>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

robson United xD - świat sportu i typów bukmacherskich

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
SAO PAULO - CORINTHIANS
Typ : Ponizej 2,5gola @ 2,03 Pinnacle✅
Dzisiaj hitem są derby Sao Paulo. Ciężar gatunkowy bardzo duży bo przegrany może boleśnie odczuc tę porażke. Bo przegrana Sao Paulo może ona przeszkodzic w awansie do CL, a w przypadku Corinthians braku walki o mistrzostwo. Walka bedize na całego. Myślałem cały czas w kontekście tego meczu by stawiac na under2,5gola. Szybki rzut oka w statystyki i rzeczywiście to nie jest głupi pomysł. Mowa o statystyce h2h która w ostatnich 10 meczach kiedy SPFC było gospodarzem jest 2-6-2. Bramek też za dużo nie padało. Patrząc na składy to linie defensywne w nienaruszonym stanie. Są Miranda, Alex Silva czyli podstawowy środek. W Corinthians też nie ma strat w tyłach. A z przodu wiadomo - Ronaldo z 30kg nadwagą???? Co prwad ostatnio strzelił gole, ale jak widze jego sposób poruszania się to nie powinien stanowic zagrożenia dla Sampy. Ja bym tak to widział dzisiaj :wink:

Kupon #10

⚽Sao Paulo - Corinthians Typ : Poniżej 2,5gola @ 2,03 ✅0:2
AKO KURS : 2,03 Pinnacle
STAWKA 1,5/10
ZYSK +1,545

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
NAPOLI - PARMA
Typ : Napoli @ 1,65 Tobet✅2:0
Napoli dzielnie trzymało się na Anfield lecz po głupich błędach w defensywie w końcowym kwadransie straciło aż trzy gole, ale wcześniej ich gra była dobra i zasłużenie prowadzili. Dzisiaj żadnych braków w składzie nie mają, a grają z Parmą, która nie zachwyca. Magia San Paulo póki co w tym sezonie nie działa tak jak w poprzednim bo już dwa razy przegrali ttuaj mecze, teraz chyba pora na wygraną bo forma nie jest mimo wszystko najgorsza.

Kupon #11
⚽Napoli - Parma Typ : Napoli @ 1,65✅2:0
:siata:ZAKSA - Jastrzębski Typ : Powyżej 160,5pkt @ 1,55✅99-104
AKO KURS : 2,56 Tobet
STAWKA 2/10
ZYSK +3,12

Wchodze w ten mecz nawet dośc mocno bo wierze w Kolejorza. Typ zabezpieczony trochę w przypadku remisu, ale tutaj musi byc pelna pula dla Lecha. Co prawda bez Henriqueza i Arboledy, ale ostatnie zwycięstwa musiały ich podbudowac.
Przewidywane składy:
Ruch Chorzów: Perdijić - Nykiel, Stawarczyk, Grodzicki, Sadlok - Grzyb, Straka, Malinowski, Pulkowski, Janoszka - Jankowski.
Lech Poznań: Burić - Kikut, Djurdjević, Bosacki, Gancarczyk - Kiełb, Injac, Kriwiec, Stilić, Peszko - Rudnevs.

Kupon #12

⚽Ruch Chorzów - Lech Poznań Typ : Lech DNB and -0,5 @ 1,965⛔1:0
AKO KURS : 1,962 Pinnacle
STAWKA 4/10
STRATA -4

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Resovia - ZAKSA
Typ : ZAKSA +1,5seta @ 1,704 Pinnacle✅3:2
Bez wątpienia najciekawsze spotkanie w tej kolejce. I nie mówie tego tylko na podstawie miejsc aktualnie zajmowanych przez zespoły. ZAKSA w niedizele doznała porażki z Jastrzębskim Węglem.To była zarazem druga porażka z rzędu, bo wczesniej przegrali w tie breaku ze Skrą. Troche tam zagrał słabiej Kuba Jarosz, ledwo 32% skuteczności. Tzw różnice zrobił Gasparini ktory atakował aż miło po drugiej stronei siatki. I braku Yudina widac nie było.
Resovia od samego początku sezonu bazuje głównie na dobrej dyspozycji Grozera. Przynajmniej ja odnosze takie wrażenie, potwierdzają to staty z każdego z meczów. Ponadto Igła szaleje w defensywie. Nawet jeżeli Jarosz nie wytrzyma tempa narzuconego przez Grozera, to różnice myślę, że zrobi Zagumny i środkowi, którzy lepsi po stronie zespołu gości. Na bloku lepsi jako zespół wydają się Resoviacy, ale z kolei ZAKSA ma Ruciaka i Świderskiego, którzy potrafią z tym blokiem grac i go skutecznie obijac.
Rzut oka na kursy i zaskoczenie. Sądze, że nic nie stoi na przeszkodzie by ZAKSA miała tego meczu nie wygrac. W pewnym sensie się zabezpieczam bo zagram w opcji +1,5seta na ZAKSE. Typując dokładny wynik idąc tropem wojtasa widze 3:1 dla ZAKSY.

Kupon #13
:siata:Resovia - ZAKSA Typ : ZAKSA +1,5seta @ 1,704✅3:2
AKO KURS : 1,704 Pinnacle
STAWKA 3/10
ZYSK +2,112

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
CESENA - LAZIO
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,633 Pinnacle✅1:0
Zwrócilem uwage na &quot;ciekawe&quot; h2h, ale mecze te odbywały się niemal 20 lat temu i wstecz więc miarodajnego porównania raczej Nam dac nie mogą, ale trzeba przyznac, że jest to taka ciekawostka bo na 7 gier Cesena - Lazio zawsze padał remis! Dodam jeszcze dosadniej, że 6 z tych 7 remisów kończyło się bez bramek.
Ważną informacją jest brak w kadrze na to spotkanie Hernanesa. Trener Reja daje mu poprostu odpocząc, a w zwycięskich meczach to kluczowa postac Lazio. Ponadto wolne dostali jeszcze Lichsteiner i Stendardo.
Prawdopodobny skład Lazio na mecz z Ceseną (4-2-3-1): Muslera; Cavanda, Biava, Dias, Radu; Ledesma, Matuzalem; Foggia, Mauri, Zarate; Floccari.
Zagłębiając się jeszcze w statystyki under/over przeważa zdecydowanie ta pierwsza. Cesena kiepski atak, Lazio bez Hernanesa ktory napędzał gre zespołu. Ta historia wyżej opisana, tak sobie knuje, że wielu bramek w tym starciu nie padnie.
--------------------
VS
ROMA - FIORENTINA
Typ : Roma @ 1,885 Pinnacle ✅3:2​
Roma - Fiorentina to bodaj najciekawszy mecz w tej kolejce. Viola nie błyszczy w ofensywie,a Roma potrafi w tyłach coś zmajstrowac, że tak to nazwe, ale wrócił do bramki już Julio Sergio, jest Cicinho i Riise z parciem na ofensywe. Na środku Mexes z Burdisso. Tak więc tyły wyglądają całkiem dobrze. Wraca Totti i wraz z Boriello i Vucinicem ma stworzyc ofensywne trio wspierane w pomocy przez De Rossiego, Perrotte i Simplicio. Ławka też mocna z Menezem, Adriano, Baptistą czy wchodzącym ostatnio pozytywnie do zespołu Greco.
Fiora na wyjazdach prezentuje się bardzo słabo. Dodatkowo na Stadio Olimpico w ostatnich latach to pasmo niepowodzeń. Z 10 ostatnich wizyt Fiorentiny w Rzymie, Galliorossi wygrali 9 i raz zremisowali.
Jako ciekawostke można dodac, że mecz poprowadzi sędzia Mauro Bergonzi, który sędziował 8 razy pojedynki AS Romy z czego 5 na Stadio Olimpico i za każdym razem Roma wygrywała(zaczerpnięte info z asroma.pl). Dla mnie więcej przemawia za Romą i na nich też postawie.
Kupon #14
⚽Cesena - Lazio Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,633✅1:0
AKO KURS : 1,633 Pinnacle
STAWKA 4/10
ZYSK +2,532
Kupon #15

⚽AS Roma - Fiorentina Typ : Roma @ 1,885 ✅3:2
AKO KURS : 1,885 Pinnacle
STAWKA 2/10
ZYSK + 1,77

Otrzymane punkty reputacji: +3
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
WOLVES - ARSENAL
Typ : Arsneal @ 1,633 Pinnacle✅0:2
Arsenal w zasadzie w spoko ustawieniu. Fabiański może nie popełni kolejnej gafy jak przeciwko Newcastle. Prezcież wcześniejsze mecze miał dorbe. Środek obrony to bolączka Kanonierów bo bez Kościelnego i Vermealena nadal. Zagra więc Squilacci i pewnie Djorou. Ofensywa poprawi skutecznośc i wygra poprostu ten mecz. Trzeba zmazac wpadke ze Srokami.
Wolves niby cos tam gra, ale zdobyło zaledwie 9pkt przecież więc mało. Dzsiaij szykuje się chyba kolejna porazka.

Wolves: Hahnemann, Foley, Berra, Stearman, Ward, Jarvis, Edwards, Henry, Milijas, Hunt, Doyle.

Arsenal: Fabianski, Sagna, Squillaci, Djourou, Clichy, Song, Fabregas, Wilshere, Nasri, Chamakh, Arshavin.
VS
EVERTON - BOLTON
Typ : Everton @ 1,621 Pinnacle⛔1:1
Spojrzałem w tabele i się zdziwiłem co Bolton robi na 6msc ? Ale stawka od 6 do 18 miejsca dzieli 5pkt więc to wiele wyjaśnia. Jedno zwycięstwo winduje o kilka pozycji w góre. Everton w październiku pokazał się z dobrej strony. Ich menadżer David Moyes dostał nagrode miesiąca w tejże kategorii. Kontuzje wyleczyli najważniejsi gracze i dzisiaj zagrają tylko bez Fellainiego, Rodwella, Anichebe i Osmana. Everton w gazie więc na Goodison Park myślę, że jest faworytem, pogromu się nie spodziewam, ale sądze, że dadzą rade Kłusakom z którymi ostatnio dorbze im się grało. Everton: Howard, Neville, Distin, Jagielka, Baines, Arteta, Cahill, Heitinga, Pienaar, Fellaini, Yakubu.
Bolton: Jaaskelainen, Cahill, Steinsson, Knight, Robinson, Lee, Holden, Muamba, Petrov, K Davies, Elmander

Kupon #16
⚽Wolves - Arsenal Typ : Arsenal @ 1,63✅0:2
⚽Everton - Bolton Typ : Everton @ 1,62⛔1:1
AKO KURS : 2,64 Tobet
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
MIał iśc singiel na Jastrzębski Węgiel po jeszcze niezłym kursie 1,592. Jednak człowiek się zagapił, chcial coś sprawdzic więcej i kurs nagle poleciał do 1,45 ... Tak więc wyjście awaryjne z tego takie, że gram dubla w Tobet.
Delecta - Jastrzębski

Typ : Jastrzębski @ 1,42 Tobet ⛔3:1

Można powiedziec, że tradycyjnie przeciwko zespołowi Delecty:wink: Ale poprostu uważam ich za jeden z tych zespołów, który nie ma szans na awans do top6. Tym razem czeka ich pojedynek z Jastrzębskim Węglem, który ostatnio wg niektórych zawiódł w meczu z Częstochowa, ale ja po cichu przewidywałem trudności w tym meczu. Delecta ciągle te same problemy tj brak przyjęcia na dobrym poziomie. Rywale punktują zagrywką aż miło. Ponadto brak mi w tym zespole dobrego i skutecznego zawodnika w ataku. Jastrzębski nawet mimo iż bez Igora Yudina to Mitja Gasparini udanie go zastępuje. Do tego pewny Divis. Delecta może tylko pozazdrościc dwóch tak dobrych i skutecznych w ataku graczy. Jastrzębski dobrze ustawia blok, patrz początek 1 seta z Częstochową gdzie pięc razy z rzedu zablokowali rywala. A Szymański bije przewidywalnie więć dobry blok będzie ważny. Jak dla mnie to 3:1 lub 3:0 dla Jastrzębian.

Kupon #17
:siata:Delecta - Jastrzębski Typ : Jastrzębski @ 1,42⛔3:1
⚽Tottenham - Blackburn Typ : Tottenham @ 1,60✅4:2
AKO KURS : 2,27 Tobet
STAWKA 4/10
STRATA -4

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS
WOLVERHAMPTON - BOLTON
Typ : Wolves @ 2,370 Pinnacle ⛔2:3​
Już w ostatniej kolejce grałem przeciwko Boltonowi gdyż uważam, że ich seria jest stanowczo za długa i za dobra. Teraz wydawac by się mogło, że czeka ich nietrudny mecz bo z zespołem z samego dołu, ale kto widział zaangażowanie, ilośc sytuacji i w ogóle gre Wilków w ostatnich meczach ten wie, że tak źle wcale z nimi nie jest jak pokazuje tabela. Mecz z Arsenalem przegrali 0:2, ok wynik poszedł w świat, ale gdyby nie Fabiański kto wie jak to by się skończyło. Wolves mieli z 4-5 tak świetnych okazji na bramki, że tylko niesamowite parady Fabiana ratowały Kanonierów przed stratą bramki. Typ troche na przełamanie serii, ale widze w nim naprawde realne szanse na wejście. Bolton tak na dobrą sprawe wygrał tylko 3 mecze, a Wolves 2. Jedyne co ratuje Kłusaki to seria remisów, która tez przecież nie będzie trwac wiecznie. Kupon #18
⚽Wolverhampton - Bolton Typ : Wolves @ 2,370 ⛔2:3
AKO KURS : 2,370 Pinnacle
STAWKA 2/10

STRATA -2

Otrzymane punkty reputacji: +2
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
MAINZ - HANNOVER 96
Typ : Mainz @ 1,72 Tobet⛔
Widząc nieporadnośc Hannoveru w ostatnim meczu przeciwko Dortmundowi powiedziałem sobie, że w następnej kolejce będe próbował coś zarobic na ich porażce. Czeka ich mecz z Mainz. Co prawda Mainz dwie porazki z rzędu, ale właśnie dzisiaj chyba taki mecz, że wrócą na zwycięską ścieżke. Przynajmniej tak się wydaje. Dodatkowo H96 bez Abdellaue, Stoppelkampa, Haggui czy Pogatetza.
Mainz bez Allagui z wazniejszych graczy. Kursy na Mainz już poleciały ostro, w Pinnacle np obecnie 1,60 tylko.
VS
WERDER - FRANKFURT
Typ : Over 2,5gola @ 1,55 Tobet⛔
Werder znowu bez Pizarro, ale kiepska defensywa + dobra forma Gekasa i w ogóle dobra dyspozycja Eintrachtu może równac się sporej ilości bramek. Patrze na skład Werderu i obrona ma wyglądac tak Bagfrede, Mertesacker, Prodl i Wesley więc jak tutaj mają nie padac bramki dla Frankfurtu?

Kupon #19
⚽Mainz - Hannover Typ : Mainz @ 1,72⛔0:1
⚽Werder- Eintracht Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,55 ⛔ 0:0
AKO KURS : 2,66 Tobet
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
ATLETICO MG - FLAMENGO
Typ : Atletico MG @ 2,150 Pinnacle✅
Jedyny dzisiejszy mecz w którym znalazłem cokolwiek do ruszenia jest mecz na dole tabeli. Wkońcu sytuacja kadrowa w Atletico MG od paru meczów jest wręcz idealna. Nie ma już na liście z kontuzjami 10 zawodników jak to często bywało w tym sezonie. Ostatnio przeciwko Santosowi mieli troche pecha. Prowadzili gre, ostrzeliwali bramke rywali, w 1poł przeszkadzała im troche grząska murawa bo mecz toczyl się przy padającym deszczu. Po przerwie było lepiej, lecz błąd bramkarza Renana Riberio zadecydował o braku kompletu oczek.
Flamengo bez zawieszonych za kartki Renato i Deivida.
To będzie też potyczka ciekawa pod względem statystycznym. Flamengo to zespoł najczęściej remisujący, Atletico MG z kolei ma tych wyników najmniej. Z reguły grają o pełną pule i obecna sytuacja też ich do tego zmusza. W dobrej formie jest Obina, skład optymalny. Flamengo gra mega w kratke. Po cichu licze na Galo, ale mocno w ten mecz nie wchodze :wink:

ATLETICO MG : Renan Ribeiro- Rafael Cruz, Werley, Réver , Leandro- Serginho, Zé Luís, Renan Oliveira , Diego Souza- Diego Tardelli ,Obina

FLAMENGO
: Marcelo Lomba- Léo Moura, Welinton, Ronaldo Angelim ,Juan- Maldonado, Willians, Correa , Petkovic- Diego Maurício , Diogo.
Kupon #20 ⚽ A tletico MG- Flamengo Typ : Atletico MG @ 2,150✅4:1
AKO KURS : 2,150 Pinnacle
STAWKA 1/10
ZYSK +1,15

Otrzymane punkty reputacji: +5
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
HERCULES - REAL SOCIEDAD
Typ : Hercules @ 2,070 Pinnacle ✅2:1 Walczyli jak równy z równym z Realem, Barcą czy Villareal. Teraz grają z Sociedad, które spisuje się owszem dobrze, ale na wyjazdach nie błyszczy. W dodatku w Alicante nigdy w historii nie wygrali. Skład gospodarzy optymalny z Trezeguet, Valdezem czy Drenthe. Myślę, że jest na to szansa.
Kupon #21
⚽Hercules - Sociedad Typ : Hercules @ 2,07 ✅2:1
AKO KURS : 2,07 Pinnacle
STAWKA 2/10

ZYSK +2,14
VS
ALKMAAR - AJAX
Typ : Ajax @ 2,150 Pinnacle⛔2:0
Ajax ostatnio zawiódł na Arenie przegrywając z ADO. Teraz mecz trudniejszy, ale AZ ma mnóstwo szczęścia w osiągfanych przez siebie dobrych rezultatach. Dośc powiedziec, że skóre ratuje im Graciano Pelle, który za każdym razem wchodząc z ławki strzela bramke w 4 ostatnich meczach. Wkońcu licze, że Suarez się przełamie i coś strzeli bo ostatnio tylko obijał słupki i poprzeczki. Ajax piłkarsko jest dla mnie lepszy od AZ, w którym wiele się zmieniło i to na gorsze. Już nie ma takiego potencjału w tym zespole jak z Dembele czy Arim w ataku.
Kupon #22
⚽AZ Alkmaar - Ajax Amsterdam Typ : Ajax @ 2,150⛔2:0
AKO KURS : 2,150 Pinnacle
STAWKA 2/10

STRATA -2

Otrzymane punkty reputacji: +1
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
JASTRZĘBSKI WĘGIEL - ACH VOLLEY BLED
Typ : Bled +1,5seta @ 1,719 Pinnacle✅

Co gra Jastrzębski Węgiel w Plus Lidze kazdy widzi. Przyznam, że nie spodziewałem się, że po dobrym meczu z ZAKSą nagle zapomną jak się gra w siatkówke. Teraz Łomacz może liczyc tlyko na dwóch graczy którzy mu ciągną gre w ataku tj Lukas Divis i Mitja Gasparini. Reszta bez formy co odzwierciedla postawa Bena Hardy&#39;ego. Jego zmiennik Wika ostatni raz w dobrej formie był chyba na IO w Pekinie jak zmieniał Sebe Świderskiego... O środkowych w JSW wiele już pisałem w tym sezonie.
Bled zajął 4msc przed rokiem w LM. Akurat wtedy nie udało mu się pokonac polskiego zespołu bo przegrał dwukrotnie z Resovią w fazie grupowej, a potem na Final Four w meczu o 3msc nie dał rady Skrze Bełchatów.
Teraz to jednak inny team co nie oznacza, że słabszy bo wzmocniony solidnie. Trenerem jest Serb Igor Kolakovic znany z prowadzenie reprezentacji Serbii. Ściągnął za sobą kilku rodaków jak rozgrywający Vlado Petkovic. Ponadto Holenderski bombardier Kay van Dijk, Dan Lewis znany kibicom w Polsce i zastąp rodzimych siatkarzy z Alenem Sketem na pozycji atakującego.
W ostatnim meczu Bled wygrał 13 listopada z Hypo Tirol Innsbruck 3:0. SKład mają naprawde ciekawy, grają szybką, kombinacyjną siatkówke. A jak gra Jastrzębski w ostatnim czasie to dobrze widac. Łatwej przeprawy to ja im nie daje i nie wystawiłbym takich kursów osobiście na ten mecz. Myślałem nad czystym win Bled, ale może nie doceniam Jastrzębian więc po mniejszej linii oporu stawiam +1,5seta:wink:

