>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

robson United xD - świat sportu i typów bukmacherskich

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wkońcuuuuu! Champions League dała odrobic ostatnie straty;)
Na noc uderzam Brasileiro, a jutro MŚ siatkarzy może tym razem dadzą zarobic, na oku już jeden typ bardzo przemyślany, a i Liga Europejska gra więc coś się pomyśli;)
VS
CRUZEIRO - ATLETICO GO
Typ : Cruzeiro @ 1,44
Bet365✅3:0
Na rekomendacje tego typu niech wystarczy brak w zespole Atletico Goianensea takiego gracza jakim jest Elias. Otóż jego statystyki z obecnego sezonu to 19 meczów w Campeonato Brasileiro i 10 bramek. Przy tym niezliczona ilośc podań otwierających partnerom droge do bramki! Oslabienie kolosalne! Łącznie Atletico strzeliło 33 gole w lidze z czego 1/3 należy do Eliasa, a zapewne przy kolejnych tylu asystował. Taki gracz dla zespołu walczącego o utrzymanie to skarb. Ponadto w zespole zabraknie jeszcze pomocnika Ramalho (19 meczów/0goli,a le podstawowy zawodnik) i obrońcy Thiago Feltri(15 meczów/1gol, też podstawowy gracz). Zatem trzy osłabienia, a jedno baardzo istotne.
Cruzeiro owszem przegrało z Santosem,ale Santos na wyjeździe nie jest łatwo ograc mimo tych zawirowań wokół Neymara. Ważne, że w dzisiejszym meczu nie ma braków jako takich. Z przodu do dyspozycji Montillo i Farias. Zresztą mówiąc o absencjach to są identyczne jak w poprzednich meczach czyli bez Leo, Leandro Silvy, Cacapy, Gilberto, Marquinosa Parany i Wellingtona Paulity do tego meczu przystąpia. Dla mnie wygrana Cruzeiro:wink:
VS
ATLETICO PR - VITORIA BAHIA
Typ : Atletico PR @ 1,72 Bet365✅1:0​
Rzucając hasło Vitoria Bahia każdy z nas myśli mocna na obiekcie w Salwadorze. Dzisiaj czeka ich wyjazd do Kurytyby na mecz z Atletico Paranense. Jeżeli idzie o skład na to spotkanie to gospodarze zagają tylko bez Marcio Azevedo( 7 meczów /0goli). Na własnym terenie w tym sezonie mają bilans 7-4-1 i wciąż walczą o G-3 chociaż praktycznie patrząc to za dużych tych szans nie ma gdyż zakładam iż Fluminense i Corinthians zajmą dwa pierwsze miejsca, a o ostatnie dające gre w COpa Libertadores powalczy trio Cruzeiro,Botafogo i Santos. Ale nie należy odmawiac ambicji temu było nie było zasłużonemu klubowi w Brasileiro. Dopóki piłka w grze ...:wink:
Vitoria przyjeżdza na ten mecz bez bramkarza Viafary(16 meczów i 1gol zdobyty z karnego), obrońca Nino Paraiba(7/0), doswiadczonego 38letniego pomocnika Ramona(10/1). Dziwne, że nie ma awizowanego Schwencka w pierwszym składzie na to spotkanie. Tak więc słowem podsumowania, Vitoria nie gra u siebie. Atletico PR wie jaki cel im przyświęca, potrafili u siebie pokonac Internacional czy zremisowac z Corinthians w ostatnim czasie. Dla mnie można postawic na gospodarzy.

Kupon #36
⚽Cruzeiro - Atletico GO Typ : Cruzeiro @ 1,40✅3:0
⚽Atletico PR - Vitoria Typ : Atletico PR @ 1,70✅1:0
AKO KURS : 2,38 Betclic
STAWKA 2/10
ZYSK +2,76

