rasijskij
Forum VIP
Witajcie! Dobrze byłoby zacząć Nowy Rok z jakimś plusem więc próbujemy. Na początek spotkanie dwóch ekip ze wschodu. Potencjał obu - można powiedzieć - na podobnym poziomie natomiast kursy wystawiono tak, jakby goście grali co najmniej z drużyną z pierwszej ósemki. Kunlun ostatnio przełamał serię pięciu spotkań bez zwycięstwa na wyjedzie w Czelabińsku, ale Admirałowie ostatnio radzą sobie nie najgorzej i patrząc na wyniki jakie osiągali grając w Pekinie ciężko zdecydować się na zakład w kierunku gospodarzy. Władywostok wygrał w Chinach 3 na 4 spotkania (biorę pod uwagę tylko mecze o stawkę - zresztą pozostałe dwa towarzyskie także wygrali Admirałowie). To spotkanie gram jako singiel:
Władywostok lub remis @2,10 Unibet
Kolejne spotkanie to mecz w Kazaniu. Bardzo dobry kurs na gospodarzy i wciąż rośnie. Bars ostatnie spotkanie z Niżnekamskiem wygrał skromnie 1:0 natomiast Omsk w ostatnim meczu zaliczył wspaniały powrót z 0:3 na 3:3 ostatecznie wygrywając z Astaną. Wydaje mi się, że gospodarzy ugrają co najmniej remis. Avangard ostatnio w czasie regulaminowym zwyciężył w Kazaniu trzy lata temu. Obie ekipy są w dobrej dyspozycji, ale myślę że dwa punkty zostaną u mistrzów.
Kazań lub remis @1,43 Unibet
Kurs na Jokerit mógłby być nieco wyższy, ale do AKO pasuje taki jaki jest. Gospodarze ostatnio trochę nie równo grają, a Nowosybirsk nieźle radzi sobie na wyjazdach, ale mieliśmy kilka dni przerwy i dużo się w tym czasie mogło zmienić. Nie wiadomo dokładnie w jakiej dyspozycji są zespoły, ale bardziej ciągnie mnie w kierunku Finów, bo grają na swojej tafli gdzie mają pozytywny bilans spotkań z Sibirem.
Jokerit '60 @1,44 Unibet
AKO @2,06
Władywostok lub remis @2,10 Unibet
Kolejne spotkanie to mecz w Kazaniu. Bardzo dobry kurs na gospodarzy i wciąż rośnie. Bars ostatnie spotkanie z Niżnekamskiem wygrał skromnie 1:0 natomiast Omsk w ostatnim meczu zaliczył wspaniały powrót z 0:3 na 3:3 ostatecznie wygrywając z Astaną. Wydaje mi się, że gospodarzy ugrają co najmniej remis. Avangard ostatnio w czasie regulaminowym zwyciężył w Kazaniu trzy lata temu. Obie ekipy są w dobrej dyspozycji, ale myślę że dwa punkty zostaną u mistrzów.
Kazań lub remis @1,43 Unibet
Kurs na Jokerit mógłby być nieco wyższy, ale do AKO pasuje taki jaki jest. Gospodarze ostatnio trochę nie równo grają, a Nowosybirsk nieźle radzi sobie na wyjazdach, ale mieliśmy kilka dni przerwy i dużo się w tym czasie mogło zmienić. Nie wiadomo dokładnie w jakiej dyspozycji są zespoły, ale bardziej ciągnie mnie w kierunku Finów, bo grają na swojej tafli gdzie mają pozytywny bilans spotkań z Sibirem.
Jokerit '60 @1,44 Unibet
AKO @2,06