>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Witajcie! Dzisiaj zamiast dwóch dubli postanowiłem zaryzykować trochę bardziej i zagram dwa kupny po trzy spotkania. Nie wiem kto zatrzyma ekipę z Czerepowca i przerwie ich zwycięską serię, ale nie liczył bym na Admirałów. To, że ograli w ostatnim spotkaniu Jokerit nie znaczy, że zagrali dobry mecz. Z tego co widziałem na powtórkach i czytałem w komentarzach pomeczowych to Finowie dominowali na lodzie, a bardzo dobry mecz zagrał Serebryakov - bramkarz gospodarzy. Poza tym Władywostok wykazał się mega skutecznością wykorzystując 4 strzały na jedyne 18. Liczę, że Sewierstal ugra w tym spotkani co najmniej punkt.
Tak jak pisałem wyżej. Jokerit mimo przegranej dominował w ostatnim spotkaniu. Dzisiaj ich przeciwnik może nie mieć tyle szczęścia co Admirał ostatnio. Finowie muszą się wziąć w garść i zacząć punktować w ostatniej fazie &quot;regularki&quot; jeśli chcą uniknąć spotkania z Moskiewskim Dynamem w pierwszej rundzie PO, które jest bardzo nie wygodnym rywalem dla Jokerów. Myślę, że zawodnicy mają tego świadomość i powalczą z Lokomotivem o trzecie miejsce w konferencji.
Co można powiedzieć o chłopakach z Lokomotivu? Robią świetną robotę. Nie wiem czy na początku sezonu stawiał bym ich na trzecim miejscu w konferencji. Mimo porażki z SKA wyniki robią wrażenie - cztery zwycięstwa w regulaminowym czasie w ostatnich pięciu spotkaniach w tym wygrana nad CSKA. Myślę, że z taką grą jaką prezentuje Kunlun ostatnimi czasy ekipa z Jarosławia jest w stanie wywieźć z Chin dwa punkty.
Czerepowiec lub remis @1,62✅✅✅
Jokerit OT @1,50✅✅✅
Lokomotiv OT @1,61✅✅✅
AKO @3,91 Unibet✅✅✅

W Czelabińsku rozegra się dzisiaj mecz o tak zwane cztery punkty. Oba zespoły będą chciały umocnić swoją pozycję w pierwszej ósemce. Zajmują kolejno ósme i siódme miejsce. Ten mecz chodzi za mną od wczoraj dlatego, że obie ekipy usatysfakcjonował by remis - zresztą obydwa zespoły są w podobnej formie co też wskazuje na wynik remisowy. Jeszcze nie zdecydowałem, ale oprócz zdarzenia na kuponie zagram właśnie remis jako singiel. Traktor ma ostatnio niezłe wyniki, ale jeśli wygrywa to minimalnie i underowo. Torpedo w odrobinę gorszej formie więc stawiam zakład w kierunku gospodarzy. Generalnie mecz typu &quot;wszystko się może zdarzyć&quot;, ale jednak zaryzykuję.
Nie wiem jakie jest nastawienie w zespole z Niżnekamska, bo mają jeszcze teoretyczne szanse na awans do PO. Ostatnie spotkanie z SKA wygrane w dogrywce - poza tym wyniki przeciętne. Podolsk spróbuje utrzymać się w pierwszej ósemce gdzie jeszcze w grze jest Dynamo Ryga mając tylko 4 punkty straty, a może nawet powalczą o wyższą lokatę niż siódma, żeby uniknąć SKA lub CSKA już na początku Play Offów.
Dynamo Ryga walczy o udział w drugiej fazie rozgrywek. Na początku chciałem postawić Dynamo lub remis, ale pięć ostatnich spotkań ekipy z Rygi zakończyło się remisami. Seria i tak jest nieprawdopodobna i nie mam zamiaru kusić losu, więc stawiam hadicap. Trzy punkty straty do ósmego Soczi więc mobilizacja w zespole musi być ogromna. DO tego jeden mecz rozegrany mniej niż Pantery. Metallurg też na pewno nie odpuści tego spotkania, ale nie widzę jakiegoś pogromu z ich strony:
Traktor lub remis @1,50✅✅✅
Podolsk lub remis @1,57✅✅✅
Dynamo Ryga +1.0 @1,46⛔⛔⛔
AKO @3,44 Unibet⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +21
M 8,5K

mario72k

Użytkownik
(...)
Czerepowiec lub remis @1,62
Jokerit OT @1,50
Lokomotiv OT @1,61
AKO @3,91 Unibet

Traktor lub remis @1,50
Podolsk lub remis @1,57
Dynamo Ryga +1.0 @1,46
AKO @3,44 Unibet
Te typy to ja biorę w ciemno. Od siebie dorzucam, choć trochę też pytam o Wasze zdanie:
Astana - Ufa, Ufa over 2.5 (kurs: 2.0) w singlu
lub
Ufa over 1.5 (kurs: 1.31) w dublu z czymś ryzykowniejszym od Rasijskiego.
W meczach Astany pada sporo goli, a do tego Ufa nie za bardzo leży Kazachom. Z mojej strony to tylko statystyka, stad pytanie do znawców ligi i zawodników co myślicie o takim typie?
Pozdrawiam
m.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Te typy to ja biorę w ciemno. Od siebie dorzucam, choć trochę też pytam o Wasze zdanie:
lub
W meczach Astany pada sporo goli, a do tego Ufa nie za bardzo leży Kazachom. Z mojej strony to tylko statystyka, stad pytanie do znawców ligi i zawodników co myślicie o takim typie?
Pozdrawiam
m.
Ciężko powiedzieć jak trener Salavatu podejdzie do tego meczu. Mówią, że powinien dawać szanse młodym, bo w tej częściej tabeli raczej dużych zmian już nie będzie. Moim zdaniem mają rację - powinien, ale tego nie robi. Młodzi utalentowani zawodnicy grzeją ławę zamiast łapać doświadczenie w takich meczach - może jeszcze nie o pietruszkę, ale juz nie tak wiele znaczących. Astana bardziej zmotywowana bo jeszcze ma szansę wskoczyć wyżej w tabeli, ale nie wiem czy to coś zmieni bo prawdopodobnie i tak trafi na Metallurg. Jeśli Trener Ufy postanowi dać szansę młodym a Astana zagra otwarty hokej to są spore szanse. No ale tak jak wcześniej pisałem - wszystko zależy od podejścia zespołu. Napewno mark1973 będzie miał coś ciekawego do dodania w tej kwestii.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis duza oferta ze strony KHL ale mecze wcale nie łatwe, wiec spróbije cos zestawic
Amur-Jokerit 4-5 po karnych, i kompletnie nie radzili sobie w PK
Finowie troche po 1 tercji meczy z Admirałem odpuscili, moze mysleli ze sie samemu wygra, nie było juz takiego forchekingu jaki było widac w 1 tercji, gospodarze mieli troche szczescia i porazka finów stala sie faktem, dzis mysle ze zawodnicy z Helsinek soie to odbija i nie beda ryzykowac meczu na styku tylko pewni pokonaja rywala, bo wszystkie argumenty sa po ich stronie by to dzis wygrac w RT
Jokerit RT kurs 1,78⛔⛔⛔
Kunlun-Loko 1-5 , szkoda straconej bramki bo nlezał sie Isajewowi pierwszy w KHL SO, a ma dopiero 19 lat
Loko celuje w 3 miesce na zachodzie i juz wszystko w ich rekach, ale tutaj spodziewam sie ciezkiej przeprawy( oby nie za bardzo), młodzi juz odreagowali MS , wrocil Loktionow, defensywa fukcjonuje jak trzeba, mysle ze chłopaki na daja sie ograc w RT
Loko z x kurs 1,34✅✅✅
Niznekamsk-Vitjaz 1-2, prowadzic przez 57 minut i przegac w koncówce, za to kocham hokej
Wilki po odejsciu Nazarowa, nie moga sie cos przestawic na inny styl gry, Nazarow prowadzil zespoł wzorem Astany za jego dobrych lat, ale w tym sezonie to nie przynoislo rezultatow, Wilki cały czas probuja walczych o PO , maja jeszcze 12 meczy, szanse matemtyczne sa , Vitjaz tez potrzebuje punktów, graja w dwoch innych konferencjach, spodziewam sie meczu na styku, chociaz zawodnicy spod Moskwy moga sie pochwalic dobra seria ale i grą to dzis ide delikatnie w strone gospodarzy, bo kilka ostatnich meczy napawa optymizmem
Niznekamsk z x kurs 1,46⛔⛔⛔
CSKA-Avto 3-0, rewanż sie udał w pełni
Mecz liderow swoich konferencji, wojskowi przegrali poprzedni w Ekaterinburgu, ale wtedy Avto było na takiej fali ze zmiatali wszystkich, na chwile obecna widze wiecej atutów po stronie CSKA i choc mecz tridny to mysle ze wojskowi dzis nie odpuszcza sobie i wezma rewanz za mecz za Uralem
CSKA RT, kurs 1,48✅✅✅
ako 5,15 fortuna⛔⛔⛔
EDIT: W Rydzie mimo całej mojej sympatii do zespołu Łotwy widze zwyciestwo Magnitki , moze nawet w RT, kurs 2 fajny na to by zagrac , ostatnio wszytko wybronił Sorokin( w tym strzał Mozjakina w PP, zreszta majstersztyk) wiec dzis beda zmotywowni, a dodatkowo trzeba utrzymac 4 miesce przed PO, sportowo tez maja przewage i to bym jeszcze dorzycil do ako ????
0-2 ✅✅✅

