Nikt nie daje Tsongi bo kurs niski ale wiadomo ze do tasiemki warto. Gra u siebie i posklada niemca.Szybkie pytanie jako że jestem "weekendowym" fanem tenisa, czemu nikt na Tsonge nie stawia? Mam namyśli do jakiegoś dubla albo coś.
I co myślicie o Andersonie na dzisiejszy pick?
W oczy rzucił mi się jeszcze debel, a mianowicie mecz Cabal/Farah jakieś zdanie?
Wątpię , aby 3-0 wygrał DR IVO. Co do jutra :Karlovic vs Thompson
Ivo 3:0 |3,50| Unibet
Ja tego nie rozumiem...kurs na Ivo jest value jutrzejszego dnia i to nie podlega żadnej dyskusji. W pierwszej rundzie Chorwat poskładał szybko 3:0 Montanesa, który jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem od Thompsona. Chłopaczek grywa sobie w Challengerach i póki co nie zanosi się na zmianę. Przed RG grał we Francji z Fratangelo i dostał szybkie 2:0. Wczoraj w 3 setach pokonał 20 latka Djerego. Jeśli chodzi o Ivo to nie ma co piać, ponieważ on go jutro zabije swoim serwisem tak jak to zrobił w pierwszej rundzie z Hiszpanem. Spore Value!
to bardzo ciekawe, bo właśnie mączkę skarpeta bardzo lubi. Ostatnie 3 sezony bilans 30-14 na cegle w stosunku do 23-20 Browna, z czego sporo to challengery. I jeszcze preferuje trawę i w ogóle szybsze nawierzchnie. Oczywiście skarpeta także, ale jest dużo lepszy od Niemca na cegle, bez dwóch zdań. To jest szukanie niespodzianki na siłę, Rasta nie ma żadnych szans jutro i będzie dobrze jak seta urwie. Zeszły rok to 4 runda RG i nie poleci z tym kasztanemNieobliczalny Brown moze też coś namieszać. Amerykańska skarpeta nie jest tak mocna na mączce
Takie kursy nie sa przez przypadek, a granie 3-0 to trochę samobójstwo, jeden tie break przegrany i koniec, chorwat z pocalowaniem reki wezmie nawet zwyciestwo 3-2 w setach a gdzie mowa o 3-0. Przypomne tylko ostatnich 5 razy przygód Karlovicia z Ronaldem Garosem gdzie dochodzilKarlovic vs Thompson
Ja tego nie rozumiem...kurs na Ivo jest value jutrzejszego dnia i to nie podlega żadnej dyskusji. W pierwszej rundzie Chorwat poskładał szybko 3:0 Montanesa, który jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem od Thompsona. Chłopaczek grywa sobie w Challengerach i póki co nie zanosi się na zmianę. Przed RG grał we Francji z Fratangelo i dostał szybkie 2:0. Wczoraj w 3 setach pokonał 20 latka Djerego. Jeśli chodzi o Ivo to nie ma co piać, ponieważ on go jutro zabije swoim serwisem tak jak to zrobił w pierwszej rundzie z Hiszpanem. Spore Value!
Z tym typem bym uwazal.. Troicki niezle zagral z Dimitrovem..Lajovic - Troicki
Lajovic WYGRA 1 seta i WYGRA cały mecz 4.33 Bet365
Witam, zacznę od niebywałej statystyki, otóż na poniedziałek przygotowałem dla was typ Rosol +1.5 seta z Wawrinką, po kursie 4.33, typ wszedł. Na wtorek, było Kiki Bertens wygra 1 seta i cały mecz z Kerber, również super kurs 4.33, na środę długo szukałem, aż w końcu znalazłem dla mnie typ bardzo bardzo fajny jak i w poprzednie dni. W drugiej rundzie zmierzą się ze sobą w bratobójczym pojedynku, 81 w rankingu Serbski tenisista Lajovic vs 24 również Serbski Troicki. Zacznę od tego, że jeszcze ze sobą nie grali w oficjalnym spotkaniu, ale pewnie znają się dobrze ze wspólnych pobytów na kadrze bo czasem grali razem dla Serbii, bo wiadomo, że obecność Novaka to rzadkość tam. W pierwszej rundzie mieli z goła odmienne mecze, Lajovic wygrał z 53 w rankingu Kudla pewnie 3:0.. , gdzie pojedynek trwał 1:43 h, a Troicki wygrał z będącym kompletnie bez formy 3:2, Dimitrovem, który był faworytem bukmacherów i paru osób z forum , nawet z handi w jego stronę, ale to tylko dlatego, że Troicki wydawało się, iż jest jeszcze w gorszej formie, a jednak, Troicki wygrał to spotkanie mimo iż przegrał 1 seta, potem przegrywał 1:2, i bronił dwóch bp na 5:6 dla Dimitrova który wtedy serwował by po mecz, Troicki utrzymał serwis, Bułgar z czego jest doskonale znany się zagotował, że nie skorzystał z takiej szansy dwukrotnie i nastepnie przegrał swój serwis i cały set 5:7, beka. W ostatnim wystarczyło jedno przełamanie i wygrał mecz. Ale mecz Troickiego trwał grubo ponad 3.5 godziny, a dokładnie 3:47 h, więc ponad dwie godziny więcej. Troicki bez formy+dwa razy bardziej zmęczony od Lajovicia powinno zrobić swoje, idę w stronę, że Troicki również nie za dobrze wejdzie w mecz i przegra pierwszego seta ale w tym meczu już się z tego nie podniesie. Dodajmy, że obydwoje już obronili swoje punkty z roku ubiegłego, ponieważ obydwaj przegrali w 2 rundzie, tyle iż rok temu, Troicki w 2 rundzie dostał w czapę 0:3 w drugiej rundzie z przeciętnym bardzo Simone Bollelim, a Lajovic 0:3 ale jak się później okazało z triumfatorem całego tegoż Wielkiego Szlema, Stanem Wawrinką. Mam nadzieję, że kolejny raz wam pomogę, a jak trzeci dzień z rzędu siądzie typ dokładnie 4.33 to chyba sobie sam otworze szampana, pomijając już, że kursy są identyczne za każdym razem co do jednej setnej, ale traf sobie 3/3 z rzędu kurs chociaż ponad 2... pewnie połowie by się to nie udało, ale nie o tym. Życzę powodzenia na środę i owocnych wygranych!
Skorzystałeś z typu? Kliknij "reputke"-dzięki!
Pisałem o tym wyżej, ze 3-0 raczej nie wejdzie. Ivo na "cleju" męczy się. W meczu z montim, który nic nie gra od dawna zagrał kiepsko(poprawnie). Młody Thomson w TB ma duże szanse. Podanie również ma przyzwoite. Reputację kliknąłem.Takie kursy nie sa przez przypadek, a granie 3-0 to trochę samobójstwo, jeden tie break przegrany i koniec, chorwat z pocalowaniem reki wezmie nawet zwyciestwo 3-2 w setach a gdzie mowa o 3-0. Przypomne tylko ostatnich 5 razy przygód Karlovicia z Ronaldem Garosem gdzie dochodzil
2015 rok- 1 runda
2014 rok - 3 runda
2012 rok - 1 runda
2011 rok - 1 runda
2009 rok - 1 runda
2008 rok - 1 runda
, nie chcialem zasmiecac ale ludzie.. 3-0 na Ivo... bez jaj,
PS. wczoraj też nie rozumialeś jak mogą być takie kursy na Dimitrova, ze handi to bez dwóch zdan, mimo ze nie bylo handi to jeszcze mecz przegral. A smiales i nie dowierzales jak moga wystawiac takie kursy... Nie grajcie tego.......
Francuz gra u siebie. Dzisiaj wyglądał bardzo przyzwoicie. Mischa jednak powinien jutro dokończyć dzieła.Panowie co z meczem Zverev-a ? Postawiłem na jego zwycięstwo w betsafe, na jakie rozstrzygnięcie mogę liczyć ?
No koniec grania na dziś ???? Mecz zostanie dokończony jutro, i pewnie Twój typ okażę się trafny.Panowie co z meczem Zverev-a ? Postawiłem na jego zwycięstwo w betsafe, na jakie rozstrzygnięcie mogę liczyć ?
Nie rozumiem jak można przytaczać wyniki z 5,6... lat temu tuż to tylko jakiś "janusz" się tym sugeruje. Ivo weźmie 3:2 no większej głupoty nie słyszałem. Gość już ma swój wiek i on będzie to na 100% chciał zakończyć w 3 setach. Myśl trochę racjonalnie, chodź może za dużo wymagam.Takie kursy nie sa przez przypadek, a granie 3-0 to trochę samobójstwo, jeden tie break przegrany i koniec, chorwat z pocalowaniem reki wezmie nawet zwyciestwo 3-2 w setach a gdzie mowa o 3-0. Przypomne tylko ostatnich 5 razy przygód Karlovicia z Ronaldem Garosem gdzie dochodzil
2015 rok- 1 runda
2014 rok - 3 runda
2012 rok - 1 runda
2011 rok - 1 runda
2009 rok - 1 runda
2008 rok - 1 runda
Stary ale co to za tłumaczenie, wiek wiekiem ale chyba każdy tenisista zawsze chce wziąść w 3 setach w wielkim szlemie, czy to w 2 w innych turniejach, równie dobrze mozna powiedziec takim tokiem ze thompson tez chce wygrac i tez chce wygrac najmniejszym nakladem sil zeby nie przemeczac sie przed 3 runda, wlasnie to ejst glupota, a no wlasnie widzisz, 7 lat temu byl np w najlepszym wieku dla tenisity, czy nawet 5 lat temu, a odpadal i tak 80% w 1 rundach, teraz juz jest w 2, i nagle przy wieku 34 lat, myslisz ze po raz drugi w zyciu wejdzie do 3 rundy i to 3:0? wejsc moze wejdzie, ale 3:0... bez spiny no wymieniamy poglady, ja bym tego w zyciu nie zagral na 3:0, nawet handi bym nie pokusil sie, jedyne co przemawia to ze mecz bedzie wyrownany, a ze z pocalowaniem reki wezmie 3:2, chodzilo mi o to ze jakby mial wygrac 3:2 to bierze to w ciemno bo to awans, a rownie dobrze moze przeciez nie wygrac, 4 sety jak w masło:Nie rozumiem jak można przytaczać wyniki z 5,6... lat temu tuż to tylko jakiś "janusz" się tym sugeruje. Ivo weźmie 3:2 no większej głupoty nie słyszałem. Gość już ma swój wiek i on będzie to na 100% chciał zakończyć w 3 setach. Myśl trochę racjonalnie, chodź może za dużo wymagam.
sam też trochę racjonalnie pomyśl, co to za argument, że ma swój wiek i będzie chciał szybko skończyć? ???? Może sobie chcieć, to jest szlem, sport i samo chcenie nie wystarczy. Andy z wiekowym Radkiem też raczej się dzisiaj specjalnie nie mordował pięć setów. Generalnie im bardziej ciśniesz i jesteś arogancki w swych typach, tym częściej nie wchodzi, a już twoje teksty o głupich bukach przemilczę. Pewnie, że typ może wejść, ale jak sam wspominałeś, gość ma swój wiek i każdy mecz mu tak serwisowo nie będzie siedział, zwłaszcza na cegle. A przytyk co do historii jego występów w Garrosie w ogóle z dupy. Patrząc na poszczególnych zawodników i ich historię występów w danych turniejach widać często prawidłowość. Zwykle mają takie turnieje, gdzie im przez lata nie idzie, lub odwrotnie. Wystarczy się choć trochę tenisem interesować by to wiedzieć, a nie pertolić farmazony o "januszach".Gość już ma swój wiek i on będzie to na 100% chciał zakończyć w 3 setach. Myśl trochę racjonalnie, chodź może za dużo wymagam
Chłopie, co ty ćpiesz?! Karlovic to największy paradoks tenisa. Facet ma 36 lat, rusza się jak mucha w smole, bazuje jedynie na serwisie, a sam nie potrafi ani zreturnować, ani grać akcje. Montanes to skończona pokraka, skoro przegrał to 3:0. Thompson jeśli ma choć trochę siły w łapach i choć odrobinę rzemiosła tenisowego to nie dość, że urwie drewniakowi seta to jeszcze wygra cały meczKarlovic vs Thompson
Tak czytam tą że tak powiem dyskusję od kilku dni i również przeglądam typy na żywo. Końcem z końców to skończ dogryzać gościowi bo on robi dobrą robotę na tym forum a ty tutaj jak typowy za przeproszeniem cham wypominasz jakieś nieudane typy. Tak się nie robi. W Dyskusjach na żywo również tylko czekasz aż się komuś noga podwinie. Czemu nie przypomnisz jak koleś trafiał wysokie fajne kursy? Opanuj się człowieku i ochłoń. Ja czytam dalej i już się nie wtrącam, ale powiedziałem co myślę.PS. wczoraj też nie rozumialeś jak mogą być takie kursy na Dimitrova, ze handi to bez dwóch zdan, mimo ze nie bylo handi to jeszcze mecz przegral. A smiales i nie dowierzales jak moga wystawiac takie kursy... Nie grajcie tego.......
Ta wypowiedź podkreśla tylko żałosny poziom tej dyskusji. Właśnie dziś dowiedziałem się że Montanes jest pokraką bo przegrał 3:0 i zdecydowanie gorszy zawodnik od niego spokojnie ma szanse wygrać to spotkanie. Człowieku... nie błaźnij się.Chłopie, co ty ćpiesz?! Karlovic to największy paradoks tenisa. Facet ma 36 lat, rusza się jak mucha w smole, bazuje jedynie na serwisie, a sam nie potrafi ani zreturnować, ani grać akcje. Montanes to skończona pokraka, skoro przegrał to 3:0.