>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

robson United xD - świat sportu i typów bukmacherskich

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
ATLETICO MG - GOIAS
Typ ; Atletico MG -1,5 @ 1,980 Pinnacle✅
Wygrac powinno Atletico MG grające ze spadkowiczem Goias, które dodatkowo szykuje się niespodziewanie na finał Copa Sudamericana i pewnie będize oszczędzac swoich najlepszych graczy na ten mecz. Zatem do rozważenia mimo wszystko wygrana Galo z handicapem. Są w formie w ostatnim czasie. Ponadto wystarczy porównac sobie składy Goias z meczu z Palmeirasem w Copa Sudamericana i tym awizowanym na dzień dzisiejszy. Jedyna zbieżnośc to obecnośc między słupkami bramkarza Harleia. Czy zatem Goias coś jest w stanie ugrac w tym meczu? Wg mnie nie za bardzo i gram więc handiacp :wink:

ATLETICO MG : Renan Ribeiro- Rafael Cruz, Réver, Werley, Leandro- Zé Luís, Serginho, Renan Oliveira,Diego Souza- Obina , Diego Tardelli

GOIAS : Harlei- Leyrielton, Danilo, Valmir Lucas . Jadilson- Jonilson, Wendel Santos, Lenon. Camacho- Everton Santos. Wendel Lira.

K
upon #37
⚽Atletico MG - Goias Typ : Atletico MG -1,5 @ 1,980✅3:1
AKO KURS : 1,980 Pinnacle
STAWKA 2/10
ZYSK +1,96

Otrzymane punkty reputacji: +4
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Potwierdził się skład Goias rezerwowy, a o Estudiantes napisze w dziale dwa słowa zaraz.

Kupon #38

⚽Atletico MG - Goias Typ : Atletico MG @ 1,308✅3:1
⚽Independiente - Estudiantes Typ : Estudiantes @ 1,667✅1:2
AKO KURS : 2,108 Pinnacle
STAWKA 2/10
ZYSK +2,216

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dzisiaj i jutro już nie zamierzam typowac bo nawet nie będzie na czym oka zawiesić. Dopiero w środe pewnie coś poszukam na LIge Europejską, ale jeszcze zobaczymy. Póki co rozliczam miesiąc listopad. Musze przyznac, że byl to dla mnie dobry miesiąc. Jestem zadowolony;)
LISTOPAD 2010r
Kupony : 38
Wygrane✅22
Przegrane⛔16
Skutecznośc 58%
Typy : 54
Trafione✅ 36
Nietrafione⛔18
Skuteczność 67%
Stawki zainwestowane : 114
Stawki wygrane : 129,606
ZYSK ✅15,606
YIELD ✅13,69%

Otrzymane punkty reputacji: +3
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Grudzień

Noriaki Kasai - Emmanuel Chedal

Typ : Kasai @ 1,95 Betsafe⛔
Japończyk zaskakuje mnie kolejny już raz. Stylowo i daleko od ładnych paru lat. Chedal jest nieprzewidywalny, a w Kuopio skacze przeciętnie wg mnie. Kasai co prawda porównywalnie, ale wyżej oceniam jego umiejętności i sądze, że o jakieś tam pkt wyprzedzi Francuza.
Anders Bardal - Wolfgang Loitzl
Typ : Bardal @ 1,85 Betsafe✅
Bardal systematycznie ponad 120m w kazdym z trzech swoich skoków. Loitzl nie ma tej formy co w tamtym seoznie póki co. Noty pewnie wyższe dostanie Austriak, ale zaryzykuje ;)

A kto wygra?
Pewnie jakiś Austriak. Kofler lub Morgi najpewniej. Fajnie, że Norwegowie zaczeli dobrze skakac i widac ich w czołówce. Licze też na Adama oczywiście. Ale TOP6 to chyba max na co go stac obecnie.

Kupon #1
▶Kasai - Chedal Typ : Kasai @ 1,95⛔16-13
▶Loitzl - Bardal Typ : Bardal @ 1,85✅26-10
AKO KURS : 3,61 Betsafe
STAWKA 1/10
STRATA -1

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Nie mam czasu na opisywanie meczów...
Kupon #2
⚽Villareal - Dinamo Zagrzeb Typ : Villareal @ 1,35✅3:0
⚽PSG - Sevilla Typ : Oba strzelą ?TAK @ 1,89✅4:2
AKO KURS : 2,55 Tobet
STAWKA 2/10
ZYSK +3,10

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zaczynam skokami sobotnie kupony ;)
W Kuopio ten idiotyczny system punktacji + Hoffer z Tepesem sprawili, że wygrał Larrinto. Bo w pierwszej serii dwaj wspomnieni panowie zepsuli skoki Kofiemu i Morgiemu, a w 2 serii okazało się, że można skoczyc nawet 4m dalej i przegrac!
Od początku nie byłem zwolennikiem tego systemu, teraz czytam, że Adam już również zaczyna narzekac. Oby dzisiaj nie zrobili z siebie po raz kolejny błaznów. Bo podkresle to po raz kolejny, jakieś pkt rekompensaty nie oddadzą prędkości na progu i odległości w skoku!
Z typów na dzisiejsze zawody w Lillehamer to ode mnie kilka propozycji.

Johan Remen Evensen - Manuel Fettner
Typ : Evensen @ 1,50 Betsafe
Norweg u siebie i w lepszej dyspozycji. Może doczekamy ponownie czasów, że będziemy mówili o &quot;Gangu Kojonkovskiego&quot;? Bo przecież Bardal skacze daleko, Hilde też dobrze, nieco brakuje Jacobsenowi i nierówny wciąż Romoeren. Fettner w każdym ze skoków w dniu wczorajszym kilka metrów za Norwegiem lądował. Evensen w każdym skoku przekraczał 130metr.

Michael Neumayer - Manuel Fettner

Typ : Neumayer @ 2,00 Tobet
Neumayer w formie. Owszem lot jak zwykle pozostawiający wiele do życzenia stąd oceny nieco słabsze dostaje, ale skacze systematycznie i daleko. Fettner jest w top10, ale nie powiedizałbym, że obecnie skacze dalej od Niemca. Kurs mnie zaskoczył dośc pozytywnie. Pytanie tylko czy Fettner nei odpali i mi nie zepsuje dzisiejszych typów bo gram przeciwko niemu drugą pare...

Michael Neumayer - Wolfgang Loitzl
Typ : Neumayer @ 1,50 Betsafe
Austriak jest kompletnie bez formy. Ledwo co udało mu się wczoraj uzyskac kwalifikacje do konkursu głównego. W treningach 29 i 60 miejsce. W kwalach dla uzupełnienia był 30. Neumayer obecnie o wiele lepszy wg mnie. Opisalem to powyżej. Już w Kuopio Loitzl skakał słabo, w konkursie 26miejsce. Dla mnie Neumayer wygrywa tą rywalizacje.

Anders Bardal - Bjoern Einar Romoeren
Typ : Bardal @ 1,85 Betsafe
Bardal bardziej ustabilzowana forma. Romoeren skacze w kratke. W konkursach dodatkowo czegoś mu zawsze brakuje w ostatnim czasie. Bardal dla mnie w obecnej chwili systematyczny i co najważniejsze gwarantuje dwa równe skoki. A Bjoern potrafi jak w Kuopio byc 31 by w Lillehamer w kwalach np byc na 3msc. Wygra stabilnośc wg mnie.

Kupon #3
▶Bardal - Romoeren Typ : Bardal @ 1,85✅10-23
▶Evensen - Fettner Typ : Evensen @ 1,50✅2-13
AKO KURS : 2,78 Betsafe
STAWKA 1/10
ZYSK +1,78
Kupon #4

▶Neumayer - Loitzl Typ : Neumayer @ 1,50⛔19-16
▶Bardal - Kasai Typ : Bardal @ 1,35✅10-27
AKO KURS : 2,03 Betsafe
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
-

Borussia MG- Hannover
Typ : Borussia MG over 1 and 1,5gola @ 1,980 Pinnacle ▶⛔1:2
Hannover wysoko w tabeli. Czy nie za wysoko? Jak widziałelm ich któryś z meczów chyba z BVB u siebie to grali tragicznie. Nie stwarzali tam kompletnie okazji z przodu. Borussia MG strzela sporo bramek, a nie wygrywa meczów. Dzisiaj jest na to okazja wg mnie. Moga powalczyc z H96. Reus z Idrissou i De Camargo w ataku są groźni dla każdego. Gorzej z defensywą która jest nawet gorsza od Werderu :p
Kupon #5
⚽
Borussia MG - Hannover Typ : Borussia MG over1 and 1,5gola @ 1,980▶⛔1:2
AKO KURS : 1,980 Pinnacle
STAWKA 3/10
STRATA -1,5
W rzeczywistości nie wiem jakim cudem, ale postawiłem taki zakład, że to H96 o1 and 1,5 i dopiero teraz to zobaczyłem ???? No, ale rozliczam tak jak wpisałem bo tak chciałem zagrac.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
ESTUDIANTES LA PLATA - ARGENTINOS JUNIORS
Typ : Estudiantes @ 1,50 Tobet✅3:1
Ostatnia prosta w walce o mistrzostwo. Estudiantes jest na najlepszej drodze do tytułu. Do końca 3 kolejki i tytuł powędruje w ręcej Estudiantes wlasnie lub Velezu Sarsfield, który ma 2pkt straty do lidera. Dzisiejszy pojedynek może miec znaczenie gdyż Argentinos to ustępujący mistrz, czy zatem wygrana gospodarzy pozwoli im przejąc pałeczke mistrzowską?
Ze składu wypadł zawieszony Enzo Perez. Jego miejsce zajmie Maximiliano Nunez. Ponadto wszyscy gotowi na spotkanie. Co ciekawe to Estudiantes u siebie w 7 dotychczasowych meczach wygrał wszystkie i nie stracił nawet gola. Licze, że i dzisiaj nie zawiodą i pokonają ustępującego mistrza. Argumenty takie nijakie, bardziej statystyczne, ale zaufam Studentom;)

ESTUDIANTES: Agustín Orion-Federico Fernández, Leandro Desábato, Germán Ré- Gabriel Mercado, Rodrigo Braña, Leandro Benítez, Marcos Rojo- Juan Sebastián Verón- Maximiliano Núñez , Gastón Fernández.
ARGENTINOS: Nicolás Navarro- Juan Sabia, Santiago Gentiletti, Nicolás Berardo- Gonzalo Prósperi, Juan Mercier, Néstor Ortigoza, Sergio Escudero- Franco Niell, Nicolás Blandi, Ciro Rius.
VS
ARSENAL LONDYN - FULHAM
Typ : Arsenal @ 1,31 Tobet ✅2:1
Bo Kanonierzy u siebie przegrali ostatnie derby z Tottenhamem więc ze słabym Fulham powinni już dac rade. Nie będzie Cesca, ale będzie Nasri i reszta gwardii. Remisowa seria Fulham będzei zastopowana wg mnie. Arsenal nigdy u siebie nie przegrał z Fulham (21 wygranych i 3 remisy). Gram na dzieciaków Wengera!

Kupon #6
⚽Estudiantes - Argentinos Typ: Estudiantes @ 1,50✅3:1
⚽Arsenal - Fulham Typ : Arsenal @ 1,31✅2:1
AKO KURS : 1,97 Tobet
STAWKA 3/10
ZYSK +2,91

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
PORTIMONENSE - SPORTING LIZBONA
Typ : Sporting @ 1,65 tobet✅1:3
Sporting dwa ostatnie mecze z silnymi rywalami zagrał bardzo dobrze. Przewaga w starciu z FC Porto była znaczna, lecz skończyło się remisem 1:1. Ale kto widział jak przebiegało spotkanie to wie zapewne, że to Sporting dominował, był strzał Liedsona w poprzeczke m.in i kilka sytuacji więcej. Potem w środe pokonali Lille 1:0. Co ważne sytuacja kadrowa jest stabilna. Wraca do gry po kontuzji Mati Fernandez. Brakowac będzie tylko Marata Izmaiłowa, ale on nie gra już od dłuższego czasu. Helder Postiga w formie, Liedson również groźny. W środku pola Pedro Mendes ładnie rozdziela piłki.
Rywalem Sportingu dzsiiaj będzie beniaminek z Portimonense. W dotychczasowych 12 meczach w tym sezonie legitymujuą się bilansem 2-2-8. Licze, że będacy w dobrej dyspozycji Sporting nie będzie miał problemów z pokonaniem beniaminka, który ostatnio przegrywa niemal wszytstko.
VS
GOIAS - CORINTHIANS
Typ : Corinthians @ 1,30 Tobet⛔1:1
Kurs malutki, ale sa ku temu powody. Corinthians walczy o mistrzostwo i musi swój mecz wygrac i liczyc na potknięcie Fluminense. O to będzie ciężko. Timao jednak swój mecz powinni wygrac bowiem rywal już spadł z ligi, a ponadto wystawi znowu rezerwowy skład bowiem czeka ich rewanż w Copa Sudamericana, a tam po pierwszym meczu mają zaliczke bo wygrali 2:0 więc triumf w tych rozgrywkach będzie dla nich super osiągnięciem.
GOIAS : Fábio; Wendel Santos, Mateus, Valmir Lucas e Jadilson; Lenon, Jonílson, Camacho e Felipe Amorim; Everton Santos e Wendel Lira.
CORINTHIANS : Julio Cesar, Alessandro, Chicão, William e Roberto Carlos; Ralf, Elias, Jucilei e Bruno César; Dentinho e Ronaldo.
Kupon #7
⚽Portimonense - SportingLizbona Typ : Sporting @ 1,65✅1:3
⚽Goias - Corinthians Typ : Corinthians @ 1,30⛔1:1
AKO KURS : 2,15 Tobet
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
WERDER BREMA - INTER MEDIOLAN
Typ : oba strzelą ? TAK @ 1,63 Tobet⛔3:0
Typ wydaje się dośc oczywisty. Werder w tyłach gra fatalnie, a Inter również ma ogromne straty bo bez Lucio, Maicona i Julio Cesara. Tak sobie knuje, że Werder u siebie powalczy o honorowe bramki, Hugo Almeida w lidze grac nie może za cz.kartke, wraca Pizarro do kadry meczowej, a w tyłach wiadomo, że Werder na wszystko jest zdolny. Owszem Inter bez Sneijdera, Stankovica i Milito, ale jest Eto&#39;o więc jak ktoś ma strzelac bramki to wydaje się, że będzie to Kameruńczyk zatem zagram też na strzelca bramki w tym meczu. Kurs całkiem dobry.
VS
OL. LYON - HAPOEL
Typ : Lyon @ 1,27 Tobet⛔2:2
Kurs śmieszny, ale Lyon walczy o 1msc w grupie dające lepsze rozstawienie i ominięcie Realu, Chelsea, Barcy czy Bayernu. Mają pkt straty do Schalke, a oni z kolei grają na Estadio da Luz więc będzie ciężko im tam wygrac, a przy wygranej OL tylko 3pkt Schalke dają obrone pozycji lidera. Lisandro i Bastos robią różnice w tym pojedynku. Nie będzie Gourcuffa, ale i tak są lepsi wg mnie. Szczególnie, że mecz na Stade Gerland. Do tego Lisandro strzeli gola bo jest w gazie ;)

Kupon #8
⚽Werder - Inter Typ : oba strzelą ? TAK @ 1,63⛔3:0
⚽Lyon - Hapoel Typ : Lyon @ 1,27⛔2:2
AKO KURS : 2,07 Tobet
STAWKA 2/10
STRATA -2
Kupon #9

⚽Werder - Inter Typ : Eto&#39;o strzeli @ 2,42 ⛔
AKO KURS : 2,42 Tobet
STAWKA 1/10
STRATA -1
Kupon #10

⚽Lyon - Hapoel Typ : Lisandro strzeli @ 2,20✅
AKO KURS : 2,20 Tobet
STAWKA 1,5/10
ZYSK +1,80

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Skoki troche na wydre bo nie było treningów, ani kwalifikacji dzisiaj. Wiec głównie miałem na uwadze dyspozycje z zawodów z Lillehamer i to, że Adam będzie skakał przy tysiącach polskich gardeł jakie zapewne zjawią się w Harrachowie by go dopingowac więc można sie spodziewac dobrych lotów.
A co do Evensena to uważam go poprostu za będącego w lepszej formie od Mattiego, który niby wraca, ale jakoś mnie to nie przekonuje.
Kupon #11
▶Małysz - Hilde Typ : Malysz @ 1,55
▶Evensen - M.Hautameki Typ : Evensen @ 1,72

AKO KURS : 2,67 Betsafe
STAWKA 1,5/10
ZWROT 1,5

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
NEWCASTLE - LIVERPOOL
Typ : LFC @ 2,190 Pinnacle ⛔3:1
Sroki niskie loty ostatnio. Nowa miotła, nie wiedziec czemu Pardew dostał kontrakt na 5,5 roku skoro to trener nie zbyt dobry. Przynajmniej ja mam o nim takie mniemanie.
LFC ma patent na Newcastle, przeciwko AV pokazali naprawde wkońcu kawalek dobrej piłki. Grali na jeden kontakt, dzisiaj dojdzie do tego Torres. Nie grał z AV bo czuwał przy narodzinach dziecka. To może go zmobilizowac w dzisiejszym starciu i zagra na luzie. Licze, że dziś też pokaża kawałek dobrej piłki. No i ta defensywa Newcastle.

Kupon #12

⚽Everton - Wigan Typ : Everton @ 1,488⛔0:0
⚽Arles - Lille Typ : Lille @ 1,508✅0:1
⚽Bayern M - St Pauli Typ : Bayern @ 1,238 ✅ 3:0
AKO KURS : 2,777 Pinnacle
STAWKA 3/10
STRATA -3

Kupon #13
⚽Newcastle - Liverpool Typ : LFC @ 2,190⛔3:1
AKO KURS : 2,190 Pinnacle
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
MANCHESTER UNITED - ARSENAL LONDYN
Typ : over 2 and 2,5gola @ 1,680 Pinnacle ⛔1:0
Defensywa Kanonierów w nieco opłakanym stanie. Fabiański ma nie zagrac, więc debiutu dostąpi Szczęsny. Ponadto niepewny Squilacci. Pod nieobecnośc Vermealena to nie wygląda tak dobrze. Clichy pod znakiem zapytania, Gibbs kontuzja. Nawet jak postawią na nogi Francuza to wiadomo ciężko mu będzie powstrzymac Naniego bo to na niego będzie grał. W pamięci mam ostatnią bramke Portugalczyka z meczu na Emirates kiedy to całą defensywe ośmieszył ????
Ofensywa bez Fabregasa radzi sobie dobrze, Nasri w świetnej dyspozycji.
Anderson dodaje w pomocy dobre parcie ofensywne, przyspiesza znacząco gre MU. Pasuje idealnie do współpracy z Rooneyem, który pomału pomału gra coraz lepiej. Licze na dobre widowisko. Bawiąc się w proroka typuje 3:1 dla MU ;)

