Williams-Bertens
Bertens +1.5 seta 2.60 Unibet
Półfinały, genialny turniej Kiki, coś niesamowitego, typowałem jej zwycięstwo w 1 rundzie z Kerber po 4.33 trafionym ale to co grała potem... w ćwierćfinale myślałem, że przyszedł kres, a tu odprawiła Bacsinszky 2:0, coś niesamowitego, tą Timea która wszystkie dotychczasowe mecze na RG wygrała po 2:0, a tu nie wygrała nawet seta (!!) , myslalem ze bedzie powtórka z przed roku i w półfinale zagraja Serena z Bacsinszky, ale nie, ograła ją 2:0, jest w takim gazie... A Serena dziś pokazała, że jest tylko człowiekiem też i przegrała seta z Rumunką Putinseva, która w rankingu przed turniejem była jeszcze niżej od Bertens. To jest jej turniej, może już nigdy w Wielkim Szlemie nie zajdzie tak daleko? Nie wiem, ale teraz gra kosmos, gra 120% procent swoich możliwości i tak przyjemnie się ją ogląda, myślałem, że przegra w 1/4 ale po tym co zobaczyłem , jej gre, oraz ludzką twarz Sereny tracącą seta idę w stronę Kiki, mega walue! 2.60 na seta? To jest półfinał, zdarzyć się może wszystko, a ćwierćfinały tylko to potwierdziły, pozdro!