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
lub
Pozdrawiam
m.
Wywołany do tablicy przez kolege rasijskij ;) dorzucam swoje trzy grosze do dyskusji.
Astana ma ostatnio problem z defensywa i nawet jak goscie (np Sochi ) strzelaja dwa gole to spokjnie mogło wpaść 4, Spartak juz to wykorzystał i mimo nawałnucy Astany, Kazachom nie udało sie odwrócic meczu a prowadzili juz 3-0 , bramkarze tez nie pomogli w poprzednim wiec ten element do poprawy, Ufa dysponuje lepsza ofensywa niz Sochi i Spartak wiec jezeli cos nie pojdzie to dzis znow bedzie bramkowo ale mysle ze te dwie ufa strzeli( chociaz przyznam ze ja zawsze sceptycznie podchodze do overow i underow, bo czesto bramkarz ma dzien konia albo atak obija słupki i poprzeczki i nie wpada). Astana tak wlasciwie ma jeszcze szanse nawet na drugie miejsce na wschodzie ale musza przeskoczyc Omsk, maja 4 pkt mniej ale i cztery mecze mniej rozegrane, ttyle ze wg mnie trudniejszy kalendarz, jak bym mial stawiac w tym meczu to chyba wybrał bym win Astany✅✅✅ bo w ofensywie wyglada to dobrze i napewno Metsola nie raz zakrecą. Jak pisął kolega ufa mogła by juz troche myslec o PO, ograc młodziez , bo tylko jednostowko sie pojawiaja na lodzie, a 6 miescje to zarczej maja zaklepane, wiec spiny nie musza miec, tylko dobrze sie przygotowac.
To tyle ode mnie w temacie ????

18thegunner86 1,5K

18thegunner86

Użytkownik
Witam... po udanej nocy z tenisem przeniesiemy się do miejmy nadzieję równie szczęśliwego hokeja ????
oferta spora, co by więc tu skleić?
Traktor - Torpedo. Traktor lub x - 1.40 ✅
Barys - Ufa. Barys z dogrywką - 1.71 ✅
Niżnekamsk - Podolsk. Podolsk lub x - 1.51 ✅
Ako - 3.61 ✅ edit: do tego była grana jeszcze Muguruza, więc ako nieco więszke ;)
Co do pierwszego meczu... dwóch sąsiadów z tabeli, z realną jeszcze możliwością zamiany pozycji. Traktor zespół grający w kratkę natomiast Torpedo w ostatnim czasie słabe wyniki, co prawda udało im się pokonać nie tak dawno Avto na własnej tafli ale na wyjeździe jest bardzo słabo. Jedno zwycięsto w regulaminowym na 10 ostatnich spotkań. Co prawda potrafili oni wygrać swoje ostatnie dwa mecze w Czelebińsku ale mam nadzieję, że tym razem im się to nie uda i się nie przełamią na wyjeździe.
Borys - Ufa co prawda ciężki mecz, również dwóch sąsiadów z tabeli z podobną sytuacją i może być tutaj różnie ale ponownie idę w stronę gospodarza, który ma możliwość przeskoczyć i powalczyć o lepszą pozycję w tabeli z zespołem Magnity.
Zespół Podolska, który uważam za zdecydowanie lepszy powienien sobie poradzić na wyjeździe z drużyną, która wygrała zaledwie 4 mecze w regulaminowym na 24 jeśli chodzi o własną taflę. Martwi jedynie to, że ten Podolsk potrafił przegrać właśnie z najsłabszymi zespołami jak chociażby wyjazdy do Chrabowska czy Władywostoku. Mam nadzieję, że 3 takiego meczu nie przegrają.
Kurde, sorki za powtórzone typy.. ale tak dawno tu zaglądałem, że nawet nie zauważyłem, że jestem jedną stronę do tyłu i nie widziałem Waszych postów ???? chyba trzeba się przespać :drunk:

Otrzymane punkty reputacji: +20
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Niestety Jokerit nie wygrał w RT wiec dwa kupony zrobiony na cos takiego:
co prawda loko uciekło ale reszta do grania.
Edit: szkoda tych dwóch goli Podolska, remis by wszystkich zadowolił i bylyby oba zielone kupony. Ale nie ma co wybrzydzać. Jest jeden
✅✅✅ ⛔⛔⛔

T 8,9K

trema11

Użytkownik
Dynamo Ryga-Magnitogorsk
Typ--0
Kurs-3,9
Witam fachowców,na hokeju znam się słabo,ale przeglądając statystyki z meczy tych drużyn,zauważylem pewną prawidłowość,a mianowicie od 6 meczy u siebie Ryga przegrywa lub remisuje,tak na przemian a że ostatnio przegrała to myślę że dzisiaj może paść remis.
Ryzyko duże ale kurs też nie mały.
Może nikt nie wykasuje mi tego posta.
Powodzenia

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Od jutra zaczyna się All Star Game KHL w Kazaniu, jakby to kogoś interesowało to garść informacji i składów ponizej:
Zacznę od trenerów poszczególnych Dywizji ( wpadli na koniec tacy mali ????
Teraz Składy:

W Dywizja Tarasowa( zwyciezca poprzedniego All Star) beda grać
Bramka:
Johansson ( CSKA)
Barulin ( Sochi)
obrona
Nakladal( Loko) ????
Elesin( Loko) ????
Robinson ( CSKA)
Henkel ( Minsk)
Atak
Kaprizov( CSKA)
Loktionov( Loko) ????
Aaltonen ( Vitjaz)
Repik ( Vitjaz)
O Dell ( Sochi)
Jest kilka zmian w skladach, poznej napisze, do kazdego z zespołow dołączy gwiazda dywizji MHL, generalnie to zawsze bardziej show i radosny hokej ale rok i dwa lata temu temu wcale nie padało duzo bramek a inny,i laty po kilkanascie w meczu. Pamietam oferty buków na strzelców i mozna było nieźle zarobic, podobnie jak z typami na bramki, z czasem buki sie połapały ze nie ma w tym interesu i obcinały oferty, w tym roku jeszcze nigdzie nie widze ofery, jak ktos cos wypatrzy , dajcie znać
EDIT: W dywizji Bobrov zmiana Lepistoe zastapi Grant ( Jokerit)

I 313

igtel

Użytkownik
Od jutra zaczyna się All Star Game KHL w Kazaniu, jakby to kogoś interesowało to garść informacji i składów ponizej:
Zacznę od trenerów poszczególnych Dywizji ( wpadli na koniec tacy mali ????
Teraz Składy:

W Dywizja Tarasowa( zwyciezca poprzedniego All Star) beda grać
Bramka:
Johansson ( CSKA)
Barulin ( Sochi)
obrona
Nakladal( Loko) ????
Elesin( Loko) ????
Robinson ( CSKA)
Henkel ( Minsk)
Atak
Kaprizov( CSKA)
Loktionov( Loko) ????
Aaltonen ( Vitjaz)
Repik ( Vitjaz)
O Dell ( Sochi)
Jest kilka zmian w skladach, poznej napisze, do kazdego z zespołow dołączy gwiazda dywizji MHL, generalnie to zawsze bardziej show i radosny hokej ale rok i dwa lata temu temu wcale nie padało duzo bramek a inny,i laty po kilkanascie w meczu. Pamietam oferty buków na strzelców i mozna było nieźle zarobic, podobnie jak z typami na bramki, z czasem buki sie połapały ze nie ma w tym interesu i obcinały oferty, w tym roku jeszcze nigdzie nie widze ofery, jak ktos cos wypatrzy , dajcie znać
EDIT: W dywizji Bobrov zmiana Lepistoe zastapi Grant ( Jokerit)
Robisz fantastyczną robotę ! Nie chodzi o zarabianie pieniędzy, które poniekąd jest miłe, ale wiedza i zaangażowanie w prowadzenie tematu budzi moje najwyższe uznanie !Mój głos na najlepszego znawcę jest dla Ciebie !!!

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Niestety u żadnego buka ( chociaz pewnie nie wszystkich sprawdziłem) nie znajduje oferty na te mecze, a 1xbet ma nieczynna strone, chyba ze u mnie cos nie tak. Jakby ktoś wyczaił oferty na mecze ALL Star dajcie znać ????

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dziś przed licznie zgromadzonymi kibicami w Kazaniu były pokazy i konkursy , niekoniecznie hokejowe, np moglismy zobaczyć w tancu na lodzie Juliusza Hudacka z tancerka lyzwiarstwa figurowego i posłuchac jak pieknie spiewa Matthew Maione za co dostał gromkie brawa, hokeiści Avto przebrani byłi za muszkieterów a Konstatntin Barulin mał na sobie strój czarodzieja, natimiast Mozjakin z Zaripowe pozowali do zdjec z fanami.
Z hokejowych konkursow był na najszybszy strzał i tutaj wygrał Aleksander Elesin z Loko ???? , ktrego krazek pedził z szybkoscią ponad 164 km/h, był tez konkurs kto odda najwiecej strzałow w najkrótszym czasie i tu góra był Dmitri Kagarlicki Z moskiewskiego Dynama/
Sumuja wszystkie konkursy i całe show wygrala dywizja Czernyszewa, zobaczymy ja bedzie dzis na lodzie
ponizej kilka fotek

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dzięki mark1973 za krótką relację z wczorajszego dnia. W miarę możliwości i ilości czasu śledziłem co się tam dzieje. Czasami dobrze odpocząć od szarej ligowej rzeczywistości i zobaczyć coś innego. Może dzisiaj uda się obejrzeć mecze. Jeśli chodzi o kursy na spotkania Gwiazd to szukałem, ale jeśli nawet na 1xBet nie wystawili oferty to pewnie nigdzie nie ma. Miłej niedzieli i do usłyszenia jutro!
A jeśli ktoś ma czas i ochotę to może sobie obejrzeć skrót (o ile można to tak nazwać bo trwa dwie godziny) ze wczorajszej zabawy Gwiazd KHL, który jest tutaj www . video . khl . ru/events/835225 (usuń spację w linku - próbowałem wkleić link normalnie ale coś nie działa). Polecam jeśli nie macie ciekawszych zajęć.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzięki mark1973 za krótką relację z wczorajszego dnia. W miarę możliwości i ilości czasu śledziłem co się tam dzieje. Czasami dobrze odpocząć od szarej ligowej rzeczywistości i zobaczyć coś innego. Może dzisiaj uda się obejrzeć mecze. Jeśli chodzi o kursy na spotkania Gwiazd to szukałem, ale jeśli nawet na 1xBet nie wystawili oferty to pewnie nigdzie nie ma. Miłej niedzieli i do usłyszenia jutro!
A jeśli ktoś ma czas i ochotę to może sobie obejrzeć skrót (o ile można to tak nazwać bo trwa dwie godziny) ze wczorajszej zabawy Gwiazd KHL, który jest tutaj www . video . khl . ru/events/835225 (usuń spację w linku - próbowałem wkleić link normalnie ale coś nie działa). Polecam jeśli nie macie ciekawszych zajęć.
Tak jak mowisz wczoraj najwazniejsza byla zabawa , naprawde fajnie to wygladalo i widac ze gwiazdy mają różne pasje i zainteresowania ????
Ale juz konkursy byly traktowane dość powaznie. Jednak każdy chciał pokazać swoje możliwości.
Dzis widzę tylko typy na zwycięzcę All Star i pewnie nic innego nie bedzie. Tak dla zabawy , chociaż myślę ze zawodnicy poważnie podejda do zawodów, spróbuję wytypować winnera turnieju.
Patrzac po składach i formie jaka obecnie mają zawodnicy to jakoś widzi mi sie win Tarasowa bo i chlopaki z vitjaza w formie, loko tez super gra i jest tam cska z najlepszym brankarzem khl wiec tutaj bym w to szedł. Myślę ze najtrudniejsza przeprawe beda mieli w półfinale z bobrowem bo tak jest ska, kagarlicki z szipaszjowem, plus ryga i jak to przejda to moga wygrać, dywizja z avto i kazaniem jeszcze chyba chłopaki nie w formie wiec w finale może zameldować się Metsola z bobkowem. Ja dzis za drobne
Tarasow win kurs 3.8 fortuna⛔⛔⛔
Szkoda ze strzelców nie dali.
A poważniej zagram czeską i del.
EDIT: Wygrała dywizja Czernyszewa , w sumie dzieki popisom w bramce Metsoli i w finale Bobkowa, mimo mówąc delikatnie luźnej obrony obaj popisali się świetnymi interwencjami i mocno przyczynili sie do zwyciestwa swojej dywizji, ogolnie cały weekand pełny był świetnej atmosfery, pełnych trybun a gracze pokazali kilka fajnych zagran , których nie powsydzili by sie najlepsi w NHL

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
No i wraca nasza uwielbiana KHL. Dzisiaj skromna oferta ale mecze ciekawe. Spróbuję pograć w kierunku gości z Czerepowca i Niżnekamska. Obawiam się trochę grać przeciwko Dynamo z Moskwy, ale Sewierstal gra ostatnio bardzo fajny hokej więc zaryzykuję handicap i liczę, że nie dadzą sobie sprawić srogiego lania. Może trener da odpocząć dla swoich najlepszych graczy po weekendzie z gwiazdami i nie zagra Kagarlitsky i Shipachyov, a jeśli zagrają to możliwe że nie będą w pełni sił i Czerepowiec ugra coś więcej. Zobaczymy. Kolejne spotkanie to mecz w Helsinkach. Jokerit ostatnio trochę spuścił z tonu. Finowie nie grają źle, ale nie jest to ten sam zespół co jeszcze nie dawno o czym wspominał ostatnio mark1973 . Wilki natomiast nie mają zbyt porywających wyników ale dzielnie walczyli ostatnio z SKA, Magnitką i Spartakiem więc tutaj także liczę na walkę z ich strony i gram taki sam zakład jak w przypadku Sewierstali. Przepraszam za pobieżny opis ale właśnie kończę nocną zmianę a w ciągu dnia nie będę miał czasu na analizowanie więc dzisiaj krótko:
Czerepowiec +2,5 @1,50✅✅✅
Niżnekamsk +2,5 @1,50✅✅✅
AKO @2,25 Unibet✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +47
T 8,9K

trema11

Użytkownik
Zgadzam się z kolegą powyżej,nie będę wypisywał kto i co i czym dysponuje,przejrzałem staty Dynama M z Czerepowcem i na ostatnich 5 meczy 2-1-2,czyli całkiem dobrze patrząc ze strony gości.
Dynamo M-Czerepowiec-02
Kurs-2.75
Co do drugiego meczu opisanego powyżej,to idę odważnie w remis,staty nie kłamią 4 mecze u siebie Jokeritu 1 wygrana i 3 remisy,a że Jokerit ma już ich 10 a goście 12 to uważam że dzisiaj taki remisik może paść,ryzyko jest ale i kurs piękny.
Jokerit-Niznekamsk
Typ-0
Kurs-5
Gram taki dubel,ako-13,75
Powodzenia i nie kasujcie mojego posta,niech inni gracze też sobie wygrają.

Otrzymane punkty reputacji: +16
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
To i ja może trzy grosze ( no może pieć) dorzuce do oferty dnia dzisiejszego. Bo tak naprawde niewiele można wybrać. Losy pozostania w KHL Severstalu tak naprawde jeszcze sie ważą i nic nie jest przesadzone, w zwiazku z tym motywacja jest duza by pokazać że ten klub zasługuje na pozostanie ( a za kulisami mówi sie, że po tym sezonie KHL pożegna aż trzy kluby, no jestem ciekaw bo orzech może byc zbyt trudny do zgryzienia).
To jedna rzecz, druga , ze trener Andrei Razin potrafi czarować i jak przejmował Cherepowiec to tylko trzeba było troche poczekac na efekty jego pracy , no i mam co mamy, ano 6 zwyciestw z rzedu , moze nie z moznymi tej ligi ale cały daleki wschód opanowany, wczesniej Spartak , pomiedzy Sibir a to nie ogórki. I to Dynamo Moskwa , które szczesliwie wygrało. po dwoch golach Tarasowa, którego dzis najprawdopodobniej jeszcze zabraknie. Dzis napewno bedzie fruwał Dmitri Kagarlicki by pokazac ze nowy klub do ktorego przeszedł jest lepszy, Trio Tarasow, Szipaszjow , Kagarlicki w zasadzie rozmontowało Cherpowiec w poprzednim meczu. ostatnia dwójka weekend spedziła na All Star, ale czytałem wywiad ze Szipachiowem i jak stwierdził w weekend mógł sie zrelaksowac i odpocząć, wiec nie wiadomo do konca jak to wpłynie na obu graczy, ale mysle ze beda zmobilizowani, bo tak naprawde przy złym ukladze w tabeli moga jeszcze wyladowac na 7 miejscu przed PO a to by oznaczło w pierwszej rundzie kluby wojskowe, jezeli Jokerit zostałby na 4 miejscu, co jest mozliwe to pewnie Dynamo chetnie wzieło by 5 pozycje bo po prostu Helsinki im lezą jak zaden inny klub z czołówki. Ale wracajac do meritum nie sadze jak kolega rasijskij zeby było dzis lanie w Moskwie, bardzoej spodziewam sie zamknecia serii Severstala, z nieduza roznica bramkowa a ze kursy na gosci zawyzone wg mnie( bo juz były wyzsze jak Cherepy były w dołku, a juz rok temu w ogóle lekko ponad 3)a nie ponad 5 jak w tym roku. W zwiazku z czym, patrzac na motywacje jednych i drugich, mysle ze handi 2,5 starczy moze i nawet 1,5 . Jedynie czego sie obawiam to tego ze zawsze powrot na te czesc Rosji po odwiedzinach na dalekim wschodzie róznie sie odbija na formie zespołów( a najczesciej cos sie rozreguluje).
Spotkanie w helsinkach tez moze byc wyrównane, bo jakos tak dziwniesie to uklada ze Wilki pod wodza Nazarowa jakies wyniki osiagaly ale malo zadowalajace szefostwo i samego Nazarowa, , jaednak gra nie zawsze wygladała mówiac delikatnie, ładnie, pod wodza Butsajewa Wilki maja zupelnie inny styl ich gra jakby bardziej sie kleila ale za tym nie ida punkty a ostatni mecz z Podolskiem to pewnie im sie sni do teraz bo przynajmniej 1 pewny punkt sfrajerzyli, wiec dzis tez bedzie rozwaga a nie napadanie na przeciwnika, pilnowanie tyłów bo jeszcze matematyka pokazuje ze szansa choc mala na PO jest.
No i moze jeszcze by nie dublowac tripla to spotakanie Spartaka z Torpedo
Zaczne moze od tego ze gdzies obila mi o uszy opinia kibicow Niznego ze w PO lepiej bedzie grac z Avto niz Omskiek, Kazaniem, Magnitką czy nawet Astana, wiec jezeli jest w tym cos to dzis trza oddac mecz, ale z tego co pamietam to te pojedynki zawze byly zaciete i sam tez takiego oczekuje wiec mam nadzieje ze 2.5 handi wustarczy , Spartak wraca znad Uralu, zobaczymy , Hudacek w weekend był Cudaczkiem i zobaczymy czy sie dzis skoncentruje choc nie znam jeszcze obsady bramki.
Severstal plus 2,5+Wilki plus 2,5 + NN plus 2,5
ako 2,78 fortuna
Przepraszam za wywód bo miało być pieć groszy a wyszło ze sto złotych ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom