scotratez
Użytkownik
Mała informacja duszpasterska. Jak widać rozwiązała się burza przed meczem Agnieszki Radwańskiej z Ana Ivanovic. I jedna rzecz mnie zastanawia. Dlaczego ktoś sugeruje się typem jakiegoś człowieka (został właśnie zbanowany) który w ogóle nie istnieje w tym dziale? Mam tutaj na uwadze jego frekwencje. Jest masa osób tutaj które nie typują od niedzieli i od szlema i mają fajne typki. Z pamięci wymienię chociażby w dziale kobiecym dx2, OEB, Mad3Rs, ArQuisek, toolmajster, oldhand, siara1984 czy ostatnio nawet andre. Oczywiście tych osób jest więcej wymieniam z pamięci i niech inni aktywni nie czują się obrażeni. Zmierzam do tego że nie można brać na poważnie gościa który pisze "Kumaci wejdą w Ivanovic a Ci co chcą przegrać przez swoją niewiedzę pograją Radwanska ". Nawet jakby jego typ wszedł to dla mnie ten gość jest po prostu podejrzany. Nie wiem, może po prostu należałoby kiedyś zrobić listę obecności osób które są aktywne w tym dziale, żeby inni się po prostu nie dali wrobić w maliny przejezdnym którzy strzelają tutaj dopóki nie trafią. Każdy ma prawo się pomylić, ale nie można pisać takich herezji. Ktoś to nie ogląda tenisa chwyci taki typ ze względu na analize która sprawia wrażenie potwierdzenia faktów które zaraz niby nastąpią.
Żeby nie było czystego off topu jutro odpuszczam Paryż. Jutrzejsze pary nie są zachęcające. Wszystko się może zdarzyć - ale to tylko moje zdanie. Sharapova i Azarenka mogą mieć jutro problemy ale i wcale nie muszą. Kursy za małe. Może linia gemowa? Jak ktoś coś mądrego napiszę na jutro to chwała jemu na pewno poczytam o ile to nie będzie brednia skierowana do "kumatych.."
tak w ogóle to fajnie ten turniej się zapowiada.. ale to są uroki szlemów, zawodnicy starają się grać na maksa, nie ma kalkulacji i przekrętów. Robię małe podsumowanie turnieju.
Urszula Radwańska - Venus Williams - 2 (1,56)
C. Wozniacki - L. Robson - 1 (2,07)
Marion Bartoli - Olga Govortsova - 1 (1,56)
Galina Voskoboeva - Roberta Vinci - 2 (1,21)
A. Cornet - S. Soler-Espinosa - 1 (1,49)
S. Wawrinka - J. Janowicz - over 3,5 setów (1,57)
Roberta Vinci - Petra Cetkovska - 1 (1,48)
Jelena Jankovic - Samantha Stosur -1 (2,15)
Agnieszka Radwańska - Ana Ivanovic - 1 (1,75)
Żeby nie było czystego off topu jutro odpuszczam Paryż. Jutrzejsze pary nie są zachęcające. Wszystko się może zdarzyć - ale to tylko moje zdanie. Sharapova i Azarenka mogą mieć jutro problemy ale i wcale nie muszą. Kursy za małe. Może linia gemowa? Jak ktoś coś mądrego napiszę na jutro to chwała jemu na pewno poczytam o ile to nie będzie brednia skierowana do "kumatych.."
tak w ogóle to fajnie ten turniej się zapowiada.. ale to są uroki szlemów, zawodnicy starają się grać na maksa, nie ma kalkulacji i przekrętów. Robię małe podsumowanie turnieju.
Urszula Radwańska - Venus Williams - 2 (1,56)
C. Wozniacki - L. Robson - 1 (2,07)
Marion Bartoli - Olga Govortsova - 1 (1,56)
Galina Voskoboeva - Roberta Vinci - 2 (1,21)
A. Cornet - S. Soler-Espinosa - 1 (1,49)
S. Wawrinka - J. Janowicz - over 3,5 setów (1,57)
Roberta Vinci - Petra Cetkovska - 1 (1,48)
Jelena Jankovic - Samantha Stosur -1 (2,15)
Agnieszka Radwańska - Ana Ivanovic - 1 (1,75)