Kupon #14
⚽Manchester United - Arsenal Londyn Typ : over2 and 2,5gola @ 1,680⛔1:0
AKO KURS 1,680 Pinnacle
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kilka słów o tym napisałem w odpowiednim dizale na temat KMŚ więc tam odsyłam ;)

Kupon #15

⚽Mazembe - Internacional Porto Alegre Typ : under3 and 3,5gola @ 1,746✅2:0
AKO KURS : 1,746 Pinnacle
STAWKA 2/10
ZYSK + 1,492

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kupon #16
:siata:CV Jamper Aguere La Laguna - Volero Zurich typ : Volero @ 1,45✅0:3
:siata:Radnicki Kragujevac - CAI Teruel Typ : Teruel @ 1,30✅1:3
:siata:Zenit Kazan - CSKA Sofia Typ : Zenit -1,5seta @ 1,15✅3:0
AKO KURS : 2,17 Tobet
STAWKA 3/10
ZYSK + 3,51

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
SEVILLA - DORTMUND
Typ : Sevilla DNB @ 1,962 Pinnacle ▶2:2
Polece cytatami troche z innych portali bo nie chce mi się tego przepisywac.
Wycinek z Tylko Piłki :
Mecz zdobywcy trofeum z lat 2006 i 2007 przeciwko najlepszej
w tej chwili ekipie niemieckiej to bez wątpienia szlagier zestawienia. Kroczącej od zwycięstwa do zwycięstwa w Bundeslidze Borussii wystarczy wygrać. Lecz jak to zrobić, jeśli na 7 gier w Hiszpanii Westfalczycy wygrali tylko jedną, zaś gospodarze na 6 gier nigdy nie ulegli w domu Niemcom. Czy Błaszczykowski, Lewandowski i Piszczek pomogą przełamać tak fatalne statystyki?
Passa BVB w Bundeslidze jest fenomenalna, sam sporo ich meczów widizałem, ale na Pizjuan gra się inaczej niż w Bundeslidze mimo wsyzstko. Ponadto sądze, że ludzie na hurraoptymiźmie będą pobierali typ na 2 czy też x2 hurtowo.

Przewidywane składy :
FC Sevilla:
Palop - Dabo, Caceres, Alexis, Escudé - Zokora, Renato, Alfaro, Perotti - Kanouté, Negredo.

Borussia Dortmund:
Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Kuba, Kagawa, Großkreutz – Barrios.

Młoda ekipa BVB może miec kłopot wg mnie w Andaluzji. Wkońcu Sevilla to obyta w pucharach ekipa mimo ostatnich niepowodzeń ligowych. Niby zespoły z przeciwnych biegunów, ale jakoś tak bym pojechał pod prąd.

------------
VS
KARPATY LWÓW - PARIS SG
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,877 Pinnacle ✅1:1
PSG will start without 9 usual players : Edel, Armand, Jallet, Sakho, Makelele, Giuly, Nenê, Hoarau, Chantome.
Do tego zapewne zimowa sceneria we Lwowie czyli antywarunki do gry w piłke. Bez Nene i Hoarau w ofensywie może byc gorzej Paryżanom. Tak to widze. Mało bramek, a kurs ponad 1,8 nie śmierdzi ;)

Kupon #17
⚽Sevilla - Dortmund Typ : Sevilla DNB @ 1,909▶2:2
AKO KURS : 1,909 Pinnacle
STAWKA 2/10
ZWROT ▶2

Kupon #18

⚽Karpaty Lwów - Paris SG Typ : Under 2,5gola @ 1,877✅1:1
AKO KURS : 1,877 Pinnacle
STAWKA 4/10
ZYSK +3,50

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
BAYER LEVERKUSEN - ATLETICO MADRYT
Typ : Atletico DNB @ 1,60 Tobet ▶1:1
Znam już składy. Bayer tak jak było mówione przemeblował swoje szeregi. Szczególnie defensywa wygląda eksperymentalnie. Sytuacja Atletico znana więc nie ma co pisac. Wsytawili więc najpotężniejsze żądła z Forlanem i Aguero.

BAYER
: Giefer - Castro, Hyypia, Schwaab, Vida - Burak Kaplan, Balitsch, Bender, Renato Augusto - Helmes, Jorgensen
ATLETICO : De Gea - Valera, Perea, Alvaro Dominguez, Filipe Luis - Raul Garcia, Assuncao, Maro Suarez, Simao - Aguero , Forlan
VS
LILLE - GENT
Typ : Lille @ 1,36 Tobet ✅3:0
Hazard z Obraniakiem na skrzydłach i duet z przodu tj De Melo i Frau. Ponadto tyły też w zasadzie podstawowe. Lille w Ligue1 mega forma. A to, że dali Edena od początku pozwala mi się sugerowac, że zamierzaja dzisiaj powalczyc, a tylko wygrana im da awans.

Kupon #19
⚽Leverkusen - AtleticoM Typ : Atletico DNB @ 1,60▶1:1
⚽Lille - Gent Typ : Lille @ 1,36✅3:0
AKO KURS : 2,17
STAWKA 2/10
ZYSK +0,72

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Oferta uboga dzisiejszego dnia. Miałem niby dodac do tego Twente i zagrac 1X na Borussie, ale ostatecznie zaryzykuje bardziej i zagram tylko w opcji DNB Bundeslige.
VS
BORUSSIA MG - HAMBURGER SV
Typ : Borussia MG DNB @ 2,30 Tobet⛔1:2
Niby ostatnia w tabeli Borussia MG, ale w ich meczach zawsze sporo się dzieje. Co wazne zespół ma okazje strzeleckie w każdym spotkaniu, potencjał ofensywny spory nawet jeśli dzisiaj nie zagra zawieszony za kartki Bobadilla. Owszem obrona gospodarzy też troche mnie martwi bo kilka roszad tam będzie, ale możę to paradoksalnie wyjdzie im na dobre bo przeciez tracili tyle bramek do tej pory, że szkoda gadac.
Patrze w sytuacje kadrową HSV i łapie się troche za głowe. W defensywie z podstawowych defensorów zagra jedynie Heiko Westerman. Ponadto 18 letni Besic będzie partnerem na środku. Po prawej ograny już Rincon, a po lewej 20 letni Pressel bez meczu w Bundeslidze na koncie. Ponadto w bramce Frank Rost, który nie przypominam sobie by w ostatnim czasie był w jakiejś wybornej formie.Cześciej potrafi zawalic bramke, a to przy rzucie wolnym odprowadza piłke tylko wzrokiem, a to wyjdzie za daleko. To nie jest klasowy bramkarz. Zabraknie też Ze Roberto czyli prawdziwego przywódcy boiskowego. Ponadto HSV gra ostatnio słabo. Zdaje sobie sprawe, że to ciężki mecz, ale jakoś tak bliżej mi do wygranej gospodarzy. Bo w zespole HSV tak na dobrą sprawe róznice mogą zrobic Elia i Pitroipa i tego się troche obawiam. Lekko spróbuje;)
BORUSSIA MG : Heimeroth- Schachten, Neustadtler, Daems, Wissing - Bradley, Marx - Reus, Arango - de Camargo , Idrissou
HSV : Rost - Rincon, Besic, Westermann, Pressel - Jarolim, Trochowski- Elia, Torun, Pitroipa - Guerrero

Kupon #20
⚽Borussia MG - HSV Typ : Borussia DNB @ 2,30⛔1:2
AKO KURS : 2,30 Tobet
STAWKA 1/10
STRATA -1

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Patrząc przez pryzmat przebiegu spotkania w Monchengladnach typ powinien się okazac trafny, a zwrot powinienem dostac na pewno! No, ale jak się nei wykorzystuje takich okazji jak mieli w 1połowie spotkania De Camargo, Bradley czy strzał z połowy Arango minął minimalnie słupek bramki to niestety się nie wygrywa... Gladbach naprawde grało dzisiaj dobre zawody do pewnego momentu, szybko odpowiedzieli na straconego gola. Potem niezrozumiała dla mnie zmiana Bradleya i wprowadzenie chaotycznego Idrissou, które nic nie dało i HSV wygrało 2:1 mimo iż nie zasłużyło na to wg mnie. No, ale cóż zdawałem sobie sprawe, że typ jest ryzykowny.
VS
BLACKBURN - WEST HAM
Typ : WHU lub remis @ 2,130 Pinnacle ✅1:1
Chciałbym zauwazyc, że na forum mamy prawdziwego eksperta od Premiership. Swoje analizy przekazuje nam już od pewnego czasu. Zdążyłem z nim porozmawiac kilka razy i widac, że to jego pasja ???? A takim ludziom można zaufac. Oto rzeczowa analiza dotycząca tego spotkania -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f23/18-kolejka-premiership-18-20-grudnia-2010r-51695.html#post1994554
Cóż ja więcej będe tutaj mówił. Podpisuje się pod tym i pobieram typ na brak przegranej Młotów ;)
Kupon #21
⚽Blackburn - WHU Typ : x2 @ 2,130✅1:1
AKO KURS : 2,130 Pinnacle
STAWKA 3/10
ZYSK +3,39

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Przeglądanie oferty sobotniej zacząłem od skoków narciarskich. Wczoraj co prawda odbyła się tylko jedna seria, w której nic nie stawiałem i tylko byłem obserwatorem bowiem skoczkowie mieli długą przerwe od skakania i różnie to mogło się odbic na ich formie. Dzisaij jednak już wybrałem dwie propozycje, które zagram w dublu.
Adam Małysz - Kamil Stoch
Typ : Małysz @ 1,60 Tobet✅2-12
Wczoraj Stoch wystrzelił wkońcu można by rzec, wygrane kwale i dobre miejsce w konkursie, ale Małysz to Małysz, mówił że mobilizował się bardzo na 2serie i sądze, że nie były to slowa rzucone na marne. Ponadto warto podkreślic skąd wzięło się to miejsce Adama za plecami Kamila. Otóż grupa wśród której był Adam skakała w niesprzyjających warunkach, a Malysz poradził sobie w niej dobrze. Dzisaij będzie rewanż w tej polskiej mini rywalizacji tak sądze ;)
Matti Hautameki - Wolfgang Loitzl
Typ : Hautameki @ 1,80 Tobet✅3-7
Loitzl już skacze lepiej niż na początku sezonu to trzeba przyznac, ale Matti jest obecnie w dobrej formie i co ważne też ona rośnie. W konkursie to Loitzl był co prawda na podium, a Matti na 4msc, ale ważne jest kto w jakich warunkachs skakał. Głównie przez pryzmat tego zamierzam postawic na wyższe miejsce Fina. Z początku chciałem zagrac Mattiego w rywalizacji z rodakiem Ville Larinto, ale uważam, że jednak wczorajsze wysokie miejsce Loitzla to troche szczęście bo jego aktualna forma to tak skazywałaby go na miejsca w okolicach 10-18 pozycji.

Kupon #22
▶Małysz - Stoch Typ ; Małysz @ 1,60✅2-12
▶Hautameki - Loitzl Typ : Hautameki @ 1,80✅3-7
AKO KURS : 2,88 Tobet
STAWKA 2/10
ZYSK +3,76

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom