>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Roland Garros 2013 (26.05-08.06.2013)

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Mała informacja duszpasterska. Jak widać rozwiązała się burza przed meczem Agnieszki Radwańskiej z Ana Ivanovic. I jedna rzecz mnie zastanawia. Dlaczego ktoś sugeruje się typem jakiegoś człowieka (został właśnie zbanowany) który w ogóle nie istnieje w tym dziale? Mam tutaj na uwadze jego frekwencje. Jest masa osób tutaj które nie typują od niedzieli i od szlema i mają fajne typki. Z pamięci wymienię chociażby w dziale kobiecym dx2, OEB, Mad3Rs, ArQuisek, toolmajster, oldhand, siara1984 czy ostatnio nawet andre. Oczywiście tych osób jest więcej wymieniam z pamięci i niech inni aktywni nie czują się obrażeni. Zmierzam do tego że nie można brać na poważnie gościa który pisze &quot;Kumaci wejdą w Ivanovic a Ci co chcą przegrać przez swoją niewiedzę pograją Radwanska &quot;. Nawet jakby jego typ wszedł to dla mnie ten gość jest po prostu podejrzany. Nie wiem, może po prostu należałoby kiedyś zrobić listę obecności osób które są aktywne w tym dziale, żeby inni się po prostu nie dali wrobić w maliny przejezdnym którzy strzelają tutaj dopóki nie trafią. Każdy ma prawo się pomylić, ale nie można pisać takich herezji. Ktoś to nie ogląda tenisa chwyci taki typ ze względu na analize która sprawia wrażenie potwierdzenia faktów które zaraz niby nastąpią.
Żeby nie było czystego off topu jutro odpuszczam Paryż. Jutrzejsze pary nie są zachęcające. Wszystko się może zdarzyć - ale to tylko moje zdanie. Sharapova i Azarenka mogą mieć jutro problemy ale i wcale nie muszą. Kursy za małe. Może linia gemowa? Jak ktoś coś mądrego napiszę na jutro to chwała jemu na pewno poczytam o ile to nie będzie brednia skierowana do &quot;kumatych..&quot;
tak w ogóle to fajnie ten turniej się zapowiada.. ale to są uroki szlemów, zawodnicy starają się grać na maksa, nie ma kalkulacji i przekrętów. Robię małe podsumowanie turnieju.
Urszula Radwańska - Venus Williams - 2 (1,56) ⛔
C. Wozniacki - L. Robson - 1 (2,07) ✅
Marion Bartoli - Olga Govortsova - 1 (1,56) ✅
Galina Voskoboeva - Roberta Vinci - 2 (1,21) ✅
A. Cornet - S. Soler-Espinosa - 1 (1,49) ✅
S. Wawrinka - J. Janowicz - over 3,5 setów (1,57) ✅
Roberta Vinci - Petra Cetkovska - 1 (1,48) ✅
Jelena Jankovic - Samantha Stosur -1 (2,15) ✅
Agnieszka Radwańska - Ana Ivanovic - 1 (1,75) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
W 108

wolnosc-slowa

Użytkownik
Popieram to co napisal NafaelRadal to byl instny koszmar dla tych co pograli mocniej u buka gdzie krecz to wygrana/przegrana. Widocznie jakis uraz miesni brzucha, na pewno plusem bylo to ze byla rozgrzana. Widac ze nie zawsze mogla odbijac z pelna para , hiszpanka stracila koncentracje myslac o stanie wloszki i przegrala na wlasne zyczenie, miala juz 4:2 w 2 secie.
Odnosnie Radwanskiej to nie rozumiem dyskusji bezsensownej, czy Aga wygrala czy Anna przegrala,Ivanovic od czasu wygrania szlema w 2008 roku jakby zotala zresetowana i tamtej zawodniczki jednoturniejowej nie ma,kwestia to oczywiscie bardziej glowy,bo umiejetnosci ma na top 10 na pewno,ale co z tego....podobny ma problem obecnie Wozniacka,ktorej glowa przeszkadza wygrywac mecze-te panie stracily PEWNOSC SIEBIE!!!
przerwa tygodniowa dobrze polce zrobila i w kazym meczu gra solidnie i to wystarczylo zeby w miare gladko wygrywac pierwsze 4 mecze, cieszy mala liczba ue (5 dzisiaj ) ale chyba na tym to polega, swojego czasu Rafa popelnial max 5 na mecz i co tez ktos mowil ze to jego przeciwnik przegrywal mecz??!! idiotyzm, ,Isia jak malo ktora pani potrafi powiazac nogi przeciwniczce na korcie swoimi zagraniami
Mysle ze warto zagrac na Isie przeciw Errani, moim zdaniem uraz dopiero wyjdzie bo ochlodzeniu organizmu, zobaczymy jak jutro zagra debla. Ja widze polke w polfinale. kurs min 1,5 zagram z checia.
a &quot;hot dog&quot; radwanskiej po ktorym zdobyla punkt to nie oznaka niezlej formy?? ja mysle ze jednak tak
aha &quot;pozdrowienia dla kumatych&quot; -coz za zalosny zwrot niedowartosciowanych ludzi

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Od razu napiszę, że podałem typ na Anę, żeby nie było zaraz napinek w stylu eee co teraz gadasz jak źle podałeś typ eee. Jeżeli chodzi Ci o czysto formalne pojęcie zwycięstwa czyli, że to Isię zobaczymy w kolejnej rundzie to ok jeśli natomiast użyłeś wyrazu &quot;wygrana&quot; w kontekście tego, że Isia swoją super grą wygrała a nie Ana przegrała sama z sobą to już są brednie. Z Twoich statystyk wynika, że Isia jest na plus 13pkt co daje jej 3 gemy &quot;prawdziwie&quot; wygrane. Ana miała ue grubo ponad 30 czyli oddała totalnie za darmo około 8 gemów. Więc nie piszcie bzdetów, że Isia zagrała jakoś inteligentnie i super taktycznie bo 2/3 gemów na koncie Isi to są banalne piłki załadowane w siatkę, wywalone za kort albo po podwójnych błędach Any. Hot dog jest szlagierowym przykładem: co z tego, że Isia umie tak zagrać i łał och ach skoro to była piłka wystawiona tylko po prostu Ana niestety jak 99% kobiet nie umie trafić w kort.
Takie suche liczby zupełnie nic nam nie mówią o meczu. Te uderzenia, które dzisiaj zostały wybronione przez Agę w meczu z Serbką w wielu przypadkach są piłkami zwycięskimi. Właśnie w wielu przypadkach, ale nie przeciwko Radwańskiej. Takie pisanie jak to z twojej strony jest ogromnym uproszczeniem i jest kompletnie pozbawione sensu. Polka ze swoim stylem gry jest w stanie zmusić przeciwniczki do przebicia większej ( i to dużo) ilości piłek, co często w konsekwencji kończy się błędem. Ale co tam lepiej pisać pierdoły typu, że to wcale Polka nie wygrała, tylko rywalka przegrała, pomijając zupełnie ważne aspekty meczu (tak wiele jest takich, poza suchymi liczbami w rubrykach W/UE). Ciekawe jest to, że przed wieloma meczami Radwańskiej pisze się o tym, że jej rywalka gra świetnie, jest w doskonałej formie i jak tylko zagra swoje, to ogra spokojnie słabą Agę. Po meczach nagle się okazuje, że ta świetna przed meczem rywalka to łamaga, która w kort nie umie trafić, najsłabsza zawodniczka w turnieju i inne tego typu kwiatki. Oczywiście Radwańska pewnego poziomu nie przeskoczy ze swoimi ograniczeniami, ale notoryczne podważanie jej osiągnięć jest jak dla mnie lekko niepoważne.
Co do meczu z Errani to ciężko tutaj wskazać faworytkę. Na pewno będzie dłuugie przebijanie i ja sobie poczekam co zaproponuje Unibet w kwestii czasu trwania meczu.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
No Anna się dzisiaj nie popisała i zagrała na prawdę słabo. Na pocieszenie zostaje jej fakt, że to ona była liderką rankingu, ona wygrała Szlema, czyli osiągnięcia jakich Radwańska nigdy nie osiągnie. No i jest ładniejsza i ma lepsze kontrakty ????
Co do kolejnego meczu Radwańskiej. To będzie trzeba poczekać na wieści o stanie zdrowia Errani. Jeśli będzie wszystko w porządku, a wydaje mi się, że tak powinno być to będzie można grubo iść w kierunku Włoszki. Radwańska tragiczna, Errani góruje nad Polką w każdym elemencie gry i jak patrzymy na kursy ponad 2.25 to jest ładne promo.

K 2

krzysiek92pl

Użytkownik
No Anna się dzisiaj nie popisała i zagrała na prawdę słabo. Na pocieszenie zostaje jej fakt, że to ona była liderką rankingu, ona wygrała Szlema, czyli osiągnięcia jakich Radwańska nigdy nie osiągnie. No i jest ładniejsza i ma lepsze kontrakty ????

Co do kolejnego meczu Radwańskiej. To będzie trzeba poczekać na wieści o stanie zdrowia Errani. Jeśli będzie wszystko w porządku, a wydaje mi się, że tak powinno być to będzie można grubo iść w kierunku Włoszki. Radwańska tragiczna, Errani góruje nad Polką w każdym elemencie gry i jak patrzymy na kursy ponad 2.25 to jest ładne promo.
Odradzałbym grube stawianie przeciwko Radwańskiej , w tym meczu można się pokusić o jakiś over gemowy . Mówienie o promocji na Errani po kursie 2.25 to gruba przesada . Aga może nie gra oszałamiająco ale jest bardzo solidna , coś na kształt Ferrera w męskim tenisie gdzie on ma kompleks top 4 męskiego tenisa których wymieniać nie trzeba tak samo Aga nie potrafi grać z top 3 żeńskiego z całą resztą może bez dwóch zdań wygrać więc stawianie grubszej gotówki na porażkę Radwańskiej jest bardzo lekkomyślne .

logicus 139

logicus

Użytkownik
Nie jestem antyfanem Radwańskiej. Szczerze mówiąc jarałem się nawet jej spotkaniem z Sereną w finale Miami bodajże rok temu. Życzę jej top1 i w ogóle i w szczególe, ale bronienie jej w kontekście ostatnich występów to absolutne nieporozumienie.
Ja nie nabrałem ochoty podzielenia się refleksją tuż po zajrzeniu w cyferki meczowe po spotkaniu Radwańskiej z Ivanovic. Ja po prostu oglądałem to spotkanie i z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że to Ivanovic dała ciała. Komentatorzy śmieli się, że znaleźli regularność w grze Ivanovic, gdyż regularnie po każdym zdobytym punkcie oddawała punkt Radwańskiej. Mnóstwo niewymuszonych błędów, 9 podwójnych fauli i nieumiejętność wstrzelenia się z pierwszym serwisem w kort. Drugi gem pierwszego seta grały prawie 10minut, bo Ivanovic nie potrafiła zdobyć dwóch punktów pod rząd. Radwańska pod siatką, połowa kortu wolna i... Ana ładuje w siatkę albo poza linię.
Od początku spotkania wyszła obciążona psychicznie, co rzucało się wręcz w oczy (zauważyli to również komentatorzy Eurosportu), najpierw nie wiedziała gdzie ma się patrzeć, w późniejszej fazie upuszczała rakietę. Radwańska zresztą to wyczuła i nie stosowała tak często tego jej okropnego zwyczaju walenia rakietą o obuwie 1000 razy na mecz. Mnóstwo można jeszcze napisać. Jedyne co należy oddać Radwańskiej to dobre podejście taktyczne. Po prostu dała się swojej przeciwniczce wystrzelać i to wystarczyło (również wspólna obserwacja z komentatorami, jeśli moje zdanie tu nie wystarczy).
W kontekście nadchodzącego spotkania z Errani liczyłem na wybitną formę Włoszki i grube granie w jej stronę (a raczej przeciwko Isi), ale może będzie trzeba jeszcze poczekać do następnej rundy. Zobaczymy na live jak się będzie czuła. Zresztą stary Radwańskiej na widowni to jest -1 do skilla córki. Jak widzę jego wkurzoną minę i głupie komentarze przy pierwszym lepszym błędzie córki to mam ochotę strzelać. Nie wiem po co się wtranżala na stadion jakby dwóch chłopów z uwagami Radwańskiej nie wystarczyło.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Spotkanie: Schiavone vs Azarenka
Typ: Schiavone +6g ⛔⛔⛔6:3,6:0 za dużo błędów Franki i brak mocy w 2.secie
Kurs: 1,76
Buk: Pinnacle

Analiza:
Wierzyłem w powrót Schiavone tj czekałem na odrodzenie Mattek Sands i ...doczekałem się. Cieszę się, że obie grają na tym etapie RG, ale Włoszka ma trudniejszą przeprawę. Azarenka powinna wygrać, ale już mecz z Cornet pokazał, że można ją ugryźć na początku spotkania gdy nie gra na pełnych obrotach. W meczu z Francuzką 6 razy przegrała gema przy własnym podaniu - to daje do myślenia, tym bardziej, że generalnie dała się przełamać rywalkom aż 10 razy, a Franka 9 (grały tyle samo setów). Na 12 ostatnich meczów na clayu obie przegrały tylko 3 razy, ale Białorusinka w tym roku na tej nawierzchni grała tylko 10 razy, a Schiavone 18. Włoszka wygrała ostatnie bezpośrednie starcie 2:1 (2009 US Open).

Spotkanie: Mattek-Sands vs Kirilenko
Typ: Mattek-Sands +4,5g ✅✅✅ 5:7,4:6
Buk: Pinnacle
Kurs:1,55

Dodatkowo za mniejszą stawkę :
Mattek-Sands win 2,52 Pinnacle⛔⛔⛔

Analiza:
Nie ukrywam, że lubię krejzolkę z USA i podoba mi się jej styl gry. Nie poddaje się walczy, idzie na całość i ryzykuje, a poza tym ma barwną osobowość. Zrobiła już świetny wynik pokonując Na Li, ale doceniam też wygraną nad Hiszpanką i Argentynką. Od kwietnia Mattek-Sands grała dużo na mączce i przegrała tylko 3 mecze na 16 spotkań pokonując m.in. Stephens, Errani, Lisicki. Z kolei Kiri nie straciła jak na razie seta, ale rywalki nie były z czołówki (Voegele, Barthy, Bratchikova), a już w meczu z wymęczoną Voegele pojawiły się pierwsze problemy (6:7,5:7). Obie zawodniczki spotkały się w tym roku w marcu w Miami na hardzie i wtedy dość gładko wygrała Rosjanka, ale na clayu Amerykanka gra dużo efektywniej - gra na tej nawierzchni od kwietnia i turnieju w Charleston.
Kiri nie jest tytanką i na pewno fizycznie padnie szybciej jeśli trafi jej się długi, zacięty mecz.

jrb 21

jrb

Użytkownik
???? Mattek Sands B -Maria Kirilenko
Typ:Mattek Sands win 2.25 Paddy Power⛔
Mattek Sands win 1 set 2.20 Paddy Power
⛔
Mattek Sands Game Handicap(-1,5) 2.50 Paddy Power
⛔
Na jutrzejsze spotkanie postanowiłem dać kredyt zaufania popularnej Beti przez ostatnich kilka turniei coś się zmieniło w jej grze wkoncu wykorzystuje atuty jakimi dysponuje mianowicie ma krzepe wali mocne piłki i w dodatku wiekrzosć trafia w kort co jakis czas temu było jej bolączką .Wygląda całkiem nieźle widać że mocno trenuje i i w swerze mętalnej też poprawiła się znacznie.Jutro naprawde może zaliczyc jeden z leprzych turnieji i pokonać śliczną Rosjanke.Marysia puki co ma cudny sezon gra naprawde dobrze ,ale ja mam przeczucie że jutro dyspozycja dnia będzie po stronie Amerykanki .Z Beti zrobiła się bestia i wierze że jutro pokarze swój najleprzy tenis.Nie będe wnikał w statystyki bo jutro nie bedzie miało to więkrzego znaczenia .Tak poprostu ????

to Kirilenko była dziś bestią!!!
Wczesniejsze typy:
Bartoli- Duque Marino win 2-0 kurs 3.30
⛔
Suarez Navarro - M Puig win kurs 3.40⛔
S,Stosur Jankovic win 2-0 ⛔
B .Paire- K Nishikori (-3.5)gem handicap 2.75 ✅
Nishikori Win 2.10 ✅
S.Wawrinka-1set win Janowicz 2.63⛔
A.Kerber-Kuznetsova win 2.10r ✅
S Kuznetsova Handicap gem (-2.5) 2.63 ✅
Ivanovic-A Radwanska win 1.80 r
✅
A.Radwanska win 2-0 2.80 ✅
Almagro- Live T.Robredo Win 6.00 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Azarenka -5,5 gema - Schiavone @ 1.9 ✅ Jak w masło ????
Hindi jak najbardziej do ogarniecia, nawet mimo tego, ze azarenka pewnie nie jest w życiowej formie to i tak ciagle jest nieosiagalna dla większości tenisistek. Ostatni mecz z Cornet dość słaby, ale Azarenka nie rozgrywa dwóch słabych meczów z rzędu wiec dzisiaj powinno być dużo lepiej. No i trzeba przyznać, ze Francuska tez bardzo dobrze zagrała. Dzisiaj rywalka będzie słabsza. Schiavone nie ma po swojej stronie żadnych atutów a dodatkowo sama popełnia sporo prostych błędów. Także spodziewam sie totalnej dominacji ze strony Bialorusinki i łatwego zwycięstwa.

C 11

czarny22

Użytkownik
Data i godzina : 03.06.2013, 12.00
Spotkanie : Kuznetsova S./Pennetta F. - Mladenovic K./Voskoboeva G.✅
Typ : 2
Kurs : 2,5
Bukmacher : bet365

Data i godzina : 03.06.2013, 13.30
Spotkanie : Schiavone/Stosur - Black/Erakovic✅
Kurs : 2,1

Kursy w tym spotkaniu są według mnie przesadzone. Widziałem obie pary w turnieju w Madrycie i większe wrażenie zrobił na mnie debel Mladenovic/Voskobeva. Chciałem grać tylko dodatnie handi setowe na ten debel jednak z racji tego, że Kuznetsova gra dalej w singlu następnego dnia, może ona nie być w pełni skoncentrowana na tym meczu deblowym.

Podobnie się kieruję w drugim meczu deblowym z tym, że Schiavone gra w deblu po meczu w singlu z Azarenką. Sotsur Debel Black/Erakovic jak narazie bardzo dobrze się spisuje na kortach Roland Gaross, wczoraj zagrały naprawdę dobre spotkanie z Grenofeld/Peschke i jeśli dzisiaj zagrają na tym samym poziomie to powinny mecz zakończyć w 2 setach.

Otrzymane punkty reputacji: +3
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Roland Garos, godz 13:00
Kirilenko M. (-1.5 seta AH) - Mattek-Sands B
TYP: 1
KURS: 2,60
BUK: Betsafe
Analiza:

Dzisiaj postanowiłem zagrać coś odmiennego a dokładniej zagrać w tenisa oczywiście chodzi mi tutaj o napisanie analizy. Wybrałem mecz moim zdaniem najciekawszy u pań a dokładniej mecz pomiędzy Marią a Bethanii. Oczywiście moim zdaniem zdecydowaną faworytką jest Maria ale bukmacherzy do końca mojego zdania nie podtrzymują i na Marie jest kurs około 1,60 więc uważam że bardzo fajny do zagrania.
Może napiszę coś o tym turnieju. Ten mecz jest rozgrywany we Francji a dokładniej w Paryżu gdzie turniej nazywa się Roland Garros i jest jednym z ważniejszych turniejów dla tenisistów. A więc odpuszczania w takim turnieju nie ma mowy. Każdy z zawodników czy zawodniczek gra na 100 procent a nawet na 200 jak organizm pozwoli.
Maria w rankingu znajduje się na 12 pozycji z dorobkiem 3036 oczek. W tym turnieju została rozstawiona z numerem 12 a więc wysoko. Ostatnio Maria gra dobrze i także w tym turnieju prezentuje się z bardzo dobrej strony. W pierwszej rundzie zmierzyła się ona z zawodniczką mało znaną a dokładnie z Bratchikovą gdzie wygrała 2:0 a rywalce oddała jedynie 1 gema. W drugiej rundzie już zmierzyła się z nieco lepszą zawodniczką ale nie jakoś bardzo znaną Barty i również w dwóch setach się uporała z rywalką oddając 4 gemy. W trzeciej rundzie już musiała pokazać swój kunszt ponieważ zmierzyła się z Voegele z którą wygrała 2:0 ale sety były bardzo zacięte i kończyły się do 6 i do 5 gemów. A więc już w tej trzeciej rundzie musiała troszkę więcej sił stracić. Również musi wyjść bardzo skoncentrowana dzisiaj bo Mattek nie jest anonimową zawodniczką a sensacje potrafi zrobić.
Natomiast jej rywalka czyli Mattek w rankingu znajduje się na 67 pozycji z dorobkiem 902 oczek. W tym turnieju nie została rozstawiona dlatego od samego początku ma trudniej. W pierwszej rundzie zmierzyła się ona z zawodniczką Dominguez gdzie wygrała w dwóch setach a straciła 5 gemów. W drugiej rundzie już tak łatwo nie było ponieważ zmierzyła się z Chinką Na Li i chociaż pierwszego seta przegrała to w kolejnych dwóch okazała się lepsza i wygrała tamten mecz 2:1. Na Li zaprezentowała się bardzo słabo jak by jej sił zabrakło w tych dwóch kolejnych setach. Natomiast w trzeciej rundzie zmierzyła się z Ormaecheą jak dla mnie mało znaną zawodniczką z którą wygrała w 3 setach a dokładniej 2:1 i również tutaj pierwszego seta przegrała ale dwa kolejne wygrała.
Obie zawodniczki grały ze sobą raz i Maria w tamtym meczu wygrała 2:0 i rywalce dała 5 gemów. Moim zdaniem i ten mecz zakończy się zwycięstwem 2:0 a i warto dać na DW ponieważ nie sądzę aby Mattek ugrała chodź by jednego seta ale oczywiście wszystko jest możliwe.​

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Spotkanie: Stephens vs Sharapova
Typ: Stephens +1,5s ⛔⛔⛔ 0:2
Buk: http://www.pinnaclesports.com/default.asp?language=British&LExt=bri&refer=xforumbuch[URL='http://www.pinnaclesports.com/default.asp?language=British&amp;LExt=bri&amp;refer=xforumbuch']Pinnacle[/URL]
Kurs:3,42
Stawka: 5/10

Typ: Stephens win ⛔⛔⛔ 4:6, 3:6
Buk: http://www.pinnaclesports.com/default.asp?language=British&LExt=bri&refer=xforumbuch[URL='http://www.pinnaclesports.com/default.asp?language=British&amp;LExt=bri&amp;refer=xforumbuch']Pinnacle[/URL]
Kurs: 8,71
Stawka: 2/10

Analiza:
Liczę, że młoda Amerykanka znowu na Szlemie powalczy i postara się o niespodziankę i przynajmniej ugra seta. Amerykanka jak dotąd grała z rywalkami z półki niżej, a dziś trafia na topową rywalkę i zobaczymy na co ją stać na clayu. Masha ostatnio troszkę się męczyła z Chinką Zheng i była bardzo blisko starty seta (w drugiej partii przegrywała 4:1 a potem 5:4). Rosjanka mimo problemów nie przegrała jeszcze seta w Paryżu i wygląda ok, ale mecz ze Sloane powinien być specyficzny, bo to taki mecz z małą Serenką. Amerykanka powinna być podwójnie zmotywowana po batach jakie zebrała od Marysi w Rzymie w maju.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Schiavone F. / Stosur S. v Black C. / Eraković M. ✅
2,22 Betsson
Po raz trzeci podczas tego turnieju gram na tą parę, na prawdę warto. Grają w tym sezonie fantastycznie i nie jest to żaden przypadek, na całe szczęście bukmacherzy nie potrafią tego dobrze ocenić i dają nam kolejne prezenty. Schiavone i Stosur to nie jest jakaś stała para deblowa, zbyt często ze sobą nie grają. Na dodatek Włoszka dziś będzie rozgrywać również mecz z Azarenką a przy jej wieku będzie to bardzo trudne zadanie, rozegrać dwa mecze w ciągu kilku godzin na wysokim poziomie. Cóż by tu więcej napisać? O Black i Eraković pisałem przy okazji dwóch ostatnich meczy, nic dodać, nic ująć. Dzisiaj teoretycznie najcięższe zadanie, Włoszka i Australijka mają patent nawet na najlepsze deblistki świata Errani i Vinci, ponieważ pokonywały je w w 2011 roku dwa razy. Dziś jednak będzie inny mecz, Cara i Marina są w fantastycznej formie, nie przegrały tutaj seta i są na dobrej drodze do awansu do 1/8 finału.

Otrzymane punkty reputacji: +5
I 3

infinity

Użytkownik
Data i godzina : 03.06.2013, 12.00
Spotkanie : Kuznetsova S./Pennetta F. - Mladenovic K./Voskoboeva G.
Kurs : 2,5
Kursy w tym spotkaniu są według mnie przesadzone. Widziałem obie pary w turnieju w Madrycie i większe wrażenie zrobił na mnie debel Mladenovic/Voskobeva. Chciałem grać tylko dodatnie handi setowe na ten debel jednak z racji tego, że Kuznetsova gra dalej w singlu następnego dnia, może ona nie być w pełni skoncentrowana na tym meczu deblowym.
Moim skromnym zdaniem Kuznetsova raczej nie myśli o meczu singlowym, bo wydaje mi się że wynik już nam jest znany, mówię tutaj o 2:0 dla Sereny, nie daję żadnych szans Kuznetsovej w tym spotkaniu, więc wydaje mi się, że Twoje zdanie, że nie będzie się koncentrowała na tym meczu deblowym jest co najmniej nie na miejscu : ???? Ale życzę powodzenia.

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Mattek - Kirilenko
Typ: 1
Kurs: 2.30

U mnie jak zwykle krótko i na temat. Czytałem mierną analize marcina985 która jest typowym laniem wody oby wiecej napisać po drugie Na Li grała na swoim poziomie za to Mattek przyspieszyła w pierwszym secie i mimo jego przegrania to później nie było co zbierać z Chinki i po trzecie pisanie o ostatnim ich spotkaniu jest bez sensu bo Amerykanka jest zupełnie w innej formie.
Jeśli Mattek zagra tak jak z Li to z Ruski nie będzie co zbierać. Forma jest fantastyczna jest para w łapach i co najważniejsze jest piłka w korcie o motywacje też nie ma co się martwić , Amerykanka jak widzi groźną przeciwniczke to się ostro spina.

oeb 257

oeb

Użytkownik
Stephens Sloane vs Sharapova Maria
Typ: Under 18.0 G @2.20 [Tobet]
Wydaje mi się, że tutaj pójdzie szybko... Nie jestem jakoś przekonany, żeby Sloane przycisnęła Rosjankę. Grały ostatnio w Rzymie i Maria rozklepała Jankeskę 6/2 6/1. Wiadomo, inny turniej, inne motywacje, ale jeśli którejś mniej zależało na zwycięstwie w tamtym spotkaniu to Sharapovej, o czym może świadczyć walkower w stronę Errani zaraz po wygranym meczu ze Stephens. Tutaj mamy Szlem, więc Sharapovej jako obrończyni tytułu na pewno będzie zależało. Zamulała ostro z maluteńką Chinką w poprzedniej rundzie, jednak tutaj będzie mecz na wyniszczenie, z naciskiem na wyniszczenie Sloane. Poprzednie dwa mecze Marii były rwane, 4 i 6 DF, stosunek Win/UE na minusie, myślę że w dzisiejszym spotkaniu statystyka się odwróci na korzyść Rosjanki. Sloane jak dla mnie po AO siadła mocno i nie zagrała już żadnego dobrego turnieju. Szczerze mówiąc większe szanse na pokrycie linii dawałbym Bouchard (z nią w tym przypadku byłby zwrot), no ale zobaczymy, nie jest powiedziane że nie powalczy Amerykanka. Jeszcze tutaj taki dodatkowy smaczek motywacyjny widzę na korzyść Marii - mianowicie o Stephens mówi się &quot;trzecia siostra Williams&quot;. Czy zasadnie, czy nie to temat pod dyskusję (choć ostatnio są kwasy ponoć u Amerykanek, nie lajkują się na FB ;)), więc skoro Sereny ograć nie może, Venus już jej nie wypada niszczyć, to może będzie chciała wyżyć się na tej trzeciej właśnie ;) To tak z przymrużeniem oka, choć znając Marię... Zakład jednak ryzykowny, bo Stephens tak jak mówię może odpalić i jeden zacięty set z Rosjanką stoczyć, ale kurs zachęca aby spróbować tą linię z opcją zwrotu. Ja złapałem rano po 2.05, teraz dają 2.20. Smakowicie.
⛔ 4/6 3/6

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Kirilenko M. - Mattek-Sands B TYP: 1 KURS: 1.55 Betsafe ✅

Nie rozumiem w ogole Waszego hurra optymizmu jesli chodzi o amerykanke, dla mnie ona poza wyeliminowaniem Na Li, badz co badz bardzo szczesliwym nic nie pokazala. Przypominam, ze mecz z Na byl wielokrotnie przerywany przez deszcz, co niestety nie pomoglo Li utrzymac koncentracji, do tego Mattek walila tam linie za linia, co nie jest wyuczone, jak niektorzy twierdza, czy mysla.
Kolejny mecz nie wygladal juz tak rozowo. Maria jest dla mnie w mega formie, aktualnie tylko TOP3 moze miec na nia patent, spokojnie moze wygrac z kazda zawodniczka, a jej mecze przewaznie koncza sie w 2 setach. Sands i tak juz osiagnela zyciowy sukces, mysle, ze na tym etapie jej droga w RG dobiegnie konca.
Wiadomo jest to kobiecy tenis i wszystko moze sie zdarzyc, ale umiejetnosciami amerykanka jest sporo w tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +4
reeq 73

reeq

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP RG
Spotkanie: Stephens - Sharapova
Typ: Stephens +6,5 gema
Buk: Bet365
Kurs: 1,80
Ciekawie zapowiada sie pojedynek czwartej rundy tegorocznego Roland Garosa . Spotkaja sie dwie tenisistki o nieprzecietnych umiejetnosciach. Obie Panie graja ciekawy tenis. Spotkanie godne obejrzenia. Panie spotkaly sie w Rzymie ponad 2 tygonie temu gdzie Masha pokonala mloda Amerykanke (6-2 ; 6-1). Jednak wielkoszlemowy turniej to juz inna motywacja . Maria jak narazie w RG nie stracila nawet seta i oddala tylko 15 gemow w 3 meczach. Wygrana w Stutgarcie ale wiadomo ze ta maczka jest troszke inna niz ta na kortach Garosa. Przegrana w Madrycie dopiero w finale z Wiliams. Stephens jest nieprzewidywalna , gra troche w kratke w tym sezonie , ale wiem ze jest zdolna sprawic spora niespodzianke. Mysle ze ten handicap Amerykanka jest zdolna pokryc , typ warty przeanalizowania.

Otrzymane punkty reputacji: +8
A 22

anty87

Użytkownik
J.Jankovic - J.Hampton 2 @3

Jelena gra bez polotu ogrywa te rywalki ale miewa spore przestoje w setach do tego zle wchodzi w 1 gemach setowych ... mlodziutka Amerykanka napewno jest w stanie wygrac to spotkanie ... kursy sa zawyzone wiec opcja handlu na live i zysku czystego sa bardzo spore przy takim kursie

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Agnieszka Radwańska - Sara Errani
Typ: 2
Kurs: 2,56 (Marathon)
Wynik: ✅ 0-2
Ivanovic pokazała wczoraj dno totalne. Dziwne, bo ostatnio aż tak fatalnie nie grała. Od groma double faultów i piłek oddanych całkowicie za darmo, często tzw. stoprocentówek. Ogromny potencjał, beznadziejna głowa. Kilka znakomitych zagrań też jej wyszło, ale to było nic przy tych wszystkich rażących błędach. Nie pomagał też serwis. Mimo to ugrała niemało gemów w drugim secie i jakby była wczoraj o trochę skuteczniejsza, miałaby duże szanse na ugranie seta i może wygranie meczu, gdyż Polka mimo sprytu, nie poradziłaby sobie z mocą gry Any. Radwańska zagrała dobrze (jak na nią - sporo piłek bezpośrednio wygranych i jak na to, jak wyglądała jej gra ostatnio - mało błędów). Do tego mądra taktyka, która okazała się wystarczająca.
Ciekawe, bo rok temu było spotkanie Ivanovic - Errani. Mnóstwo osób skłaniało się wtedy ku Serbce (kurs w okolicach 1,40!), ta wygrała gładko pierwszego seta, a potem grała słabo niczym wczoraj i już z regularną Sarą sobie nie poradziła.
W meczu Polki z Włoszką zapowiadają się długie wymiany, a na mączce mniej błędów robi Sara, także skłaniam się ku tej zawodniczce, jednak tylko za grosze, nie jest to jakieś value prawdę mówiąc.

Serena Williams - Svetlana Kuznetsova
Typ: 2
Kurs: 18,00 (BetFair)
Wynik: ⛔ 2-1
Z kolei ten kurs to valuebet. Niedawanie Rosjance żadnych szans jest przesadą. Sveta jest niezwykle groźna na clayu, potrafi kończyć wymiany, nie kićka się. Często ze słabym skutkiem, ale właśnie przez tę niepewność może tu sprawić niespodziankę. Straciła w tym turnieju dwa sety, ale ogólnie z byle ogórkami nie grała, bo Makarova, Rybarikova, Jovanovski i Kerber. Widać poprawę z turnieju na turniej. Nie jest to fatalny poziom w jej wykonaniu, jaki potrafi pokazywać przez większość czasu. W 2009 roku (wygrane RG przez Kuznetsovą) wygrała z Sereną, też w ćwierćfinale. Sądzę, że rewanż nie jest taki oczywisty.

Otrzymane punkty reputacji: +12
Do góry Bottom