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
KUBA - SERBIA
Typ : Kuba @ 1,55 Betclic⛔ 1:3
Dla mnie w tym meczu faworyt jest tylko jeden. Już nie wspominam nawet do tych kalkulacji Serbów bo to żałosna sprawa. Czytając różne portale gdzie robiono przegląd prasy serbskiej miejscowi dziennikarze chwalą swoich siatkarzy za to, że przegrywając okazali się jakby zwycięzcami! Nie będe tego nawet komentował...Dzisiaj czeka ich mecz z Kubą. Nie widze dla nich szans z takim podejściem. Pewnie znowu sobie założą, że Kube mogą odpuścic bo przecież wygrają z Meksykiem ...Ale nawet patrząc przez czysto sportowe argumenty to Kubańczycy mają cztery działa, które jeżeli odpalą to serbska drużyna będzie bezsilna. Leon, Leal, Hernandez i Simon takiej siły rażenia w tym turnieju nie ma nikt! A Serbowie mogą postraszyc tylko Milijkovicem, bo reszta zawodników Janic, Kovacevic to takiego potencjału w ataku nie mają. Jedyny atut jaki widze po stronie Serbów to gra w obronie, ale czy po atakach Leona, Leala czy Hernandeza będzie co zbierac? Jeżeli o mnie idzie to ja tutaj widze wygraną Kuby poprostu.
NIEMCY - PORTORYKO
Typ : Powyżej 184,5pkt @ 1,85 Betclic ⛔
W konktekście tego meczu jedyna rzecz, która mi się nasuwa to wyrównane spotkanie. Owszem kursy faworyzują Niemców, ale gładko tego spotkania raczej nie wygrają. Portoryko &quot;lubi&quot; zagrac wyrównany długi set. Liderem bez wątpienia jest Hector Soto. Na przyjęciu Jose i Victor Rivera. W meczu z Rosjanami osiągneli bardzo dobre procenty w tym elemencie, odpowiednio Jose 70%, a Victor 63%. Owszem Rosjanie potraktowali ten mecz nieco ulgowo wystawiając drugą szóstke, ale przecież Poltavskyi czy Volkov kropnąc z zagrywki potrafią. Wielu typerów pewnie zlekceważy taki zespół jak Portoryko bo przecież specjalnych wyników nie osiągali ostatnio. Owszem to i prawda, ale trzeba sobie powiedziec, że Niemcy jakoś specjalnie też nie grają na tym turnieju. Z kalkulujacymi Serbami, którzy pierwszy mecz zagrali chyba na poważnie 0:3, potem baardzo wyrównany bój z Polakami i też porażka 2:3 i wkońcu z Kanadą również zażarta walka w każdym setów ale zwycięstwo 3:0. Dzisiaj jakiejś szybkiej przeprawy bym też nie przewidywał. W 2006r Portoryko zajęło 12msc na MŚ. Tacy gracze jak Soto i Victor Rivera uzcestniczyli w tamtych meczach.
Trzeba sobie też jasno powiedziec, że w tym meczu powinna się rozstrzygnąc rywalizacja o 2msc w tej grupie. No, ale z Włochami też są w stanie powalczyc oba zespoły i napsuc im krwi co nieco. Nawet tie break w tym spotkaniu mnie nie zdziwi prawde mówiąc.
Kupon #37
:siata:Kuba - Serbia Typ : Kuba @ 1,55⛔1:3
:siata:Portoryko - Niemcy Typ : Powyżej 184,5pkt @ 1,85⛔
AKO KURS : 2,86 Betclic
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
PAŹDZIERNIK

VS
HAMBURGER SV - KAISERSLAUTERN
Typ : HSV @ 1,55 Betclic ✅2:1​
Ostatnio HSV słabsza dyspozycja, ale np przegrana z Wolfsburgiem z gry nie zasłużona bo to gospodarze kontrolowali i dominowali w tym meczu. Szczególnei akcje napędzali skrzydłami. Jak już zostało napisane HSV dzisiaj bez Guerrero i Petrica z ofensywnych graczy. Zabraknie też Aogo i właśnie na lewej stronie defensywy jest mały problem. Awizowany tam jest jak w poprzednim spotkaniu Ze Roberto, ale myślę, żę większe szanse by tam zagrac ma Jansen, a Brazylijczyk zagra swoje w środku pola. Brak Guerrero jest w zasadzie żaden bo na szpicy jest Ruud van Nistelrooy. Przyjazd na Nordbank Arena nie będzie należał do łatwych dla K&#39;lautern. Oni też po dobrym początku jakby osłabli i 4 mecze bez wygranej z rzędu z czego 3 porażki. Jakoś bliżej mi do tego by postawic na HSV w tym meczu po tym co widziałem co prezentują swoją grą. Potrafią stwarzac okazje. Elia, Pitroipa czy Choupo Moting potrafią ograc każdego bocznego defensora. Ja im zaufam w dzisiejszym meczu:wink:
VS

BORUSSIA M-G - WOLFSBURG
Typ :
Obie strzelą ? TAK @ 1,45 Betclic✅1:1
Pierwsza myśl? Over2,5gola i oba strzelą. I chyba w tym wypadku takowa myśl jest najlepszym rozwiązaniem. Obudził się Grafite, strzelił 4 gole w dwóch ostatnich meczach. Widac w nim wielki zapał do gry i chęc udowodnienia McLarenowi, że źle ocenił jego dyspozycje nie stawiając na niego w początkowej fazie sezonu. Ponadto Dzeko nadal utrzymuje forme więc duet Dzeko- Grafite groźny jak w sezonie kiedy zdobywali majstra. Diego nieco zawodzi, póki co. W ostatnim spotkaniu był poza grą jakby.. Może dzisiaj się przebudzi. Borussia MG straciła już 19 bramek w 6 meczach. Czy trzeba coś więcej pisac? Poprawy raczej nie widac, przynajmniej ja nie dostrzegam. A wkońcu powinni się zmobilizowac i na własnym stadionie mogą też coś ustrzelic co powinno zaowocowac w over bramkowy jak i oba strzelą.
Kupon #1
⚽HSV - K&#39;lautern Typ : HSV @ 1,55✅2:1
⚽Borussia M-G- Wolfsburg Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,45✅1:1
AKO KURS : 2,24 Betclic
STAWKA 2/10
ZYSK +2,48

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
CORINTHIANS - CEARA
Typ : Corinthians @ 1,40 Betclic⛔2:2
Braki w szeregach Corinthians te same co ostatnio czyli Ronaldo, Dentinho, Chicao i Ralf. Doszedł do tego grona Elias. Ale na Ceare powinno to wystarczyc spokojnie tym czym dysponowac będzie Batista. Nawet można przytoczyc liczby, Timao u siebie 11-1-1, a Ceara na wyjeździe 1-4-8. W dodatku ostatnio przestali strelac gole. W 5 spotkaniach ledwie 1 gol. Corinthians jest poprostu lepsze, dwa mecze bez wygranej z rywalami o wysokie miejsca tj Internacionalem i Botafogo, a teraz na przekąske mają Ceare. Powinni to wygrac.
VS
INTERNACIONAL - GUARANI
Typ : Internacional @ 1,40 Betclic✅3:0
Drugim oczywistym typem w tej kolejce wydało mi się zwycięstwo Internacionalu. Dzisaij przejrzałem sytuacje kadrowe obu zespołów i jest ona na tyle poprawna, że zaufam Interowi. Dla nich to już ostatni dzwonek by jeszcze włączyc się do wali o mistrzostwo. I gdzei wygrywac jak nie w meczach u siebie i z takimi rywalami jak Guarani? Dzisiaj zagrają bez Tingi, Klebera i Rafaela Sobisa, ale wraca D&#39;Alessandro, który potem wyjedzie na zgrupowanie reprezentacji Argentyny. Alecsandro wraca po kontuzji, Andrezinho też zdaje sie już wrócil i nawet zdobył arcyważną bramke w wygranym meczu z Corinthians na 3-2. Guarani bez zawieszonego za kartki Reinaldo. 3pkt w tym meczu pozwolą byc może złapac kontakt z czołówką, bo należy pamiętac, że Inter ma zaległy mecz z Santosem więc nie ma co jeszcze ich skreślac bo to Brasileiro i do końca 12 kolejek więc sporo pkt do zdobycia jeszcze będzie.

Więcej wniosków na temat tej kolejki w dziale -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f167/pazdziernik-w-campeonato-brasileiro-2010-a-48938.html#post1873889
Kupon #2
⚽Corinthians -Ceara Typ : Corinthians @ 1,40 ⛔2:2
⚽Internacional - Guarani Typ : Inter @ 1,40 ✅3:0
AKO KURS : 1,96 Betclic
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
PARMA - MILAN
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,75 Betclic✅0:1
Parma przede wszystkim bez Giovinco czyli swojego głównego kreatora gry do przodu. W tyłach są dobrze zorganizowani i nie tracą zbyt wielu bramek. A w Milanie wiele zależy od Zlatana. Dośc powiedziec, że ostatnie mecze to jak Rossoneri cos wpakują do bramki rywala to tym strzelcem jest przeważnie Ibra. Z samej gry również nie zachwycają. Pato wraca do kadry na ten mecz,ale spodzeiwam się wyrównanego starcia i przede wszystkim młócki w środku pola bardziej.
PARMA : Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli, Antonelli - Candreva, Morrone, Gobbi - Angelo, Crespo, Marques,
MILAN : Abiatti - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Boateng, Seedorf, Pirlo - Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho
VS
NANCY - LYON
Typ : Lyon @ 2,20 Betclic✅2:3
Mnie z nadchodzącej serii gier zainteresował kurs na Lyon w meczu z Nancy. W LM OL dwie wygrane z Schalke i Hapoelem. Teraz pora ogarnąc jakoś lige bo nie wyglada to ciekawie. Owszem sztuczna nawierzchnia w Nancy może przeszkadzac, ale gospodarze chyba też nie przyzwyczajeni jeszcze do tej nawierzchni skoro w trzech meczach wszystkie przegrali i nie zdobyli nawet gola. Ponadto Puel zadowolony bo do składu wracają mu Cris, Lisandro i Makoun. Tak więc skład będzie raczej pełny. Pora na wygrane w lidze.

NANCY : Bracigliano - Chrétien, Sami, S. André Luiz, Lemaitre - N&#39;Guemo, B. Gavanon - Féret, Vahirua, Brison - Hadji.

LYON : Lloris - Gassama, Diakhaté, Lovren, Cissokho - Gourcuff, Toulalan, Gonalons - Briand, Lisandro, Pied.
Kupon #3

⚽Parma - Milan Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,75✅0:1
⚽Nancy - Lyon Typ : Lyon @ 2,15✅2:3
AKO KURS : 3,76 Betclic
STAWKA 1/10
ZYSK +2,76

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
BRAZYLIA - BULGARIA
Typ : Brazylia -8,5pkt @ 1,85 Betclic⛔
Oba zespoły pokombinują ze składami z tego co się dowiedziałem. Brazylia
z tego co się mówi zagra tak : Bruno, Theo, Lucas, Sidao, Joao Paulo Bravo i Giba. na Libero Mario.

Bułgarzy bardziej będą chcieli ten mecz przegrac bo wtedy trafią na Niemców i Czechów co im się bardziej kalkuluje chyba niż w przypadku zajęcia pierwszego msc na Kube i Hiszpanie.
Ponadto ich szostka rezerwowa wygląda gorzej. Jedyny wyjątek do Tsvetan Sokolov. Ponadto na rozegraniu Mitev. Na przyjęciu Aleksiew, który gra tragicznie i 18 letni Penchev. Środek Yosifov i Nikołaj Nikolov. Libero też rezerwowy tj Iwanow.

Giba zapowiada, że zagrają na maxa, że nie przystoi im w tym spotkaniu w jakikolwiek kalkulowac. Bernardinho mówił to samo nie tak dawno więc wygrac powinna Brazylia. A mnie zaciekawił handicap punktowy.
W dublu z Valencią lekko to zagram
Kupon #4
:siata:Brazylia - Bułgaria Typ : Brazil -8,5pkt @ 1,85⛔
⚽Valencia - Bilbao Typ : Valencia @ 1,65✅2:1
AKO KURS : 3,01 Betclic
STAWKA 1/10
STRATA -1

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
GENOA - BARI
Typ : Genoa @ 2,00 Betclic✅ Genoa wyniki poniżej oczekiwań, ale w jednym z meczów u siebie z Fiorentiną zagrali już naprawde dobre zawody,ale brak wygranej zawdzieczają przede wszystkim świetnej postawie Sebastiana Freya. Bronił wtedy jak w transie. A sytuacji nie brakowało. Skład Genoi jest dobry. Wkońcu pora na ich zwycięstwo bo to co było ich atutem czyli gra na własnym stadionie póki co tym nie jest, ale pora to zmienic. A rywal wydaje się odpowiedni, a i kurs mnie zadowala:wink:​
GENOA : Eduardo - Ranocchia, Dainelli, Chico - Rafinha, Veloso, Kharja, Criscito - Palacio, Toni, Mesto

BARI : Gillet- Belmonte, A.Massielo, Parisi, S. Massielo - Alvarez, Ghezzal, Almiron, Gazzi - Barreto, Castillo
VS
FIORENTINA - PALERMO
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,80 Betclic⛔
Palermo póki co same overy prawie, w LE męczyli się z Lozanną u siebie. Wygrali dopiero po bramce w końcówce Maccarone. Teraz czeka ich trudny mecz z Fiorentiną. Typ trochę na przelamanie passy overów ze strony Palermo. Fiora dzisiaj oprocz tego, że od początku sezonu nie grają Mutu i Jovetic dzisiaj stracili Vargasa i D&#39;Agostino. Ponadto Frey w bramce spisuje się świetnie. Palermo może więc miec ciężko by coś strzelic. No i do podwyższenia ako można chyba wybrac typ na Liverpool @ 1,30 .Z kim jak z kim, ale z Blackpool to już powinni wkońcu wygrac bo ile można ... nie wygrywac :wink: Kupon #5
⚽Genoa - Bari Typ : Genoa @ 2,00✅2:1
AKO KURS : 2,00 Betclic
STAWKA 2/10
ZYSK +2

Kupon #6
⚽Fiorentina- Palermo Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,80⛔
⚽Liverpool - Blackpool Typ : LFC @ 1,30⛔
AKO KURS :
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS AJAX AMSTERDAM - UTRECHT
Typ : Ajax @ 1,20 Betclic⛔
Ostatnie dwa mecze to dwa remisy, ale z rywalami z wysokiej półki czyli na wyjeździe z Twente po kapitalnym meczu z obu stron. Potem we wtorek przyszedł remis 1:1 z Milanem na Arenie. Z podstawowych graczy zabraknie Anity, ale Emanuelson zagra na lewej obronie, a Sulejmani wskoczy zapewne na lewe skrzydło. Swoją drogą dobrze, że jego wypożyczenie do WHU nie doszło do skutku:wink:
Ajax złapał już rytm po początku nieudanym. Utrecht w czwartek grał mecz, ponadto wyjazdy to nie jest ich mocna strona. Często przegrywają w &quot;gościach&quot;. A bilans ligowy 0-0-4 i bramki 1-9 mówią o tym doskonale. Teraz dodatkowo po pucharach są.
VS
TWENTE - GRONINGEN
Typ : Twente @ 1,58 Betclic✅
Twente bez Tiendalli i Bajrami. Ale coraz lepiej to u nich zaczyna funkcjonowac. Zaimponowali mi grą w meczu z Ajaxem. Przed rokiem błyszczeli w grze u siebie. Teraz też chyba wkońcu złapali rytm, a takie remisy jak z Ajaxem czy Interem w LM powinny im dodac powera. Wiem, że w środe grali na White Hart Line, zdaje sobie z tego sprawe, ale wygrana z bezpośrednim rywalem w Eredivisie też jest ważna, a potem przerwa na reprezentacje.
W zespole Groningen zabarknie Leandro Bacuny i Ajilore. Trzeba powiedizec, że są zaskoczeniem obok Rody w początkowej fazie sezonu. Będzie to ciężki mecz, ale widze wygraną gospodarzy w tym starciu.
Dodaje Benfice. Braga w dołku w tym sezonie. Benfa na Da Luz już limit porażek i straty pkt wyczerpała. Porto ucieka bo póki co same wygrane!
Kupon #7
⚽Ajax - Utrecht Typ : Ajax @ 1,20⛔1:2
⚽Twente - Groningen Typ : Twente @ 1,58✅4:2
⚽Benfica - Braga Typ : Benfa @ 1,65✅1:0
AKO KURS : 3,12 Betclic
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
CEARA - INTERNACIONAL
Typ : Ceara DNB @ 1,82 Pinnacle✅
Walczący o mistrzostwo Internacional dzisiaj czeka nie lada wyzwanie. Nie jest to mecz na szczycie, ale mecz z walczącym o utrzymanie rywalem i to w dodatku w przetrzebionym z różnych powodów składzie. Zabraknie Wilsona Matiasa, Indio, Sobisa, Tingi, D&#39;Alessandro, Giuliano i Klebera. Wszyscy to gracze kluczowi lub bardzo wazni w tym zespole. Pod nieobecnośc Tingi i D&#39;Alessandro nie m a w zespole playmekera. Giuliano to również olbrzymai strata. Owszem Inter słynie z świetnej pracy z młodzieżą i szeroki skład mają, ale czy to może wystarczyc? W składzie niby są nadal Renan, Sorondo, Bolivar, Guinazu czy też Andrezinho i Alecsandro, ale ja jakoś nie jestem w stanie im zaufac osobiście. Ceara u siebie spisuje sie nie najgorzej. Bynajmniej nie przegrywa meczów bo bilans 6-6-1. Trudno jest też tutaj strzelac bramki, ledwo 7 straconych w 13 meczach! Inter na wyjazdach jakoś nie błyszczy 5-1-6. Przed Cearą może sie okazac, że walka o utrzymanie, ale w tym meczu mogą zdobyc bezcenne pkt. A już nie raz na własnym terenie zespół z góry skazywany na pożarcie potrafił walczyc z tymi walczącymi o najwyższe cele. W Brasileiro to nic nadzwyczajnego. W dodatku są po dobrym meczu na Pacembeu z Corinthians bo remis 2:2 na tym stadionie to dobry rezultat.
VS
FLUMINENSE - SANTOS
Typ : Fluminense @ 1,88 Pinnacle⛔
Perspektywa Fluminense jest ciekawa trzeba przyznac. Najbliższe mecze mogą dac nam odpowiedz na wiele pytań dotyczących tego zespołu. W niedziele czeka ich ciężkie wyjazdowe starcie z Cruzeiro. Jeżeli mają gdzieś zdobyc łatwiej pkt to chyba taka okazja nadarza się dziś w meczu z Santosem. Dużo będize zależec od rywala czy zagra dobre spotkanie, bo Santos strasznie chimeryczny jest. Lista kontuzjowanych w Santosie jest przeogromna, że tylko wspomne Keirrison, Madson, Rodriguinho, Marquinhos, Edu Dracena i paru jeszcze. Znowu wiele zależec będzie od Neymara. W niektórych miejsach czytałem, że Alan Patrick zapowiada się na ciekawego gracza i trzeba miec na niego oko. Póki co za wiele nie pograł jeszcze, ale 3 gole w Brasileiro już ma.
Najważniejsze newsy dotyczące Fluminense to powrót Freda do składu na ten mecz. Nie wiadomo czy zagra od początku, ale raczej po takiej przerwie usiądzie na ławce. Do dyspozycji nie sa natomiast przede wszystkim Emerson, Diguinho, powołany do reprezentacji Brazylii Mariano, a także Deco i Digao.
Mecz odbędzie się na Enghenao czyli stadionie Botafogo. Dobrze, że nie będzie to obiekt Volta Redonda. Jakoś na większym stadionie widze lepiej ten mecz. Ja tam licze na Flu. Pamiętam, że na Villa Belmiro kiedy Santos był w formie potrafili się przeciwstawic i wygrac 1:0. Teraz Santos już tak nie czaruje i ma problemy wewnętrzne, że tak to nazwe. Ja stawiam na Flu :wink:

Kupon #8
⚽Ceara - Internacional Typ : Ceara DNB @ 1,82 ✅
AKO KURS : 1,82 Pinnacle
STAWKA 2/10

Kupon #9

⚽Fluminense - Santos Typ : Fluminense @ 1,885⛔
AKO KURS : 1,885 Pinnacle
STAWKWA 3/10

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Pierwsza myśl to było +2,5seta na Niemców,ale popatrzyłem na reszte opcji do zagrania w tym meczu i wyższy kurs dostaniemy na over167,5pkt. A co by nie mówic 3:0 Niemcy raczej nie wygrają jeżeli już mają wygrac, czego im życze w tym spotkaniu! A przed Mundialem grali z Brazylijczykami i ich ogrywali aż miło. Oby teraz potwierdzili to tylko w meczu o wysokie cele i sie nie spalili. Bo walka przecież o top4 się będzie toczyc.
Kupon #10
:siata:Brazylia - Niemcy Typ : Powyżej 167,5pkt @ 1,75
AKO KURS : 1,75 Betclic
STAWKA 2/10

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Miesiąc nic nie podawałem i było good, ale coś mnie natchneło i pomęcze Was swoimi przemyśleniami na temat typów ;) Będe wrzucał przemyślenia napisane w poszczególnych działach, a typy na kuponach tylko te, które uważam za najciekawsze i najlepsze.
Wczoraj nawet ładnie pograłem -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f44/4-kolejka-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-wtorek-02-11-2010-a-49753-2.html#post1924062
Zobaczymy jak pójdzie dzisia.. MILAN - REAL
Typ : Milan lub X @ 1,725 Pinnacle ✅2:2

Na początek powiem, że jestem zaskoczony kursem pozytywnie oczywiście. Na DNB się nie decyduje bo możliwy nawet bardzo jest remis wg mnie. Czym to argumentuje ?
- wątpie by Real tak wszystko sobie wygrywał łatwo i przyjemnie
- Na San Siro z Milanem Realowi w dotychczasowych grach nie szło zbyt dobrze, poza 1:1 sprzed roku aż 5 porażek i bilans bramek 13-2. Wiem, że to tylko dodatek, ale dla mnie czasem pomocny ;)
- Milan u siebie z hiszpańskimi zespołami 10-3-5
- Real w Italii 4-6-17
- Ponadto wiele smaczków związanych z osobą Mou i meczami przeciwko Milanowi, ale nie będe już tego pisał.

Jeżeli idzie o składy to Ronaldinho, Thiago Silva, Zambrotta i Ambrosini wracają po absencjach z ostatnich spotkań.
Real bez większych strat, które jakoś by odczuł bo od dawna gra bez Kaki, Garaya, gago czy Lass Diarry.

A jako ciekawostke dodam, ze sędziował mecz będzie Howard Webb.

AC MILAN: Abbiati; Zambrotta , Nesta, Thiago Silva [Sokratis], Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf [Gattuso]; Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho.

REAL MADRYT: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; C. Ronaldo, Di Maria, Özil;, Higuain.

BASEL - ROMA
Typ ; Oba strzelą ? TAK @ 1,55 Tobet ✅2:3

Bo Szwajcarzy i Roma to zespoły z ciągiem na bramke. Roma może i bez Tottiego, Mexesa, Pizarro, Taddei czy Adriano to jednak są Boriello, Vucinic i de Rossi. Mecz niezwykle wazny dla obu stron więc wymiana ciosów gwarantowana.

CLUJ - BAYERN M
Typ : Under 2,5gola @ 1,952 Pinnacle ⛔0:4

Pierwszy mecz może i skończył się 3:2 dla Bawarczyków, ale tam to Cluj strzelił 5 bramek! Dwa samobuje i raz nastrzelono poprostu Gomeza w noge i piłka wpadła do bramki. Widząc &quot;popisy&quot; i brak jakiegokolwiek pomysłu na rozpracowanie obrony w meczu z Freiburgiem w piątkowym meczu Bundesligi śmiem twierdzic, że dzisiaj będzie jeszcze ciężej o gole. Dodatkowo Bayern dzisiaj tylko z jednym napastnikiem Mario Gomezem.

W Bundeslidze na wyjazdach tylko 2 strzelone gole! Jeżeli van Buyten z Demichelisem nic nie zrobią głupiego w tyłach to typ sądze, że warty ryzyka. Mueller kompletnie zagubiony. Jedynie jakiś stały fragment gry jak rożny w meczu z Freiburgiem czy zryw Schweinsteigera moze pokrzyżowac szyki wg mnie.

CLUJ : Stancioiu - Tony, Cadu, Hugo Alcantara, Rada - Rafael, Dica, Tomas Costa, Culio - Traoré, Bjelanovic

BAYERN : Butt - Lahm, van Buyten, Demichelis, Pranjic - Ottl, Tymoshchuk - T. Müller, Schweinsteiger, Kroos - Gomez

Ciekawie też wygląda X2 na Brage✅0:1 bowiem Partizan w dotychczasowych wystepach w LM nie wygrał jeszcze spotkania, a uzbierało się ich 9.
--------------------

Kupon #1

⚽AC Milan - Real Madryt Typ : 1X @ 1,725 ✅2:2
AKO KURS : 1,725 Pinnacle
STAWKA : 3/10
ZYSK +2,175
Kupon #2

⚽Cluj - Bayern M Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,952 ⛔0:4 AKO KURS : 1,952 Pinnacle
STAWKA 2/10
STRATA -2

--------------------
Kupony (✅1-⛔1) - 50%
BILANS +0,175

Otrzymane punkty reputacji: +10
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dzisiaj wyjątkowo nie chce mi się za wiele pisac o meczach... Więc podam tylko niezbędny link ze składami i absencjami na najblizszą kolejke -&gt;http://esporte.uol.com.br/futebol/ca...x-vitoria.jhtm

A czy coś stawiam ? Tak, wybrałem takie oto typy na dzisiejszą noc.
VS
SANTOS - VITORIA
Typ : Santos @ 1,571 Pinnacle⛔1:1
Bo Santos gra nieźle, bo został skrzywdzony w ostatnim meczu przeciwko Internacionalowi gdzie nieuznano mu zdobytego gola po strzale Edu Draceny kiedy pilka wyraźnie przeszła całym obwodem linie bramkową. Bo Vitoria ma wazne braki co widac w linku wyżej. BOTAFOGO - ATLETICO GO
Typ : Botafogo @ 1,592 Pinnacle✅

---------------------------
Kupon #3
⚽Santos - Vitoria Typ : Santos @ 1,571⛔1:1
⚽Botafogo - Atletico GO Typ; Botafogo @ 1,592✅3:2
AKO KURS : 2,501 Pinnacle
STAWKA 2/10
STRATA -2
-------------------------------
Kupony (✅1-⛔2) - 33%
BILANS -1,825

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
JUVENTUS - SALZBURG
Typ : Salzburg +1,5gola @ 1,752 Pinnacle ✅0:0
O ile ofensywa Juve nie wygląda jeszcze najgorzej bo będzie Del Piero, Amauri i Krasic to im dalej w tył i ławka to może byc problem.
Oto lista powołanych na to spotkanie :
Bramkarze: Storari, Costantino
Obrońcy: Motta, Bonucci, Legrottaglie, De Paola, Camilleri
Pomocnicy: Sissoko, Marchisio, Pepe, Krasic, Giandonato, Boniperti, Liviero, Buchel
Napastnicy: Del Piero, Amauri, Libertazzi, Gianetti
A więc pierwwszy skład jeszcze jako tako wyglada bo Storari- Motta, Bonucci, Legrottaglie, De Paola - Krasic, Sissoko, Marchisio, Pepe - Del Piero, Amauri.
Gorzej z defensywą i rezerwami gdzie niemal sami gracze z Primavery.
Ja sądze, że nawet jak Juve wygra to okazałe zwycięstwo to nie będzie.

Kupon #4
⚽Juventus - Salzburg Typ : Salzburg +1,5gola @ 1,735 ✅0:0
AKO KURS : 1,735 Pinnacle
STAWKA 3/10
ZYSK +2,205

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Co do CSKA, to Glik na środku obrony. Brak Pastore, Ilicica, Bacinovica, Sirigu na ławce jak Balzaretti czy Munoz. CSKA najlepszy składem wychodzi. Daje na nich;)
A Porto bo na Dragao są bardzo mocni. W dodatku pokazali Besiktasowi miejsce w szeregu w pierwszym meczu kiedy to grali w 10. Hulk ma grac więc licze na Smoki ;)

Kupon #5

⚽CSKA Moskwa - Palermo Typ : CSKA @ 1,53✅3:1
⚽FC Porto - Besiktas Typ : Porto @ 1,40 ⛔1:1
AKO KURS : 2,14 Tobet
STAWKA 3/10
STRATA -3
--------------------------
Kupony (✅2-⛔3) - 40%
BILANS -2,62

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Delecta - Warszawa
Typ : Warszawa @ 2,070
Pinnacle ✅1:3
Wielu mówi, że porazki Delecty to zaskoczenie, ale mnie wcale one nie dziwią bowiem w Bydgoszczy mają słaby skład i słabego szkoelniowca, którego czas już minął najwyraźniej. Już w poprzednim sezonie pisałem nie raz, że warsztat Waldemara Wspaniałego robi się irytujący. Wystarczy posłuchac co mówi graczom na czasie. &quot;Do góry tą piłke nooo&quot;, &quot;obij ręce nooo&quot; itp itd.
Indywidualnie zdecydowanie bardziej przemawia do mnie skład Politechniki. Kubiak z Bartmanem bardzo dynamiczna dwójka przyjmującym gdzie po stronie Delecty mamy Siltale i Pieczonke lub Sopko, którzy nie grają na stabilnym poziomie. W ataku Szymański, którego zwolennikiem nigdy nie byłem tak samo jak Prygiel, ale oni akurat wydaje się, że nie zaczną od początku bo Konarski wygryzł Grześka, a u Panasa zaczyna najczęściej Ukrainiec Statsenko.
Warszawa lepiej zaczęła sezon. Wygrała z Jastrzębskim i Resovią, ale przegrała z Częstochową i ZAKSą. Tak więc początek był bardzo wymagający dla tej drużyny i bilans 2-2 trzeba uznac za dobry.
Delecta może i wygrała z Częstochową i Olsztynem, ale porażki z Wielnuniem czy Fartem pokazują tylko to o czym pisałem na wstępie. Może i oba zespoły mają po 5pkt w tabeli to ja uważam iż faworytem jest ekipa Warszawska i tak też zamierzam postawic ;)

Kupon #6
:siata:Delecta - Warszawa Typ : Warszawa @ 2,070✅1:3
AKO KURS : 2,070 Pinnacle
STAWKA 3/10
ZYSK +3,21

Otrzymane punkty reputacji: +7
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
ST ETIENNE - LORIENT
Typ : StEtienne DNB and -0,5 @ 1,763 Pinnacle ⛔1:2
St Etienne ostatnio przeplata porażki z remisami. Tak od 4 spotkań, ale u siebie akurat można oczekiwac, że z rywalem pokroju Lorient sobie poradzą. Nie będzie co prawda Bocanegry, Perrina, Coulibaly, Sanogo,Andreu i Matuidiego. Ale tak na dobrą sprawe oto wyczyny graczy pauzujących :
- Sanogo nie zagral jeszcze ani minuty w tym sezonie
- Perrin 7 meczów 2 gole, spora strata
- Bocanegra 8 meczów
- Andreu 7 min przebywał na boisku
- Coulibaly rezerwowy bramkarz
Tak więc z tej listy rzekomo długiej tylko dwóch graczy zasługuje na miano powaznych ubytków.
Lorient na wyjazdach nie błyszczy (0-2-3).Punkty zdobywają u siebie na sztucznej płycie (4-0-2). Lorient też do tego meczu przystąpi bez paru graczy :
-Ecuele Manga zawieszony za kartki podstawowy obrońca, komplet min na boisku 11 meczów
- pomocnik Jouffre, 4 mecze 1 gol
- obrońca Kone 2 mecze , 88min
- Bouderbal, brak meczów
- obrońca Doukoure ,39min
- doświadoczony pomocnik Monterrubio 1 mecz.
Jak zwykle będą liczyc na Gameiro. St Etienne u siebie jest dobre. Myślę, że szanse na wygranie tego meczu przez gospodarzy są, ale zabezpieczam się w razie remisu i wtedy połowa stawki zostanie mi zwrócona, ale wierze w Zielonych, że wygrają ;) ST ETIENNE : Janot - Néry, Bayal, Marchal, Monsoreau - Landrin, Guilavogui, Battles (cap) - Payet, Bergessio, Sako.

LORIENT : Audard (cap) - Baca, Bourillon, Romao, Le Lan - Amalfitano, Coquelin, Mvuemba, S. Diarra - Gameiro, Kitambala.

Kupon #7
⚽St Etienne - Lorient Typ : StEtienne DNB and -0,5 @1,763 ⛔1:2
AKO KURS : 1,763 Pinnacle
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dzisiaj ide zupełnie inną ścieżką niż wszyscy i omijam mecze MU i Tottenhamu. Upodobałem sobie z kolei taki oto typ :
VS
Blackburn - Wigan
Typ : Blackburn @ 1,77 Tobet✅2:1
Przeciwko Chelsea grali ładnie i zespołowo. Petr Cech miał kilka razy sporo szczęścia i musiał ratowac zespół.
Ponadto wlasny teren gdzie są groźni i na przeciwko słabe wg mnie Wigan.
Statystycznie też patrzac to WIgan na 7 gier przegrał 6 i raz zremisował na Ewood Park czy to w lidze czy pucharach. Blackburn (Probable, 4-1-4-1): Robinson; Salgado, Nelsen, Samba, Givet; Jones; M Diouf, Pedersen, Emerton, E Diouf; Benjani.
Wigan (Probable, 4-2-3-1): Al Habsi; Stam, G Caldwell, Alcaraz, Figueroa; Diame, Gomez; N’Zogbia, Cleverley, Rodallega; Di Santo

Kupon #8
⚽Blackburn - Wigan Typ : Blackburn @ 1,77✅2:1
⚽Twente - Excelsior Typ : Twente @ 1,15✅2:1
AKO KURS : 2,03 Tobet
STAWKA 2/10
ZYSK +2,06

I jeszcze rozważam jak zagrac Brasileiro. Typy mam już na oku, ale pomyśle czy dubla czy singla ...

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
ATLETICO MINEIRO - SANTOS
Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,847 Pinnacle✅2:2
To spotkanie dzisiaj jest bardzo ważne dla obu stron. Dla Galo w kontekście utrzymania, a dla Santosu w kontekście odpowiedzi czy jeszcze mają szanse na tytuł w co jednak po ostatnich remisach należy pomału wątpic.
Santos bez kilku waznych graczy w tym meczu szczególnie odpowiedzialnych za defensywe i gre w destrukcji. Mowa o Edu Dracena, Danilo, ALex Sandro, Leo i Arouca.
Atletico MG od dawien dawna maja wkońcu skład niemal w komplecie. Mówie niemal bo brakowac będzie jeszcze Daniela Carvalho i Ricardinho, ale reszta już do dyspozycji Dorivala Juniora i właśnie osoba trenera to główny smaczek tego pojedynku. Czy trener utrze w jakiś sposób nosa swojemu byłemu pracodawcy, z którego musiał odejśc w takich okolicznościach? Sądze, że może tka się stac. Oba zespoły ustawione ofensywnie, mimo iż skutecznośc Santosu w ostatnich meczach nie powalała to dzsiaij może byc inaczej i spodziewałbym się paru bramek.
Gram singla chociaż Gremio też wydaje się dobrym typem na dzisaij.
Kupon #9
⚽Atletico MG - Santos Typ : Over2,5gola @ 1,840 ✅2:2
AKO KURS : 1,840 Pinnacle
STAWKA 2,5/10
ZYSK +2,10

---------------------
Kupony (✅5-⛔4) - 55%
BILANS +2,75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom