pawelstrzala
Użytkownik
Dulko nie jest w najwyzszej formie ale jesli miałbym cos pograc to argentynke
nie opowiadaj kolego głupot, bo rok temu Lucie odpadła w drugiej rundzie RG z Poloną Hercog ...W tamtym roku Safarova nie brała udziału w turnieju głównym French Open, wiec skoro jest już w 2rundzie - to znaczy że nie ma do obrony żadnych punktów i że już je w tym roku zyskała, także powinna mimo wszystko lekko awansowac w rankingu WTA.
No i już weszło. Oj to był dobry zakład .Jak widzicie spotkanie Safarova z Goerges?
Myślę aby grać +1,4 seta na Safarova. Kurs kuszący.
Tutaj także na plus ????Wszyscy chyba zakładamy, że Safarova uszczknie przynajmniej 1 seta dla siebie. Widziałem, że Henryk dał +1,5 dla Safarowej po kursie1.62
Ja dałem OVER 2,5 seta w meczu po kursie 2.25 ???? Mam nadzieję, że powalczą sobie obie zawodniczki.
Ciekawy typ na podstawie jednego meczu. Wróć wstecz, gdzie we wcześniejszej rundzie zupełnie rozstrzelała Dulgheru. Porównywać Peng i Dulgheru nie zamierzam, natomiast Twoje zestawienie Brukseli i Paryża jest trochę nie na miejscu. Typ oczywiście neguję i Vera wygra, która jest dużo lepszą zawodniczką. Pogrubionego tekstu nie skomentuję.Vera Zvonareva - Sabine Lisicki [3.40]
Nie widzę większych szans dla Very. Po meczu z Peng w Brukseli stwierdziłem, że tylko czekam, aż trafi na jakąś solidną zawodniczkę i myślę, że już dzisiaj pożegna się z turniejem. Oczywiście można mówić, że w Brukseli oszczędzała siły albo była rozkojarzona przed GS, jednak zagrała totalną lipę z zawodniczką, która grała podobną lipę. Wniosek taki, że formy brak. Lisicki gra ultra-ofensywny tenis i zabójcze returny bite płasko w narożniki kortu. Wątpię, żeby Vera dobiegała i przebijała płaskie, mocne zagrania Niemki.
Poważnie taki kurs wziąłeś? Co mi się wierzyć nie chce.Gisela Dulko - Samantha Stosur
Typ 2
Kurs 2.56
Betfair
Stawka 10/10
Maksymalna stawka na to spotkanie. Stosur idzie jak burza, szczerze mówiąc spodziewałem się jej jako faworytki. Łapię taki kurs, póki jeszcze jest, szybko na pewno spadnie. Bardzo ładne value, szybkie piłki sprzyjają serwisowi Stosur i jej stylowi gry. Sammy czuje się świetnie na tym turnieju, o czym świadczy chociażby osiągnięty przed roku finał.
Edit: Betfair już w tym momencie 1.12 ???? Ach ????
Nie wiem jak to jest w bukach internetowych ale w Toto-Mix pograłem kurs 3,6 na Darcisa w chalangerze w azji jkaies 2 miechy temu i mi zaliczyli ewidentna pomyłka była Darcis go połknoł 2:0
Bzdura. Kurs na Sotsur od poczatku oscyluja na poziomie 1,18 -/+ 0.05.