>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Witajcie! Dobrze byłoby zacząć Nowy Rok z jakimś plusem więc próbujemy. Na początek spotkanie dwóch ekip ze wschodu. Potencjał obu - można powiedzieć - na podobnym poziomie natomiast kursy wystawiono tak, jakby goście grali co najmniej z drużyną z pierwszej ósemki. Kunlun ostatnio przełamał serię pięciu spotkań bez zwycięstwa na wyjedzie w Czelabińsku, ale Admirałowie ostatnio radzą sobie nie najgorzej i patrząc na wyniki jakie osiągali grając w Pekinie ciężko zdecydować się na zakład w kierunku gospodarzy. Władywostok wygrał w Chinach 3 na 4 spotkania (biorę pod uwagę tylko mecze o stawkę - zresztą pozostałe dwa towarzyskie także wygrali Admirałowie). To spotkanie gram jako singiel:
Władywostok lub remis @2,10 Unibet✅✅✅

Kolejne spotkanie to mecz w Kazaniu. Bardzo dobry kurs na gospodarzy i wciąż rośnie. Bars ostatnie spotkanie z Niżnekamskiem wygrał skromnie 1:0 natomiast Omsk w ostatnim meczu zaliczył wspaniały powrót z 0:3 na 3:3 ostatecznie wygrywając z Astaną. Wydaje mi się, że gospodarzy ugrają co najmniej remis. Avangard ostatnio w czasie regulaminowym zwyciężył w Kazaniu trzy lata temu. Obie ekipy są w dobrej dyspozycji, ale myślę że dwa punkty zostaną u mistrzów.

Kazań lub remis @1,43 Unibet✅✅✅

Kurs na Jokerit mógłby być nieco wyższy, ale do AKO pasuje taki jaki jest. Gospodarze ostatnio trochę nie równo grają, a Nowosybirsk nieźle radzi sobie na wyjazdach, ale mieliśmy kilka dni przerwy i dużo się w tym czasie mogło zmienić. Nie wiadomo dokładnie w jakiej dyspozycji są zespoły, ale bardziej ciągnie mnie w kierunku Finów, bo grają na swojej tafli gdzie mają pozytywny bilans spotkań z Sibirem.
Jokerit &#39;60 @1,44 Unibet ✅✅✅
AKO @2,06 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +51
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
W tej zakładce nie pisałem jeszcze w Nowym Roku wiec witam czytajacych i kolegów typujacych ???? oby Nam kolor zielony sprzyjał ????
Co do typów na dzis to wg trudne mecze ale i takie trza grac. Ja zagram ryzykownie, co z tego wyjdzie sie zobaczy
Kazan-Omsk (4-3) po dogrywce
Tak w zasadzie to ten mecz powinno sie obejrzec przy jakim dobrym trunku i delektowac gra obu zespołów posiadajcych wiele gwiazd na ławce czy to zawodniczej czy trenerskiej. Ale robie podejscie. Mistrz ostatnio trudny mecz derbowy ale win w RT po ciezkim boju i trzeba dodac wyrownanym, wczesniej trzy wyjazdowe porazki, ale juz był błysk w meczu z CSKA. Omsk z kolei gonil z impetem Astane u siebie i dogonił wygrywajac w karnych , dzis mysle ze zawodnicy hartleja beda latac z tym samym impetem bo dla obu druzyn to mecz z gatunku pokaż jaki jestes silny. Mnie cos mówi ze moze to dzis wziac Omsk
Omsk win ml kurs 2,09⛔⛔⛔
Spartak-Astana (2-3)
Gospodarze po porazkach w Czerepowcu i Jarosławiu zdominowali Sochi i wygrali, wiec zobaczymy dzis na ile to był zjazd formu Sochi a na ile pokaz sily stołecznych. Barys ładnie zaczoł w Omsku ale brzydko skonczył, sklad juz pełny wiec dzis spodziewam sie ze nie popełnia tego bledu co z Jastrzebiami. Ide tez w kierunku gosci
Astana win ml kurs 2,02✅✅✅
oba fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +23
suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Ja dzisiaj krótko i na temat:
Dynamo - Avto.
Gospodarze ostatnio w dobrym okresie swojej gry, mimo porażki w Rydze. Podciągnęli się mocno w tabeli, ale z drugiej strony patrząc na kadrę, to ich obecne miejsce jest też wyznacznikiem ich możliwości. Po drugiej stronie zespół kompletny. Z ogromną jakością i głębią składu. Osobiście idę zdecydowanie w stronę gości.
Avto 60&#39; - 2.22
Avto - zwycięstwo - 1.72
Kazań - Ufa.
W drugiej kolejności na tapetę idzie mistrz. Przechodząc od razu do sedna widzę tutaj wygraną Kazania, który po średnio udanym okresie bliższych, czy dalszych wyjazdów chyba wraca na właściwy tor. Nie lubię grać przeciwko drużynom, które cenie i lubię, ale w ostatnim czasie o grze gości nie można powiedzieć wiele dobrego. Forma raczej po stronie mistrza. Fajnie ślizga się i wprowadza do formacji młodzież, a Sekac ostatnio gra aż miło patrzeć. Swoje pięć groszy dorzucają Azevedo, czy Klinkhammer.
Kazań 60&#39; - 1.88
Kazań 60&#39; - 6,5 - 2.41

Podolsk - CSKA

Do trójcy biorę ten mecz. Drugi raz z rzędu Podolsk nie ogra CSKA. Zastanawiałem się tylko nad wymiarem kary. Czy wojskowi zagrają swój wyrachowany hokej i będą chcieli wygrać bez angażowania wszystkich sił, czy pokażą moc i rozjadą gospodarza (?)
CSKA - 2,5 bramki + - 1.5
PS - ostatnio analizowałem zaawansowane statystyki i chwilę się zatrzymałem na Sorokinie. To co ten gość robi jest z innej planety.

Wsio fortuna.

Otrzymane punkty reputacji: +6
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja tez krótko, mam nadzieje
Kazan-Ufa
Mistrz wczoraj ograł po dosc wyrownanym pojedynku Omsk, ale to było spotkanie z gatunku :trzeba pokazć moc, ale dzis zlelone derby i znów spotkanie z tego samego gatunku. Ufa mimo dalszej pozycji w tabeli to wciaż klasowy zespoł i mysle ze mistrzowi wcale nie bedzie dzis latwo, biorac pod uwage to ze wczoraj trzeba sie było brac sie za rogi z rywalem który bedzie grozny w dalszej czesci rozgrywek czy nawet na etapie PO, licze ze Ufa podniesie rekawice i zobaczymy wyrownany mecz
Ufa z x kurs 1,87
Ufa plus 1,5 kurs 1,48
Loko-Ryga
Tu mam ciezki orzech do zgryzienie, bo baaardzo rzadko gram przeciwko Swoim, ale jest zbyt duzo kontuzji w zespole i czuje delikatny spadek mocy, a Ryga mam wrazenie sie rozpedza, moze byc mecz na styku
Ryga plus 1,5 kurs 1,87
D.Moskwa-Avto
Podobnie jak kolega wyzej sodziewam sie zwyciestwa gości, biorac pod uwage trudny teren moze byc i dodatkowy czas potrzebny
Avto win ml kurs 1,72
wsje fortuna

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Ja sobie dobrałem na dzisiaj cztery mecze, które połączę w dwa duble. Moją uwagę zwróciło spotkanie w Jarosławiu i myślę podobnie jak Mark. Lokomotiv bez ważnych zawodników ostatnio przegrał, a dzisiaj ponownie zagra bez swoich liderów. Ryga w niezłej dyspozycji co pokazali w ostatnim spotkaniu. Stawiam że goście nie przegrają więcej niż jedną bramką. Drugie spotkanie to mecz w Czerepowcu i podobnie w tym przypadku wybieram taki sam zakład. Slovan gra nieźle i H2H pokazuje że lubią grac z dzisiejszym przeciwnikiem. Myślę że tu może się wynik kręcić w okolicy remisu.
Dynamo Ryga +1,5 @1,71✅✅✅
Slovan +1,5 @1,38⛔⛔⛔
AKO @2,36 Unibet⛔⛔⛔

Kolejny dubel zawiera spotkanie w Podolsku gdzie gospodarze powalczą z CSKA o punkty. Podolsk to zespół który potrafi napsuć krwi wojskowym i na pewno dzisiaj tanio skóry nie sprzedadzą. Podobnie widzę mecz w Mińsku. SKA zapewne weźmie rewanz na Żubrach ale mam nadzieję że gospodarze nie dadzą sie wystrzelać i powalczą tak jak zrobili to niedawno ogrywając SKA 6:3
Podolsk +2,5 @1,50✅✅✅
Mińsk +2,5 @1,56✅✅✅
AKO @2,34 Unibet✅✅✅

Wybaczcie pobieżny opis, ale jestem w pracy a później nie starczy mi czasu na wpisanie typów na forum. Mecze przemyślałem wczoraj, ale też czasu zabrakło.

Otrzymane punkty reputacji: +22
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Witajcie! Na początek Kunlun - Admirał. Zespoły mierzyły się ze sobą dwa dni temu, również w Pekinie gdzie górą byli goście. Dzisiaj mamy rewanż, a kursy ponownie wystawione tak jakby Kunlun był w czołówce ligi... Nie wydaje mi się, aby wiele się zmieniło w ciągu tych dwóch dni - może oprócz chęci odwetu u gospodarzy. Mógł bym spokojnie skopiować poprzedni wpis bo moje zdanie na temat tych drużyn się nie zmieniło. Obie prezentują podobny poziom. Wynik prawdopodobnie znowu będzie krążył wokół remisu i tak jak to miało miejsce ostatnio może pójść w jedną lub drugą stronę, ale myślę, że różnicą maksymalnie jednej bramki. Mając do wyboru dwie drużyny z &quot;jednej półki&quot; wolę wybrać tą na którą kurs jest wysoki.
Kolejny mecz to spotkanie w Niżnekamsku. Gospodarze kontynuują serię siedmiu porażek pod rząd. Dzisiejszy przeciwnik nie specjalnie nadaje się na przełamanie. Goście ostatnio zaliczyli dwa świetne &quot;come backi&quot;. Odrobili straty i ograli Astanę, a w kolejnym meczu ponownie dali radę wyrównać lecz nie udało się pokonać Mistrza w dogrywce. Dodatkowo Omsk trzyma rytm meczowy aż od Świąt, bo Wilki grały ostatnie spotkanie prawie tydzień teu co także za nimi nie przemawia. Wydaje mi się, że dzisiaj zgarną dwa punkty - może nawet w regulaminowym czasie.
Admirał +1.5 @1,58 ✅✅✅
Omsk OT/SO @1,58 ✅✅✅
AKO @2,50 ✅✅✅ Unibet
EDIT// Dopiero zauważyłem, że popełniłem błąd i wpisałem Admirał +1.0 zamiast +1,5 - kurs @1,58 dotyczył handi +1,5 (na jandi 1.0 kurs wynosił 1,80) Przepraszam jeśli wprowadziłem kogoś w błąd!!!

Otrzymane punkty reputacji: +15
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Zacznę od tego, że oj boli porazka młodych Rosjan w MŚ. Grali naprawdę fajny hokej, dla oka ładniejszy , ciekawszy niż USA, cisneli w 3 tercji , brakowało szczęscia i bramkarz amerykański bronił tez fantastycznie, szkoda chłopaków , tak patrzac z poziomu całego turnieju to prezentowali sie lepiej niz ich rówieśnicy z USA, mogli grać w finale, ale bedzie mecz o brąz.
Dzis takie cos mi chodzi po głowie
Magnitka-Torpedo
Magnitka pokpiła puchar Splengera i duzy minus dla nich, sam nie wiem do konca co sie na to złozyło, bo róznie piszą a róznie jest w rzeczywistosci, ale to juz histroria. Dzis wraca liga i trzeba sie wziąc w garsc, wykonwcy sa mimo ze przeciwnik trudny to mysle ze zaczna rok od wygranej
Magnitka win ml kurs 1,36
Sochi-Astana
Kazachowie imponuja po przerwie światecznej, skład juz pełny wiec mozna grac to co na poczatku, punkty wywiezione z trudnych terenow Omska, Czelabinska i Moskwy budza szacunek, chociaz Sochi to bardzo niewygodny rywal to mysle ze dzis tez punkty Astana zainkasuje
Astana z x kurs 1,53
Astana win ml kurs 1,88
Spartak-Sibir
Tutaj bedzie twardy mecz, ale Spartak mimo ostatniej porazki z Astana moze mecz zaliczyc do udanych, zabrakło troche koncentracji w koncówce, moze czasem chłodnej głowy , dzis spodziewam sie ze nie przegraja w RT
Spartak z x kurs 1,27
ako trzech meczy( Astana z x) 2,64 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +14
18thegunner86 1,5K

18thegunner86

Użytkownik
Witam, dziś znowu próbuję poszukać szczęścia w hokeju i na tapetę biorę spotkania dwóch faworytów. Pierwszy mecz w Czelebińsku gdzie miejscowy Traktor podejmować będzie ekipę Avto. Oba zespoły w innych nastrojach po ostatnim meczu. Drużyna gospodarzy wygrała mecz z Chabarowskiem nie tracąc bramki i z pewnością dziś też będą chcieli mocno postawić się liderowi konferencji z którym (patrząc daleko w przeszłość) potrafią grać i który na ich terenie łatwo nie ma. Mimo wszystko idę w kierunku gości, ponieważ są zdecydowanie lepszym zespołem, który mam nadzieje, na drugą porażkę z rzędu nie będzie chciał pozwolić i dziś ten swój bilans na tafli Traktoru poprawi już w czasie regulaminowym, zwłaszcza, że w ostatnim ich meczu pod koniec grudnia było gładkie 3-0 dla Avto po dwóch tercjach by trzecią całkowicie odpuścić i tam dali sobie wbić dwie bramki kończąc mecz 3-2.
Traktor - Avto 2. Etoto. 1.71 ✅
oraz Mińsk - CSKA -1,5/2 Etoto. 1.77 ⛔ (zwycięstwo, choć niestety zaledwie jedną bramką)

Otrzymane punkty reputacji: +7
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Nie leżą mu dzis te mecze. Ale po kolei.
Ufa ma zespol na czworke wschodu ale cos nie trybi ale powinni ogarnąć, niemniej jednak poczekam na rozwoj wypadkow.
W Moskwie Dynamo powinno wziac rewanż za niedawna porazke i wygrać po ml bo widac po meczu z Avto ze forma jest ale łatwo nie bedzie.
Loko u siebie tez powinno zgarnac 2 pkt tylki tak jest troche kontuzji kluczowych i zadaniowych graczy a kurs mizerny.
W Mińsku CSKA tez powinno wygrac ale zuberki ostatnio cos graja ( najczesciej jak już jest po PO to pokazują rogi) wiec CSKA ml ale slabizna kurs.
Meczy w Chelabinsku i Helsinkach nie tykam bo faworyci wcale nie musza miec latwo.
Czyli wychodzi cos takiego
Moskwa, Loko i CSKA po ml kurs pewnio kolo 2 do pogrania .

Otrzymane punkty reputacji: +11
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Witajcie! Dzisiaj naprawdę krotko. Ponownie wybrałem sobie dwa mecze do dubla. Pierwszy to spotkanie w Helsinkach. Jokerit i SKA w dobrej formie, sąsiadują ze sobą w tabeli i myślę że to będzie najciekawszy mecz dzisiejszego dnia. Mam nadzieję że Jokerit powalczy o punkty u siebie i zdoła ugrać chociaż remis, ale zabezpieczam się handicapem.
Kolejne spotkanie to mecz w Mińsku. Tutaj spodziewam się dobrej gry gospodarzy i gry CSKA bez zbędnego wysiłku. Goście zapewne zwycięża - oby spokojnie. Ostatnio Dynamo nie przegrali z SKA różnica większa niż dwie bramki więc jest szansa że i tym razem się uda z ekipą z Moskwy.
Jokerit +1,5 @1,46⛔⛔⛔
Dynamo +2,5 @1,43✅✅✅
AKO @2,09 Unibet⛔⛔⛔

Edit// Wiedziałem, że nadużywanie handicapów prędzej czy później się zemści, ale bardziej spodziewał bym się minusa po meczu w Mińsku niż w Helsinkach.

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Spotkanie: Magnitogorsk - Władywostok
Typ: Mozyakin S. strzeli gola
Kurs: 2.30

No to próbujemy.Po tym co widziałem w sobotę to wchodzę w to śmiało. Siergiej wypoczęty gdyż w okresie świąteczno - noworocznym nie brał udziału z kolegami w turnieju Spenglera tak więc sił jest sporo. Widać było w nim mega dużo chęci do gry i głodu hokeja. Grał jak natchniony i poprowadził swoją ekipe do wysokiego zwycięstwa. Mając na uwadze to,że rywal do wymagających nie należy sądze,że ma szanse dziś coś ustrzelić.
Wcale bym się nie zdziwił gdyby miał większy wynik niż tylko 1 bramka. Patrząc w historie spotkań widać,że lubi rywalom strzelać tak więc i dziś liczę,że coś jednak ustrzeli.