Kupon #23
:siata:Jastrzębski Węgiel - ACH Volley Bled Typ : Bled +1,5seta @ 1,719✅1:3
AKO KURS : 1,719 Pinnacle
STAWKA 5/10
ZYSK +3,595

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
ARGENTYNA - BRAZYLIA
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,72 Tobet⛔1:0

Szejkowie zapłacili za przyjazd gwiazd i zorganizowali sobie mecz gigantów. Zażyczyli sobie Ronaldinho więc i jest Ronaldinho w kadrze po póltorarocznej przerwie. W nagłe przekonanie się Menezesa do niego nie wierze, bo akurat obecnie jest on bez formy.
Widze tutaj wiele powodów przemawiających za tym typem. Szczególnie ofensywy obu zespołow. Argentyna miałaby nie strzelic gola ? Pastore wymiata w SerieA, hiszpański tercet z Primera Division w ataku z zadziwiającycm Messim. A w defensywie akurat widze pewne luki w obu zespołach, szczególnie u Albiceleste, bo zakładam że Argentyna strzeli, a Brazylia też powinna przedrzec się przez tą obrone rywali. Dla mnie BTS i tyle w temacie ;)

Tak już gdyby ktoś chciał stawiac 1x2 w tym meczu to dodam, że Argentyna od 5 lat nie wygrała z Brazylią w tymczasie dwa razy remisując i pięc przegrywając

BRAZYLIA : Victor- Daniel Alves, Thiago Silva, David Luiz, André Santos-Lucas, Ramires, Elias, Ronaldinho Gaúcho- Neymar, Robinho

ARGENTYNA : Romero- Zanetti, Burdisso, Pareja, Heinze- Banega, Mascherano , Pastore- Messi, Higuain , Di Maria.

HOLANDIA - TURCJA
Typ : Holandia @ 1,45 Tobet✅1:0
Hiddink na ten mecz powołał wielu zawodników do sprawdzenia. Stąd też brakuje takich graczy jak Nihat Kahveci, Emre Belozoglu, Arda Turan, Semih Senturk.
Owszem są jeszcze Hamit Altintop czy Volkan Demirel w bramce. Ponadto Nuri Sahin świetnie dyrygujący w Dortmundzie teraz dostanie szanse wkońcu w reprezentacji.
Pomarańczowi mają zagrac w takim oto składzie :
Kupon #24
⚽Argentyna - Brazylia Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,72⛔1:0
⚽Holandia - Turcja Typ : Holandia @ 1,45✅1:0
AKO KURS : 2,49 Tobet
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
ARSENAL - TOTTENHAM
Typ : Oba strzela ? TAK @ 1,60
Tobet✅2:3​
Najciekawiej dzsiiaj będzie na Emirate Stadium. Derby Londynu powinny byc niezwykle emocjonujące. Faworytem chyba jednak Arsenal,ale nie taki typ chce tutaj postawic. Zdecydowanie bardziej podoba mi się opcja oba strzelą. Do składu Tottenhamu wraca Jermain Defoe, ale to nie powiedziane, żę zagra od razu od poczatku meczu. Ponadto nowych urazów u Spurs nie ma. Kanonierzy już z Kościelnym na srodku defensywy. Wrocił do gry też van Persie. Oprócz Vermealena nikt nie pauzuje znaczący, a przynajmniej każdego z nich da rade zastąpic jak Diabego.
Nie musze pisac jaki potencjał w ofensywie maja oba zespoły, kazdy kto się interesuje PremierLeague to wie doskonale.

Kupon #25
⚽Arsenal - Tottenham Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,60✅2:3
⚽ManUtd - Wigan Typ : MU @ 1,22✅2:0
AKO KURS : 1,95 Tobet
STAWKA 3/10
ZYSK +2,85

Opisany mecz jest przez kacmon -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f167/listopad-campeonato-brasileiro-2010-a-49773.html#post1950200
Chciałem połączyc z Cruzeiro z jutrzejszych spotkań, ale nie można ... Więc gram singla. Oby to było dobre rozwiązanie ;)

Kupon #26
⚽Flamengo - Guarani Typ : Flamengo @ 1,592✅2:1
AKO KURS : 1,592 Pinnacle
STAWKA 4/10
ZYSK +2,36

Otrzymane punkty reputacji: +3
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
CRUZEIRO - VASCO
Typ : Cruzeiro @ 1,535 Pinancle✅3:1
Cruzeiro przegrało mecz z Corinthians 0:1 przed tygodniem po bardzo wydumanym rzucie karnym. Bo widok jak ważący ponad 100kg Ronaldo przewraca się pod naciskiem ręki drobnego obrońcy budził wiele kontrowersji! Tak więc sędziowie pomagają Timao jak się da! A to Cruzeiro grali lepiej w tym szlagierowym spotkaniu. Teraz nie pozostaje im nic innego jak wygrywac pozostałe im spotkania i liczyc na wpadki Corinthians. Pierwszym z rywali bedzie Vasco z powracającycm do składu Carlosem Alberto. Ale Vasco sezon ma już w zasadzie z głowy, grają by dograc tlyko. Na wyjazdach strzelili raptem 9 bramek. często remisowali co prawda bo 7 razy, ale też 8 razy pzrergrali przy 2 wygranych tylko.
Ze składu Cruziero wypadli z powodu zawieszenia za kartki Gil i Gilberto. Kontuzjowani są natomiast Cacapa i Leandro Silva. Licze, że Cruzeiro nie złoży tak łatwo broni w walce o mistrzostwo i walka trwac będzie w najlepsze do ostatniej kolejki!
VS
PALMEIRAS - ATLETICO MG
Typ : Atletico MG @ 1,855 Pinnacle✅0:2
Kurs jak na mezc wyjazdowy w Brasileiro dośc niski trzeba przyznac. Ale głównym powodem tego jest skład jaki do gry wystawi trener Scolari( w którego ostatnio nawet rzucali radiem!). Otóż zabraknie wielu kluczowych zawodników ze względu na rewanż w Copa Sudamericana. A to w tej chwili główny cel Palmeiras i jedyny zarazem. Bo tylko sukces w tym pucharze może zdaje się oszcędzic posade trenera. Atletico MG jedynie bez Revera. Mówie jedynie gdyż nie dawno był u nich szpital, ale sytuacja się polepszyła i przyszły lepsze wyniki od przejęcia zespołu przez Dorivala Juniora.
Nie dawno oba zespoły rywalizowały w Copa Sudamericana i wtedy to Atletico MG wystawiało rezerwy i przegrało dwumecz z Palmeiras. Nie chce nic sugerowac, ale czy teraz czasem Palmeiras nie odda pkt rywalowi ?
Kurs może i mały, ale spróbowac zdaje się można zważywszy iż forma w ekipie Galo jest, a także mocno eksperymentalny skład Palmeiras.
VS
SAO PAULO - FLUMINENSE
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,926 Pinnacle⛔1:4
Ale najciekawiej i tak zapowiada się starcie Sao Paulo - Fluminense. Flu po remisie z Goias gdzie zatrzymał ich duet bramkarz Harlei i napastnik Rafael Moura bo to tych graczy można wyróżnic za gre z zespolu Goias. Flu atakowali, starali sie, ale kolejne strzały Freda czy Conci nie mogły znalesc drogi do bramki. Czy znajdą tą droge w meczu z Sao Paulo?
Do bardzo interesujących wniosków można dojśc patrząc w h2h meczów na Morumbi. Otóż 9 z 10 ostatnich meczów to undery2,5gola! To tylko oczywiście statystycnze wyliczenia, ale jeżeli dodamy do tego pełne linie defensywne obu zespołów. Ponadto nie ma Ricardo Oliveiry, Dagoberto w ofensywie SPFC. Wśród Fluminense brak Emersona, a forma Deco pozostawia wiele do życzenia. Więc under to może to jest dobry kierunek w tym meczu ? Chyba spróbuje :wink:
VS
CATANIA - BARI
Typ : Catania @ 1,57 Betsafe✅1:0​
Catanie gram gdyż Bari przetrzebione kontuzjami, a także w ostatnim meczu z Parmą Donati i Massiello zobaczyli cz.kartki więc w tym meczu nie zagrają. Zresztą sami sobie zobaczcie, nie chce mi się pisac dokładnie co i jak -&gt; http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/13_giornata.shtml

Kupon #27
⚽Sao Paulo - Fluminense Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,926⛔1:4
AKO KURS : 1,926 Pinnacle
STAWKA 3/10
STRATA -3
Kupon #28
⚽Cruzeiro - Vasco Typ : Cruzeiro @ 1,50✅3:1
⚽Catania - Bari Typ : Catania @ 1,57✅1:0
AKO KURS : 2,36 Betsafe
STAWKA 4/10
ZYSK +5,44
Kupon #29

⚽Palmeiras - Atletico MG Typ : Atletico MG @ 1,855✅0:2
AKO 1,855 Pinnacle
STAWKA 2/10
ZYSK +1,71

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
CASA MODENA - TRENTINO
Typ : Trentino -1,5seta @ 1,85 Tobet✅0:3
Najważniejszy news w kontekście tego spotkania to brak Dennisa Angela w szeregach Modeny. Pod jego nieobecnośc w ataku zagra Casadei. Ponadto od razu podam cały skład jaki ma wystawic Silviano Prandi. Włoskie media sugerują, że będzie to wyglądało tak : Esko po przekątnej z Casadei, Berezhko i Kooy na przyjęciu, Kooistra i Piscopo na środku i Manir na libero.
Trentino w dalszym ciągu bez Juantoreny, którego zastępuje Della Lunga. Ponadto skład bez zmian powinien byc. Modena ma bilans 3-1. Jednak trzeba podkreślic, że wygrane dopiero po tie breaku + nieoczekiwana porazka z Piacenzą. Trento gra swoje tzn wygrywa mecz za meczem nawet bez Osmany. Kaziyski i Stokr to dwa żądła. Dobrze jako zespół grają w bloku, że jako potwierdzenie podam statystke z meczu z Maceratą 14-5 dla Trento na bloku. Spróbuje zagrac Trento z handi bo Modena póki co nie przekonuje + do tego ogromna strata bo nie będzie Dennisa.

VIBO VALENTIA - SISLEY TREVISO
Typ : Sisley @ 1,60 Tobet⛔3:2
Bilans h2h 12-1 na korzysc Sisleya. Lepszy skład i w ogóle. Może i Valentia walczyła w ostatnich meczach, ale dzisiaj może byc ciężko. SIsley pokonał silne Fenerbahce w LM z Milijkovicem, Marshallem czy Gericem w składzie. Więc powinni dac też rade Vibo chcoaiż mecz zagrają na wyjeździe to jednak warto spróbowac.
Kupon #30
:siata:Modena - Trentino Typ : Trento -1,5seta @ 1,85✅0:3
:siata:Valentia - SIsley Typ : Sisley @ 1,60✅3:2
AKO KURS : 2,96 Tobet
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
BRAGA - ARSENAL
Typ : Oba strzela ? TAK @ 1,74⛔2:0 Wenger ma wprowadzic kilka zmian w składzie. Bendner ma grac na szpicy, Gibbs na lewej stronie defensywy. Arsenal jeszcze pewny awansu nie jest. Teren w Bradze cieżki, Sporting też walczy o awans. Kanonierzy będą chcieli odpowiedziec za porażke z Tottenhamem. Poprostu tak widze ten mecz. Braga niby zespół własnego boiska, zobaczymy jakie to będzie miec przełożenie w meczu z Arsenalem. Sensownych argumentów nie mam do tego typu, ale tak czuje ;)
VS
AS ROMA - BAYERN MONACHIUM
Typ : Oba strzela ? TAK @ 1,70 Betsafe✅3:2
Wszyscy grają na Galliorossich. Sam życzyłbym sobie ich wygranej, ale te osłabienia Bayernu są za bardzo rozdmuchane wg mnie bo oni takim składem grają już w kilku meczach. Ponadto wraca już Ribery do pełnej dyspozycji po kontuzji. Już dwa blisko pól godzinne mecze zaliczyl więc dzisiaj może zagrac od początku.
Roma bez Taddeiego i Perrotty, a ponadto cały skład do dyspozycji. Dobra ich dyspozycja przełożyła się na awans na 3msc w SerieA. Menez w dobrej dyspozycji, Boriello również systematycznie trafia do siatki rywali. A trzeba jeszcze pamiętac o Vucinicu, ktory w trudnych momentach potrafi dobrze zagrac. W defensywie jak to w Romie zdarzają się przestoje i okresy słabszej gry. Z Udinese mieli troche szczęścia, że nic nie stracili. Defensywa Bayernu to też ser szwajcarski, szczególnie Breno się nie spisuje dobrze. Van Buytena zresztą też ogrywa niemal każdy w grze po ziemi. Dla mnie BTS to dobra opcja w tym spotkaniu.

Kupon #31

⚽Roma - BayernM Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,70✅3:2
⚽Braga - Arsenal Typ : Oba strzela ? TAK @ 1,74⛔2:0
AKO KURS : 2,96 Betsafe
STAWKA 2/10
STRATA -2

stoper06 17

stoper06

Użytkownik
W defensywie jak to w Romie zdarzają się przestoje i okresy słabszej gry.
tu akurat nie masz racji, chyba, ze twierdzisz, ze ten przestoj nastapi w tym meczu ;) Mexes w ostatnich meczach wszystko czysci, naprawde jest w formie. Burdisso tez sobie calkiem, calkiem radzi. Do gry wraca Riise - po kontuzji, ale na pewno zagra lepiej niz Castellini, ktory stworzyl okazje ostatnio Udinese ;) Cassetti - w sumie solidny, jednak prawdopodobnie to wlasnie on bedzie najslabszym ogniwem obrony w tym meczu, moze byc nekany na stronie. ale naprawde, o srodek nie ma co sie martwic bo oboje stoperzy sa w dobrej formie.
wiem jedno, jesli beda wygrywac 2 bramkami to prawdopodobienstwo, ze jakas frajerska bramka wpadnie wzrasta dwukrotnie, bo czesto juz tak sie zdarzalo ????
powodzenia

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
PANATHINAIKOS - BARCELONA
Typ : Panatha +1,5gola @ 1,943 Pinnacle⛔0:3
Zapewne na wielu dzisiejszych kuponach znajdzie się typ na Barcelone, jednak mnie wsytawiony na nich kurs nie satysfakcjonuje. Owszem Barca jeszcze nie ma pewnego awansu, a zapewni go sobie gdy zremisuje w Atenach, a Rubin ogra Kopenhage. To jeden ze scenariuszy. Guardiola podkreśla, że nie myśli jeszcze o Gran Derbi i wystawi najmocniejszy skład. Tak przejrzałem historie i Barca w ostatnich 11 wyjazdowych meczach Champions League tylko raz wygrała! Do tego jedna porażka, z tego co kojarze na San Siro z Interem i aż 9 remisów.
Atutem Koniczynek dzisiaj zapewne będzie nowy trener Jesualdo Ferreira, Pep podkreśla, że nie wie czego sięs podziewac po rywalu w dniu dzisiejszym bo to jego debiut w Panathinaikosie i nie wiadomo jaką taktyką zagra.
Nic nie znacząca historia pokazuje,że dwukrotnie grając w Atenach z Panathą Barca nie wygrała. Padł remis 0:0 w sezonie 04/05 i porażka 0:1 w sezonie 01/02.
Co tu będe więcej pisał, płyne troche pod prąd niż wszyscy, zobaczymy czy zatonie moja flota ;)
VS
TOTTENHAM - WERDER
Typ : Tottenham @ 1,429 Pinnacle ✅3:0
Nie widze żadnych atutów po stronie Werderu w dzisiejszym meczu. SPoro poważnych osłabień. Tottenham mam wrażenie, że u siebie na White Hart Line w LM potrafi się wyjątkowo zmobilizowac i rozgromic rywala. Jakieś 3:0 widze w dzisiejszym meczu. Już widze co Bale będzie robił z Fritzem czy Prodlem ;) Dodatkowo Werder bez atutów w ofensywie, brak Pizarro.

Kupon #32
⚽Panathinaikos - Barcelona Typ : +1,5gola PAO @ 1,943⛔0:3
AKO KURS : 1,954 Pinnacle
STAWKA 2/10
STRATA -2

Kupon #33
⚽Tottenham - Werder Typ : Tottenham @ 1,45✅3:0
:siata:Bled - Budvanska Typ : Bled @ 1,15✅3:0
AKO KURS : 1,67 Betsafe
STAWKA 6/10
ZYSK +4,02

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kupon #34
⚽Bolton- Blacpool Typ : Oba strzela ? TAK @ 1,73✅2:2
⚽Bayern Monachium - Eintracht Typ: Bayern @ 1,30✅4:1
AKO KURS : 2,25 Betsafe
STAWKA 3/10
ZYSK +3,75

Kupon #35
⚽Everton - WBA Typ : Over2,5gola @ 1,862✅1:4
AKO KURS : 1,862 Pinnacle
STAWKA 3/10
ZYSK +2,586

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
NEWCASTLE - CHELSEA
Typ : Chelsea @ 1,65
Tobet⛔1:1​
Ostatni mecz przeciwko Birmingham to była istna dominacja, ale na tablicy świetlnej wynik 0:1 w plecy. Z przebiegu gry Chelsea zdominowała rywala jak tylko się da, ale dzień konia miał Ben Foster. CFC w lekkim kryzysie, ale Sroki także obniżyły ostatnio loty, a mobilizacja w szeregach The Blues wielka. Już po cichu sę podobno mówi o zwolnieniu Ancelottiego w co za bardzo nie wierze. Chelsea nadal bez Essiena, Lamparda i Terry&#39;ego. Zatem pewnie w środku pola zargają Mikel i Ramires wsparci przesuniętym nieco w tył Maloudą lub Zhirkowem.
W Newcastle też kilka ważnych braków. Przede wszystkim zawieszenia dla Collociniego, Bartona i Williamsona. Co by tu nie pisac to dla Chelsea jest to najlepszy przeciwnik do przełamania bo kolejne mecze będą dużo trudniejsze. Bo kolejno będą się mierzyc z Evertonem, Tottenhamme, ManUtd i Arsenalem. Zatem prawdziwy test dla The Blues których grą tak każdy się zachwycał.
VS
INTER MEDIOLAN - AC PARMA
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,67 Tobet⛔5:2 prawie under ????
Dwa główne powody dlaczego tak, a nie inaczej. Po pierwsze i w zasadzie najwazniejsze to absencja Samuela Eto&#39;o. Kameruńczyk zdobył 9 z 14 strzelonych przez Inter bramek w tym sezonie! Niejednokrotnie indywidualną akcją przesądzał losy meczu urywając się po lewej stronie rywalom. Inter, a raczej Benitez z nożem na gardle, muszą wygrac, ale Parme wcale łatwo nie będzie ograc bo ta dobrze spisuje się w defensywie. POtrafi ustawic zasieki szczelnie. Ponadto statystyka under/over w ich wykonaniu w tym sezonie to 12-1. Co prawda zawsze jest gdzieś ten margines błędu, ale wobec braku Eto&#39;o chyba nie dzisiaj. Na szpicy ma zagrac Pandev bo nie będzie też Diego Milito. Ponadto brak Coutinho więc z graczy ofensywnych i grających z polotem będzie tylko Sneijder! Biabiany to jeszcze chimeryczny gracz dla mnie. A reszta zawodnicy od destrukcji. Zatem mi jak nic wychodzi under i tak gram.

Kupon #36
⚽Newcastle - Chelsea Typ : Chelsea @ 1,65⛔1:1
⚽Inter Mediolan - Parma Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,67⛔5:2
AKO KURS : 2,75 Tobet
STAWKA 3/10
STRATA -3

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom