pikarafa17
Użytkownik
Na szybcika:
Bellucci vs Gasquet Bellucci wygra seta 1.5 Sportingbet
Gasquet nic nie pokazal w turniejach przed RG.. Jednak zawsze tu w PAryzu cos tam pogrywal, ale nie wierze w to, ze Bellucci nie zdobedzie choc jednego seta.. Jak dla mnie fajny typ i kurs ..
Gdybym wiedzial, ze Bellucci zagra tak slabo .. 4:5 walka nadal trwa o set..
Takie mial pilki do skonczenia a zagral jak cipp.... fuck zabraklo
Ramos vs Zeballos Zeballos zdobedzie seta 1.7 Sportingbet
Tutaj kolejny mecz.. Ramos faworytem, ale czasem lapie taka dekoncentracje, ze jego tenisa ogladac sie nie da.. Zeballos stary wyga, seta powinien ugrac..
Zeballos ugral seta!
WIem wielu mnie skrytykuje .. Murray vs Stepanek Stepanek wygra seta 3.75 Sportingbet
Wiem, ze Murray w formie, wygral z Nole itd.. ale Stepanek juz mu urwal w tym roku seta, Murray nie gra caly czas na 100 koncentracji, mysle, ze dzis tez Radek urwie seta Murrayowi. Stepanek kolejny stary wyjadacz, juz nie raz pokazywal, ze grac w tenisa potrafi i Murray moze tego w trzech setach nie wziac..
Kurcze no to byl BET DNIA Stepanek wygral seta..
Benneateu vs Puille Benneteou wygra seta 1.6 Sportingbet
Puille jest w gazie, lecz Benneteu juz nie raz pokazywal, ze w tym turnieju potrafi zagrac dobry mecz.. set w jego zasiegu..
Alez swietny drugi set Benneteu , ile walki, zawzietosci .. masakraaa ..
Bellucci vs Gasquet Bellucci wygra seta 1.5 Sportingbet
Gasquet nic nie pokazal w turniejach przed RG.. Jednak zawsze tu w PAryzu cos tam pogrywal, ale nie wierze w to, ze Bellucci nie zdobedzie choc jednego seta.. Jak dla mnie fajny typ i kurs ..
Gdybym wiedzial, ze Bellucci zagra tak slabo .. 4:5 walka nadal trwa o set..
Takie mial pilki do skonczenia a zagral jak cipp.... fuck zabraklo
Ramos vs Zeballos Zeballos zdobedzie seta 1.7 Sportingbet
Tutaj kolejny mecz.. Ramos faworytem, ale czasem lapie taka dekoncentracje, ze jego tenisa ogladac sie nie da.. Zeballos stary wyga, seta powinien ugrac..
Zeballos ugral seta!
WIem wielu mnie skrytykuje .. Murray vs Stepanek Stepanek wygra seta 3.75 Sportingbet
Wiem, ze Murray w formie, wygral z Nole itd.. ale Stepanek juz mu urwal w tym roku seta, Murray nie gra caly czas na 100 koncentracji, mysle, ze dzis tez Radek urwie seta Murrayowi. Stepanek kolejny stary wyjadacz, juz nie raz pokazywal, ze grac w tenisa potrafi i Murray moze tego w trzech setach nie wziac..
Kurcze no to byl BET DNIA Stepanek wygral seta..
Benneateu vs Puille Benneteou wygra seta 1.6 Sportingbet
Puille jest w gazie, lecz Benneteu juz nie raz pokazywal, ze w tym turnieju potrafi zagrac dobry mecz.. set w jego zasiegu..
Alez swietny drugi set Benneteu , ile walki, zawzietosci .. masakraaa ..