Wynik:

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Pisze dzis bo jutro nie bedzie czasu
Sochi-Sibir (5-3) a bylo grać wilki z x . Taylora juz powinni zmienić po 1 tercji
Oba zespołu przegrały swoje poprzednie mecze do zera, Sochi z Astaną, A Sybiracy w Moskwie az 7-0 ( czego sie nie spodziewałem), ale tam fatalnie zagrali obaj bramkarze, zaden nie miał dnia i obrona tez nie pomogła i mielsmy pogrom, w ataku pomimo duzej liczby strzałów nic nie wpadło. Sochi z Astana tez toczyło dosc wyrownany boj ale madra gra Kazachów nie pozwoliła na wygrana gospodarzy. Jutro spodziewam sie wyrownanego spotkania i licze na rehabiliacje , szczegolnie graczy z Nowosybirska, kursy na nich uwazam za zawyzone i próbuje grac w ich kierunku
Sibir z x kurs 2,1⛔⛔⛔
Sibir plus 1,5 kurs 1,61⛔⛔⛔
Magnitka-Admirał (3-1)
Tutaj nie widze innej mozliwosci jak przekonywujace zwyciestwo gospodarzy, ale moze byc troche rotacji w skladzie. mysle ze najwazniejsze bedzie zwyciestwo w RT.
Magnitka 60&#39; kurs 1,33✅✅✅
Spartak-Omsk (0-4)
Gospodarze sobie postrzelali z Sibirem, ale mysle ze z Jastrzebiami juz tak gladko nie bedzie bo to rywal z innej półki, aczkolwiek doceniam siłe gospodarzy stad typ
Omsk z x kurs 1,41✅✅✅
ako 3 meczy (w tym Sibir plus 1,5) 3,02⛔⛔⛔

adel610 20

adel610

Użytkownik
Ja tez może dam coś od siebie :)
Magnitka &#39;60 1.33
Co do typu rozpisywał się nie będę jestem zgodny z Markiem :)
Natomiast co do reszty meczów wygląda to trochę inaczej :)
Spartak - Omsk
Jak dla mnie to gospodarze są tutaj faworytem. Pomimo kursu i pozycji w tabeli. Oglądałem ostatni mecz omska po przerwie i mogę powiedzieć tylko tyle że to była patola. Podania niedokładnie, straty krążka takie beznadziejne i bardzo mała dynamika w grze. Nie miałem niestety okazji oberzjec meczu Spartaka ale ostatnio grają dobrze i moim zdaniem są mało doceniani za to. Po ostatnim meczu gospodarze mocno podbudowani więc stąd mój typ.
Spartak z dogrywka 2.11
Spartak +1.5 1.4
Spartak &#39;60 2.78
Ewentualnie Spartak z X 1.66
Soczi - Sybir
Ekipę gości szanuje za grę. Jak chcą to potrafią. Na własnym boisku są bardzo mocna drużyna. Przed przerwa pokanali u siebie Omsk do zera. Jednak po przerwach w KHL dzieją się cuda co można zaobserwować po wielu meczach. Nie sądzę że w tym meczu pokażą się z dobrej strony. Jak dla mnie to drużyna która odpali po tej właśnie przerwie to gospodarze. Ich forma po przerwie nie spadła tak drastycznie, bardziej bym powiedział że brakuje im szczęścia jak umiejętności.
Soczi &#39;60 1.70
Soczi + 2.5 1.66
Pozostałe mecze gram na bramki więc wrzucę :)
Niżnekamsk - Nowogród +3.5 1.3
PODOLSK - Kazań + 3.5 1.38

Otrzymane punkty reputacji: +7
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja tez może dam coś od siebie ????

Spartak - Omsk
Jak dla mnie to gospodarze są tutaj faworytem. Pomimo kursu i pozycji w tabeli. Oglądałem ostatni mecz omska po przerwie i mogę powiedzieć tylko tyle że to była patola. Podania niedokładnie, straty krążka takie beznadziejne i bardzo mała dynamika w grze. Nie miałem niestety okazji oberzjec meczu Spartaka ale ostatnio grają dobrze i moim zdaniem są mało doceniani za to. Po ostatnim meczu gospodarze mocno podbudowani więc stąd mój typ.
Witam
Z ciekawości, który mecz Omska widziałes ostatnio ze piszesz ze nie było dynamiki w grze, bo chyba nie ten z Niznekamskiem 05.01 bo tam aż za duzo było dynamiki w grze i przez to zrobili babola w obronie bodajże Medvediew, co do niedokładnosci to prawda, jak przesadzaja z tempem gry to graja czesto niedokładnie i zdarza sie, ze nie wracaja do obrony a to i tak nie jest to tempo i dynamika którą prezentowali na poczatku sezonu gdzie wrecz fruwali, ale Hartley musial troche to zmienic bo na takiej intensywnosci nie da sie grac kilku meczy i póxniej przychodzi kryzys fizyczny i celowniki tez sie rozregulowały. Typu nie neguje bo spodziewam sie wyrównanego spotkania. Sibirowi mecz spartolili bramkarze, ewidentnie nie mieli dnia bo nawet nie bronili strzałów gdzie mieli strzelca jak na dłoni a guma była w siatce i przy chyba dwoch bramkach duzo przypadku było i pecha Sibiru ale szczescie sprzyja lepszy jak to mówia , no i Hudacek wyciagnął chyba trzy setki, wiec był gdzie powinien byc , pomijam fakt niezunanego gola na 3-1 dla Sibiru bo mecz mog sie inaczej ułozyć. Niemniej jednak i w Sochi i Moskwie szykuja sie dzis dobre mecze
Pozdro ????

adel610 20

adel610

Użytkownik
Witam
Z ciekawości, który mecz Omska widziałes ostatnio ze piszesz ze nie było dynamiki w grze, bo chyba nie ten z Niznekamskiem 05.01 bo tam aż za duzo było dynamiki w grze i przez to zrobili babola w obronie bodajże Medvediew, co do niedokładnosci to prawda, jak przesadzaja z tempem gry to graja czesto niedokładnie i zdarza sie, ze nie wracaja do obrony a to i tak nie jest to tempo i dynamika którą prezentowali na poczatku sezonu gdzie wrecz fruwali, ale Hartley musial troche to zmienic bo na takiej intensywnosci nie da sie grac kilku meczy i póxniej przychodzi kryzys fizyczny i celowniki tez sie rozregulowały. Typu nie neguje bo spodziewam sie wyrównanego spotkania. Sibirowi mecz spartolili bramkarze, ewidentnie nie mieli dnia bo nawet nie bronili strzałów gdzie mieli strzelca jak na dłoni a guma była w siatce i przy chyba dwoch bramkach duzo przypadku było i pecha Sibiru ale szczescie sprzyja lepszy jak to mówia , no i Hudacek wyciagnął chyba trzy setki, wiec był gdzie powinien byc , pomijam fakt niezunanego gola na 3-1 dla Sibiru bo mecz mog sie inaczej ułozyć. Niemniej jednak i w Sochi i Moskwie szykuja sie dzis dobre mecze
Pozdro ????
Mecze są ciekawe i będą zacięte. Zostaje mi tylko życzyć zielonych kuponów :-D z krążkiem Panowie ;-)

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
A jak Panowie widzicie spotkanie w Niżnekamsku? Dwie pikujące ostatnio ekipy, z tym że Nowogród z jedną wygraną w ostatnim czasie natomiast gospodarze 8 porażek z rzędu i pojawia się taka myśl, z kim tu się przełamać jak nie dziś? Ostatnio udało się im postawić mocnym ekipom Omsk i Kazań, PO pewnie już im odjechało, chyba że nagle pojawi się jakaś seria zwycięstw, ale tak bardziej na czuja wydaje się, że dziś mogą powalczyć. Nie siedzę w KHL tak jak Koledzy, ale czasami coś na czuja zagram w kierunku przełamań po serii porażek więc dziś delikatnymi stawkami w stronę gospodarzy.

Niżnekamsk Ml @1,7✅
Niżnekamsk RT @2,18⛔
Niżnekamsk/+4,5 @3,25⛔

Otrzymane punkty reputacji: +8
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
A jak Panowie widzicie spotkanie w Niżnekamsku? Dwie pikujące ostatnio ekipy, z tym że Nowogród z jedną wygraną w ostatnim czasie natomiast gospodarze 8 porażek z rzędu i pojawia się taka myśl, z kim tu się przełamać jak nie dziś? Ostatnio udało się im postawić mocnym ekipom Omsk i Kazań, PO pewnie już im odjechało, chyba że nagle pojawi się jakaś seria zwycięstw, ale tak bardziej na czuja wydaje się, że dziś mogą powalczyć. Nie siedzę w KHL tak jak Koledzy, ale czasami coś na czuja zagram w kierunku przełamań po serii porażek więc dziś delikatnymi stawkami w stronę gospodarzy.

Niżnekamsk Ml @1,7
Niżnekamsk RT @2,18
Niżnekamsk/+4,5 @3,25
Mecz za chwile ale 8 porazek pod rzad wilkow . Az sie prosi o przełamanie, tym bardziej ze pod nowa batuta jeszcze nie wygrali, ostatnio dobre mecze z Kazaniem i Omskiem, osobiscie nie gram tego ale jezeli miałbym stawiac to Wiilki ml✅

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Taka mnie refleksja ogarneła po dzisiejszym dniu. Czasem człowiek pakuje sie w jakies handi na duzy kurs i wychodzi jak wychodzi, dzis Sibir w bramce z Taylorem niestety nie był w stanie nawiazac walki i przegrac tylko jedną bramka co by zamknelo kupon, a wystarczylo zagrac Omsk i Magnitke i zielono(choc było blisko, patrz brama stracona w osłabieniu bo to moglo zawazyć). Zaproponuje cos co gram i czesto lubi wejsc po dobrym kursie i pewnie wielu z Was to tez gra mianowicie kupon na kilka dni a w zwiazku z tym ze oferta jest dosc bogata to sprobuje z niej wybrac kilka meczy

Astana-Amur (4-2)
Tutaj roznica klas i nie spodziewam sie ze dwa punkty moga uciec Kazachom ale w zwiazku z tym ze wracaja z roadtripu niech bedzie ml
Astana ml kurs 1,27✅✅
Loko-CSKA (1-0) mozna by rzec i Ty Brutusie przeciwo mnie ale gratulacje chłopaki.
W Loko kontuzje, mlodzi ladnie graja ale zdaje sobie sprawe z sily wojskowych i nie sadze ze w RT przegraja
CSKA z x kurs 1,25⛔⛔
Jokerit-D.Moskwa (2-3) jednak Moskwa ma patent na Helsinki ale i tez solidny to team.
Finowie walczyli z SKA ale niestety tym razem były mistrz ich wypunktował, niemniej jednak forma jest i powinno starczyc by nie przegrac w RT
Jokerit z x kurs 1,26⛔⛔
Omsk-VItjaz
Pomimo dobrej gry zespolu spod Moskwy mysle ze 2 pkt zostana u Jastrzebi bo jednak to klasowy zespoł
Omsk win ml kurs 1,3
Astana-Kunlun
Kazachowie to bardziej kompletny zespół i juz w pelnym skladzie , mimo ze zespol z Chin nieobliczalny to jakosc po straonie trenera Skabelki
Astana z x kurs 1,23
Loko-SKA
Niestety chyba liderzy Loko nie zdaza wrocic jeszcze na tenmecz a SKA w gazie, normalnie ciezko mi to grac ale mysle ze SKA w RT nie przegra, pozniej niech sie dzieje.
SKA z x kurs 1,29
Magnitka - Minsk
Mimo ze Magnitka nie lubi sie przemeczac z teoretycznie slabszymi , nie moze sbie pozwolic na strate punktow
bo jest o conajmniej dwie klasy lepszym zespolem
Magnitka win ml kurs 1,26
Razem uzbierało sie ako 5,2 , jezeli ktos ma ochote mozna tak inaczej spróbowac, wiadmo ze nie ma pewniakow ale kurs wart gry.⛔⛔⛔

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jeden dzień przerwy powinien wystarczyć na reset chociaż żałuję, że dzisiaj odpuściłem bo chodził za mną Podolsk (lubią ograć faworytów). Jutro oferta bogata, ale mecze ciężkie do wytypowania, a kursy na te (teoretycznie) proste są zbyt niskie, żeby ryzykować (m. in. Astana ~1,50 gdzie ostatnie cztery spotkania z Amurem zakończyły się wygraną tych drugich). Obejrzałem powtórki, skróty, bramki itd. i wybrałem sobie dwa spotkania z 17:30.
Pierwsze z nich to mecz w Mińsku. Spotykają się dwie drużyny z dna konferencji zachodniej. Slovan niedawno miło zaskoczył kibiców wygrywając dwa spotkania pod rząd z Niżnekamskiem i Nowogrodem, ale kolejne trzy mecze to trzy porażki (czyli wszystko w normie). Dynamo Mińsk - jak to ujął wcześniej mark1973 - lubi pokazać rogi kiedy nie mają już szans na fazę Play Off. Ostatni tydzień to trudny terminarz, ale całkiem niezłe spotkania rozegrali Białorusini. Ograli Lokomotiv, a następnie powalczyli z SKA i CSKA. W ostatnim meczu z Wojskowymi mieli ciekawe sytuacje - szkoda, że nie wykorzystane, bo mogli sprawić niespodziankę. Myślę, że Slovan nie poradzi sobie na wyjeździe i Dynamo zgarnie dwa punkty. Na koniec wrzucam historię spotkań tych ekip rozgrywanych w Mińsku:
Dynamo Mińsk i poniżej 6,5 bramki @2,37 Fortuna ⛔⛔⛔

Nie wziąłem pod uwagę tego, że zespoły nie mają już o co grać i mecz może skończyć się wysokim wynikiem, ale przez chwilę myślałem, że dograją te 4:2 ????
Kolejne spotkanie to mecz w Helsinkach. Jokerit mimo porażki z SKA jest w niezłej formie. Nie będę się rozpisywał na temat Finów bo bardziej interesuje mnie ostatni mecz Dynama. Spotkanie z Rygą można nazwać &quot;Festiwalem Nieskuteczności&quot; w wykonaniu Biało-Niebieskich. Dawno nie widziałem, że zespół miał takiego pecha w ofensywie. Gdyby Moskwa wykorzystała wszystkie dogodne sytuacje to wynik mógł wyglądać dużo, dużo inaczej. Nie wierzę, że jutro ponownie zobaczymy taką niemoc Dynama z Moskwy. Według mnie obecna forma Jokeritu i Dynama jest na podobnym poziomie natomiast kursy wystawiono jak by tak nie było. Podobnie jak wyżej wrzucam historię spotkań obu zespołów, bo widać tutaj ciekawą sytuację. 9/10 ostatnich starć wygrał klub z Moskwy. Jutro Jokerit ma szansę przełamać tą serię, ale wolę postawić na gości, bo szansę według mnie są równe:
Dynamo Moskwa lub remis @1,95 Unibet ✅✅✅
Powyższe typy są ryzykowne więc jeśli ktoś woli oszczędzić sobie nerwów proponuję AKO:
Dynamo Mińsk lub remis @1,32 ✅✅✅
Dynamo Moskwa +1,5 @1,50 ✅✅✅
AKO @1,98 Unibet ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +26
P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Po udanej nocy udało się złapać Omarka +2.5 za @7 i w duecie z Gusievem +1,5 więc skoro jest plus to puszczę jeszcze z KHL Rygę, w ostatniej chwili piszę bo się nad tym wahałem i czekałem na plus z Omarka, ale skoro jest pewna nadwyżka to można spróbować. Goście nadal walczą o PO, całkiem dobrze sobie radzą w ostatnim czasie. Dziś na trudnym terenie, ale jeśli chcą walczyć o PO to punkty są bardzo potrzebne więc liczę na to, że wygrają. Ogólnie nie polecam bo to nie moja liga nie jestem tak na bieżąco z oglądaniem, grane bardziej dla zabawy. Może inni jeszcze rzucą jakieś inne światło na to spotkanie.
Ryga ML @1,73⛔
Ryga RT @2,25 ⛔
Ryga/+4,5 @3.95⛔
Zagram też bramkę Vidella i punkty Darzinsa.
Niestety sama obrona przez dwie tercje się zemściła i 2 pkt zostają u gospodarzy. Z takim podejściem trudno będzie o PO

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom