>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Roland Garros '11 - turniej główny mężczyzn

Status
Zamknięty.
F 0

federer-king

Użytkownik
Powiem tylko tyle tak grający Federer to dostanie lanie od Djokovica aż miło będzie patrzeć. Do tej pory myślałem, że Federer w formie był, po tym meczu widać, że więcej szczęścia miał do przeciwników niż swojej dobrej gry. Szwajcar dostanie 1 seta, a później zacznie psuć i znów się potwierdzi, że powoli widzimy koniec wielkiego Rogera Federera. Teraz tylko czekać na kursy, zadowoli mnie kurs powyżej 1.4 do dubla za dobrą sumę zawsze będzie.
To fakt dzis zagral troche slabiej ale to wszystko przez ten wiatr dobrze za to grał w najważniejszych momentach i za to należa sie brawa !!!! value zdecydowanie po stronie FEDA 3.20 !!! trzeba brac na szybkości !!!

sekular 47

sekular

Użytkownik
Powiem tylko tyle tak grający Federer to dostanie lanie od Djokovica aż miło będzie patrzeć. Do tej pory myślałem, że Federer w formie był, po tym meczu widać, że więcej szczęścia miał do przeciwników niż swojej dobrej gry. Szwajcar dostanie 1 seta, a później zacznie psuć i znów się potwierdzi, że powoli widzimy koniec wielkiego Rogera Federera. Teraz tylko czekać na kursy, zadowoli mnie kurs powyżej 1.4 do dubla za dobrą sumę zawsze będzie.
Chyba ogladalismy inny mecz... wez pod uwage, ze grajac przeciwko takim zawodnika jak Monfils na RG grasz jeszcze przeciwko publice... wiadomo, ze tennis gra gentelmenow ale slychac bylo komu kibicuje publika... pozatym powiedz mi, co takiego slabego bylo w grze Fedexa? Jak dla mnie ze stoickim spokojem ogarnal bardzo ladnie 3ci set... Nie nameczyl sie specjalnie i bylo calkiem niezle... mocny serwis, glowa takze, widac lata ogrania... Fedex nie irytuje sie, nie rzuca rakieta po korcie... a to ze mial slabszy set numer 3 moim zdaniem wynikalo ze prowadzil juz 2-0 i oszczedzal sily... gral tyle ile trzeba bylo...
Wydaje mi sie , ze twoja reakcja wynika bardziej z tego iz grales Francuza +2.5 seta... jakbys zagral Fedexa -2.5 to bys napisal jaki piekny mecz rozegral ???? ...
Jesli chodzi o spotkanie z Novakiem, to ja zdecydowanie zagram na Szwajcara... kurs mysle ze w bet365 bedzie okolo 3.8 jak nie lepiej,,, Warte uwagi jest to iz Novak nie przegral juz od nie wiem czy dobrze licze 43 spotkan?! Pozatym grajac z Del P, popelnial dosc sporo i prostych bledow,,, mowie sporo jak na Novaka... a przeciez Argentynczyk nie gral nic specjalnego... potem widzialem mecz z Rysiem... i tutaj podoba sytuacja rysiek wcale sie nie dal tak latwo a do tego trzeba zauwazyc ze przeciez ten same Rysiek moim zdaniem w meczu z Bellucim ledwo dychal juz w koncowce...tam nie wiele by zabraklo a chlopak z Ameryki Poludniowej odeslaby Rysia na widownie... Potem Mr. F.F, oddaje walkover&#39;a no tutaj nic mi na ten temat nie wiadomo, nie wiem czy kontuzja czy stwierdzil , ze nie ogra Novaka... Moim osobistym zdaniem Novak na Rolandzie Garrosie gra duzo slabiej niz Madryt i Rzym...
Reasumujac jesli bet365 da kurs na Fedexa wiecej niz 3.75 to ja gram na Szwajcara... ????
pozdrawiam.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Ja rowniez podzielam zdanie kolegi (UP), ze Fed nie zagral zlego meczu. Na twarzy wypisz/wymaluj spokoj i opanowanie. Nie ukrywam, ze pierwsze moje pytanie do publicznosci (czyt. forumowiczow) to pytanie czy Roger ogarnie Serba... Zagralbym na Novaka gdyby kurs byl over 1,50 ale w chwili obecnej to nieoplacalne. Nie mowie, ze Djo przegra. Jak dla mnie w meczu z Potro przerwanie spotkania uratowalo mu posladki bo gral nie tak jak zazwyczaj i moglo sie skonczyc sensacja. To, ze Novak wygrywa wszystko z automatu i, ze wkoncu musi przegrac to nawet nie biore pod uwage bo tak grac na underdoga mozna do usranej smierci ale tutaj widze szanse w postaci wygranej Szwajcara.
Czekam na opinie innych ????

W 4

wiesiu

Użytkownik
wedlug mnie Dojko dosc pewnie poradzi sobie z Federerem, ma silna motywacje by nie przegrac serii spotkan zapisujac sie w historii. No i sam turniej to przeciez RG. Dodatkowym atutem jest swietna forma i to, ze palzowal mecz z Fogninim, a co za tym idzie dluzsza regeneracja i wieksza swiezosc. Kurs troche maly bo 1.26, ale mozna sprobowac z hendi -1,5 seta ..1.46 ...pozdro

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Wydaje mi sie , ze twoja reakcja wynika bardziej z tego iz grales Francuza +2.5 seta... jakbys zagral Fedexa -2.5 to bys napisal jaki piekny mecz rozegral ???? ...
pozdrawiam.
Grałem 3:0 dla Fedka i -6,5 gema ( pisałem na poprzedniej stronie ), w jednym wtopa w drugim dobrze. Właśnie spodziewałem się, że wiatr to będzie tłumaczenie. Nie Federer mając tylko szans na przełamanie i taką skuteczność będzie miał ciężko z Novakiem, który tylu szans mu nie da. Dużo będzie zależeć jak Federer wejdzie w mecz, jeżeli przegra 1 seta, to już będzie 75%, że przegrywa, jak przegra 2 sety pierwsze to na pewno się nie podniesie. Dla mnie gra na Federera jak i ostatnio na Troickiego to błąd i stawiam, że jeżeli już to Roger ugra max seta.

O 27

odrzanski

Użytkownik
Panowie a jak typujecie jutrzejszy hit Nadal - Soderling. Ja osobiście zagram coś z handi na Sode, pewnie 1,5 seta, boje sie dac na win Szweda ale mysle, ze moze powalczyc. Nadal w tym turnieju popełnia dużo prostych błędow, wyrzuca piłki po autach co kiedys bardzo rzadko mu sie zdarzalo. Wydaje sie , ze nie jest w najwyzszej formie i moze nie dojsc do pojedynku w finale z Djokiem. A kto ma z nim powalczyc jak nie Soda? Forma chyba jest juz w miare ok, po slabym poczatku roku i jak zacznie bombardowac Rafaela swoim serwisem to moze byc bardzo ciekawie. Moze nie jestem obiektywny bo Soda to moj ulubiony gracz i kibicuje mu odkad zaczalem sie interesowac tenisem (stosunkowo niedawno), dlatego czekam na opinie fachowcow na temat tego meczu, ktorzy na tenisie zjedli zęby ????

D 224

dboniem

Użytkownik
Jak myślicie warto postawić na Chelę w meczu z Murrayem
na zwycięstwo Argentyńczyka w 1 secie jest kurs 4.0
a w meczu aż 6, więc wydaje się, że warto postawić, bo można wygrać niezłą kasę.
Murray z Troickim cudem wygrał, jeśli ktoś nie wie to dzisiaj przy stanie w 5 secie 5-2 dla Serba dodatkowo przy jego serwisie przegrywał 30-0 a zdołał wygrać 5 gemów z rzędu i wygrać cały mecz. Po meczu przyznał, że dograł mecz do końca dzięki środkom przeciwbólowym.

S 2

sebcio89

Użytkownik
Oglądałem ostatni mecz Cheli z Falla i wg mnie Argentyńczyk wypadł w nim słabiutko. Gdyby Falla miał mocniejszą psychikę to mógł to skończyć w 4 setach. Najsłabszą stroną Cheli jest chyba jego serwis, bardzo trudno mu go było utrzymać a Falla miał, o ile pamiętam około 20 break pointów. Na plus można jedynie wymienić jego forehand ale tylko nim meczu nie uda mu się wygrać. No i niespodzianki można szukać co najwyżej poprzez krecz Murraya, ale nie liczyłbym na to aż tak bardzo. Wszystko powinno się skończyć w gładkich 3 setach na korzyść Murraya, gdyby Chela wygrał chociaż jednego seta to byłby spory sukces. Jakby na miejscu Murraya był Troicki również obstawiałbym podobny scenariusz.

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Ja rowniez podzielam zdanie kolegi (UP), ze Fed nie zagral zlego meczu. Na twarzy wypisz/wymaluj spokoj i opanowanie. Nie ukrywam, ze pierwsze moje pytanie do publicznosci (czyt. forumowiczow) to pytanie czy Roger ogarnie Serba... Zagralbym na Novaka gdyby kurs byl over 1,50 ale w chwili obecnej to nieoplacalne. Nie mowie, ze Djo przegra. Jak dla mnie w meczu z Potro przerwanie spotkania uratowalo mu posladki bo gral nie tak jak zazwyczaj i moglo sie skonczyc sensacja. To, ze Novak wygrywa wszystko z automatu i, ze wkoncu musi przegrac to nawet nie biore pod uwage bo tak grac na underdoga mozna do usranej smierci ale tutaj widze szanse w postaci wygranej Szwajcara.
Czekam na opinie innych ????
Roger zawsze robi dobra minke do nawet zlej gry, a ta dzis byla bardzo zla, w 1szym secie dziecinne wrecz bledy i ich cala masa- nie ma co zwalac na wiatr bo te home runy staja sie jego znakiem markowym, sam myslalem ze Roger moze tu powalczyc jednak po dzisiejszy meczu nie daje mu wiekszych szans, nie licze ze cos sie poprawi bo z Djokiem dopiero dojda nerwy i masa wymuszonych bledow ktorych Monfils nie umial wykorzystac, skutecznosc bronienia bp (1/4) i wykorzystywania ich (chyba 11 zjechal) wolala o pomste do nieba, mysle ze z Djokiem nie ma szans. No i dziwi mnie twoj problem - gralbym Djoka, ale kurs za maly no to zagram Freda - to imo nie powinno sie zdarzac u grajacych u buka, albo ten albo odpuszczam.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Dla mnie granie na Djoko jest poprostu dziwne, bo Roger to nie byle kto... a facet nie przegral juz naprawde od chyba 43 meczy i ktos musi go pokonac... tenis to jest tenis, gra sie samemu i nie mozna liczyc na zmiany... Duzo bledow Fedexa? Kazdy popelnia bledy, ale przeciez ile on dzis zagral znakomitych pilek w kluczowych momentach... Tak samo mozna napisac jakie bledy robil naprzyklad Novak w drugim secie z Del P, jak dla mnie to byla masakra... takze jak kolega wyzej uwazam, ze pausa w meczu uratowala mu tylek bo mecz bylby znacznie trudniejszy do wygrania niz wynik koncowy na to wskazywal... Pozatym i tu mnie pewnie zjedza... Fedex jak dla mnie jest duzo bardziej wszechstronniejszym graczem niz Nadal... A jak Roger nie zatrzyma Novaka to jak dla mnie Nadal takze tego nie uczyni... moim zdaniem znacznie wieksze szanse na zatrzymanie Novaka ma Roger niz Nadal... Juz nie wspomne o tym, ze co Roger ma do stracenia ?! Nic... bo kazdy kto interesuje sie tenisem wie, ze czas Rogera sie konczy, wiec przegrywajac z Novakiem nic nie traci.... wygrana natomiast zapisze go historii i kazdy bedzie pamietal z Roger zatrzymal passe Novaka... Serb natomiast jest moim zdaniem pod duzo wieksza presja niz Szwajcar... najdluzsza pasja bez porazki, wygrana drugiego wielkiego turnieju itd... a to moze nie do konca okazac sie pomocne...dwa pierwsze sety z Ryskiem do 4.... jak dla mnie Roger ????

Dobra mina do zlej gry, niby tak ale jak patrzysz na Rogera to mina pokerzysty, nie wiadomo co mysli, nie to co np Murray ????

EDIT: To jeszcze dodam tylko, ze taka dluga przerwa dla Novaka w grze, wcale nie musi wplynac korzystnie w kolejnym spotkaniu i uwazam to wlasnie za minus niz plus na dla Serba...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
bo Roger to nie byle kto
Wiadomo, ale nie zapominajmy jak Federer gra w tym roku. Przez turnieje spokojnie z rundy na rudę przechodził dalej, aż trafił na jakiegoś Nadala czy Djokovica i było po zawodach. Tak też będzie tym razem.
Djoko jest w kapitalnej formie i jedynym argumentem na jego porażkę jest fakt &quot;musi kiedyś przegrać&quot;. Jak na razie ma na koncie ze 40 zwycięstw i jakoś wcale nie musi i na to się nie zanosi.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Roger zawsze robi dobra minke do nawet zlej gry, a ta dzis byla bardzo zla, w 1szym secie dziecinne wrecz bledy i ich cala masa- nie ma co zwalac na wiatr bo te home runy staja sie jego znakiem markowym, sam myslalem ze Roger moze tu powalczyc jednak po dzisiejszy meczu nie daje mu wiekszych szans, nie licze ze cos sie poprawi bo z Djokiem dopiero dojda nerwy i masa wymuszonych bledow ktorych Monfils nie umial wykorzystac, skutecznosc bronienia bp (1/4) i wykorzystywania ich (chyba 11 zjechal) wolala o pomste do nieba, mysle ze z Djokiem nie ma szans. No i dziwi mnie twoj problem - gralbym Djoka, ale kurs za maly no to zagram Freda - to imo nie powinno sie zdarzac u grajacych u buka, albo ten albo odpuszczam.
Nigdzie nie napisalem, ze gram Feda, za malo przekonania do tego typu (widze tylko szanse ale jest ona nizsza niz proponowany kurs). Djo rowniez, moim zdaniem, nie do grania bo kurs 1,35 w chwili obecnej nie zachwyca. Ewentualnie jakies handi mozna probowac. Co do tych BP to podzielam zdanie. Jak zobaczylem statystyki i do tego kilka slow komentatorow na ten temat... Dramat.
Licze na dobre widowisko.

poisonick 8

poisonick

Użytkownik
Opamiętajcie się.... Jeżeli Djoko nie złapie kontuzji to będzie zwycięzcą Rolanda. Po pierwsze zasłużył, a po drugie gra fenomenalnie bo gdy mu zależy to jest w stanie prawie każdą piłę zagrać na drugą stronę kortu...
Piszecie o drugim secie z DelPo..... Gdy oni wychodzili na kort to już wiadomo było, że tego meczu nie dokończą więc spokojnie wygrał seta na zaliczkę, a potem zwyczajnie drugiego grał na pół gwizdka. Następny dzień i DelPo nie istniał. Nie rozumiem typów na Ferda. Psychologicznie przeciwko Novakowi jest w 100% spalony aktualnie, z tego też powodu,gdy z nim gra popełnia mnóstwo błedów niekiedy dziecinnych, a Djoko gra swoje:cool: Nole miał czas na odpoczynek i teraz zostały mu dwa mecze w których na pewno da z siebie wszystko. Dużo ludzi widzę gra tak, że Djoko w końcu musi przegrać,ale.... NIE PO TO KOLEŚ RZEŹBIŁ TAKĄ FORMĘ,ABY TERAZ W WIELKIM SZLEMIE ZAGRAĆ KASZANKĘ. Tytuł dla niego!

P 0

piotrkiewlak

Użytkownik
federer-djoko
Ja osobiscie nie rozumiem tej argumentacji ze kurs 1,35 to za malo i gram wyzszy, gdy wyraźnie widać kto jest w lepszej dyspozycji i nie mówie tu ogólnie o formie tylko o psychice i opanowaniu w decydujacych momentach. Sam wczoraj gralem na 3-0 w meczu federera i udalo sie ale w meczu z serbem ja Rogera poprostu nie widze i dywagacje ze kurs za niski dla mnie za bez sensu bo lepiej wygrac 20-30zl niz wtopic pzy kursie 3,5. Mozna sprobowac live&#39;a moze roger bedzie pierwszy serwowal w pierwszym secie to kursy powinny podskoczyc na serba (o ile serwujacy utrzyma podanie!)
Szczerze to wydaje mi sie ze sa wieksze szanse na niespodzianke w meczu Nadala niż z udziałem Nole.

lakiacm 24

lakiacm

Użytkownik
Andy Murray vs Juan-Ignacio Chela under/over 32,5 gema
bet365

Widziałem Chele w meczu z Fallą i nie zachwycał, spore problemy z utrzymywaniem podania, co w dzisiejszym meczu Szkot będzie wykorzystywał. Murray wczoraj odprawił Troickiego, po długim meczu, myślę że dziś jednak wyciągnie wnioski z tego spotkania i od początku wyjdzie w pełni skoncentrowany i gładko pokona Argentyńczyka w 3 setach. Nie widzę żadnych argumentów po jego stronie. Ponadto w bezpośrednich starciach 6-1 dla Szkota.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis ATP Rolland Gaross 16-00 1.06.2011
Nazwa wydarzenia: Nadal vs. Soderling
Typ: over 36,5 games
Kurs: 1,72
Bukmacher: Bet365
Stawka: 100j.
Analiza
Dziś w spotkaniu cwiercfinalowym singla panow podczas wielkoszlemowego turnieju rollanda garossa singla panow Hiszpan rozstawiony w tym turnieju z numerem pierwszym, ubiegloroczny zwyciezca tego turnieju Rafael Nadal zagra z rozstawionym w turnieju z numerem piatym Szwedem Robinem Soderlingiem. Obaj poczas turnieju w Paryżu spotykali sie jak do tej pory dwukrotnie. W pierwszym spotkaniu w 2009 roku zwyciezyl Soderling, w ubieglorocznym turnieju triumfowal Nadal. Hiszpan jednak podczas tegorocznego turnieju nie spisuje sie najlepiej. Co prawda wygrywa spotkania, lecz juz w pierwszej rundzie byl bliski odpadniecia z turnieju po pieciosetowym pojedynku z Johnem Isnerem, ktory nie zaliczy maczki do swych ulubionych nawierzchni. W tym roku Nadal, moze poza spotkaniem z Veicem, nie mial w tym turnieju latwego spotkania. W ubieglych latach Nadal w spotkaniach w pierwszym tygodniu nie wysilal sie zbytnio, w tym roku jednak w kazdym ze spotkan musial pokazac czesc swojego najlepszego tenisa. W tym roku Hiszpan popelnia sporo niewymuszonych bledow, co jest do niego niepodobne. Soderling natomiast w tym roku czuje sie swietnie na paryskich kortach. Przegral zaledwie jednego seta w turnieju. Soderling rozkreca sie z meczu na mecz, i z meczu na mecz gra coraz lepiej. Sadze, ze maksimum jego mozliwosci przyjdzie wlasnie dzisiaj w pojedynku z Nadalem. Sadze, ze mecz nie zakonczy sie po trzech partiach, a jesli panowie rozegraja conajmniej cztery partie to over gemowy powinien spokojnie wejsc.

M 28

mitch

Użytkownik
Ja się pokuszę o czysty typ na Soderlinga.
Kieruję się tym, że dawno nie widziałem Nadala robiącego tyle UE. Wydaje mi się, że ma problemy mentalne - porażki dają się we znaki. Innym jego problemem jest zmęczenie fizyczne. Mówił w wywiadach, że on potrzebuję więce odpoczynku pomiędzy sezonami.
Soderling ma armaty, żeby go pokonać. Może jakoś nie zachwyca, ale z drugiej strony z Simonem wygrał gładko.
Zastanawiam się jednak na bukiem, który nie daje zwrotu za krecz, bo wydaję mi się, że Rafa może kreczować. Z jakiegoś tam powodu ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Soderling moze wygrac ten mecz chyba nikt nie zaprzeczy. Kursy na Nadala są żenujące. Mam jednak wrażenie, że Szwed znów psychicznie wraca do poprzednich lat. Od sukcesu na RG nie zrobił żadnego wielkiego wyniku a mase meczów przegrał przez głowe. To będzie spory problem dlatego w ewentualnym 5 secie może Rafa go zmiażdzyć. Chyba najlepsza opcja będzie jakies handi na Robina.

M 28

mitch

Użytkownik
Soderling moze wygrac ten mecz chyba nikt nie zaprzeczy. Kursy na Nadala są żenujące. Mam jednak wrażenie, że Szwed znów psychicznie wraca do poprzednich lat. Od sukcesu na RG nie zrobił żadnego wielkiego wyniku a mase meczów przegrał przez głowe. To będzie spory problem dlatego w ewentualnym 5 secie może Rafa go zmiażdzyć. Chyba najlepsza opcja będzie jakies handi na Robina.
Generalnie się z Tobą zgadzam. Gra Soderlinga raczej idzie w &quot;w dół&quot;. Tym bardziej od momentu zmiany trenera.
Zwróć tylko uwagę na to, że Soderling w zeszłym roku na Clay miał gorsze wyniki niż teraz(w Barcelonie coś tam pograł), a mimo to potem na RG zagrał dobry turniej. Te korty wyjątkowo mu służą. Klimat turnieju chyba też.
Mecz Nadala z Isnerem pokazał, że dla Rafy to najgorszy typ rywala. Mocno uderzjący, z mocnym serwisem. Kto wie co by było gdyby Isner nie padł kondycyjnie. Niby później gładko ograł Ljubicica, ale widziałem ten mecz i zaręczam, że Ivan grał słabo. Hiszpan zresztą też.
Nadal to walczak, ale skoro sam udziela takich wywiadów, to co jest na rzeczy na pewno. Nawet Ferrer o tym mówił, że widać po jego koledze &quot;dołek&quot;.
Pozdrawiam.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Piszecie o drugim secie z DelPo..... Gdy oni wychodzili na kort to już wiadomo było, że tego meczu nie dokończą więc spokojnie wygrał seta na zaliczkę, a potem zwyczajnie drugiego grał na pół gwizdka.
Przestań pisać takie głupoty, bo aż żal czytać. Szkoda, że dwóch od razu nie przegrał, w końcu i tak wiedział, że następnego dnia go skończy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom