Powiem tylko tyle tak grający Federer to dostanie lanie od Djokovica aż miło będzie patrzeć. Do tej pory myślałem, że Federer w formie był, po tym meczu widać, że więcej szczęścia miał do przeciwników niż swojej dobrej gry. Szwajcar dostanie 1 seta, a później zacznie psuć i znów się potwierdzi, że powoli widzimy koniec wielkiego Rogera Federera. Teraz tylko czekać na kursy, zadowoli mnie kurs powyżej 1.4 do dubla za dobrą sumę zawsze będzie.
Chyba ogladalismy inny mecz... wez pod uwage, ze grajac przeciwko takim zawodnika jak Monfils na RG grasz jeszcze przeciwko publice... wiadomo, ze tennis gra gentelmenow ale slychac bylo komu kibicuje publika... pozatym powiedz mi, co takiego slabego bylo w grze Fedexa? Jak dla mnie ze stoickim spokojem ogarnal bardzo ladnie 3ci set... Nie nameczyl sie specjalnie i bylo calkiem niezle... mocny serwis, glowa takze, widac lata ogrania... Fedex nie irytuje sie, nie rzuca rakieta po korcie... a to ze mial slabszy set numer 3 moim zdaniem wynikalo ze prowadzil juz 2-0 i oszczedzal sily... gral tyle ile trzeba bylo...
Wydaje mi sie , ze twoja reakcja wynika bardziej z tego iz grales Francuza +2.5 seta... jakbys zagral Fedexa -2.5 to bys napisal jaki piekny mecz rozegral ???? ...
Jesli chodzi o spotkanie z Novakiem, to ja zdecydowanie zagram na Szwajcara... kurs mysle ze w bet365 bedzie okolo 3.8 jak nie lepiej,,, Warte uwagi jest to iz Novak nie przegral juz od nie wiem czy dobrze licze 43 spotkan?! Pozatym grajac z Del P, popelnial dosc sporo i prostych bledow,,, mowie sporo jak na Novaka... a przeciez Argentynczyk nie gral nic specjalnego... potem widzialem mecz z Rysiem... i tutaj podoba sytuacja rysiek wcale sie nie dal tak latwo a do tego trzeba zauwazyc ze przeciez ten same Rysiek moim zdaniem w meczu z Bellucim ledwo dychal juz w koncowce...tam nie wiele by zabraklo a chlopak z Ameryki Poludniowej odeslaby Rysia na widownie... Potem Mr. F.F, oddaje walkover'a no tutaj nic mi na ten temat nie wiadomo, nie wiem czy kontuzja czy stwierdzil , ze nie ogra Novaka... Moim osobistym zdaniem Novak na Rolandzie Garrosie gra duzo slabiej niz Madryt i Rzym...
Reasumujac jesli bet365 da kurs na Fedexa wiecej niz 3.75 to ja gram na Szwajcara... ????
pozdrawiam.