowo, bo troche mi sie te mecze rozkminiało i duze kursy kusza , ale do rzeczy
Jokerit-Torpedo (4-2)
Helsinki nie moga zaskoczyc od kilku meczy, gra jest szarpana sa lekkie przestoje, ale jest tez dominacja i panownie nad krązkiem, kiedys musza odpalic, z kazaniem było blisko ale widomo to klasowy zespół, Torpedo jak ktos ogladał to wie, ze Spartakiem łomot i sie odgryzli Vitjazowi, który wg mnie ma lekki dolek bo ta seria wygranych musiala sie skonczyc . Dzis tak naprawde zobaczymy na ile sie poprawila gra NN, zobaczymy czy B Brust wyjmie wszystko( wg mnie nie da rady dzis). A klauny bedą dzis zapierniczac bo od 4 meczy u siebie ciagle tyły, kibice az wrza a i sami gracze mówia ze postaraja sie odwrocic tendencje a potencjał jest tylko musza odpalic , ja licze ze dzis, ja bedzie zobaczymy.
Jokerit RT kurs 1,47 do ako
Jokerit i over 4,5 kurs 1,98
Vitjaz- Cherepowiec (5-3)
Zgadzam sie z kolegą rasijskij co do typu , wg mnie Vitjaz wpadnie w dolek 2, 3 meczy a mecz z Torpedo to potwierdził, gracze Razina sa bardzo zmotywowani a gra w koncu( szkodsa ze teraz ) wyglada dobrze i skutecznie , mecz ze Spartakiem przy dobrych wiatrach mógł sie skonczyc odwrotnie, wiec licze ze z Vitjazem powalcza o zwyciestwo:
Severstal plus 1,5 kurs 1,62 do ako
Severstal z x kurs 2,13 solo
Neftehimik-Avto (0-3) niestety zagrane moze na siłe
Tu długo myslałem jak to ugryźć. Napewno u Wilków juz zaczyna byc znac reke Butsajewa, który ma zupełnie inny styl niz Nazarow, najwaznuejszy difens, a reszta w zaleznosci od przeciwnika, w mecach z Jokeritem i Sochi bardzo dobrze wygladała defensywa, co ułtwiło zadanie miedzy słupkami Jezowowi, wiec dzis napewno dbałosć o defensywe bedzi równie duza. Avto z kolei to taki przyczajony tygrys, nie rzucajac sie na przeciwnika, punktuje i stara sie z czasem narzucic wlasny styl gry. Powiem tak, spodziewam sie dosc wyrownanego pojedynku i licze ze Wilki, które maja jeszcze matematyczne szanse na PO nie odpuscza i zawalczą
Niznekamsk plus 1,5 kurs 1,55
D.Moskwa-Spartak (3-1)
W debach wszystko sie moze , ja ide w strone gospodarzy, bo mysle ze trener Krikunow odpowiednio ustawi gre , mimo ze nie bedzie łatwo to liderzy Kagarlicki z Szipasziowem zrobia swoje, pociagna reszte zespołu i wygra Dynamo ,
Dynamo z x kurs 1,35
ako 4,95
fortuna