suti
Użytkownik
Czekają do zakończeniawitam mam pytanko jak buki rozliczają dokończenie meczu na drugi dzień? chodzi mi o mecz troicki-murray stan 2:2 jutro 5 set? buk naziemny Milenium czekają do zakończenia meczu czy zwrot? z góry dzięki!
Czekają do zakończeniawitam mam pytanko jak buki rozliczają dokończenie meczu na drugi dzień? chodzi mi o mecz troicki-murray stan 2:2 jutro 5 set? buk naziemny Milenium czekają do zakończenia meczu czy zwrot? z góry dzięki!
A czy czasem to Monfils nie miał Ferrera na widelcu? Miał 5:3 i 40:15!!! Prawda, przegrał następnie 8 piłek z rzędu, ale Ferrer przy stanie 6:6 miał break pointa ( jednego!!! ), a Gael miał potem jeszcze 1 meczbola i potem 3 pod rząd, więc wcale nie uważam, że przegrał po frajersku i tym bardziej, że miał go na widelcu. Grali twardy dobry tenis, dużo ładnych zagrań, piękna obrona meczbola przez Hiszpana fh wzdłuż linii. Ktoś musiał przegrać, wypadło na Francuza, który wykorzystał moment słabości Hiszpana i wygrał. Taki jest tenis.Również uważam, że Ferrer przegrał po frajersku. Miał Monfilsa na widelcu, miał BP, Monfils już się gubił, a mimo to nie wykorzystał tego Ferrer. W ostatnim gemie Ferrer zachowywał się jak junior, walił na ślepo, sam nie wiedział co chciał zrobić. A podejrzewam, że wystarczyłoby utrzymać swoje podanie, a później złamałby wkońcu Gaela.... Popieram że to dramat.
A jak sie rozgrzeje(?) to bedzie gorzej? Skad wy takie pomysly bierzecie. Jesli ktos sobie skreci a nie spuchnie to nic sie nie bedzie tragicznego dzialo, wyszedl z najgorszej sytuacji z 0-2 i break w 3 a teraz ma uwalic bo kostka, to juz wczoraj wszyscy pisali, ze kostka to latwo przegra. Dzis ta sama spiewka.nie rozgrzana kostka dawała o sobie znać
Zastanawiam się jak ktoś taki słaby mógł pokonać Ferrera?Gael Monfils - Roger Federer
Typ: Set handicap Monfils +2,5 1,80 Expekt
Mecz pomiędzy 3 i 9 rakietą świata. Federer mimo że nie jest już dominatorem, to nadal bardzo dobry i solidny zawodnik. Jeżeli już przegrywa to z Nadalem lub Djoko. W ostatnich kilku turniejach przydarzyły mu się 2 przegrane mecze z Gasquetem i Melzerem - też klasowymi graczami. na kortach w Paryżu nie stracił jeszcze seta. Monfils natomiast to gracz z którym nigdy nie wiadomo. Jedyne co jest pewne to to że ma duży talent i potencjał. Pokonać Ferrera nawet jeśli ten miał słabszy dzień to nie byle co. Za duży atut na korzyść Monfilsa trzeba również uznać to że gra przed własną publicznością. Jak kolega wyżej napisał Monfilsa świetnie mobilizuje doping publiczności. Zwycięstwo Monfilsa raczej wykluczam, ale na urwanie seta na pewno go stać.
Można do typu w AKO dorzucić również braci Braynów po kursie 1,25
Frajerstwo to nazywać tak tenisistów - szczególnie Ferrera. Wiem, że to strasznie irytuje, jeśli stawia się na zwycięstwo zawodnika, który w czasie meczu odprawia różne cyrki, ale akurat Davida Ferrera nie można się czepiać, to tenisista, który w każdym meczu daje z siebie wszystko, a wczoraj tak łatwo wcale nie miał. Frajerstwo? Przypomnę, że Monfils serwował na mecz i miał 30-0, potem chyba 40-15. Uwierzcie, że nie jest łatwo obronić dwie piłki meczowe, kiedy na przeciwko ma się Monfilsa, który serwuje ponad 200 km/h, a za sobą ma pełne trybuny publiczności. Szacun dla Ferrera, że walczył. Poza tym jak można nazwać Ferrera frajerem skoro był sam bardzo zły na siebie i gryzł koszulkę.Ferrer obok Kubota i Montaniesa wychodzi na frajera turnieju. Szkoda w ogóle komentować to co zrobił w piątym secie. Cudem wrócił do meczu po czym nagle zaczął strzelać na oślep mając Monfilsa, który nie wiedział co się dzieje. Później otrząsnął się Francuz, znowu wyrownało się i 3 glupie, bezmyślne akcje zabrały Hiszpanowi ćwierćfinał. Dramat.
Łatwo Ci pisać że jak można stawiać na hendicap + 2,5 seta jak jest 2:0 dla Federera. Jak chciałeś być kozakiem trzeba było napisać przed meczem. Po za tym to tylko sport i wszystko może się zdarzyć. Pisałem że Monfils robi czasem szopkę na korcie ale nie znaczy to, że zawsze. A z twojego postu idzie wywnioskować to jakby Federer grał z jakimś lakiem z 232 pozycją w rankingu i 2 pierwsze sety wygrał 6:0, 6:0.Zastanawiam się jak ktoś taki słaby mógł pokonać Ferrera?
Przecież Francuz ośmiesza się na tym korcie to co teraz zrobił to mistrzostwo świata.Miał 40-15 i nie trafił smecza w pusty kort a potem po równowadze połamał się 2 df.Teraz symuluje kontuzje ale będzie grał że niby taki waleczny.Dla mnie to już zaczyna być śmieszne.Troicki pokazał że na świecie wszystko jest możliwe.Na twój handicap setowy nie ma żadnych szans.Federer dochodzi sobie do siatki jakby grał z dzieckiem i robi co chce.Tylko w 3 gemie grał słabo gdzie dał się przełamać do 0 ale już dawno ma mecz pod kontrolą i chyba tylko teraz gdyby złamał noge to jedyna możliwość żeby przegrać z tak słabiutkim Francuzem.